ÎNTOARCEREA NIBIRU – SFÂRȘITUL LUMII-revenirea lui Isus Hristos.

Nibiru este cunoscut sub mai multe nume, cum ar fi Tyche, Planeta X, Hercolubus, Nemesis, G1.9 și altele.

Ea a fost o serie de articole și clipuri video. I-am scris înainte de ora, câteva articole pe această temă.

Dar ceea ce nu știm exact Nibiru!

Este scris în Biblie, prima istoria lumii libere pe care le găsim în primele indicii și urme ale acestei planete mitic și locuitorii săi « străini », Annunaki.

Geneza 6:4

Uriașii erau pe pământ în acele zile , și, de asemenea, după aceea, când Fiul lui Dumnezeu a venit la fiicele oamenilor și au născut copii pentru a le: ei erau oameni viteji din vechime, oameni renume . « 

Acest video arata ca acestea Annunaki au fost giganti a venit de pe o planeta numita Nibiru.

Acestea sunt giganți care sunt menționate în Geneza 6: 4.

Această planetă împreună cu alte asteroizi și un pitic maro intersecta sistemul nostru solar într-o orbită eliptică de câteva mii de ani.

La fiecare dintre pasaje pământ său își amintește, cutremure și dezastre au modelat planeta noastră și de a deveni așa cum o știm.

Lumea noastră este plină cu resturi importante (unele submarine) civilizații care ne-au precedat în această întâlnire cu Nibiru rămase.(Piramidele, citat structuri submerse pietre sculptate și altele)

Unele resturi sunt lucrare neterminată, care arată dezastru bruscă.

eu

I1

Bătrânii ne spune inclusiv Tăblițele Sumeriene în cuneiforme, care Nibiru reîntorc din nou și din nou. Următoarea vizită va avea pe planeta noastră același efect ca și cele anterioare.

2

Totul este să știi exact atunci când este data viitoare.

Trebuie să recunoaștem și să recunoască semnele de returnare a Nibiru, sunt vizibile pe o bază de zi cu zi pentru mai mulți ani, în toate tulburări ale sistemului solar. (Solar Hiperactivitatea, planete încălzire, schimbarea de înclinare a inelelor lui Saturn, etc.)

Toate aceste fapte sunt verificabile, fără nici o dificultate pe site-urile oficiale. Dar nu înseamnă la fel de mult ca Nibiru intră sau pe cale de a intra în sistemul nostru solar!

Cu toate acestea, aceste tulburări indica cu certitudine ca un corp ceresc mare vine din afara sistemului solar se apropie de soare, dezechilibrând câmpurile noastre gravitaționale și crearea de interferențe electromagnetice.

Dar nimic nu spune cu certitudine că este Nibiru!

Cu toate acestea, un asteroid mare, există cu adevărat dincolo de Pluto, este o certitudine. Acestea sunt calcule matematice și științifice care pot spune asta. Așa cum a fost cazul pentru descoperirea lui Neptun. Deși nici o imagine a asteroidului este dezvăluită de către autoritățile civile și militare mondiale, calculele au fost ele publicate. Estimările acestor calcule sunt utilizate pentru a înțelege că aceasta ar putea avea o dimensiune mult mai mare decât pământul și mai sus se mișcă spre soare.

3

Acest lucru comune imagine de mai multe site-uri de pe net spune sau, în prezent, Nibiru planeta cu toate comete și meteoriți care urmează.

Nibiru gravitează în jurul unei pitice maro (puțin soare)

Acest set este format din pitica maro, Nibiru și un grup de asteroizi nu ar fi în mod direct o parte din sistemul nostru solar. Dar, cu toate acestea, în aproape acum din ce în ce.

În această imagine, Nibiru nu va trece direct orbita Pământului, dar se apropie de Jupiter chiar înainte de a reveni la partea exterioară a sistemului nostru solar .

În abordarea ultimii ani ale sistemului nostru solar, aceasta ar dezechilibra campurile noastre gravitaționale care pot provoca cutremure și alte dezastre meteorologice în sistemul solar și, prin urmare, de asemenea, de pe pământ.

Acesta este un posibil motiv pentru întregul nostru sistem solar este perturbată. Câmpurile gravitaționale și magnetice pot acționa în opoziție cu planetele ca un magnet de fier.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Cea mai mare tăcere se face pe această temă de către toate autoritățile civile și militare ale Pământului.

Acest lucru poate fi explicat în două feluri, întoarcerea Nibiru este o utopie și, prin urmare, autoritățile civile și militare nu au nimic de spus pe această temă cu excepția de a nega sau ceea ce este realitate și în acest caz, ei nu se poate face nimic, dar, de asemenea, neagă.

Cum ar putea ei spune lumea că sfârșitul este aproape!

Potrivit informațiilor neoficiale  Nibiru s-ar întoarce în sistemul solar în 2013, iar anul acesta va trece aproape de Jupiter în luna august înainte de a pleca și se deplasează departe în spațiu de mai multe mii de ani. !

Informațiile pe care unele anonime « o întreabă pentru a echilibra asta! «  Am publicitate pe net de biți indirecte și orele în mai multe blog-uri, în scopul de a ne face să credem că « totul este în regulă Madame la Marquise ! « 

Această informație este un nonsens, deoarece toate corpurile din sistemul solar sunt atrași de soare și de a lua mai mult și mai mult viteza.

Ei nu pot pleca atragerea de soare după ce ocolite.

Puteți înțelege această dezinformare prin abordarea doi magneți și văzând extrem de puternice forte care atrag sau se resping.

În cazul nostru, forțele atrag și ele vor deveni și mai puternice ca și cum Nibiru se apropie de Soare.

Soarele nostru atrage la sine toate stelele care se apropie. Ele devin din ce în ce mai viteza ca urmare a atracție și nu pot lăsa din sistemul solar după soare ocolit și luate suficient viteza să scape trage acestuia.

Când Nibiru va reveni, prejudiciul poate determina trecerea în apropierea Pământului asteroizi care masa nu pot fi estimate.

Întrebarea pe care trebuie să o punem este dacă acesta este, Nibiru se întâmplă.

Trebuie notat că atunci când această planetă mitic va reveni timp va fi extrem de dificil pentru întreaga omenire.

Deci, în cazul în care soarele se întâmplă nu este Nibiru, se va produce în continuare semnificativ, de asemenea, că vedem deja de tulburări de zi cu zi. Ei ar trebui să intensifice în continuare până la sfârșitul a trecerii sale prin sistemul solar.

Dar, apoi, deoarece nu se spune nimic despre traiectoria, în cazul în care nu prostii, trebuie să conchidem că drumul său ar putea avea, probabil, un punct de contact cu solul!

Ne vedem în fiecare zi că planeta noastră suferă în pântecele ei.

Cutremurele sunt tot mai frecvente, puternic și distructive.

Vremea este complet bărbați dezordonate provocând ploi torențiale, inundații, uragane sau incendii.

Ca nu o fericire vine singur, situația economică globală este exploziv, lumea este distrus din 2008, iar situația se înrăutățește în fiecare zi mai mult și mai mult, face o mulțime de mizerie, mizerie, foamete si suferinta umana de toate tipurile .

Războaiele și violența sunt agresiv de pe planetă.

Un război mondial pare mai puțin inevitabilă pe termen scurt.

Oamenii și terenuri sunt încă suferă până la trecerea star Acest Nibiru sau altul.

Oameni bogați și bine-educați au construit deja adăposturi antiatomice în încercarea de a scăpa de destinul omenirii.

Statele s-au construit, de asemenea, adăposturi pentru o mică parte a populației, care va siguranta   « alesi ».

Toate acestea vine în curând și nu-l putem schimba.

Cu toate acestea, avem două mari noutăți în ciuda severitatea disproporționată a situației.

Vestea bună Prima

Statistica.

Într-adevăr, de la începutul lumii planetele se invart si transforma cu siguranta mult mai mult.

Au existat în trecut, atunci când trecerea Nibiru și alte asteroizi avea consecințe foarte grave pentru oameni și planetă și va fi, evident, mai bine.

Dar, în ciuda dezastre, cutremure și dezastre, planeta și omul este încă acolo și ar trebui să fie în continuare așa pentru mult timp.

Cu toate acestea, din nou, victimele sunt susceptibile de a fi mai multe sau chiar nenumărate

A doua veste bună

Biblia

Ea ne spune că Isus Hristos se va întoarce la sfârșitul acestui timp și ora de terminare este anunțată de către noi semne.

Aceste semne sunt aproape toate realizate. Nu există nici o penurie de trei.

Articolul meu sau

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) dezvelirea Anti-Hristos

02) A treia reconstruirea Templului din Ierusalim

03) Un război mondial qu’arrêtera Isus Hristos la întoarcerea lui

Acestea se referă la ultimele zile ale umanității și poporul evreu.

Revenirea Nibiru am anunțat, de asemenea, în Biblie (semnele din ceruri), ca una dintre conotațiile de revenirea lui Isus Hristos.

Acest lucru sugerează că este Nibiru ce se întâmplă în sistemul nostru solar.

Am găsit acest semn, printre altele, în Evanghelia după Matei capitolul 24 versetul 29

The End Times

29 Imediat după acele zile de necaz se va întuneca soarele si luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer, și puterile cerurilor vor fi clătinate.

Acest verset poate explica trecerea de Nibiru pe orbita Pământului și cad pe planeta noastră mai multe meteoriți care însoțesc Nibiru.

Dar versetul următor, a anunțat că revenirea lui Isus Hristos pe pământ va fi în  același timp cu trecerea Nibiru!

30 Apoi, semnul Fiului Omului va apărea în cer, toate semințiile pământului se vor boci, și vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere și cu o mare slavă.

Răpirea bisericii ar trebui să apară, de asemenea, la acest moment în timpul trecerii de Nibiru.

31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbița răsunătoare, și vor aduna pe aleșii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.

Dar dacă este, Nibiru se întâmplă la viteză mare, unde sunt oamenii« Annunaki »

Acestea sunt, probabil, în parte, în toate aceste OZN-uri sunt din ce în ce vizibile de pe Pamant si in ceruri, in special in jurul soarelui.

Dacă Nibiru se apropie,

Deci, acesta este sfârșitul lumii  așa cum o știm!

În cazul în care acest lucru este Nibiru, care se întâmplă, atunci singura posibilitate trebuie să fie salvate și salvat, nu va fi prin construirea adăposturi antiatomice, sau de a face prevederi pentru o perioadă lungă de timp.

Singura modalitate de a fi salvat și salvate,

Este de a avea credință!

.

Dumnezeu ne-a spus în geneza lumii de la începutul a tot ceea ce trebuie să se întâmple în vremurile din urmă și pe Isus Hristos ne-a confirmat și reiterat în Evanghelii. Totul este scris!

MODIFICĂRI   POSIBILE

.

Criza financiară și economică va duce cu siguranță în a doua jumătate a anului 2013, plata primelor de la un colaps al economiilor și valute.

Începând cu 29 septembrie 2008 statele lumii trăiesc prin creșterea datoriei, crește și crește din nou și din nou!

Ori de câte ori crește datoria, oamenii săpa un pic mai adânc în nesiguranță, șomaj și sărăcie.

Violența și demonstrații sunt susceptibile să se stabilească și degenerată.

Războaie civile și cu actele de terorism ar putea foarte bine fi apoi create rapid în 2014

Vezi articolul meu

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

În același timp, criza financiară și economică va crea tensiuni supradimensionate între state.

Unele state, cum ar fi Coreea de Nord, sunt cu nerăbdare pentru a lovi Statele Unite ale Americii. Iran, de asemenea, se asteapta a lovi Israelul.

Lumea nu va rezista tentației de a rezolva problemele economice și financiare într-un război mondial.

Acest lucru ar trebui să aibă loc mai în chinuri a planetei si vremea, care va fi din cauza înrăutățirii prilejuită de abordare a Nibiru sau planetă necunoscută.

2014 deși încă departe anunțat deja un an îngrozitor că, în 2011, 2012 și 2013.

Dar 2015 mi se pare un an dificil pentru umanitate decât bine pentru toți cei care s-au păstrat credința în Isus Hristos și Dumnezeu.

Așa cum am spus in articolele precedente, în octombrie 2015, vom vedea, probabil, revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Vremurile pe care le trăim și care se va agrava sau ar trebui să nu ne sperie, sau pierde credința că Isus Hristos este din nou să ne salveze.

El ne-a promis și să păstreze promisiunea lui!

Vom ști încă o mulțime de dificultăți și probleme înainte de revenirea Domnului nostru.

Știm că toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Noi trebuie să accepte și să se pregătească pentru a face față îngroșa întuneric mai mult.

Numai credința ne permite să înțelegem Apocalipsa și pentru a muta spre Isus Hristos.

Deci, trebuie avut grijă să mențină flacăra credinței noastre bine luminat.

Ar fi bine să citit și recitit capitolul 24 din Evanghelia după Matei.

Link-ul: The End Times

Timpul se scurge pentru a alege calea și destinul.

Dacă vrei să trăiești pentru totdeauna, apoi se încred în Isus Hristos, ai tendința de încă o mână de economisire.

Dacă credeți că aveți mult timp înainte de revenirea lui Isus Hristos, te înșeli!

Semnele de întoarcerea lui iminentă nu poate fi mai clar.

Vă invit la rugăciune și pocăință!

Fie umili și să ne rugăm ca Dumnezeu ne acordă iertarea sa nu se șterge numele noastre din cartea vieții.

Iubiți frați și surori în Hristos Iisus ne rugăm intens și diseminarea cât mai larg posibil vestea bună a revenirii iminente a lui Isus Hristos.

Vă rugăm să trimiteți adresa de blog pentru toate persoanele de contact, astfel încât ființele maxime pot avea revenirea informare promptă a lui Isus Hristos și astfel încât toată lumea poate lua sufletul său și o decizie de conștiință pentru ei viitor etern.

