Канцы мінулага тыдня Данііла АБО КАНЕЦ 2015 2016

33e65322

,

Ісус Хрыстос у славу,

 

 

На 13 верасні 2015 г. царква не была выдаленая і Ісус Хрыстос не вернецца на Зямлю або на 14 або 15 верасня 2015 г.!

 

Тое, што адбылося!

 

Каб зразумець, давайце аналіз у канцы тлумачыцца раз у маіх папярэдніх пастоў блога.

 

Для нас, хрысціянаў ,, на мінулым тыдні Данііла з’яўляецца сямігадовы перыяд, які заканчваецца ў канцы часу, пасля якога Ісус Хрыстос вернецца на Зямлю, каб кіраваць светам за тысячу гадоў да канца святла.

 

Падчас гэтага апошняга перыяду ў сем гадоў чалавецтва будзе жыць нягоды. Гэтыя няшчасці будуць вельмі цяжкія часы, таму што яны ўбачаць пакаранне і дзень гневу Божага.

 

Гэтыя пакарання будзе паступовым, так як вяртанне Ісуса Хрыста будзе як у пакутах родаў, і мы ведаем, што болі ёсць і будуць усё больш і больш яркім да родаў.

 

Мы разумеем, што ў рэшце рэшт самыя складаныя моманты часу жыцця « чалавека » на зямлі будуць апошнія дні, вядучыя да вяртання Ісуса Хрыста.

 

У маіх папярэдніх артыкулах я патлумачыў, што канец часоў пачатку 14 мая 1948 года падчас стварэння дзяржавы Ізраіль, таму што ўсе болю сталі ў гэты дзень. Гісторыя ёсць, каб нагадаць нам, і даказаць гэта.

 

Адзін погляд на мінулае з упэўненасцю дазваляе нам вылучыць пагаршэнне праблем чалавецтва з гэтай даты. Гэтыя праблемы, я таксама згадаў у асобных паведамленняў у блогу.

 

Адзначым, што апошні Біблейскі тыдні было прадказана прарокам Даніілам каля 600 гадоў да першага прышэсця Ісуса Хрыста і, як мы ўжо бачылі, гэта рэальны тэрмін сем гадоў павінны запоўніць канец часу.

 

Я выказаў меркаванне, што пачаў 29 верасня 2008 г з краху фондавага рынку на Уол-стрыт.

 

Зразумела, што з гэтага дня 29 верасня 2008 г прароцтва і біблейскія папераджальныя знакі аб вяртанні на Зямлю Госпада нашага Ісуса Хрыста спраўджваюцца з вялікай колькасцю сілы, велічыні, інтэнсіўнасці і з вялікай частатой.

 

Мы бачым з гэтых прыкмет, што глабальнае разбурэнне няўхільна пагаршалася і пасля гэтай даты 29 верасня 2008 г., дзе ён быў створаны ў абвалу коштаў Нью-Йоркскай фондавай біржы з вядомым -777,77 менавіта ў той момант плота.   Я запрашаю вас прачытаць кнігу П’ера Йаванавіч 777.

 

З дапамогай простага погляду на мінулае, мы бачым, пачынаючы з гэтай даты 29 верасень 2008 бедствы і бедствы надвор’я пагоршылася настолькі незвычайныя у кожным кутку планеты.

 

Аналагічна мы не можам ігнараваць, што паступова з тых часоў свет пакутуе стратай хрысціянскіх каштоўнасцяў, ўсплёск экстрэмізму, і пачатак сапраўднай вайны, развязанай супраць ісламістаў хрысціянскіх народаў.

 

Сёння позна 2015, відавочна, зразумела, што з 29 верасня 2008 года, праз сем гадоў з тых часоў, чалавецтва жыве вельмі цяжкі час.Ненадзейнасць, беднасць, насілле і войны з’яўляюцца штодня шмат людзей.

 

Чалавецтва жыве вельмі цяжкія часы у тым ліку ў ЗША і Еўропе.

 

Мы таксама можам з выглядам на мінулым, лічаць, што з 2012 года існуе рэальная ўзмацненне ўсіх крызісаў, стыхійных бедстваў, катастроф, гвалту і канфліктаў, якія сталі сусветная вайна шматгранным.

 

Сапраўды, пачынаючы з сакавіка 2012 года свет знаходзіцца ў стане вайны. Менавіта праз Усходзе і, у прыватнасці ў Сірыі, што арміі многіх краін свету змагаюцца.

 

З улікам усіх гэтых фактаў знакі і выкананне біблейскіх прароцтваў, я падняў пытанне аб магчымасці вяртання Ісуса Хрыста для 14 гледжання 15. верасні 2015.

