DJIHAD PRANË TRUMPETIT TË DYTË NË TETOR 27, 2017

 

Për disa dekada kemi parë se jeta është gjithnjë e më e vështirë dhe e ndërlikuar për njerëzimin.

 

Për këtë ka disa shkaqe që janë për shkak të vështirësive globale, ekonomike, financiare, politike, shoqërore dhe fetare.

 

Ne gjithashtu mund të vëzhgojmë se planeti po përjeton gjithashtu ndërprerje të mëdha që shkaktojnë tërmetet, tsunami, ciklonet, stuhitë, uraganet, zjarret dhe shirat e rrëmbyeshëm.

 

Duhet gjithashtu të theksohet se që nga viti 2008, miliona zogj, peshq dhe kafshë të egra dhe vendas kanë vdekur pa shpjegime çdo vit në të gjithë botën.

 

Ne gjithashtu duhet të shtojmë të gjitha katastrofat e prejardhjes njerëzore dhe e gjithë kjo në një klimë të luftërave, kërcënimeve të luftërave dhe akteve të terrorizmit dhe dhunës islame.

Bota duket se është bërë e çmendur!

 

Ekziston vetëm një pikë e vetme e përbashkët për të gjitha këto fakte. Është një sërë profeci biblike që parashikojnë fundin e kohës që do të pasohet nga kthimi i Jezu Krishtit në Tokë.

 

Nëse gjithçka duket se tregon se jetojmë në kohë të veçanta dhe të vështira që tregojnë fuqishëm se po jetojmë fundin e kohës, është e rëndësishme të dimë kur fundi i kohës filloi të kuptonte kur Jezu Krishti do të kthehej.

 

Siç e shpjegova edhe në blog, vetë Perëndia ishte ai që shkaktoi fillimin e fundit të kohës me një shenjë kaq të fortë që askush në mirëbesim nuk mund ta kundërshtojë atë.

 

Kjo shenjë është krijimi i shtetit të Izraelit më 14 maj 1948.

 

Perëndia e kishte dënuar popullin hebre për të endur deri në fund të kohës dhe më 14 maj 1948 Perëndia e fali dhe e lejoi këtë kthim gradual të këtij populli në vendet e tij stërgjyshore. Dhe besnik ndaj fjalës së tij, Perëndia lejoi që shkretëtira të lulëzojë përsëri pas 2000 vitesh aridie.

 

Me këtë fakt Perëndia i tha botës se fundi i kohës sapo kishte filluar.

 

Në kapitullin 24 vargjet 32-33-34-35 dhe 36 të ungjillit të Apostullit Mateu, një profeci e vetë Jezu Krishtit na tregon një shenjë shumë të rëndësishme të fillimit të kohëve të fundit dhe kohëzgjatjes së saj.

 

32 Mësohuni me anë të një krahasimi të nxjerrë nga pema e fikut. Sapo degët e saj të bëhen të butë dhe gjethet rriten, ju e dini se vera është afër.

33 Në të njëjtën mënyrë, kur i shihni të gjitha këto gjëra, ta dini se Biri i njeriut është afër derës

34 Në të vërtetë po ju them se ky brez nuk do të kalojë, dhe të gjitha këto gjëra nuk do të ndodhin.

35 Qielli dhe toka do të kalojnë, por fjalët e mia nuk do të kalojnë.

36 Sa për ditën dhe orën, askush nuk e di, as engjëjt e qiellit, as Biri, por vetëm Ati.

 

Ne e dimë me siguri se brezi i lindur në vitin 1948 nuk do të kalojë përpara kthimit të Jezu Krishtit. Por kjo mund të na sjellë deri në vitin 2068 për një jetë biblike maksimale prej 120 vjetësh.

 

Megjithatë, gjithçka duket se tregon se ky kthim në lavdinë e Zotit Jezu Krisht do të ndodhë. Në fakt, ne mund të shohim se vuajtjet e njerëzimit janë të forta dhe të vazhdueshme, si kthimi i Jezu Krishtit në Bibël është e krahasueshme me ardhjen e një fëmije, dhimbja gjithmonë do të ndritshme dhe më të fortë deri për ardhjen.