În timp ce de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unii și revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor la alta vă invit la rugăciune pentru că numai dragostea lui Isus Cristos este speranța noastră de o viață mai bună și veșnică, și că este foarte curând.

Acesta trebuie să fie botezați, cere iertare de la Dumnezeu pentru toate păcatele noastre, ne pocăim de faptele noastre rele, îndrepta viețile noastre și cerem lui Isus Hristos, prin rugăciune să fie Mântuitorul nostru personal și Dumnezeu să călăuzească pașii și viețile noastre pentru totdeauna.

Fie umili și să accepte judecata și mânia lui Dumnezeu vine pe Pământ.

Ne ajutăm reciproc și să facă pace cu cei cu care avem certuri.

Isus Hristos ne iubește și vrea ca toți să fie mântuiți,

Avem foarte puțin timp înainte de revenirea Domnului nostru, apoi un ultim efort și viețile noastre vor fi schimbate pentru totdeauna!

Mă rog lui Dumnezeu să călăuzească pe toți pe calea iubirii, păcii și dreptății pe care am atras Isus Hristos în urmă cu două mii de ani și care duce la Dumnezeu.

Nimeni nu se duce la Dumnezeu decât prin Isus Hristos!

În articolele mele, mă îndoiesc uneori și greșit pentru că întunericul a acoperit sfârșitul timpului și dezinformare abunda.

De aceea, vă rog să mă ierți dacă revenirea Domnului nostru nu este încă pentru 2015 și, dacă răpirea bisericii este încă lentă.

Ca om de așteptare pentru un părinte, pe marginea drumului pe timp de noapte luminată de un felinar și fiecare abordare silueta și totuși încă mai sper că este părinte, dar că nu slăbi în timp, în ciuda noapte rece și erorile pentru că el știe că părintele va veni pentru că a promis și are încredere în el.

Deci, eu sunt de la marginea drumului, mă uit, eu aștept, mă uit și, uneori, un semn îndepărtat prins ochiul meu și eu sunt din nou și din nou greșit.

Dar Isus Hristos vine, el a promis, el va ține promisiunea și semne care ne permit să arate că această revenire este iminentă lui.

Deci, trebuie să ne așteptăm toți și așteptați din nou și din nou, pentru că știm că întoarcerea lui este scurt și că nerăbdarea noastră în așteptare va rog Isus Hristos, la fel ca părintele care sosesc noaptea târziu este fericit pentru a vedea că cei care așteaptă și ei sunt trezit de dragoste asigura pentru el și să se bucure împreună în acest vin.

Deci, haideți să se bucure Să ne Iisus Hristos, au răbdare, speranță și ne rugăm pentru întoarcerea lui rapidă

Domnul și Regele nostru Iisus Hristos a dat viața pentru noi și sa întors de iubire pentru noi, să caute și să ne salveze.

sentinelle3

Isus Hristos este regele meu

0

0 0 0

0

0

0

GLORY LA Domnul nostru Isus Hristos! 

Învingător

Înainte de a pleca,

Vă invit să citiți

cu mare atenție la interviu

0

0 0

0

Confesiunile unui agent secret al Vaticanului

Omul este un iezuit, el trebuie să Barbato ca un lucru familiar pentru Vatican Sfântul Scaun.

Inițial sceptic și neîncrezător a acestui contact este numit « insider » Barbato analizează și verifică referințele sale (prin păstrarea, în conformitate cu etica jurnalistică, pentru a indica sursa acestuia): este într-adevăr un preot iezuit de lucru în Vatican.

Dupa cateva discutii prin e-mail, jurnalistul italian a cerut ca dialogul lor continuă oral.

În ciuda pericolului, probabil conștienți de faptul că această întâlnire este de preferat având în vedere enormitatea de revelații el este pe cale să facă, omul acceptă Vatican. Deci, două reuniuni organizate la Roma în 2001 (vezi interviul de la pagina 58).

Barbato învață că disensiunile predomină în SIV, un grup minoritar dezaprobatoare conducerii politice cu privire la Planeta X.

De acolo, este clar pentru Barbato că abordarea iezuit nu se bazează pe o trădare simplu, ci o revelație că miza este mare: supraviețuirea civilizației noastre

« Iezuit Video»


Înainte de întâlnirea lor de la Roma, contactul Vaticanul a trimis Barbato, ca dovadă, o casetă video – ceea ce eu numesc « Video iezuit » – pentru a alerta publicul.

Aceasta durează aproximativ două minute, aceasta evocă observarea unui planetoid acoperit o atmosfera groasa (presupusa Planeta X) îndreptându-se către sistemul solar, deși încă în afara orbitei lui Neptun .

Trupa, am avut mai multe ocazii de a vedea, este supus la diferite clasificări, inclusiv « Secretum Omega », cel mai înalt nivel de secretizare SIV, similar cu « Cosmic Top Secret » (CTS) din nato.

Se pare că imaginea a fost luată de o comisie de la o sondă secretă spatiu numit camera Siloam.

A lua legatura cu Barbato explică faptul că sonda ordonat in secret la Lockheed Martin, este echipat cu un sofisticat și un sistem electromagnetic camera de propulsie puls infraroșu.

Mașina a fost asamblată în zona 51, Nevada, și a pus pe orbita de un secret hipersonic aeronave de tip Aurora în 903 ani.

Potrivit iezuit, sonda Siloam a trimis imagini ale planetoid în octombrie 1995 la un telescop radio de secrete, administrat integral de iezuiți aparținând SIV, și ascuns într-o rafinărie de petrol dezafectată în Alaska.

El a spus că telescopul a fost construit în 1990, în scopul de a observa corpurile cerești neobișnuite apropiem de sistemul solar.Ca planetoid vizibil în film, iezuit spune că este Planeta X (Nibiru sumerienii, vezi NEXUS n « 50, p. 10.).

O planetă foarte mare


Această planetă masivă încă necunoscut pentru produsul astronomiei moderne, similare cu cele care decelera Lowell, în mișcările lui Uranus și Pickering, Neptun în aceste tulburări.

În 1978, James Christie, un astronom de la Observatorul Naval al SUA, a descoperit prin satelit Charon, Pluto și calculează masa perechii Pluto-Charon.

De altfel, calculele indică prezența probabilă a unei planete foarte mare, încă invizibil * …

La rândul său, Barbato așteptați 30 aprilie 2005 de a decide să dezvăluie acest videoclip nou incredibil și arăta publicului.

Screening-ul are loc la Palazzo della Provincia, în Pescara, pe coasta adriatică a Italiei, în cadrul unei conferințe organizate de Asociația Culturală și Ufobserver intitulat « OZN-uri? Adevărul este top secret: Area 51 la Planeta X « .

În toți acești ani, Barbato a încercat să adune dovezi care să confirme existența Planeta X / Nibiru și SIV.

În ceea ce privește aceasta din urmă, a găsit explicit informații istorice importante în cartea lui Mark Aarons și John Loftus Ratlines (Capitolul I).

Mi-am găsit o referire indirectă într-o carte de italian locotenent-colonelul Umberto Rapetto și jurnalistul Roberto di Nunzio {Atlantidei slăbește Spie, BUR, Milano, 2002).

În Capitolul V {Lo spionaggio în Porpora: ea Vaticano), p.89, § 2.3 (nunziature) se referă la un anumit Robert A. Graham, un iezuit care a fost o dată referire la existența Serviciului Secret Vaticanului.

Este o dezinformare sau dezvăluirea treptată a informațiilor secrete?

Anomalii ciudate din sistemul solar


Dintre toate iezuit SIV a spus Barbato, două lucruri din punctul meu de vedere, se referă la: Planeta X au început să ia o taxă pe sistemul solar de la începutul anului 2004 (vezi interviul meu Barbato în OZN Notiziario nr 62, aprilie-mai 2006, p. 40), că un număr de indici tinde a dovedi..

Pe de altă parte, soarele și unele planete si sateliti din sistemul solar s-au arătat, de asemenea, semne anormale.


Luați în considerare în primul rând Soare. Cu răbdare, puteți vizualiza datele înregistrate de Nobeyama radioheliograph (Norh), un telescop japonez care funcționează ca un interferometru dedicat observare solare (vezi lunar newsletter-ul cosmologic Shooting Star douăzeci și unu martie 2003, http :/ / www.detailshere.com / solar activity.htm

În articolul intitulat « Adevărul despre încălzirea globală: este Soarele, care e de vina » [Adevărul despre încălzirea globală: este Soarele, care este cauza], Michael Leidig și Roya Nikkhah publicat în Telegraph Londra 18 iulie 2004 ( http://www.telegraph.co.uk ), se spune: « Încălzirea globală este explicat în cele din urmă: Conform unor cercetări recente, Pământul se încălzește, deoarece soarele straluceste mai puternic ca niciodată nu a făcut de la ultimul mileniu.

Un studiu realizat de oamenii de știință elvețieni și germană sugerează că creșterea radiații de la soare este cauza schimbărilor climatice recente …

Dr. Solanki spus că ambii sunt creșterea radiației solare și nivelul de gaze cu efect de seră, cum ar fi dioxidul de carbon, care contribuie la schimbarea temperaturii Pământului, dar este imposibil pentru a spune care dintre cele două este dominant. « 


Dintre planetele și sateliții din sistemul solar, cu activitati atipice includ:


Pluto: Potrivit astronomilor, « deși orbita sa excentrică îndepărtat în timp, de la Soare, Pluto se confruntă cu o încălzire a atmosferei sale subțiri » (vezi « SUV de pe Jupiter – sistemul de încălzire solară: bărbații sunt responsabili schimbările climatice la marginea sistemului solar, sau este soarele? « pe

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, un astronom de la MIT spune, « … din 1989, Tri ¬ ton (un satelit al lui Neptun) suferă încălzirea globală. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Martie: În 2001, JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA știa că camera de Orbiter Marte a fost observată la polul sud al planetei Marte, modificările care reflectau un climat în schimbare de pe această planetă,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Jupiter: 04 mai 2006, un articol intitulat « furtuna de pe Jupiter sugerează o schimbare climatică » a raportat că « … telescopul Hubble a fotografiat dezvoltarea unui nou loc roșie … Numit Red spot Jr [Spot Red Junior] Acesta a fost format după apariția a trei furtuni ovale albe, dintre care două trebuie să fie de cel puțin nouăzeci de ani, care sunt topite la un altul între 1998 și 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Saturn: Imagini de la naveta Cassini la 11 octombrie 2006 arată un uragan, cu un diametru egal cu 2/3 din cea a Pământului, furios la polul sud al planetei,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Umanitate alertă


Evenimentele din sistemul solar, precum și descoperirile tulburătoare Cristoforo Barbato, cerând atenția noastră.

Ei ar trebui să alerteze publicul la sosirea Planeta X și problemele de Exopolitica, că implicarea guvernului în problema OZN și cât de departe, cele mai bunurile străini au fost confiscate de Statele Unite ale Americii, sau un guvern din umbră (fără control de către președinte, Congresul sau Consiliul Național de Securitate).

Cred că singura modalitate de a ști ce se întâmplă de fapt pe Pamant si in sistemul solar este de a sprijini cercetatori, cum ar fi Dr. Steven M. Greer, Dr. Michael Salla ( http://www.exopolitics . org ), istoricul Richard Dolan, jurnalist Cristoforo Barbato (http://www.secretumomega.com ) și multe altele, care înțelegem cu toții importanța extinderii orizonturilor umanității în toate dimensiuni, atât materiale cât și spirituale.

Numai ca avem o sansa de a evita fratricid și ororile războiului nuclear care ne amenință.

În 2001, Cristoforo Barbato răspunzând astfel preot iezuit care dezvăluie apoi geneza al serviciului secret al Vaticanului, date de contact Pius al XII și Ioan al XXIII-aliénigènes cu o anumită rasă, și împărțit în SIV dintre susținătorii secrete și cei care, ca și el, a simțit o nevoie urgentă de a disemina informațiile la întreaga omenire.

Barbato: Cum ai devenit un membru al SIV?


Iezuit: SIV este format din diferite elemente, toate conectate la biserică și a făcut, cel puțin pentru Direcția, cea mai mare parte preoți, dintre care majoritatea sunt iezuiți, călugări și călugărițe benedictine, în total un pic mai mult o sută de membri.

Ar putea reduce această estimare, dar trebuie să luăm în considerare toate părțile lumii unde există un preot sau o calugarita poate furniza informații exacte.

Unele elemente vin din lumea seculară SIV și instituțiile de șaizeci și șase în legătură cu Biserica, de exemplu, asociații umanitare, grupurile politice din jurul Sfântului Scaun, mișcarea de « tineri catolici », și altele. Eu însumi provin de la una dintre aceste medii.


În rezumat, membrii sunt secret evaluate, gestionate și instruit în funcție de criterii specifice pentru anumite funcții.

B: ai putea da mai multe detalii cu privire la SIV de ce a fost creat și, deoarece atunci când este operațional?

J: Structura este top secret, dar eu pot să vă spun că este organizat similar cu CIA, MI6, KGB-ul, etc.

Nu există nici un sediu oficial, dar schimbarea regulat loc, mereu sub ochii Vaticanului. Din punct de vedere cronologic, evenimentul care a declanșat crearea de SIV a avut loc in Statele Unite in februarie 1954.

Aceasta a fost întâlnirea de la Muroc Airfield (mai târziu Edwards Air Force Base) în California, o delegație de aliénigènes cu președintele Dwight D. Eisenhower, în prezența episcopului din Los Angeles, James Francis Mclntyre.

Reuniunea a fost filmat de către soldații utilizând trei camere de 16 mm amplasate în locații diferite și responsabil pentru film color.

Operatorii ar trebui să schimbe rolă la fiecare trei minute și camerele de luat vederi au avut primăvară motoare, deoarece în prezența aliénigènes, motoare electrice nu au fost de lucru.

În total, s-au întors douăzeci minute role de film treizeci și șapte de metri fiecare. La finalul întâlnirii, fiecare membru al delegației Pământului jurat să nu dezvaluiti nimanui ceea ce a văzut și auzit.