 

Відавочна, што ў апошні тыдзень Данііла пачаў 29 верасня 2008 года і быў добра завершаны 29 верасня 2015 г …!

 

Тым не менш, мы ўсе бачылі ў канцы верасня 2015 года, што, насуперак майму аналізу, Ісус Хрыстос быў не вярнуліся, і яго царква не была выдаленая …!

 

Гэта расчараванне сярод усіх чытачоў блога, я ведаю, і я разумею, нават лепш, што я падзяляю, што расчараванне!

 

Вядома, як вы ўжо ведаеце, я не прарок і не разу не сцвярджаў.

 

Тым не менш, нават не будучы прарокам, я магу сказаць, з сілай, рашучасцю і упэўненасцю, што вяртанне Ісуса Хрыста на самай справе вельмі блізкія.

 

Гэта заява звязана з выкананнем з сілай, шырынёй, інтэнсіўнасцю і частатой ўсіх біблейскіх прароцтваў і ўсе прыкметы вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Яны выконваюцца без сумневу, з сілай, маштабу і большай частатой, так як 29 Верасень 2008 г.

 

Тады, як кожны з вас, я пытаўся ў сябе, як гэта, што Ісус Хрыстос яшчэ не вярнуўся на Зямлю, нягледзячы на ​​дасягненні ўсіх знакаў і прароцтваў, у тым ліку вайны з Усходу, што ва ўсіх верагоднасць таго, што вайна Армагедон павінен прыняць Ісуса Хрыста ў яго вяртанні.

 

Няўжо я так? Мабыць, па меншай меры, па-відаць, так! Гэта таксама было б нармальна, так як толькі Бог ведае дзень і гадзіну вяртання Ісуса Хрыста!

 

Праблема мы сутыкаемся, калі я на самой справе не так, што ўсё бедствы, якія мы жывем на зямлі, ва ўсіх абласцях, не што іншае, побач з тымі, што чакаюць нас, як мы ведаем, што бедствы і боль пагоршыцца зноў і зноў бясконца да вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста!

 

І тады мы разумеем, што ў нас ёсць рэальная і сур’ёзная праблема перад намі.

 

Як я ўжо растлумачыў у маіх папярэдніх артыкулах, вяртанне Ісуса Хрыста можа адбыцца кожны дзень з першага знака, які адбыўся 14 мая 1948 года, таму што Бог можа скараціць пакуты і болі.

 

Апошні тэрмін для заканчэння часу максімальная жыцця пакалення, якое нарадзілася ў 1948 годзе (14 май 1948 быцця, як мы ўжо бачылі, дату першага знака канца часоў).

 

Гэта падводзіць нас да 2068, як максімум жыццё чалавека знаходзіцца ў 120 гадоў у Бібліі.

 

Але, улічваючы інтэнсіўнасць, сілу, памер і частату прыкмет пазначыўшы дасягненні і прароцтва аб вяртанні Ісуса Хрыста, мы павінны разумець, што гэта вяртанне непазбежна.

 

Але тады, калі я не памыляюся, чаму затрымка …!

 

Пасля абмеркавання і аналізу сітуацыі, я, магчыма, знайшлі тлумачэнне.

 

Заўвага: 

Мае разважанні і аналіз можа таксама дапамагчы забяспечыць тлумачэнне навін аб выкраданні за 13 верасень 2015, зробленыя нашага брата Клода IGNERSKI.

Наш брат Клод зрабіў выдатную працу, тлумачачы тры працы шмат канец часу. Я запрашаю ўсіх вас чытаць.

Ён пакутаваў, несправядліва рэальную самасуд па братам і сёстрам абвінаваціўшы яго ў тым, ілжэпрарок.

І ўсё ж я думаю, што ён усё яшчэ быў у частцы, таму што, нягледзячы на ​​бясспрэчны факт, што царква не была выдаленая 13 верасень 2015, калі ён планаваў.

 

Хай мае думкі, каб зразумець,

Эканамічны крызіс, які пачаўся 29 верасня 2008 г., здаецца, відавочна, у пачатку смутку, улічваючы крах фондавага рынку Уолл-стрыт і выкананне знакаў і прароцтваў канца часоў, якія рушылі ўслед.

 

Мы ведаем, што гэтыя нягоды з’яўляюцца тэрмінам на сем гадоў і дзеліцца на дзве часткі і трох з паловай кожны.

 

Першае пытанне я задаў сабе пытанне:

Чаму Біблія кажа ў два разы тры з паловай?

