Jaz sem, kako resnica in življenje, NULL priti do očeta skozi mene

Rezultat iskanja slike "JAZ SEM JESENO IN ŽIVLJENJE, NULL NI OTROKU PREKO MENI"

 

 

 

Kot sem že pojasnil v svojih objavah v blogih, živimo v končnem časovnem obdobju, ki se bo neizprosno končalo z vrnitvijo Jezusa Kristusa na Zemljo za njegovo tisočletno vladanje.

 

Ta stavek Jezusa Kristusa ima tako moč in silo, da ne pušča prostora za tolmačenje ali katero koli drugo religijo, da bi šla k Bogu.

Zato se moramo vprašati, zakaj papež prepozna vse religije kot prave poti do Boga.

Katera je papeška herzija več.

 

Konec časovnega obdobja se je začelo 14. maja 1948 z ustanovitvijo države Izrael.

 

Dejansko 14. maja 1948 z oblikovanjem judovske države je judovski narod po letu 2000 izgnanstva dobil pomilostitev Boga za zavrnitev in križanje Mesije, ki ga niso zavrnili v Jezusu iz Nazareta  » Jezus Kristus. Toda ta odpuščanje Bogu jim ne daje dostopa do nebesnega kraljestva ob koncu časa.

Judovski ljudje bodo kot mnogi ljudje prisiljeni čakati do konca tisočletne vladavine Jezusa Kristusa in drugega vstajenja, da bi upali, da bodo vstopili v nebesno kraljestvo.

 

Ob koncu časovnega obdobja bodo vstali samo nekateri mrtvi kristjani.

 

In nekateri živi kristjani « Cerkev » se bodo v trenutku spremenili in bodo tako prešli iz smrtnega življenja v večno življenje, ne da bi šli skozi smrt preprosto z ljubeznijo Jezusa Kristusa.

 

To je obljuba Jezusa Kristusa in nihče ne more dvomiti besede Božjega Sina, ki je dal življenje, da nas izvzame iz naših grehov in nam tako omogoči dostop do Božjega kraljestva, ne po zaslugi, temveč njegova ljubezen.

 

Boste opazili, da sem navedel, da se bodo samo nekateri kristjani ukvarjali z vstajenjem in prehodom iz smrtnega življenja v večno življenje brez prehajanja skozi smrt.

 

Tisti, ki bodo prizadeti so kristjani, ki so prejeli krst vode, (samo veljaven krst), ki so se vprašal Jezusa Kristusa, da je njihov rešitelj, ki so prosili Boga za odpuščanje za vse grehe, storjene in kdo se pokesati in se iskreno pokesati svojih grehov.

 

Bolj kot kdajkoli prej mora vsakdo poravnati svoje življenje in slediti učenju Jezusa Kristusa (ljubezen, odpuščanje in vera).

 

Ob pogledu na vseh svetopisemskih opozorilnih znakov so na vrnitev Gospoda Jezusa Kristusa, ki potekajo vsak dan z močjo in močjo smo prepričani, da je to vrnitev neizbežna.

 

Seveda smo pred zadnjo generacijo zadnja generacija, zanesljivost od leta 1948. Mt 24.34

Generacija je zelo kratka in zelo dolga, vendar smo res že zelo blizu tej vrnitvi.

 

Odkar sem ustvaril svoj blog v letu 2009, objavljam, da lahko ta vračilo posreduje v tekočem letu. Seveda se to ni zgodilo.

 

Toda letos 2018 je zelo poseben, ker je čas biblijske generacije 70 let in 1948 + 70 = 2018.

 

Glede na moč, moč, periodičnost in širino vseh svetopisemskih znakov, ki so bili izpolnjeni in izpolnjeni leta 2018, smo gotovo na koncu svetovnega obdobja konca časa. .

 

Upamo, da bo trobentni festival leta 2018 videl vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa za odstranitev svoje « Cerkve ».

 

Zato prosimo, da se naša imena ne bodo izbrisala iz knjige življenja, ker bodo tisti, ki niso bili ugrabljeni « kristjani in drugi », šli skozi dan Božje jezo, kar bo zelo težko za tiste, ki se želijo vrniti k Jezusu -Christ.

 

To obdobje bo zelo težko, ker cerkev ne bo več prisotna na zemlji. Ona bo v nebesih, da bi bila priča o poroki Jagnjetve, to bo večna zaveza pred Bogom, ki jo bo Jezus Kristus vzpostavil s člani njegove cerkve.

 

Po odstranitvi Cerkve Jezusa Kristusa bo ta svet v celoti in popolnoma dostavljen satanskim silam do fizičnega vračanja Jezusa Kristusa na Olivsko goro za njegovo vladavino 1000 let.

 

Že vidimo vse presežke in povečanje moči islamizma. Predstavljajte si svet brez vseh teh kristjanov, ki bodo ugrabljeni, in islama, ki ne bo več imelo zavore, z vedno močnejšimi in uničujočimi katastrofami, razdejanimi družbami in ljudmi, ki bodo pahnjeni v bedo in negotovost.

 

TO JE PRAVILO NASILJA.

 

Da, gotovo je, da bodo tisti, ki imajo vere in ki so prosili Jezusa Kristusa, da bi vodili svoje življenje, rešeni, vsi pa bodo vedeli Božje jezo.

 

Vedno se spomnite teh besed Jezusa Kristusa

« Jaz sem način resnice in življenja, nihče ne pride k očetu samo skozi mene. « 

 

Prišel je čas, da bi razumeli, da se bo naše življenje nenadoma spremenilo drastično, tako kot gosenica postane metulj, ki se bo preselila iz življenja v življenje večno življenje in je zelo kmalu.

Morda je to 11. september 2018.

Vabim vas, da si ogledate ta video, ki pojasnjuje posebnost leta 2018.

 

Spodaj lahko vidite to potezo potresov

https://www.emsc-csem.org/#2w

Nedavni potresi po svetu (v zadnjih 2 tednih)

 

Se vidimo kmalu

Victor


%d blogueurs aiment cette page :