Nu mă întreba unde sunt filmele, cred că știi răspunsul … Câteva zile mai târziu, probabil regretând au angajat în secret, Mclntyre a mers plan de urgență pentru a se întâlni cu Papa Pius al XII-lea și informa de acest eveniment incredibil.

Dar pentru a ajunge in Italia, el a trebuit să zboare mai întâi la New York și de acolo la Roma, întotdeauna într-un avion privat.

Aproximativ o jumătate de oră după decolarea de la Los Angeles, unitatea confruntat cu unele dificultăți tehnice și a fost forțat să aterizeze la Haven Airport Sky, Las Vegas, Nevada, în timpul nopții.

În timpul reparației, un colonel în Forțele Aeriene ale SUA au venit la bord, pentru a se întâlni cu episcopul.

Conversația a durat aproximativ douăzeci de minute, timp în care el a încercat să descurajeze episcopului a dezvălui toate detaliile întâlnirii a participat, pentru că problemele străinilor au fost exclusiv de către USAF.

Armata a clarificat faptul că toți dorit președintele Eisenhower a fost un aviz cu privire la aspectul spiritual și suport, dar Sfântul Părinte nu ar trebui să fie în secret.

Acesta a fost temut în momentul în care posibila infiltrare a Vaticanului de spionii sovietici. Episcopul a spus că a intenționat în mod special pentru a informa Papa a acestui eveniment incredibil


Acum cred că cedarea motorului a fost, probabil, planificate și organizate de către militari pentru a aduce această întâlnire, și fără cunoștințe de președintele Eisenhower. Înainte de a pleca, colonelul Bishop a reamintit riscul de divulgare de la Roma.


Două zile mai târziu, episcopul Mclntyre a fost primit de Papa Pius al XII-lea. După o meditație profundă asupra posibilităților de o relație pur militar cu implicații aliénigènes, Papa a decis să creeze un serviciu de informații secrete organizate la fel ca în informațiile fascist, am numi SIV, care ar fi responsabil pentru culege toate informațiile posibile despre aliénigènes și datele deja colectate de către americani.

A fost foarte important să se asigure comunicarea deschisă cu președintele Eisenhower.


Prin urmare, SIV a fost conceput pentru a achiziționa și de a gestiona, în coordonare cu serviciile de informații ale altor țări, orice informații secrete despre aliénigènes și să se ocupe în mod special de aspectele morale, filosofice si religioase ale problemei.

B: Ce a permis Papei să creadă că armata americană ar fi dispus să împărtășească aceste informații sensibile cu Vaticanul? Ce despre ofițerul care a apărut în aeroportul Las Vegas?

J: Faptul că un singur președinte a căutat ajutor și sprijin spiritual într-o astfel de situație în istoria omenirii, este un vot de încredere și stimă.

Mai mult decât atât Mclntyre și Detroit Arhiepiscopul Edward Mooney, mai târziu au devenit principalii coordonatori ai transmiterea de informații către Vatican.

Cu toate acestea, afacerea a luat o intorsatura neasteptata atunci cand McIntyre și alți membri ai SIV au fost contactate direct, fără cunoștințe militare, prin aliénigènes tip « Nordic » 4 în mod clar prietenos, care pretind a fi Pleiadelor.

Ei au pus de avertizare contactat de alte creaturi care americanii au lucrat cu în deșert California.

Aceste întâlniri cu membri ai SIV de multe ori produse în Statele Unite, și de două ori în grădinile Vaticanului, aproape de Academia Pontificală de Științe, în prezența Papei PieXII …

B: Padre Pio de Pietrelcina a vorbit despre existența altor ființe din alte lumi, care a atins un nivel ridicat de dezvoltare, deoarece acestea au fost fără păcat … este corect?


J: Fără nici o îndoială! Dar aceste ființe trăiesc pe un plan dimensional diferit și nu sunt, strict vorbind, îngeri, iar pe de altă parte, cele aliénigènes « Nordic », despre care vorbeam, sunt carne și sânge, chiar dacă acestea sunt mult mai evoluat decât noi amândoi spiritual care tehnologia.

Aceste creaturi se spune că au găsit în Biserica Catolică, sau mai exact mesajul lui Hristos, prezența pur divin și au oferit cooperarea lor pentru binele omenirii. Aceasta este ceea ce convins Papa Pius al XII-lea a colabora cu ei și le considerăm ca adevărați convertiți la credința creștină.

Pontiful, probabil, considerat a Bisericii universale a fost mesajul său chiar și ființe din alte lumi. Aceste aliénigènes auzit participa de-a lungul anilor, Biserica Romei în toate misiunile sale, în special în politica socială și internațională *.


Ulterior, Papa Ioan al XXIII-lea sa bucurat chiar de sprijinul acelor oameni care au adoptat cauza creștin, dar el a preferat să păstreze secretul, referindu-se la « intervenții angelice. »

Ioan al XXIII-lea a moștenit, de fapt, acorduri de colaborare stabilite de predecesorul său între Sfântul Scaun și aliénigènes prietenoase de tip nordic.

Acest acord secret sa menținut de-a lungul pontificatului lui Angelo Giuseppe Roncalli, cu toate acestea, de multe ori și-a exprimat în cadre SIV rezervele sale cu privire la încredere avea nevoie să se acorde aceste ființe.

Acesta este motivul pentru care cred că astăzi una dintre principalele motivații pentru convocarea Conciliului Vatican II a fost necesitatea de a lua primele măsuri concrete de reînnoire a Bisericii în vederea unei posibile și iminent de contact.

B: Există o relație între această intervenție, sau « mediere ceresc » și presupusa întâlnirea din 1963 dintre Statele Unite contactat George Adamski și Papa?

J: Am sa vorbesc despre. Adamski întâlnit cu Papa.

El a mers la Sf. Petru dată, exact după ce Papa a decis că el ar trebui să nu mai continue contactele cu aliénigènes, chiar dacă acestea au fost prietenos.

În plus, Ioan al XXIII-lea a refuzat această relație este revelat în populația creștină. Adamski a fost la fel de manager de proiect de aliénigènes să încercați să obțineți Papa, care era pe moarte, un acord final.

Acesta a adus, de asemenea, un cadou de Sfântul Părinte: o substanță lichidă care a fost problema de gastroenterita, care a suferit și care a evoluat în peritonită acută.

Papa nu a luat această poțiune înainte de a muri, deține crucifixul, a declarat: « brațele întinse ale lui Hristos au făcut obiectul a pontificatului meu.

După cum puteți vedea, un simplu și umil pontificatul îmi asum întreaga responsabilitate.

Sunt multumit de ceea ce am făcut și cum am făcut-o. « În plus, această acțiune din partea aliénigènes convins moartea Papei, în mică putere și luciditate care a rămas, chiar dacă » frații spațiu « , s-au comportat cu bunăvoință pentru omenire, ea potrivite pentru a acționa independent, separat de Biserică și de activitățile umane, în general, prin rugăciune și acționează în conformitate cu legea lui Dumnezeu, și mai ales sub călăuzirea Duhului Sfânt.

Adamski a încercat încheiat contactul direct între aceste ființe și Papa și succesorii săi, care, încrezându-se în viziunea lui Ioan al XXIII-lea, nu a fost înțeles că Biserica menține aceste contacte.

Într-un manuscris secret al Papei Ioan al XXIII-lea în succesorii săi, care include o caracteristică specială pe SIV este citat un pasaj din Evanghelia lui Marcu, care prezintă în mod clar poziția care trebuie adoptată de către Biserica vis-à-vis de ființe benefice din alte lumi. Marcu 9: 38 la 412 « , ia spus Ioan: » Învățătorule, am văzut pe cineva scoțând demoni în numele tău și am încercat să-l oprească, pentru că el urmează pe nu noi. « Dar Isus i desparte: » nu-i opriți.

Deoarece nu există nici una care poate efectua simultan o minune în numele meu, și vorbesc de rău de mine. Cine nu este împotriva noastră este pentru noi.

Și oricine va da de băut un pahar de apă, deoarece aparțin lui Hristos, adevărat, te asigur, că nu va pierde răsplata. «  »

Acest lucru înseamnă că presupusele activități pozitive aliénigènes care acceptă mesajul lui Hristos de a fi « binecuvântat », și nu țările, dar a menținut separat și în paralel a Bisericii.

Aceste ființe trebuie să fie comparat cu străinul care a salvat numele lui Hristos și nu ar trebui să fie prevenite.

B: Să vorbim despre misiunea ta în SIV …

J: Sarcinile mele sunt pur tehnice, cele mai importante fiind, de exemplu, pentru a transmite informații de top secrete de telescop radio Vatican, situat în Alaska și dirijate către persoana corespunzătoare.

B: Un moment, ce telescop vorbești? Nu știam că Vaticanul a avut astfel de echipament în acest domeniu.

J: Vaticanul detine si foloseste un telescop, care este la marginea de taiere a tehnologiei și manipulate numai de către iezuiți.

Acesta este situat într-un parc industrial de stocare ulei aparent abandonat, în Alaska.

Acest complex este un camuflaj, deoarece activitățile care sunt desfășurate sunt strict secret și nu sunt cei care, mai mult formale, UAV [Advanced Technology Telescope Vatican] la el, Arizona.

B: Când acest echipament a fost construit, și mai ales la Vatican în ce scop el folosește multe facilități astronomice din lume?

J: Pot să vă spun că a fost construit în anii ’90 cu scopul de a observa obiecte cerești neobișnuite se apropie de Pamant.

Aceasta este ceea ce a făcut CIA cu unul din cei « ochi secrete » Twin Hubble numite SkyHole-12 [, de asemenea, numit gaura cheii-12 și KH-12, pentru mai multe detalii, a se vedea http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Este acel moment al întâlnirilor între aliénigènes și Pius al XII-lea, SIV a fost informat cu privire la abordarea unui corp ceresc locuit de ființe foarte avansate și foarte războinice.

Oricum, am știut ce am fost de gând să ajung la Roma I și analizate de către calculator a fost foarte interesant și foarte secret.

Prin analiza unor date din Alaska telescop radio, am descoperit o nava spatiala de la program de explorare Siloam, lansat în anii ’90, a luat o fotografie de o planetă mare se apropie de sistemul de solar.


Această informație a fost capturat în Alaska în octombrie 1995, și de atunci au început problemele mele.

Am dat seama că nu a fost numit pentru a decoda acest transmisie special și că situația era periculos.

La acea vreme, contactul meu mi-a descoperit că a fost la Vatican, două facțiuni lupta pentru deținerea și controlul informațiilor clasificate și de mai sus « top secret ».

B: Imi puteti da mai multe detalii cu privire la programul spațial Siloam? Cine sunt sponsorii și operatorii?

J: Siloam sonda a moștenit numele unui program de explorare a spațiului inițiat la începutul anilor ’90. Acest program a fost parte dintr-un alt, mult mai ambițios, numit Kerigma. **

De acum, vă voi spune doar că acest sonda a fost făcută Area 51 [Nevada, Statele Unite ale Americii], are un puls electromagnetic cu motor și a fost plasat pe orbită de un spațiu tip de avion aurora3.

Sonda nu a fost responsabil de calcul de date sau de traiectorie, sau exacte cu privire la poziția de indicații Nibiru, așa cum a fost apropie de planeta, corecta traiectoria, pentru a evita impactul și a reveni la Sistemul solar la un suficient de aproape ca să poată să transmită date și imagini de telescop radio secrete în poziție Alaska.

Lansarea a avut loc simultan cu punerea în funcțiune a telescopului și a fost capabil de a reda imagini în 1995.

B: Ce ai să-mi spui mă face să mă gândesc la teorii ale cercetătorului Zecharia Sitchin pe randamentul așteptat al unui Douasprezecea Planeta misterios. Știi munca lui?


J: Da, știu că principalele elemente. SIV, în colaborare cu Lockheed Martin, a trimis aceasta sonda pe care apoi am analizat imaginile.

Acestea sunt punctele de vedere ale unui mare obiect ceresc a cărui prezență va « simți » tot în sistemul nostru solar în termen de trei ani de la 2001.

B: De unde ai această informație?

J: Am un permis de supraveghere Secretum numit Omega.

Acesta este cel mai înalt nivel de secretizare al Vaticanului echivalentul Top Up ¬ decret Cosmic NATO.

Aceasta este împărțită în trei nivele de informații: de la Secretum Omega gradul III, mai puțin detaliată, până Secretum Omega nivelul I, cel mai complet.

Misiunea mea a fost de a introduce noi membri ai SIV și pregătirea acestora pentru a utiliza sistemele de comunicare ale organizației.

B: Cum se datele colectate de telescopul sunt trimise în Italia?


J: SUA, compania de telecomunicații Sprint International are radio si antene de satelit la nord și la sud de Italia și doi sateliți geostaționari cu care sunt conectate.

Compania are un contract special cu SIV și transmite / primi date criptate folosind din 1994, algoritmi și frecvența criptografie personalizate.

Înainte de această dată, SIV a folosit un sistem criptografic inventat de o companie elvețiană, a fost abandonat din cauza unui membru al acestei societăți a fost vândut în secret israelieni. Nu vă pot da mai multe informații tehnice pentru acum.

B: Îmi puteți spune un împuternicit al Bisericii bine cunoscut, Mons Balducci, care a abordat în mod public problema de extraterestrii.Acest prelat știe că SIV și acest lucru împreună cu ei?

J: Tatăl Balducci studiat și realizat cercetarile sale destul de independent, fără a urma un program de pre-existente. Acesta nu a fost niciodată împiedicat dimpotrivă, a fost mai degrabă încurajată.

B: Ai putea … să te aud, se pare că există un program de dezvăluire. Și nu ar fi că de ce te-ai decis să ne întâlnim și să-mi dai această informație?

J: Din punct de vedere al sistemului, suntem în divizia, dar știm că evenimentele vor avea loc, care va afecta toate ființele vii de pe această planetă, nimeni nu va scăpa.