Любое раз, што другая частка будзе складаней, чым першы.

Гэта было лягчэй сказаць, што боль будзе сем гадоў прагрэсіўная …!

Як нічога не напісана што-небудзь у Бібліі, гэта дакладнасць двайны тры з паловай гады, так што гэта прычына, каб адзначыць гэта.

 

Па-першае адлюстраванне.

Тры з паловай гады пасля таго, як 29 верасня 2008 года прыносіць нам 29 Сакавік 2012 і другую частку тры з паловай шчаслівы канец 29 верасня 2015.

 

Дата 29 верасні 2015, можа быць толькі тэрмін, каб быць часткай царквы Ісуса Хрыста, будуць выдаленыя.

 

Але тыя, хто былі абраныя заставацца на зямлі да дня выкрадання анёламі Ісуса Хрыста.

 

Памятаеце, што Біблія кажа ў кнізе Данііла 12 вершы 11:

« З моманту штодзённая ахвяра спыніцца, калі будзе ўсталяваны брыдоту спусташэньня, 1290 дзён будзе праходзіць ».

 

У 1290 дзён тры з паловай гады або 42 месяцаў другой частцы нягод « вялікай смутку »

 

У вершы 12 мы чытаем:

« Дабрашчасныя,  хто чакае і дамагчыся поспеху ў 1335 дзён! « 

 

Я веру, што Ісус Хрыстос добраахвотна пакінуў выбраных членаў сваёй царквы чакаць (як у вершы 12 кіраўніка 12 Данііла) на Зямлю, каб быць, што 1335 дзён.

 

Гэты факт, калі я не памыляюся, два месяцы і 21 дзён больш, каб быць дададзеныя да 29 верасня 2015 года Гэта падводзіць нас да 20. снежні 2015 аб вяртанні Ісуса Хрыста, мы чакалі ў верасні 2015.

 

Фізічны вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста павінна папярэднічаць ліквідацыю некаторых яго царквы.

 

Мая другая думка:

Як я ўжо сказаў крыху раней у тэксце, нічога не напісана ў Бібліі нічога так, калі апошнія сем гадоў падзеленыя на два разы тры з паловай, то мы павінны разумець, што могуць існаваць мёртвы часу паміж двума перыядамі трох з паловай.

 

У гэтым выпадку першая частка трох з паловай гадоў, як планавалася заканчваючы 29 сакавіку 2012 года, але другую гульню пачынае трохі пазней.

 

У гэтым выпадку некалькі дат можа быць абрана для пачатку вялікай смутку.

 

У вершы 11 кіраўніка 12 Данііла

1) дата адстаўкі Папы Бэнэдыкта XVI: 28 лютым 2013 г.

2) дата прызначэння Францыск: 13 сакавік 2013

Я таксама затрымаць трэці раз:

Той, дзе тата Франсуа старшынюе на Шлях Крыжа: пятніца сакавіка 29, 2013 год.

 

У гэтым выпадку вяртанне Ісуса Хрыста можа адбыцца ў другой палове 2016 і, магчыма, з нагоды святкавання Рош ха-Шана 03 і 4 кастрычніка 2016 года.

 

Вяртанне Ісуса Хрыста павінна папярэднічаць ліквідацыю некаторых яго царквы.

 

Калі вяртанне Госпада Ісуса Хрыста адбываецца ў канцы 2015 ці ў канцы 2016, мы можам ацаніць нас вельмі шчаслівы, таму што велічыня Божых судоў будзе менш цяжка, калі вяртанне было адкладзена далей у часу.

 

Бо, як у болях, нягоды чалавецтва, верагодна, няма, па-ранейшаму, і не горш і зноў да вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Калі б Ісус Хрыстос не прадбачыцца, то, відавочна, мы будзем пакутаваць значна больш!

 

Таму вельмі важна, каб маліцца і маліцца зноў і зноў прасіць Бога, каб скараціць нашы пакуты і болі, якія дазваляюць больш хуткае вяртанне на Зямлю нашага Госпада і Караля, Ісуса Хрыста Сына Свайго Адзінароднага.

 

Час вызвалення побач, але да цёмных дзён наперад.

 

Толькі малітва, вера і любоў дапамогуць нам да апошняга цемры.

 

Трымаеце таксама запаліў агонь нашай веры.

 

Чувайце і малецеся за больш хуткае вяртанне нашага Госпада і цара Ісуса Хрыста і для Hi нашых душ.

 

Свет, любоў і радасць ў дамы ў чаканні блаславёны дзень вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

Віктар


%d blogueurs aiment cette page :