 

Një shenjë shumë e rëndësishme në Bibël për këtë kthim në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht është një shkatërrim botëror nga i cili bota nuk do të shërohet. Është e qartë se që nga data 29 shtator 2008 po përjetojmë këtë shkatërrim global ekonomik dhe financiar.

 

Një tjetër shenjë « astrologjike » më e rëndësishme u shfaq në qiell më 23 shtator 2017. Për të kuptuar rëndësinë e kësaj shenje lexoni kapitullin 12 të librit të Zbulesës (Më poshtë dhe me lidhje burimore)

 

Vëmendja për të kuptuar shenjat e apokalipsit të kapitullit 12 të librit të apokalipsit duhet të kuptojë kapitullin 17 . (Link)

 

Në këtë kapitull mësojmë se Gjoni gjatë rrëmbimit të tij në frymë kishte një vizion të kohës së Papës Gjon Pali II i cili është mbreti i gjashtë i Mbretërve të Papëve. Mbreti i shtatë që ishte Papa Benedikti XVI dhe mbreti i tetë duke qenë Papa Francis, por Benedikti XVI është gjithashtu një mbret i tetë që ende gjallë.

Zbulesa 12

 

01  Dhe një shenjë e madhe u duk në qiell: një grua e veshur me pallto dielli, hëna nën këmbët e saj, dhe mbi krye të saj një kurorë me dymbëdhjetë yje. (Shënim) Shenja astrologjike e 23 shtator 2017 video   (Link)

02  Ajo është shtatzënë, bërtet, në dhimbjen dhe torturimin e lindjes.

03  Në qiell u shfaq një shenjë tjetër: një dragua i zjarrtë e madhe, me shtatë kallinj dhe dhjetë brirë, dhe një diadem mbi secilin nga të shtatë krerët. (Shënim) Papa Françesku, i cili thotë se është peshkop i Romës dhe për këtë arsye ka veshur të kuqën e uniformës së kardinalit të tij. Ai është kreu i monarkisë papal i përbërë nga shtatë mbretër papëve (plus tetë tij) dhe të dhjetë brirët që janë fetë që kanë dhënë besnikëria fe botën ( Video)

04  Bishti i tij, duke tërhequr një të tretën e yjeve të qiellit, i hodhi ata në tokë. Dragani erdhi të qëndronte përpara gruas që do të lindte, me qëllim që ta gllabërojë fëmijën që nga lindja. (Shënim ) Beteja që po ndodh në qiell po ndodh gjithashtu në Tokë. Prandaj, dragoi në Tokë është Papa Françesku dhe yjet në tokë janë pra të krishterët që i janë dhënë dhunës islamike

05  Dhe ajo lindi një djalë, një mashkull, bari i të gjitha kombeve, që i priu me një skeptër hekuri. Fëmija u ngjit në anën e Perëndisë dhe fronin e tij,

06  dhe Gruaja ikën në shkretëtirë, ku Perëndia e ka përgatitur vendin e vet, në mënyrë që ajo të ushqehet atje për njëmijë e dyqind e gjashtëdhjetë ditë.

07  Atëherë pati një betejë në qiell: Mikaeli, me engjëjt e tij, duhej të luftonte me Dragonin. Edhe Dragoit po luftonte me engjëjt e tij , (Shënim)Kthimi i Jezu Krishtit që prisnim më 23 shtator 2017 për rrëmbimin e kishës nuk u bë në atë datë. Do të ndërhyjë pak më vonë sipas vullnetit të Perëndisë, sepse lufta në qiell nuk ka mbaruar dhe djalli ende beson se mund të fitojë.

08  por ai nuk ishte më i fuqishmi; për ata që tash e tutje, nuk ka vend në qiell.

09  Po, ai u refuzua, dragoi i madh, gjarpri i origjinës, ai që quhet Djalli dhe Satani, joshësi i gjithë botës. Ai u hodh në tokë dhe engjëjt e tij u hodhën me të.