Omenirea se confruntă cu o anumită perioadă din istoria sa, circumstanțele strâns legate de evenimente-cheie prezis în Apocalipsa.

Este important ca omenirea susține pe deplin mesajul de mântuire și răscumpărare a lui Hristos, ca Sf. Pavel a chemat kerygma, un mesaj pe care Papa Ioan Paul al II-lea a încercat să se răspândească în toate națiunile.

Credeți că Papa nu au știut de iminența acestor evenimente?[Acest interviu a avut loc înainte de moartea Papei Ioan Paul al II-lea].

B: Dar Papa știe pe toate, mai ales dacă ne amintim declarația lui pasionat de 2000 *** *


J: Doua grupuri opuse în cadrul Vaticanului, unul dintre ei cere divulgarea și este pe deplin susținută de Wojtila [Ioan Paul al II-lea], alte încercări de a bloca prin orice mijloace orice informație.

Unii membri ai acestei grupări fac parte din grupuri de putere ocultă, de exemplu, controlul pieței petrolului și afectează mai multe sectoare ale economiei globale în scopul unic de informații de constrângere pentru dezvoltarea de surse alternative de energie, așa-numita « energie gratis ».

Acest lucru a fost confirmat de caz spectaculos, dar neconcludent « Guardian » [Canada, 1989-1991], grupul CUFORN OZN [canadian UFO Research Network], care a provocat o senzație, dar fotografiile de presupuse aliénigènes nu au fost arătat.

Oricum aceste documente expune realitatea că operațiunile complexe de manipulare, dezinformare depășesc de multe ori cele mai sălbatice fantezii. În partea de sus a tuturor acestor organizații oculte aparține Guvernului Shadow, și este cunoscut doar prin acronimul SVS.

Sursa:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Învingător

 

4 Réponses to “ÎNTOARCEREA NIBIRU – SFÂRȘITUL LUMII-revenirea lui Isus Hristos.”

 1. Filip Gavrilă Marius Says:

  N-am citit de multă vreme, astfel de fantasmagorii. De ce încercați să speriați pe naivi, cu gogoși răsuflate ? Chiar nu vă este frică de Domnul ?

