Esküvő HELL

 

Esküvő HELL

Tól szeptember 23, 2017 On 21 máj 2018

BEMUTATÁS

Tekintettel a fontosságát és sürgősségét tartalmának ezt a könyvet úgy döntött, inkább teendő szerkesztése, kiadása és a teljesen szabad a blog.

Fogom megoldani azt emeli ki, hogy az emberiség életét az elmúlt években.

Mindannyian láthatjuk, hogy a bizonytalanság vált a napi sokaság világszerte. Háborúk, az erőszak, a katasztrófák, járványok, éhínség, az értékvesztett, bizonytalanságot és nehézségeket kivetett vagy minden nép a bolygón.

Bad sor körülmények okoztak ezek a csapások? Majd kiemelni, ami a sötétben a lelkiismeret, hogy mindenki megérti, hogy ok-okozati összefüggés áll fenn, ezeket a biztonsági problémákat.

Legyen már biztos, hogy az élet az emberiség fog váltani hamarosan mi. Ez egy biztos és látni fogjuk a könyvben mi az oka és következményei, valamint mik a lehetőségek az emberiség rendelkezésére áll.

Minden nap, hogy átmegy, a média ígéretet az álmok világába és egy jobb világ az elkövetkező években. De azt látjuk, hogy az élet hoz minket bizonytalanságok és a napi nyomorúságos.

Arra kérlek benneteket, hogy hozzáférjen a többi könyv ezen a linken keresztül, amely irányítja, a jobb oldalon a blog franciául. Akkor lefordítani a könyv weboldalt az fordító oldalak az Internet Explorer „Crome”, vagy más módon.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Kellemes olvasást,

győztes


%d blogueurs aiment cette page :