10  Pastaj dëgjova një zë të madh në qiell, duke shpallur:  » Ja, shpëtimi, fuqia dhe mbretëria e Perëndisë tonë janë fuqia e Krishtit të tij  ». Sepse ai është hedhur poshtë, akuzues të vëllezërve tanë, që i akuzuan ata ditë e natë përpara Perëndisë tonë.

11  Ata e mposhtën atë me anë të gjakut të Qengjit, sipas fjalës që ata ishin dëshmitarët; të shkëputur nga vetë jeta e tyre, ata shkuan aq larg sa të vdisnin.

12  Qiejtë, pra, gëzohuni dhe ju që keni shtëpinë e juaj në qiell! Mjerë toka dhe deti: Djalli zbriti te ti, plot tërbim; ai e di se ai ka pak kohë. « 

13  Dhe kur dragoi pa që ai ishte hedhur mbi tokë, ai filloi ta ndiqte gruan që kishte lindur fëmijën . (Shënim) Problemet do të përkeqësohen më tej për kishën besnike të Jezu Krishtit, e cila do të kryhet keq në pritje të rrëmbimit.

14  Kështu u dhanë gruas dy krahët e shqiponjës së madhe që fluturon në shkretëtirë, në vendin ku duhet të ushqehet një kohë, dy kohë dhe gjysmën e një kohe (Shënim) (tre vite e gjysmë) larg pranisë së gjarprit. (Shënim)Rrëmbimi i Kishës

15  Nga goja e tij, gjarpëri e lëshoi ​​prapa gruas së ujit si një lumë që të mund të zhdukej nga ky lumë. (Shënim) Do të bëhet një përpjekje e fundit për të parandaluar rrëmbimin e të krishterëve.

16  Por toka e ndihmoi gruan, toka hapi gojën dhe përpiu lumin që ishte hedhur nga goja e Dragoit. (Shënim) Për fat të mirë, Perëndia është duke shikuar dhe do t’i ndihmojë të gjithë të krishterët besnikë ndaj Jezu Krishtit gjatë periudhës së rrëmbimit.

17  Atëherë dragoi u hidhërua me grua dhe shkon në luftë kundër pjesës tjetër të farës së tij, atyre që zbatojnë urdhërimet e Perëndisë dhe ruajnë dëshminë e Jezusit . (Shënim) Ky varg shpjegon se pas rrëmbimit të kishës të krishterët që nuk janë rrëmbyer do të ndiqen.

18  Dhe ai qëndroi mbi rërë në breg të detit.

 

Kapitulli 12 i Apokalipsit shpall iminence rrëmbimin e kishës dhe kthimin e Jezu Krishtit 1260 ditë, ose 42 muaj, ose tre vjet e gjysmë pas rrëmbimit.

 

Pra, ndoshta, nëse ndërhyrja menjëherë ndërhyn, atëherë në fund të marsit 2021  pak përpara festimeve të Pashkëve do të kemi kthimin në lavdi të Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Kjo premton tre vjet e gjysmë të vuajtjeve të mëdha për të krishterët që kanë mbetur në Tokë përpara kthimit fizik të Jezu Krishtit.

 

Por ne duhet të vini re se vuajtjet e njeriut nga kohët e fundit tashmë kanë amplifikuar në masë të madhe që nga marsi 2011, me Pranverës Arabe që dukej lindjen e xhihadit i cili padyshim është lufta biblike e fundin e kohës,

Xhihadi filloi gjatë mbretërimit të mbretit Benedikti XVI!

DJIAH, lufta e Fundit

 

(Zbulesa 12 vargjet 3 dhe 4)

 

Që nga marsi 2011 bota ka jetuar në ritmin e ISLAM, revolucionet, luftërat e zorrëve, luftërat civile dhe fetë kanë dhënë rrugën për xhihad dhe terrorizëm në shkallë botërore.

 

Islami në Xhihad saj pushtuar botën nga të dy emigracionit ligjor dhe të paligjshme me gjithnjë e më shumë luftëra emigrantët që po ia mbathnin për disa, mjerimi për të tjerët, por edhe për disa për të kryer akte terroriste, përdhunim, grabitje, degradim, përdhosje të kishave dhe radikalizim të masave muslimane.