  J’aime

 2. Teodor Ardelean Says:
  ANUNŢ IMPORTANT Anexa 1. E X T R A S din VOLUMUL CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC,ISTORIA NEFALSIFICATĂ A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONAL CAP . IX SFÂNTA SCRIPTURĂ ŞI ISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU CERCETAREA PENALĂ A LUI ISUS CRISTOS D E S C O P E R I R I S E N Z A Ţ I O N A L E FAZA I-a : PRIMA DESCOPEIRE Piesa arheologică, descoperită la Zărand- România cu imaginea lui Dumnezeu,Isus Cristos şi Lucifer conţine sute de picturi.şi mii de pagini text . Informaţiile transmise , comparate cu informaţiile din Biblie ,în special, din Noul Testament ,sunt atât de asemănătoare, încât face impresia că „cineva „a realizat piesa pe baza textului din Biblie ,sau, invers , a scris Noul Testament pe baza informaţiilor de pe piesa arheologică..Asemănările se opresc la imaginea lui Isus Cristos ,Cele mai apropiate figuri din picturile bisericeşti nu conţin exact imaginile de pe piesa arheologică .Justificările sunt corecte,dar.. sunt justificări.Se remarcă necesitatea unor dovezi suplimenatre care să confirme ori să dovdească inexistenţa lui Isus Cristos. În 27 august 2013 ,cînd reciteam manuscrisul ce constituie volumul Creaţionism Ştiinţific,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional pentru a-l da la tipar, autoverificându-mi textul, am căutat în Biblie cuvintele imprimate pe Piesa Arheologică în momentul în care Isus Cristos ,pe cruce ,cere apă ostaşilor care-l păzesc. Am rămas pur şi simplu blocat ! CUVINTE SCRISE PE PIESELE ARHEOLOGICE CA „PROFEŢII,pentru viitor REGASITE ÎN NOUL TESTAMENT CA PROFEŢII împlinite. Iată,cuvintele pronunţate de Isus Cristos,răstignit pe cruce,regăsite în textul scris pe piesa arheologică şi în sunetele transmise de computer : … CA(cană),O,IA, ODAT,OLEC,DĂ,MIE Prin aceste cuvinte Isus cere soldaţilor care-l păzesc să ia o cană cu oleac de apă,să I dea o singură dată ( vezi Partea VI fig. 23 „ .D TEXTUL de pe piesa arheologică Marea Profeţie „) Am căutat cuvintele în Evanghelii pentru a MĂ CONVINGE CĂ ÎNTR-ADEVĂR ACESTEA SE AFLĂ SCRISE ÎN BIBLIE. Nu le am aflat. Evangheliile transmit numai sinteza fenomenului Exemplul:În Ioan Capitolul 19 vers, 28 este scris :„ Isus,care ştia că acum totul s-a sfârşit, CA SĂ SE împlinească Scriptura„a zis: MI-E SETE” Ostaşii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oţet şi I l-au dus la gură”. Observaţi: -substantivul Scriptura este scris cu literă mare,ceea ce înseamnă că în realitate este document unic,substantiv propriu. -Cuvintele ”ca să se împlinească Scriptura” au caracter imperativ: ESTE O PROFEŢIE .Un ORDIN CE TREBUIE EXECUTAT DE ISUS CRISTOS ŞI DE OSTAŞI. Sfântul EVANGHELIST Ioan nu dă nici o explicaţie .Ce înţelege prin „Scriptură „ ? Unde se află ? Cine este autorul ? În ce limbă e scrisă? Cu ce alfabet ? Pe ce suport material ? De când datează? Înformaţiile din Scriptura-Profeţie, regăsindu-se în Vechiul Testament , primite de prooroci prin acţiunea Duhului Sfânt , e dovadă că aceasta se află pe Sfera Cerească,în exteriorul materiei ce formează Universul nostru . Isus Cristos avea cunoştinţă despre înscris.Ostaşii nu-l cunoşteau L-au executat automat. – În Ps.69 vers. 21 se spune : „Ei îmi dau oţet” Deci , se confirmă existenţa înscrisului, a Scripturii cu caracter imperativ la care se referă Isus Cristos.şi la actul ostaşilor să-I dea oţet în loc de apă. – În Matei Cap. 26 vers 24. Isus spune din nou : Negreşit, Fiul omului Se duce, după cum ESTE SCRIS depre El (Isus Cristos nu se referă la Vechiul Testament,unde , pe lângă multe alte informaţii, se află şi informaţii care vorbesc despre El,ci la documentul-profeţie în care subiectul principal este chiar El..Noul Testament nu a existat în timpul vieţii Sale, pentru a presupune că, Isus se referea la acest document) Din aceste informaţii se desprinde ideea clară şi categorică : „undeva” ,există un document cu informaţii despre Isus Cristos şi colateral depre spiritele din Univers .. Biblia numeşte acest „Document „ SCRIPTURĂ. Credincioşii o consideră „obiect” sfânt sau sacru. Vechimea şi originea cuvântului Scriptură nu sunt cunoscute . Cercetările făcute de altii, şi nu de subsemnatul , arată: cuvântul sa aflat în limba greacă veche…Ca atare , cuvîntul Scriptură provine din perioada Indo-europeană auzit de coducători ai triburilor greceşti, când se aflau în spaţiu fostei Dacii, În Dacia ,două sau mai multe cuvinte, fiecare pronunţat independent, exprimând un fenomen cunoscut,când se refereau cât de cât la un fenomen nou, necunoscut,erau asociate pentru a da nume acelui fenomen. Studiind cuvântul scriptură,după tehnica formării cuvintelor din Ţara Zărandului, am descoperit :este format din trei cuvinte a) Scripta=scripte :substantiv la feminin… Ţărănimea română ,la singular, spune Script.Prin script se înţelege un document scris format din semne de litere şi cifre,sunete şi,picturi.Reţineţi: scriptul nu conţine numai texte scrise ci şi alte moduri de transmitere a informaţiilor (În Dicţionarul Lmbii Române Literare din anul 1957 nu există cuvântul script ci numai scripte ) b) u= cuvânt care redă acţiunea cuiva,în speţă , a lui Ra :Scriptu lui Ra c)Ra =Numele lui Dumnezeu din religia dacilor Exemplul ( Părntele G-Ra-divus ) Deci,Script-u-Ra însemnă -SCRIPTa sau scriptu format din semne ce semnifică litere ,cifre, sunete şi picturi ce redau forma fiinţelor şi a lucrurilor . -u ( a Lui ,a celui cu numele de Ra) – Ra autorul scriptului. Cele trei cuvinte pronunţate împreună se redau intr-un singur cuvânt: SCRIPTURA Pe Crişul Alb, deasupra Templului Sfânt al Edenului ,s-au descoperit, de Expertul judiciar Teodor Ardelean ,mai multe piese arheologice ,între care se află şi Piesa „Marea Profeţie „ Aceasta piesă conţine profeţii despre Isus Cristos identice cu cele din Vechiul şi Noul Testament. Concetrează toate semnele din Scriptul lui Ra:semne ale literelor,semne ale cifrelor,semne ale vocilor ,semne ale melodiilor, semne care redau sub formă de pictură imaginea fiinţelor şi a lucrurilor.Tratează pe larg aceleaşi teme din Noul Testament ,dar sub formă de profeţii.. Piesa arheologică de la Zărand-România ,conţinînd informaţii similare Scripturii care s-ar afla pe Sfera Cerească,în afara materiei,(în afara Universului ) ar fi al doilea exemplar al Scripturii originale! Astfel există două înscrisuri-scripturi: a.Scriptura-Profeţie care a prevăzut toată activitatea lui Isus Cristos,( inclusiv după înviere) ,păstrată pe Sfera Cerească . .(nevăzută de oameni ) b.Piesa arheologică-profeţie (Scriptu- lui Ra ) ridicată de subsemnatul de pe Crişul Alb,hotarul comunei Zărand jud.Arad România. Informaţiile de pe Scriptura-Profeţie din cer, ajunse la scadenţă , fiind regăsite ca împlinite în Noul Testament , iar acestea corespunzând cu informaţiile de pe Piesa arheologică-profeţie sunt dovezi că cele două profeţii (de pe Sfera Cerească şi de pe Piesa arheologică de la Zărand) sunt identice ca denumire (Scriptu-lui Ra ) şi program de activităţi pentru Isus Cristos (posibil chiar ca semne ce redau acelaşi cuvânt) Acestea ,se deosebesc de Biblie prin: a )Pe piese, fenomenele sunt descrise în amănunt ,ca profeţii . b) În Biblie fenomenele împlinite sau neâmplinite sunt consemnate sub formă de sinteză Pe piesa arheologică unele cuvinte sunt relatate prin prima literă din cuvânt Exemple: Z reprezintă prima literă din cuvântul lumină Profeţiile pe piesa arheologică sunt redate ,uneori , sub formă de dialog şi monolog..Această metodologie scoate în relief frământările sufleteşti , contradicţia dintre duhul lui Dumnezeu şi duhul lui lucifer cu propunerile şi motivaţiile pe care cele două duhuri le fac sufletului pentru a smulge decizia ce exprimă adevărul sau deciza care ascunde adevarul.(A se vedea tainele aceastei probleme în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţionl,Partea a V-a Spirite şi Materie ) FAZA a II -a :PRIMELE PAGINI TEXT DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ MAREA PROFEŢIE” Piesele arheologice ridicate din Crişul Alb au fost aduse la Arad .După curăţire de noroi au fost fotografiate în atelierele Poliţiei Arad ,de Poliţia Arad, comisar dl. Moldovean şi subalternii d-sale. Piesele s-au fotografiat din diferite unghiuri.În total s-au realizat, în prima fază 199 fotografii.In faza doua,s-au executat , pentru piesa Marea Profetie, încă 12 fotografii Toate fotografiile au fost puse pe disc magnetic obişnuit S-au examinat pe ecranul computerului cu ochiul liber şi cu lupa Pe ecranul computerului apărea un anunţ :SA DESCOPERIT CEVA DEOSEBIT ,dacă sunt de acord să continuie investigaţiile. Am spus: Da !. (Nu ştiam şi nu ştiu la ce se referea acest anunţ)După aproximativ un an de la data fotografierii pieselor , computerul transmite primele pagini text scris pe mii de pagini. şi melodia simfoniei a IX-a Scherzo de Beethoven. (Ulterior am constat că toate fotografiile deschise cu un anumit program conţin texe scrise intr-o limbă necunoscută). Primele texte fac parte din segmentul de 959 pagini,care aparţin informaţiilor de pe o faţă a piesei arheologice cu 10439 pag. format A/4.Din acestea ,întâmplător (deşi întâmplare nu există ), am împrimat pe hârtie paginile cu numărul 951-978 (publicate în volumul Strigăte din Eden.,Limba,mitologia şi religia daco-geţilor. Ed.I si II . Tipografia Tutimex Arad ISBN 978-973-o-05919-9 Paginile conţin trei categorii de informaţii: a.declaraţii de natura cercetărilor penale luate asupra activitătii unui zeu b.arătarea zeului care după ce a murit a înviat şi a discutat cu ucenicii săi c.coborârea Duhului Sfânt . Cuvintele textului apărute pe ecranul computerului sunt de trei feluri: – unele identice cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului, – altele aseamănă cu eele din graiul tărănimii române din Ţara Zărandului,ca ascedente ale acestora Astfel , s-a descoperit că imaginile de pe piesa arheologică conţin informaţii din activitatea lui Isus Cristos. Textul transmis de computer conţine desluşit , în declaraţiilor martorilor şi studiul acestor declaraţii ,luate de procurorul Buz D (Dumitru ?) de la martori, numele de Râţu,Riţu,Cristos,Hristos De asemenea Ra numele lui Dumnezeu Deci, această parte,text,de pe piesa arheologică, dovedeşte că picturile vizibile cu ochiul liber sau cu lupa reprezintă pe Zeul cunoscut azi cu numele de Isus Cristos – o categorie de cuvinte se deosebeşte de tot ce se cunoaşte.Sunt cuvinte din graiul Edenului(probabil pierdute de vocabularul ţărănimii daco-traco-….. române care a trăit pe teritorul Daciei.) Cuvintele idientice şi asemănătore cu cele de la Zărand , traduse sau nu de computer , consderate „cuvinte cheie „au fost comparate cu versete din Noul Testament unde se descriu evenimente bine determinate.Ele formează obiectul cercetării sub aspect penal pentru cunoaşterea adevărului imprimat pe piesa arheologică Marea Profeţie ( Scriptu-t lui Ra.) şi informaţiile Noului Testament.. II .CERCETAREA ÎN PENAL AL LUI ISUS CRISTOS ÎN ANALIZA EXPERTULUI JUDICIAR TEODOR ARDELEAN. Descoperiri senzaţionale. Documentul , Piesa arheologică , conţine fotografiile unui Zeu, alături de imaginea lui Ra şi a lui Lucifer.De asemenea,zeci de fotografii ale Zeului pe Terra,răstignit,inviind şi ridicăndu-se la ceruri (pe Sfera de unde venise ) Declaraţiile ce vor fi date ,peste mii de ani, de martori,frământările şi concluziile procurorului care anchetează cazul şi examinarea acelor evenimente de către expertul judiciar Teodor Ardelean. Textul arată categoria socială din care va face parte martorul ,locul,anul şi data naşterii.(data naşterii conţine un semn care indică secretul venirii Zeului pe Terra). schimbul de cuvinte dintre martor şi procuror , când cei doi sunt cunoştinţe sau declaraţiile martorului sunt opuse intenţiei procurorului .Ancheta este tendenţioasă. Redăm ,exemplificativ ,de pe piesa arheologică, cuvintele care conţin cercetarea penală , transmise de computer de pe 10439 pag. ,cât formează o parte din sulul piesei arheologice descris în volumul „Strigate din Eden” ed.II Tipar Tutimex ISBN 978-973-0-05919-9 : a. pag. 157 rând 1 – pag. 159 rd ,50; b pag. 107 rând 80- pag .116 rd.440 c pag. 160- rînd 411-pag.162 rd.470 Observaţi: paginile rândurile şi cuvintele sunt luate aleatoriu,prin sondaj, pentru a obţine informaţii globale şi certe despre tema acestui segmnt de piesă arheologică. Despre traducere 1) În cercetare şi traducere s-au luat sub forma de „cuvinte cheie „ numai cuvintele care au fost regăsite în graiul ţărănimii române şi în Dicţionarul limbii romane literare contemporane Editura Academiei române anul 1957 . Restul cuvintelor sunt prezentate în limba Edenului fara a fi traduse( aşa cum au fost transmise de computer Traducerea fiecărui cuvânt „cheie” se află în afara prantezei) . 