 

Me numrin e muslimanëve në Perëndim radikalizoi çdo ditë, të bëhet fundamentalistë dhe ostentatiously shfaqin lutjet premten në rrugët e cila synon të bëjë prozelitizmi për t’u dukur islame, e cila duhet të theksohet në përgjithësi është i ndaluar në vendet muslimane.

 

Në mënyrë të ngjashme, gratë muslimane shfaqen vetë të veshur me mbulesa të zeza ose të ngjyrosura që mbulojnë ato plotësuese. Duart janë gjithashtu të fshehura me doreza. Ndonjëherë syzet e zeza gjithashtu fshehin sytë. Duhet të theksohet se në shumë vende muslimane këto pajisje nuk janë një përgjithësi, por më tepër një formë e fundamentalizmit e parë shumë keq nga autoritetet lokale.

 

Në Perëndim i nënshtrohemi të gjitha këtyre sulmeve të hidhura nga fundamentalistët islamikë, sepse shumë myslimanë me forcë dhe me vendosmëri pohojnë se shoqëritë perëndimore janë në përputhje me kërkesat e tyre prozelitizuese, joshëse, kulturore, barbare dhe fetare.

 

Ata insistojnë me forcë dhe e detyrojnë skandalin se në shërbimet shëndetësore publike Gratë muslimane shqyrtohen vetëm nga gratë mjekë, ata gjithashtu kërkojnë menusë (halle) në kantina për fëmijët e tyre

 

Ata imponojnë ritet e tyre, pajisjet e tyre dhe kultet e tyre në shërbimet publike dhe në vendet e punës janë premisa dhe koha e lutjes që kërkohet.

 

Ata i vrasin kafshët (deleve) në rrugë duke u masakruar sipas riteve të tyre. Këto kafshë theren në kushte të tmerrshme pa një përshkrim të tmerrit.

 

Kafshët janë therur në thertore e cila bie ndesh me zakonet dhe shëndetësore zakonet perëndimore dhe francezët në veçanti, të cilët duan kafshët që do të habitur para se të theren pa fërkimit të mos shkaktojnë vuajtje të panevojshme për këto kafshë.

 

Në dyqanet e ushqimit ata kërkuan rafte të specializuara (hallall). Në Francë, ata madje i kanë ndaluar grazhdet e Krishtlindjeve në ndërtesat publike pavarësisht nga një traditë kulturore e krishterë dy mijë vjeçare.

 

Gradualisht shoqëria perëndimore shkon drejt islamit që fillon të zbatojë ligjet e saj barbare siç Sheriatit i cili ndër të tjera barbari ndëshkon muslimanët në prerjen duart dhe këmbët e tyre.

 

Këto janë liritë tona civile, institucionet tona, kulturën tonë dhe zakonet tona dhe traditat që zbehet gradualisht, pak më shumë çdo ditë në frontin e një Islami fundamentalist, xhihadist dhe barbare.

 

Është e qartë se para 2011 edhe në qoftë se ka pasur teprimet, myslimanët në Perëndim janë të vendosur në përgjithësi ligjet dhe zakonet e vendeve perëndimore, në të cilën ata kishin zgjedhur të vijnë dhe të jetojnë.

 

Pranvera Arabe në mars të vitit 2011 i dha një perspektivë të tepërt në një islamit fundamentalist që e zhyti botën në frika e terrorizmit, frika e jetesës dhe kapjen e muslimanëve të cilët ishin ende në përgjithësi njerëzit mikpritës dhe miqësore që janë viktimat e para të këtyre fanatikëve fanatik islamikë të çmendur.

 

Duhet të theksohet se këta të pafat dënohen gjithashtu në ferr sepse e mohojnë Jezu Krishtin.

 

Të shohësh të gjitha këto shtrembërime islamike ekstremiste që i besojnë këto xhihadistë barbarë duket e pakuptueshme në një vend si Franca (Vendi i të Drejtave të Njeriut).

 

Ende faktet janë atje dhe padyshim që udhëheqësit tanë të botës duken të pafuqishëm ndaj këtij problemi global civilizues!

 

Kuptoni që pas rrëmbimit të Kishës, Islami nuk do të ketë rezerva ose kufizime.