2 ) Cuvintele pentru a fi înţelese în limba română ,relatate pe piesa arheologică , necesită o cosmeticizare extrem de slabă .Aceste cuvinte aflându-se pe originalul Sfintei Scripturi necesită recuperarea lor din limba ţărănimii române ,similar acţiunii care se depune pentru aflarea cuvintelor daco-române în limba altor popoare. Salvarea acestor cuvinte priveşte omenirea în totalitate , întrucât este originalul limbii omului de pretutindeni 3.Respingeea sensului cuvintelor cheie şi a propozitilor sau a frazelor care rezultă în limba română, din textul trasmis de computer, pe considerentul că unele cuvinte, din acestea, scoase din contextul imprimat pe piesa arheologică şi deci,din traducerea noastră,în altă limbă au alt sens , este complet eronată.Aceste concluzii se prijină pe următoarele realităţi: a)Cuvintele cheie identificate de noi nu sunt culese aleatoriu din textul transmis de computer.Ele se află pe acelaşi rând sau în acel paragraf care explică un anumit fenomen .sau ideie din tema imprimată pe piesa arheologică ,Exemple: Uc nd: +jb, Ua !.; ţâr.Duiy ?; Un zu R sino ! ; Vz jb … Q… E… ; Mă,îm dş ;Zq Ra e cj… b)Cuvintele în traducerea noastră s-au regăsit în limba tărănimii române , în dicţionare sau folosite in alte lucrări ale anticilor Exemmple: Ţîc.,io,râcă ,tit,,,zs,oi (vezi subtitlul „ 14 Limba dacilor limba ţăranilor români din Ţara Zărandului” .volumul Creaţionism -Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional ) c)Cuvântul Jc =lumină din textul imprimat pe piesa arheologică se află ca subiect aşezat lângâ cuvântul pikase din tema arătării lui Isus Cristos, după înviere , la doi ucenici, .De asemenea pe Harta Dacia Antică unde apare numele cetăţii Zq-jc-cic format din cuvintele Zq= Zic; Spun;Să fie ; Jc= lumină,cic= primară ; Numele munţilor Sar-ra-andului,unde : Sar= lumină, în Gen. Cap. I vers 3” Să fie lumină „ d)Tema şi cuvintele cheie ,care explică această temă în textul imprimat pe piesa arheologică ,se află ca temă şi cuvinte cu inţeles similar în Noul Testament e) Sesul textului din limba română , este confirmat de fotografiile de pe piesa arheologică . Exmplul : tema răstignirii,tema invierii, tema înlţării lui Isus Cristos f) Limba dacilor provine direct din limba Edenului.Dovadă :piesele arheologice cu aceste cuvinte care explică fotografiile.Ca atare cuvinntele identice ca format celor din limba română aflate în alte limbi cu sens diferit de cel din Dacie au ca temei plecarea triburilor din Dacia şi folosirea aceleui cuvânt,adus din Dacia,pentru altă realitate decât în Dacia .(Astfel cuvantul este acelasi din Dacia,dar sensul este redat după sute de ani altui fenomen care exprimă altă realitate decat în Dacia.) g )Ideia provinenţei cuvintelor cu alt sens decat cel identificat de noi, ca provenind de la oameni ce au trăt anterior existenţei lui Adam, (pe baza vechimii unor oase descoperite în diferite zone terestre) ,este ,de asemenea nejustificată, pentru că nu se prezită nici o dovadă că acele fiinţe ar fi vorbit altă limbă decât limba imprimată pe piesele arheologice descoperită cu ajutorul computerului. h) Explicaţiile de mai sus sunt aplicabile la toate cuvintele descoperite de subsemnatul şi din toate volumele publicate i) concluzie, respingeea sensului cuvintelor cheie şi a propozitilor sau a frazelor care rezultă în limba română, din textul trasmis de computer pe considerentul că unele din acestea, scoase din contextul imprimat pe piesa arheologică în altă limbă au alt sens , este complet eronată I Pag.157 rînd 1-21: (Vezi alăturat Anexa 1 Extras din vol.Strigăte din Eden ) 1. Procurorul nervos, după plecarea martorului, meditează asupra cuvintelor pronunţate de acesta : – Ţc ( sunet produs de lovirea mesei de procuror.) – Oa! ( ţipăt de spaimă din cauza declaraţiilor date de martor ) -.Aş ( exclamaţie cu sensul” nu are importaţă delaraţia martorului -Dc ( dacă ) ze (zenit .:Dacă în cerul pe verticală deasupra observatorului se află..) Rî ( Rî de la Rîţu, adeca zeul Ri ),,, -5.. Re ( martorul a pronunţat de 5 ori Re.Numele zeului. ) -Yr (Ry inversat) z-â7 ( scadenţa zilei de condamnare a lui Ri. (era ţinută secret ) Dovezi: – Matei Cap. IV/ /”Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu… Lucifer nu cunoştea omul şi data venirii lui Isus Cristos pe Terra) – Matei Cap. 27/63..Te jur pe Dumnezeul cel viu să ne spui dacă eşti Hristosul Fiul lui Dumnezeu,Isus a răspuns:Da sunt !( Reise : Marele Preot nu era sigur de idetitatea lui Isus Crstos ) -Bz ( zgomot care-i întrerupe gândirea ) . -Bz ( zgomot care-i întrerupe gândirea ) . -uc( sentinţa )Nd + jâb ( sentinţa bazată pe fapte neadevărate + pronunţată de un judecător strâmb,pentru care nu adevărul îi domină cercetatrea şi decizia …) -Ua ! (ţipă de groză, a urmărilor ) -Uş (uşa ) i ( este deschisă …) ke ( cheamă la înfăptuirea celor mai groaznice fărădelegi . S-au petrecut în istoria omenirii şi… ). O ! (exclamaţie de groază) … -Nu (nu)-ma( am)-vo (motive de groază )ca (pentru că asupra lui ) rH ( (rH numele inversat a lui Hristos,nu m-am pronunţat) … -Hnce (încă) – R uz (numele Ra sub care este cunoscut Dumnezeu este uzat sau neclar ) -Yu !( strigăt de spimă) OBSERVAŢI: 1 NUMELE LUI RA a fost EXPLICAT şi folosit ERONAT , CONDUC ÂND LA UZURĂ Astfel, numele lui Dumnezeu apare diferit,de la religie la religie, Constatarea atestă autoritatea informaţiilor de pe Piesa Arheologică şi necesitatea descoperirii atributelor principale ale lui Dumnezeu pentru ca numele să numai poată fi schimbat de oameni (Vezi în acest sens Partea I-a din volumul Creaţionism ştiinţific arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional ”A ) DUMNEZEU SPIRIT UNIC CU PUTERI ABSOLUTE CREATORUL UNIVERSULUI „) Procurorul continuă : – J face IR( Lumină face RI).Duz (multă) -z ( lumină) Regăsit în Ioan: Cap-I/9 „ Lumna aceasta era adevărata lumină care luminează pe orice om,venind în lume . Cap VIII/12” Eu sunt Lumina lumii;cine mă urmează pe mine nu va umbla în întuneric ,ci va avea lumina vieţii „ Cap.XII/ 46 „ Eu am venit ca să fiu o lumină în lume,pentru ca oricine crede în mine Mine,să nu rămână în întuneric”. – or.. ( sau… ) ie ( este ) Ea ( El ) J ( J=lumină ) ,or (ori) ny( nu este) z (lumină ). -Yui !(ţipăt de groază generat de cuvântul pronunţat „Ny”) -ţâR (un R mare şi un r mic…Ţâr :dimensiune mică .Vezi Vol.Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional cu exemple de formarea cuvintelor în Ţara Zărandului ) – Duiy.. ? ( doi ? ) Regăsit în Ioan : : Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine „ -Un ( unul ) zu ( zu pe acelaşi loc ) R (Ra Tatăl şi ) r ( Isus Cristos ) – sino ( în sine) Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,Rî Re ,La,Hristos de 13 ori La acest număr se adaugă aluziile care se fac , plus folosirea numelui Lumină Deci, ,acest segment de Piesa arheologică conţine informaţii despre Ra -Dumnezeu -şi despre Ri -Isus Cristos ) Pag.158 rînd 21- pînă la pag.160 rd-79 : 2) Un martor declară – ano.,(nu se arată ) .z (ziua nu se arată) lo (localitatea: ) -noi ( noi,echivalentul pronumelui eu când subiectul îşi dă importanţa) -n ( în ..) jă ( jurul ) 9 ş( şi ) 26 … – vz (văd) jb ( jâmb ) ? Q (ceva ) … E…! ( este ceva !) -Mă !. (mă ,)… îm (îmi) dş qc (expresie de atenţionare) 2 ( de două ori ,Această expresie se întâlneşte şi azi în lumea ţărănimii romîne din Ţara Zărandului.Se utilizează de povestitor: Mă!..îmi zic….) -Z (Lumina) o ..( o fi ) ? Eâ:q/zJ: ( El,care îşi zice lumină ?) – ABZ TTSO ( De la A la Z, vorbeşte despre Z lumină) Regăsit în:Ioan Cap VIII/12 „ Eu sunt Lumina lumii ..” Martorul continuă: -Eu(eu)….. da(…da ) – sbrd @ E ( zbor, cum zboară sunetul de la coarda unui instrument muzical ) pc (pocnitură din degete cu semnificaţia punerii în executare a hotărârii,în speţă deplasarea până la El) -Yt,e %o Loe El (Iată la 1000 e chiar El ) ˝ -ÉŤČ J _SśVwI (Vorbeşte de lumină) -Zq (zice ) / Ra e cj.. ( Ra este lumină ) – Ncă (încă ) la %o I ( la o mie este El ) 3) Procurorul : -Î CE (… ce ? ) 4) Martorul continuă – 6 Anze ( 6 exemple ) – K (Kristos) bu.( este bun); Regăsit în Ioan Cap. VII vers 12 „ Noroadele vorbeau mult în şoaptă despre El: Este un om bun -C R:n JZ (Kristos şi Ra una sunt ); n ( au născut sau creiat )„ JZ” (Lumina Zilei ) Regăsit în Ioan : 1) Cap I vers1La început era Cuvântul ,şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu 2) Cap. I vers 2 )El era de la început cu Dumnezeu 3). Cap.I/10 „Lumea a fost făcută prin El „ 4).Cap.XIV/11: Credeti.-Mă Eu sunt în Tată şi Tatăl este în Mine 5) Cap. XIV /6 Eu sunt calea,adevărul şi viaţa . Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine” Bz ( SSZ zgomot care întrerupe expunerea.) Martorul continuă: -u=an ( ,în acest an ) :cy ( aci) -4 ară( împlineşte ) Ceo Zn (Ce a spus ) 3 (3) Zs … ( zise ori spuse ….) ns (nouă) Regăsit în Ioan Cap. XX vers 9: căci, tot nu pricipeau că după SCRIPTURĂ,Isus trebuia să învieze din morţi a treia zi după înmormântare.)… Reţinem: martorul pronunţă concret substantivul propriu K,C sau R 5) Procurorul analizează declaratiile date de martor In calcule acestuia apar printre altele următoarele cifre şi cuvinte: -R=4 (cm 6 YTC,patrat, ¼ , 3 ) I-X, -UOS R w= fk” – TEQ-L R ,Y. tit =puternic ( Ra este puternic ), 3,9 ?? (Potenţă reeşită din calculul pentru R=4) Z 7= 7 ( În 7 zile,,,,, ):aÂmb (îmi termin misunea ). s/u Eo (Eu nu sunt sau nu am putere să lupt cu Z lumina ) ; 2 u (2 ACTE , TREBUIE SĂ FAC ) pne ( până )segut Ra (nu acţionează Ra). Ţn e RR ( Ţîn la ambii Ra.Ra. ,Dumnezeu şi Fiul) Az( acum) Boigz ( ameţesc ca de gaz ) -ăcum ( acum ) UKZ ( la documente ) la huse (acoperitoare )ct ( câţi) tuy ( zăpăciţi) răwn (rvnesc pentru a scăpa de pedeapsă) -K (chemare ) 1Ne SR .( unul în şir nu are ) Cz U.( În Rugăciune nu cred . Scopul lor nu este rugăciunea ci ducerea în eroare a oamenilor care îi văd şi-i aud „rugându-se lui Dumnezeu ) -Vuc (zgomot ) Apoi, reia gîndirea : -Qu zur ZCA( cu zgomot zic-strigă …,să fie auziţi şi văzuţi de alţii) Regăsit în -Matei Cap. VI/5: Când vă rugaţi,să nu fiţi ca făţarnicii,cărora le place să se roage stînd în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor pentru ca să fie văzuţi de oameni. -Mate iCap.VI/7 Când vă rugaţi să nu boloborosiţi aceleaşi cuvnte ca păgânii,cărora li se pare că dacă spuns o mulţime de vorbe vor fi ascultaţi ..) -O ! ( o ,exclamaţie de spaimă ! ) Pag.159 rând 41-50 – HN R HR ( Lui Ra şi lui Hristos Hristos,ei, se adresează ): Vă rog… ( vă rog…) Oczu Y e (Ocazia s-a ivit să arate că cred în Dumnezeu şi în Hristos. ) Regăst în Ioan Cap.2 /24 Dar, Isus nu se încredea în ei pentrucă îi cunoştea pe toţi.;Vezi şi Ioan Cap.7/48. -Eu..UD (sunt transpirat complet ).. -J Ăe ??( Data acelei zile ??) -Nu (Nu nu se arată pe piesa arheologică)Este vorba de data vanzării lui Isus Cristos ) .. – 7 EE .s ?? Y/an (sunt 7 Y pe an.) ???? -K/ vânzarea SZA (Kemare la vânzarea Sa) Regăsit în Ioan Cap.XIII 21Adevărat,adevărat vă spun că unul din voi Mă va vinde „… -..AO…ZC( Ao ! strig de groază ) – Cât ! SMT ?? O! Ă %o … că Jur Py ZZ (Câţ simt ,O! la %o ,că jură pe Lumina Zilei ! Procurorul pronunţă numele de R,Ra, Hr in total de 9 ori. Vol,.Strigăte în Eden Pag .107 rd. 80 – pag 116 rd.440 Procurorul continuă examinarea – Z-t (Lumină. t ) RŢ t (Riţu) – si Ra ( Ra) – Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ?? UC Ri E. E pR ?? Zy (Cristos ?? este adeverit prin ucaz, că Ri este E l pR ?? Lumina ) -C (Cristos) Da nme e za ( Da, numele este ; vrea să spună lumină ) Oa !(ţipăt de spaimă ) Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Riţu,Ra, Cristos Pag.108 rd 90 – 6) Un martor :yns ( ins ): -ya ăuz (am auzit ) zu(strigând) a oa l kk ! ( veniţi la mine !) Regăsit în Matei 11(26 Veniţi la Mine,toţi cei trudiţi şi împovăraţi Eu vă voi da odihnă . -Vu (zgomot ) Martorul continuă: -O (o) sz ( zis ) Ţ ( de la Uţu) ş (şi) .- t Ra ( t RA ) ! – w,ekîcr – ohz,O @ oz ,k ………R On Ok. .Reia aceleaşi cuvinte pe care nu le poate pronunţa In cele din urmă reuşeşte să spună -O Z KY H!( O zis veniţi la Hritos ! ) 7) Procurorul : – QE ? / 0 ?? (Ce ? Străfulgerător îi vine idee: „Eau…. Oka -okaua -metodă prin care se scoate din individ adevăruri ascunse .Este formată din cuvinte meşteşuguit alese şi folosite )Se adreseză martorului : -Ura i lot i fve (Bravo,sclav decăzut din drepturi şi fără bani ) 8)Martorul-sclavul :încurajat: – RY (Ri ) – Ioel (prorocul Ioel -care se va naşte peste mii de ani -va spune în sinteză ideile sclavului imprimate pe pisea arheologică ca profeţie ) : – Isc(lăcusta ) – Ăn aetezz ( în .., s-a aşezat ) – Isc ocaua Ta oc (lăcusta este „ oc” măsura Ta ) Regăsit în Vechiul Testament în „Ioel Cap I /2-4” 9) Procurorul : Exil ! ( te trimit în exil ) Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,R-ţ,H ! . 10) Procurorul,rămas singur meditează asupra declaraţiilor : – Muco (mucosul) – Dacă (dacă ) Tu ( el ) mai puţin de 0,1 /%o ? ( spune adevarul ? ) -B î (bine) Z (lumină ): . U en %o R z/o ( în 1000 de cazuri R este lumina.…) – k (chemarea) un honţ ( unui hoţ). -Ct e ?? (Câţi sunt .? ) N (nu se ştie ) -N ? ( din ai noştri ?) Nu !(Nu !) Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu R Pag 109 rînd 140 la 220) 11) Un martor – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ( 7 = ? ) am auzit : K Z (chemând la lumină ) Regăsit în Fap.Apost..Cap.II vers 39: „Căci făgăduinţa aceasta este petru voi şi pentru toţi în oricît de număr mare îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.. Martorul continuă : – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Crstos,Hristos ! ) -Ra. (Ra )—zss vi ( a zis că învie ) ( Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „) – Procurorul ?? ascultă cu mare intere. Martorul se bâlbâe : pronunţând – oo3 o Z /zle ( după 3 zile ),ad ( când ) Kj (lumina soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 iese El iese ) a C (din mormânt ) – , Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu KT= Cristos Christos,,Ra 12 )Procurorul : mediteză : – IE (El este Lumina ) – 2 şu (Şuşuie de două ori) C (Cristos) E (Este ) Regăsit în Matei Cap.16/16 . – Udu ? ( sunt transpirat) în banc sz (pe bancă mă aşez) Vorbeşte singur : -K (Kristos ). Oua ! (Ţipă de spaimă.) – Eu ( eu ) Ruş %o(ruşinat 1000 la 1ooo ) -ţîu (ţin ) : r: ?? em ne 0,8 ( Ra nu emană a fi ) EE (El este ….) Ruşinea ,ideia acestei teme ,vezi Romani: – Cap 9/33 _Cine crede în El nu va fi dat de ruşine. -Cap. X/17 Credinţa vine în urma auzirii. Continuă : -Yc ( o mică ) ves ( veste mică); Ambiggsbl,( ambiguă)Uy ! (vai ) 3 Bq după 3 zile va învia ) Această informaţie „înviere după trei zile de la înormântare „ se regăseşte în toate lucrările Noului Testament ,ca evenient real cunoscut de mulţi martori) -zloţi . (bani de argint. pentru vânzarea lui Cristos .Monedele de argint s-au numti zloţi .Circulau pe timpul lui Isus Cristos. Conform scrisului ,transmis de computer,de pe piesa arheologică ,vor fi folosiţi pentru vânzarea lui Cristos) – Oa !!! .Ţipăt de spaimă Regăsit în Matei Cap. 26/ 14-15,.Iuda ,s.a dus la preoţii cei mai de seamă şi le a zis :Ce vreţi să-mi daţi şi-l voi da în mânile voastre ? Ei i-au cîntărit TREIZECI DE ARGINŢI . .REŢINEŢIî METALUL DIN CARE VOR FI CONFECŢIONATE MONEDELE –conform piesei arheoogice -va fi A R G I N T . Monedele pentru realizarea vânzării, scrie în Noul Testament erau tot din argint !!! – O,azi,zob ( o,azi sunt facut zob, zdrobit) – i e 5 z + (Mai sunt 5 zile.) …6 Z Jar (6 zile de jar ) – %o (La 1000) tţa (porecla ) aom ( de neom) ş (şi) uz ( fiinţă nefolositoare este adevărată ) Regăsit în – Matei Cap.15/8”Norodul acesta mă cinsteşte cu buzele,dar inima lui este departe de mine” -Romani Cap. XI/32 Dumnezeu a închi pe oţi oamenii în neultare -:Ioan CapVI/64-65. Între voi sunt unii care nu cred.- Tocmai de aceia v-am spus că nimeni nu poate să vină la Mine,dacă nu ia fost dat de Tatăl Meu.) Vă rog meditaţi asupra acestei profeţii văzând activitatea celor din jurul dv. care îşi spun oameni ) Procurorul meditează mai departe: -Jz (Lumina zilei ) – kors Y ( Lumina constrânge pe toţi )?? Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu K . Pag 112 rd 220 13) Un martor ( O femeie certată cu legea şi cu morala) intra la procuror. Pocurorul:Oa !(exclamare plăcută ) – ziţio ( frumoasă) Zi ! ( spune ) – 15) Martorul : – Dacă r, „RC” si ( Dacă Riţu mă râcîie ) – Viu (viu ) .az (azi) Ra + R( adecă văzui azi,viu pe Riţu şi pe Ra) – Riţu este Ra ! Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul R , Ra şi Rîţu . 14 Procurorul din nou se frământă şi meditează în stilul relatat mai sus. Din aceste frământări ,redate la pag. 112-116 din volumul Strigăte din Eden exemplificăm: a) Pag. 113 rd. 280- -I,H-E şz,xono,ose (:I =El , H =Hristos E =Este ) şz ( stai,opreşte ) xono şi ose (Osea va fi profet al V.T El va vorbi despre păcatele oamenilor. Vezi Osea cap. 1 şi urm. din Vechiul Testament .) Reţinem : procurorul pronunţă substantivul propriu H odată) b)Pag 114 rd, 280 -Ra (R)astăzi (zi) yzg (iygoneşte ) loo la loo C ( contrariile.) Regăsire : Matei Cap. 21 vers 12.-13 Este scris: casa Mea se va chema o casă de rugăciune,Dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari ) Reţinem : Piesa arheologică consemnează substantivul propriu Ra odată c) Pag.114 rd,300- -Az (astăzi) şz (rămâi,şezi ) or (ori ) frz (pleacă,). La o%o nu ( La looo de cazuri ,sguri nu pleci.Nu ţi dai demisia din funcţia ce o deţii şi prin ea calci în picioare demnitatea de om Atunci,…),zup (la închisoare ) cu ( tine ) – ăoo ( exclamare de spaimă !. Ai fost avertizat de ce ţi se întâmplă ) BUZ D .(NUMELE PROCURORULUI ) Vă rugăm reţineţi : Acest avertisment a fost şi este valabil pentru toţi aceea care au deţinut,deţin şi vor deţine o funcţie similară lui Buz D.,încât vor încălca legea. d) Pag. 115 rând 430 – 116 rd. 441 Procurorul meditează asupra şefilor lui: – Tus ( toţi) D !(da, ) iy ( confirmă actele sale , pentru că sunt făcute pe placul lor ) Regăsit în : – în Ioan Cap.7/48 Au crezut în El vreunul din mai marii noştri sau din Farisei ? – în Ioan Cap. 7/49 Norodul acesta care nu ştie Legea este blestemat.; (Reţineţi profeţia: necunoaşterea legii şi nerespecarea adevărului nu scapă de pedeapsă .Pentru aceasta în volumul Creaţionism Ştiinţific Istoria nefalsificată a omeniriiManual internaţional , Partea a XII a Sfârşitul civilizaţiei speciei umane am descris adevaruri care necesită a fi cunoscute pentru a nu cădea , din cauza neunoaşterii , sub incidenţa acestui text din Sfânta Scriptură – Eu(eu) zc (zic) bl (bînd ,încet) kccăă ( oameni de nimic) ! Ei, Rk ( Ei mă râcâie ,mă provoacă ) ese (să ies ) zoi ( murdar ). – Na ( iată) : nu p..( nu „Pa”. salut ca între egali .Ei aşteapă salut numai de la mine.) – Ud ( sunt transpirat ) Uy ( vai), z ( ziua ce mă aşteaptă ! ) -Rpa ( merge totul pe râpă) e) Pag 116 rând. 430 -Io ( Eu )săm ( seamăn),Şe ( şi ) uuunu ( o sămânţă ) căz (căzu ) şef ( să fie şef ).Na (iată taina ) Uyu (exclamare de bucurie ) . R ( este activitatea sau voinţa lui Ra ) Regăsit în – Matei Cap.XIII /23 Seminţa căzută în pământ bun este cel ce aude Cuvantul şi-l înţelege. -Romani Cap.IX „Dumnezeu este stăpân să aleagă „ O(o) Eu (eu) 2 es ( ies de două ori ) ct ( cât ) e ( este ) z ( ziuă,lumină sau posibilitate să scap ) Reţinem : pe acest rând din piesa arheologică substantivul propriu R se află consemnat o dată. Din cuvintele traduse de computer,relatate mai sus, rezultă că procurorul „Buz D” ajunge la concluzie,pe baza mărturiilor şi cercetărilor, că Galileeanu) este Fiul lui Ra . dar de teama curentului din cadrul mai marilor zilei,care nu au efectuat nici o cercetare , va prezenta un raport în conformitate cu dorinţa acestora., Aflarea pe piesa arheologcă a substantivelor proprii ce conţin numele complet sau numai prima literă din nume (Ra,Rî,Re, Rţ,Ry,H, K,,Ri ) la care se adaugă cuvintele de lumină şi uşă ,precum şi aluziile care se fac la fiinţa ce poartă aceste denumiri de către martori şi de procuror, sunt dovezi că zeul cu aceste denumiri este zeul DIN PICTURILE PIESEI ARHEOLOGICE. Informaţiile de pe piesă se află consemnate, concentrat, în Biblie. Numele Zeului Ri,Riuţ Rîuţ,H. de pe pesele arheologice identificat cu numele Fiul lui Dumnezeu din religia creştină C-Ri-stos sau H-Ri-stos , prin textele de pe piese şi Biblie ajungem la cunoaşterea adevarului tăinuit. Zeul de pe picturile ,cu numele de Ri de pe piesa arheologică este Isus Cristos din religia creştină ! Constatăm că numele zeului Ri de pe piesa arheologică a fost introdus fără nici o modificare în numele de C-Ri-stos şi H-Ri-stos camuflându-l prin cuvintele adăugate. (vezi aceste cuvinte relatate mai sus ) Astfel, Din miile de cuvinte de pe piesa arheologică,CUVINTE ce ne intereseză în mod deosebit,sunt cuvintele consemnate în DECLARAŢIILE MARTORILOR ŞI MEDITAREA PROCURORULUI CARE NUMESC OMUL CE va ŢINE CUVÂNTĂRI ÎN FAŢA OAMENILOR CU NUMELE DE Râţu,RIUŢ, , RA, Hristos,Lumină,Cristos „ Ri „ Acestea dovedesc că ne aflăm în faţa Scripturii la care se referă Biblia şi Isus Cristos în persoană !. Piesa arheologică cu aceste informaţii scrise anterior potopului este document juridic,prezentabil în instanţă pentru a dovedi că omul din Noul Testament,numit Isus Galileeanu, Nazarineanu este Zeul de pe Piesa Arheologică numit Hristos … .Orice contestare a Noului Testament în ce priveşte identitatea dintre Galileeanu sau Nazarineanu şi Isus Cristos,Fiul lui Dumnezeu odată cu descoperirea piesei arheologice cade. Combaterea realităţii lui Isus Cristos este blocată definitiv şi pentru totdeauna de piesa arheologică. A fost găsită ca document juridic pentru ca toţi oamenii să fie convinşi că Isus Este Hristosul,Fiul lui Dumnezeu.(vezi Ioan Cap.20/31) III ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean cu PRIVIRE LA ARATAREA ZEULUI DUPĂ CE ÎNVIE UCENICILOR CE SE VOR DEPLASA IN AFARA IERUSALIMULUI. Piesa arheologică descrie doi ucenici, frati în aceaiaşi credină numiţi sorra (revedeţi din nou cuvantul Ra din Sor.Ra )Aceştia după mii de ani SE VOR deplasa in afara Ieruslimului ,unde vor întâlnii Zeul care a inviat . Era seară .Îl vor invita să rămână la ei până a doua zi „ ca sol a lui Ra „ După rugăminţi zeul va intra in casă şi în timpul cand se ruga,binecuvântând mâncarea, cei doi ucenici îl vor recunoaşte..În clipa în care vor pronunţa cuvântul Tu ? (adică, Tu eşti Isus care a înviat ?) El va dispare.Fenomenul este descris în Noul Testament dar utilizand cuvinte mai puţine decat cele de pe piesa arheologică, Redăm o parte din cuvintele cheie imprimate pe Piesa arheologică pentru a fi comparate cu Luca Cap. 24 vers 13-25 din Noul Testament : cu precizarea : fotografia efectuată după piesa care aseamană unui sul (cilindru ) unele informaţii nu sunt inregistrate pe discul magnetic..De aici ,lipsa pe discul magnetic a 3.4 rânduri din Luca Cap 24 vers 13- 35. Textul a fost publicat in volumul Strigăte din Eden Editia II –Pag.161 rd.431-162 rd 460 Piesa arheologică începe cu cuvântul Soraa ( fraţi în credinţa lui Ra) Eb (ebrei ), asse (aşi, cunoscători ai ) ev (evului sau epocii ,când ) z (ziua) şi jc (lumina ) ,Jc (soarelui erau spre ) sea (seară ).. – Ac, ( Acum ) şg (subiectul vorbirii oamenilor era învierea lui Isus Cristos ) .Grupului,celor doi se va alătura şi Zeul întrupat după înviere.Aceste rânduri şi cuvintele schimbate nu se află pe disc. – Kî ( că) Ga (Galileeanu) îu ( exclamare pentru neaflarea cuvântului potrvit ).Euf (care inlocueşte o expresie cu alta expresie neplăcută ) – ts (toţi ) d (despre nm ( eveniment). I (acel) şe (ce ) ţc ( atenţia le ţine ) z (ziua la) ts (toţi în procente de ) %o ( la looo ) T (toti) uj ( de la ujină :jumîtatea timpului dintre amează şi asfinţitul soarelui ,când omenii ies în stradă , pn (pînă ) seîu (seara ) -Ia ( El) ucd (ucis,era ) B (bljin şi ). b (bun)) -Z(zile ) u 3 (au trecut 3 zile de la răstignire şi înmormântare ). -Zcu (vorbeşte tot ) IE (Ierisalimul ).. -50 N mrew( Noi 5o de stadii ( ?) am mers. ) atovrs (împreună ) – Et ( iată) air (aci) aica (aicea la această casă) ki (mergem ) E (noi) – Te( Te ) afa( primim cu ) R(Ra) – Go( „ loc suficent „) R (Ra a dat ) E ( şi pentru tine Pikase J (Coborâse soarele ). – Uc .( am,gândit) .Nu. ( nu râmân ) Zs (am zis) d ( de).. iş (merg mai departe .) – Ş (rămâi ) R.K .sol ( K= te chem,sau numesc, solul lui Ra) 1 ou (un loc există ) -E ( Eu) wv (merg ) -Ot (loc este de la ) Rţ (Riţu ) ,z ( lumina sau zeul) nos. (noastru ) El a rămas şi au intrat în casă. Le-a vorbit dari nu l-au cunoscut S-au aşezat la masă. Când El a pronunţat „şuşuind „ în şoapte rugăciunea ,în modul cunosut de cei doi ucenici,aceştia L-au recunoscut(.Acest text lipseşte pe discul magnetic). . -.Tu ? ( Tu eşti …. ? În acest moment a dispărut ). -Y (El ) Ce as !( câtă cunoaştere ) Reţinem : în frazele din acest eveniment,consemnate pe piesa arheologică , substantivul propriu Ra este scris de 3 ori, şi Rţ odată Evenimentul şi cuvintele ce se shimbă între zeul care a înviat şi cei doi ucenici regăsindu-se ca informaţii trăite de autorii Noului Testament, atestă ,din nou, că Piesa arheologică este Script-u –lui Ra. Că Isus Cristos s-a aratat celor doi ucenici în modul descrierii evenimentului pe Piesa Arheologică;că Galileeanu a fost numele sub care Zeul de pe Piesa Arheologică a venit pe Pământ IV ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA COBORÂREA DUHULUI SFÂNT ASUPRA APOSTOLILOR Redăm cuvintele cheie de pe piesa arheologică în traducerea noastră pentru a fi comparate cu Noul Testament ,(Cuvintele care nu sunt in paranteză se află pe Piesa arheologică în limba Edenului.Ele nu fac parte din cuvintele cheie Textul se află înregistrat pe discul magnetic ,publicat în in vol. Strigăte în Eden pag 162,rând 461-470 ) Z (ziua) X ( 10) Rslii(Rusalii) 5u (de zile de la învierea zeului, 5 cincizecimii ) Nu ( nu vă îndepărtaţi de ) zona Iee (zona Ieruslimului) D(deci,) , şz(staţi ) acceia (în acel loc ) %o q ,( nu vă îndepărtaţi un pas din 1000 de paşi), izgo ( izgonit, va fi pe ) on ( una ) s (suprafaţa de ) % 1 (tot ce este murdar )U (uscat sau curată rămâne ) s (suprafaţă. după,o(această ) op(. operaţiune ) D, od (De odată ) vau ( sunet şi ,vijelie care mătură de la un capăt de aţă) aţă , t (toate obiectele,) cz (au căzut ) ob (obloacele,ferestrele ) zh..nCs ( s-au deschis şi s-au îmchis ) Yu( fenomenul) 4 Eeee (se repetă de patru ori) Oa (oa ţipăt de spaimă ) , o1 ( se produce mai mult decat se exprimă în cifre,) E (aşa va fi, ) S % o (evenimentul se va împlinii looo la looo ) Gâru Ra a zs (Duhul Sfânt, a Lui Ra a zis.) Aceste cuvinte sunt imprimate pe piesa arheologică,cu structura de rigoare a literelor care nu pot fi redate perfect cu alfabetul nostru Eveniemetul sub formă de sinteză este descris ca realitate în Faptele Apostolilor. a)Cap. I / vers 4, Pe când se afla cu ei, le a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui ,pe care le a zis El ,aţi auzit-o de la Mine. şi Cap.II vers 1 ţi 2 În ziua Cincizecimii erau toţi împreună în acel loc Deodată a venit din cer un sunet ca vijelia unui vânt puternic … Textul conţine numele lui Ra, Dumnezeu. Realitatea Duhului Sfânt se demonstrează de noi şi cu fotografiile Satelitului american luate din stratul de cenuşă vulcanică din timpul potopului ( Vezi foto-in culori nr.44 în vol CreaţionismŞtiinţificarheologic,Istoria nefalsificată a omenirii Manual internaţional,pag 284 ) V ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA ÎNĂLŢAREA LA CER A LUI IUS CRISTOS DUPĂ INVIERE (Vezi vol. Strigăte din Eden pag. 89) 1 Înălţarea la cer descrisă în faptele Apostolilor Cap. I vers 9 ) apare pe Piesa Arheologică ca pictură inversand piesa cu capătul inelului în jos. (Priviţi piesa pe direcţie ,oblică. Deasupra picturii îngerului ce stă in genunchi in fata lui Isus Critos aflat în mormânt, se remarcă imaginea lui Isus Christos cu haină având gulerul lat ,capul acoperit cu un obiect de formă cilindrică iar haina de mărime superioară corpului fizic.În timp ce grupul de apostolii îl privesc şi-i ascultă cuvântarea ,El se ridică în spaţiu deasupra lor) Concordanţa dintre picturrile de pe Piesa Arheologică şi desrierea fenomenul din Noul Testament sunt dovezi materiale care confirmă fenomenul: Isus Cristos s-a înîlţat la ceruri Fotografiile transimse de Satelitul american de pe câmpul de luptă.din timpul războiului dintre spirite,vezi lucrările noastre, confirmă zborul spiritelor în spaţiu cu avioane,sau aparate similare avioanelor din zlilele noastre. În Cap.21 vers 25 din Ioan se arată „Mai sunt multe alte lucruri pe care Le-a făcut Isus,care, dacă s-ar fi scris cu deamăruntul ,cred că n-ar fi putut încăpea cărţile care s-ar fi scris nici chiar în lumea aceasta.”Ca atare ,alte lucruri făcute de Isus Cristos ,,zice Evanghelistul Ioan , nu sunt scrise în Evanghelii .(Astfel ,se atestă adevărul celor relatate mai sus) Numele lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos Ra,Ri,Re.Cristos,Hristos,La, menţionat la fiecare martor, şi in fiecare analiză a marturiilor de către procuror şi în evenimetul întâlnirii celor doi ucenici cu Isus Cristos ,inclusiv în coborarea Dhului Sfânt asupra Apostolilor , s-a arătat, de subsemnatul , pentru a dovedi că segmentul de pe piesa arheologică conţine profeţiile lui Ra înainte ca acestea să se materializeze. VI) CERCETARE ASUPRA DOCUMENTULUI NUMIT SFINTA SCRIPTURIĂ Cercetători de marcă ,au sesizat că Isus Cristos se referă la o Scriptură-Profeţie. Pentru că nu au aflat-o ,au formulat concluzia „Scriptura” este o colecţie de legi sau de scrieri asemenea (Vezi Dicţionar Biblic Oradea ) În acest context arătăm că mulţi credincioşi confundă „Scriptura” , la care se referă autorii Bibliei şi Isus Cristos, cu cartea numită Biblie.Unele Edituri au scris pe coperta Bibliei „Sfînta Sriptură „. Diferenţa consta in – Biblia conţine şi alte informaţii decât Piesa Areologică . – Descrie evenimentul ca sinteză a ceia ce este consemnat pe piesa arheoolgiă – Autorii Bibliei sunt oameni chemaţi pentru această activitate. – Autorul Sfintei Scripturi,a Piesei Arheologice Marea Profeţie este Ra-Dumnezeu Această situaţie, aflată de mine la început şi pe parcursul cercetarilor ,a influenţat tema cercetarilor mele.Părea că Scriptura este definitiv clarificată.Era cât pe aci să închei cercetarile fără să descopăr cea mai importantă dovadă a credinţei în Dumnezeu şi adevărul despre Isus Cristos. Descoperirea Scripturii afectează direct credinţa sutelor de milioane de oameni..E Supra Ştiinţă a Cerurilor. care atestă adevărul controlabil din calculele astronomice ale lui Nostrdamus când a spus _ douazeci plus de două ori şase va vedea ŞTIINŢA CERURILOR vizitând Planeta în mare bucurie Începând cu secolul XX ,anul 1923 , apare o Era nouă ORA ASTRALĂ A OMENIRII, Fenomene necunoscute sau insuficent dovedite,necesare pentru ca oamenii să cunoască adevărul, ies la iveală Printre acestea se află şi Piesa arheologică (Script-u lui Ra ) cu profeţii despre Isus Cristos . Pe un ciont, cu lungimea de cca,15 cm. Şi diametrul de 4 cm descoperit în Crişul Alb,hotarul comunei Zărand România,se află impriate mii de pagini text,sute de picturi şi note muzicale a două simfonii ! Pe o faţă a piesei se află 10439 pagini format A/4 (circa 50 volume a câte 200 de pagini). Pe restul de 3 suprafeţe alte aproximativ 32000 pagini format A/4( Astfel, textul scris cu mijloace de tipar, ce depăşeşte tehnologia civilizatiei noastre,conţine peste 42000 de pagini format carte A/4 ,plus fotografii, note muzicale,voci (toate sub formă de profeţii ) Iata ,datele statistice: pentru secţiunea , conţinând numai 959 pagini din cele 10.439 pagini: -Caractere fără spaţii 1.445.532 -Cuvinte 63.366 -Paragrafe l.945 Fiecare paragraf DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ, tratează un fenomen,o acţiune deosebită.(1945 de paragrafe x 50 volume carte = 100.000 de acţiuni ) Referitor, la Piesa Arhologică de la Zărand, care aseamănă cu un sul de carte ,artăm : :în Ps. 40 vers 7-8 se află scris ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ . În Evrei Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am zis: „Iată-Mă(în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „ Vă rog să reţineţi: 1 Autorul Psalmului arata că „în sulul cărţii este scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ în sulul cărţii este scris …” Dece „ în sulul cărţii este scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă cu un sul de carte ! (Autorii celor două informaţii au văzut piesa arheologică sub formă sulului de carte,fără să o pipăie,să o examineze cu mijloacele de simţ) 2.Picturile sunt obţinute prin aşezarea celor 7 tablouri, fiecare pentru o culoare a spectrului solar ,una peste alta. La acestea se adaugă textul format din litere, vocile formate din semne,,melodia ca note muzicale, ,semnele cifrelor…Deci,mai multe paginii ale unei cărţi puse una peste alta în jurul unui cilindru (corpul piesei arheologice ) 3 Autorul faxului trimis in numele Zeului la WWW Baricada .ro, afirma: există un program”Programul lui Ri”în care sunt consemnate informaţii în legătură cu răstignirea lui Isus Cristos.Textul conţine multe cuvinte reprezentate prin prima literă,similar textului de pe Piesa Arheologică(Nu am reuşit să aflăm adresa persoanei care a trimis faxul .) 4 Profeţiile au fost determinate de Ra Dumnezeul creator al Universului 5 Realizarea acestor profeţii,consemnate în Noul Testament , DEMONSTREAZĂ ADEVĂRUL DESPRE ISUS CRISTOS : Este ZEUL DESPRE CARE VORBEŞTE PIESA ARHEOLOGICĂ-PROFEŢIE ŞI BIBLIA CA VA VENI PE PĂMÂNT 6 Informaţiile din Noul Testament, regăsite în profeţiile de pe Piesa arheologică Scriptu lui Ra atestă că Zeul de pe piesa arheologică a fost numit în Noul Testament Isus Cristos. Isus Nazarineanu….În Vechiul testament Mesia. Piesa arheologică numita Marea Profeţie „ este document de natură juridică care trebuie recunoscut de toate tarile care vorbesc despre statul de drept.,iar Noul Testament, document juridic ce exprimă realitatea evenimentelor petrecute pe pamant la inceputul erei noastre. VII CUM ESTE POSIBIL CA PIESA ARHEOLOGCĂ SĂ C0NŢINA CUVINTELE LUI ISUS C RISTOS ŞI ALE ALTOR SPIRITE IAR COMPTERUL SĂ LE TRANSMITĂ ? Piesa arheologică Profeţia lui Ra ridică unele intrebări,primite de la cititori.Aceştia întreabă: cum este posibil ca piesa arheologică să emită cuvintele lui Isus Cristos . şi simfoniile amintite ? .Răspunsul nostru: Piesa arheologică, SCRIPTU-L LUI RA ESTE realizată de Ra. AUTORUL apare în titlul lurării ESTE CHIAR RA Tehica nu este cunoscută , Biblia arată că totul s.a creat odata cu gândirea şi pronunţarea de Dumnezeu a cuvintelor: „ Să fie.”.Ca atare , documentul Piesa arheologică s-a produs identic. Dumnezeu a vazut viitorul omenirii şi al spiritelor.A zis „:să apară profeţia „cum există in realitate..(Aceasta este învăţătura biseicilor creştine şi ştiinţa nu potae dovedi contrarul). Computerul înregstrează şi descifrează semnele ca litere, fotografii ,voci şi le transmite pe baza desoperirilor unor savanţi .Aceste descoperiri ,aparate, sunt incluse in computer pe baza de licenţă, iar descoperirea şi tehnologia realizată sunt ultra secrete..In aceasta situaţie orice obiect avand imprimate texte,picturi sau sunete DE NATURĂ ELETROMAGNETICĂ este citit de aparatura computerului şi redat în scris sau ca sunete,după cum informaţiile se află stocate în obiect (disc magetic sau piesă argheologică magnetizată, fotosintetizată etc).Fotografiile de pe piesele arheologice până să fie transmise de computer ,ca fotografii inteligibile,sunt culese de aparatura acestuia sub formă de puncte electromagnetice.In cazul tabloului Răstignirea ,deasupra fotografiei ,se remarcă o bandă de semne în culorile spectrului solar care „probabil „ conţin semnele sunetelor transmie de computer. Un alt secret,cu piesa arheologică Răstignirea. Audierea este restrictionată din creatie.Nu se poate asculta decât de anumite persone şi în numar limitat. Savanţii noştri au descoperit şi ei confcţionarea unor piese similare,destinate pentru anumite persoane.Murind destinatarul textul de pe piesă numai poate .fi audiat absolut de nimeni Piesa arheologică-Scriptu-lui Ra descoperindu-se de noi, este dovadă că toate adevărurile despre care oamenii au nevoie pentru mântuire vor fi prezentate pentru ca aceştia să se încingă cu adevărul (Vezi. Efeseni Cap. VI vers 14 ) A P E L RUGĂM PERSOANELE ŞI SOC IETĂŢILE Civile,Religioase,.UNIVERSITĂŢILE ACADEMIA . CARE DISPUN DE FONDURI SĂ AFECTEZE O SUMĂ DE BANI PENTRU A TRADUCE ŞI TIPĂRI MANUALUL CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC ,ISTORIA NEFALSIFICATĂ A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONAL ÎN TIRAJUL PE CARE -L vor STABILI CU DISTRIBUIRE GRATUITĂ CĂTRE BIBLIOTECILE PUBLICE, BIBLIOTECILE CULTELOR RELIGIOASE ŞI ALTE AŞEZĂMINTE ASEMENEA DIN ROMANIA ŞI DIN ALTE ŢĂRI Persoanele care vor să participe la această acţiune,care se va duce la nivel mondial,se vor adresa prin poştă ,în vederea încheierii unui contract,conform legii, la ADRESELE : – Dr.Hc. Teodor Ardelan Arad Bd.Iuliu Maniu nr.17-21 Bl.D Sc B Ap.15,Cod 310169 -Ing.Vlăduţ Florin Or-Chişineu Criş Str CuzA Vodă Nr. 37 -Ing.Iuhas Cristian Timişoara Str.Lidia Nr.37 -Federaţia Academică a Oamenilor de Ştiinţă Iaşi C U P R I N S U L T i t l u l Pag Copertă II …………………………………………………………………… …….…1 ISBN în limba română…………………………………………………………………. 2 ISBN în limba engleză……………………………………………………………….. . 3 INTRODUCERE în limba engleză………………………………………………… 4 INTRODUCERE în limba română…………………………………………………. . . 18 PARTEA a I-a CREAŢIA UNIVERSULUI……………………………………….. …….. . . 32. A/1 DUMNEZEU: SPIRIT UNIC CU PUTERI ABSOLUTE CREATORUL UNIVERSULUI( F1 )……………………………… …………… 32 A/2 Pictură Piesa arh.Răstignire…( F 2 )…………………………………………… . . 34 A/3Pictură Piesa arh,Isus în mormânt…( F 3 )………………………………… ….… 34 B DESCOPERIREA CREAŢIEI ŞI STRUCTURAREA MATERIEI ………………. .34 Cap. I. Proiectul Teoriei Fundamentale a Creaţiei Universului ………………… ….. . 34 Cap.II.Principiile fundamentale care guvernează cercetarea materiei ………… ….. . 36 Cap. III Metoda generală de cercetare a creaţiei şi structurarea materiei………….. . . 36 . PARTEA a II- a M A T E R I A…………………………………………………….… …. 37 Cap. I Definiţia materiei……………………………………………………….…….. 37 Cap. II Particule elementare .Caracteristici…………………………………….…….. 37 Cap.III Instrumnte de structurarea materiei (Inima structurii)………………….…….. 38 A.Evaluare………………………………………………………………….…….. .38 B.Mediul de existenţă …………………………………………………….……….. 40 Cap.IV Procesul de creaţie a materiei . Semifabricate şi flux tehnologic ……….. ….. 41 A Creaţia materiei……………………………………………………………….. . 41 B Particulele elementare sub formă de semifabricat……………………… . .. 41 C Asocierea în flux tehnologic…………………………………………… …. .. 42 Cap. V Concluzii la existenţa materiei în Univers…………………………… …. .. 42 PARTEA a III-a EXPERIMENTUL DE LA GENEVA ŞI DESCOPERIRILE . EXPERTULUI JUDICIAR TEODOR ARDELEAN…………….………..…. 43. A.Brevet de Invenţii solicitat la OSIM 1998………………………….…………. 43 B,Experimentul Ştiinţific Geneva 2008-2012……………………….………… .. 44 Cap.I Emailuri trimise marilor personalităţi ale lumii de Expertul Judiciar ( Academician )Teodor Ardelean……………………… ………………………… 45 Cap.II Cercetări şi descoperiri prin Experimentul de la Geneva Particula Dumnezeu………………………………………………….…… .. .… . 46 A PARTICULA DUMNEZEU……………………………………….………… .46 B Alte descoperiri prin Experimentul de la Geneva………………….……….. . 48 C Concluziile savanţilor şi ale comentatorilor asupra Experimentului de la Geneva……………………………………………………………….……….. .. . 48 Cap.IIIConstatările Expertului Judiciar Teodor Ardelean cu privire la existenţa lui Dumnezeu şi la creaţia materiei…………………………………….……….. .. 49 A Lucrări în care se trateză creaţia şi structurarea materiei de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean …………………………………….……… … 49 B Structura particulelor elementare………………………………………..… . … 51 1.Structura Protonului…………………………………………………………… .. 51 2.Structura Neutronului……………………………………………………..…. …. 51 3.Întrebări cu privire la structurarea materiei…………………………………. . … 52 4.Structurarea materiei prin Particule constructoare de structuri………………… .. 53 5.Particule constructoare de structuri……………………………………….. ……. 53 Cap.IV Constatările Expertului Judiciar Teodor Ardelean cu privire la .. formarea Protonului ……………………………………………………..………. ..53 1.Formarea structurilor simple (inima structurii )……………………..……..….53 -Materie şi Antimaterie ………………………………………………..………. 55 2.Formarea structurilor complexe(inima structurii)………………………..……..56 3.Formarea Protonului (inima Protonului)………………………………….. …. .57 -Structura Protonului (grafic)conform cercetărilor Exp.Jud-Teodor Ardelean….58 4.Mărimea forţei particulelor constructoare …………………………………… ..60 5.Particulele constructoare de structuri ca semifabricate……………………….. ..60 6.Fluxul tehnologic în realizarea structurării Protonului……………………….. ..60 Cap.V PARTICULA DUMNEZEU comparată cu PARTICULA CONSTRUC- TIARE DE STRUCTURI sau de STRUCTURAREA MATERIEI……………… …61 Cap.VI Strigăte stringente ridicate de pe Pământ împotriva înlăturării lui Dumne- zeu şi nimicirea religiei ………………………………………………………………………65 Cap.VII C o n c l u z i i asupra Experimentului de la Geneva……………… …… 67 Cap.VIII APEL CĂTRE OMENIRE………………………………………………. 67 PARTEA a IV -a PARTICULELE ELEMENTARE ÎN FAZĂ DE SEMIFBRICATE ŞI FLUXUL TEHNOLOGIC ÎN CAZUL ATOMILOR ŞI MOLECULELOR….. 69 A Despre atomi (inima atomilor formată din particule constructore) ……………… 69 B Procesul formării atomului de Hidrogen (inima şi acţiunile inimii) …………. …. 70 Fig.7 Planşa nr.1 Schema atomului de Hidrogen(inima şi atragerea electronului)…. 74 C Spaţiul extranuclear atomic Procesul emisiei luminii de atomul de Hidrogen Constanta lui Rydberg (Câmpul de forţă al inimii şi autopropagarea radiaţiilor Confirmarea prin calcul aritmetic al forţei inimii atomului de Hidrogen )………….. 75 D. Procesul transformării atomilor(rolul decisiv al particulelor constructoare)…… …78 E Procesul formării moleculelor (rolul dcisiv al particuelor constructoare )………… J’aimeJ’aime
  • victorpicarra Says:

   Bonsoir Teodor Ardelean

   Vous avez raison de chercher car l’histoire de l’homme est remplie de mystères.
   La bible, la Terre et notre passé sont aussi très mystérieux.
   Mais j’ai une très bonne nouvelle, c’est que bientôt et même très bientôt si Dieu nous prête vie, nous pourrons demander de vive voix à Jésus-Christ de nous expliquer le passé et de nous préparer à l’avenir.

   Jésus-Christ revient bientôt et nous devons préparer nos ames pour son retour.

   Je prie Dieu qu’il guide vos recherches en attente du retour de Jésus-Christ car le propre de l’homme est d’évoluer et c’est en cherchant que l’on avance.

   Que la paix et l’Amour soit sur vous et votre Famille

   Victor

   J’aime

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.