 

E përfundoj këtë pasazh në Islam me një mesazh për muslimanët francezë, e cila ishte marrë nga fjalimi i investimeve të   JFK-së

 

Mos pyesni se çfarë vendi juaj mund të bëjë për ju, por pyesni veten se çfarë mund të bëni për vendin tuaj.

 

Nëse Perëndia na ka lejuar pak kohë përpara rrëmbimit, është për ne të pendohemi për të gjitha veprat tona të këqija dhe të lutemi faljen e Tij për të gjitha mëkatet tona.

 

Tani llogaritet koha dhe kërkohet lutja e përditshme.

 

Le të theksojmë së fundi se java e fundit biblike e Profetit Daniel, e cila është me kohëzgjatje prej shtatë vjetësh, duhet të përfundojë fundin e kohës para kthimit të Mesisë që ne e dimë është Jezusi i Nazaretit.

 

E kisha nisur këtë javë të fundit në 29 shtator 2008, që na mori shtatë vjet më vonë në festivalin e trumcave të vitit 2015. Ishte e qartë se kisha gabim dhe mund të isha gabim përsëri në atë që unë do t’ju njoftoj.

 

Tani që shenja e madhe në qiell është përmbushur që nga 23 shtatori 2017, mund të nxjerrim përfundimin se kthimi fizik i Jezu Krishtit pritet rreth 42 muaj më vonë, pra në 2021.

 

Java e shtatë (shtatë vjet) prandaj filloi 42 muaj më parë në 2014.

 

Dhe ka një datë jashtë lotit është ajo e 27 prillit 2014 e cila është data e beatifikimit të Gjon Palit II dhe Gjonit XXIII nga Papa Francis i cili siç e kam shpjeguar tashmë në artikujt e mi të blogut është « Anti-Krisht.

Kjo është një provokim dhe një fyerje ndaj Perëndisë. Lexoni artikullin tim: lidhjen më poshtë.

Zemërimi përfundimtar i bërë Perëndisë

 

Kjo do të shpjegojë se Perëndia ka iniciuar fillimin e fundin e kohës 14 maj 1948 dhe e la Satana mundësinë për të vendosur vetë datën do të fillojë këtë periudhë të fundit të kohës i cili do të mbyllet në fund të kohës.

 

Por Perëndia mund të vendosë ta shkurtojë këtë kohëzgjatje … !

 

Në çdo rast, duke pasur parasysh datën e 27 prill 2014 si datë të fillimit të javës së fundit të Danielit (7 vjet e 84 muaj) për të përfunduar herë fund profetizuar. 42 muaj, 3 vjet e gjysmë më vonë, na çon në 27 tetor 2017 , gjysma e asaj periudhe shtatëvjeçare.

 

Rrëmbimi i kishës që shpresonim në 23 shtator 2017 mund të ishte rreth 27 Tetorit 2017, e cila do të ishte data në vend të tribulations.

 

Deri atëherë dhimbjet do të vazhdojnë në mbarë Tokën. Kjo është një siguri dhe ne duhet të lutemi që Perëndia do të na ndihmojë dhe do të na mbrojë.

 

Në mënyrë të ngjashme duhet të lutemi dhe të shpresojmë se kohët pas rrëmbimit të kishës do të shkurtohen siç iu premtua Jezu Krishti në Mateu 24 deri në vargun 22 dhe se kthimi i tij fizik në Tokë zhvillohet mirë para vitit 2021.

 

Shpresojmë se do të jetë në vitin 2018 duke marrë parasysh faktin se një brez biblik prej 70 vjeçesh na sjell në 2018 duke filluar nga viti 1948, që është data e fillimit të kohës së fundit.

 

22 Dhe nëse këto ditë do të shkurtohen, askush nuk do të shpëtohet; por, për shkak të të zgjedhurve, këto ditë do të shkurtohen.

 

Perëndia ju bekoftë të gjithë vëllezërit dhe motrat e mia të dashura në Jezu Krisht dhe t’ju udhëheq nëpër këto kohë shumë të vështira, fundi i të cilave ne po fillojmë të shohim.

 

fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :