KINYILATKOZTATÁS

Kapcsolódó kép

Az ébredés

 

Május 21. olyan dátum volt, amely sok eskatológusnak tűnt, mint az egyház emberrablása.

 

Én magam is reméltem, hogy ez a május, vagy akár április hónapban az egyház elrablására is sor kerülhet.

 

De semmi sem történt; éppúgy, ahogyan ez nem történt 2015-ben, 2016-ban vagy 2017-ben, és csak azért, mert Isten eldönti a dátumot …. !

 

Miért keresünk egy dátumot? a türelmetlenség, a kíváncsiság, az élvezet keresése, a vágy, hogy megtalálja az Isten titkait … Sok rossz okot adhatnék neked.

 

Valójában csak egy érvényes ok arra késztetett, hogy a lehető legrövidebb időszakot keressem (mivel egyedül Isten ismeri a dátumokat) az egyház eltávolítására és Jézus Krisztus visszatérésére.

 

Ez az oka a lelkiismeretek és különösen a testvéreink ébredése Jézus Krisztusban.

 

A legkorábbi gyermekkorom óta mindig nagyon fontos helyet élt életemben: « katolikus gyermekkor, katekizmus, közösség, YCW stb. »

 

Anélkül, hogy meg akarnám terjeszteni az életemet, Isten mindig is ott volt, minden nap, egész életemben, hogy segítsen nekem és irányítson. És mégsem voltam mindig magatartási modell.

 

Mint minden keresztény, tudtam, hogy egy nap az idő vége lesz, és hogy Jézus Krisztus visszatérni fog a Földön.

 

De az elmémben és a keresztények millióiéhoz hasonlóan ez a nap nagyon messze volt, sőt még nagyon, nagyon messzire, még akkor is, ha messze el sem képzelem, hogy a mi generációnk lenne … És mégis ez a helyzet .

 

Ez az ébredés az általam tapasztalt idõk tudatosságával kapcsolatban 2008-ban került sor, ahogy azt már a blogban kifejtettem.

 

És ettől a dátumtól az én kis eszkatológiai tudásom óta keresem és megtaláltam a mi Urunk Jézus Krisztusnak a nemzedékünkhöz való azonnali visszatérését szolgáló lényeges bizonyítékokat (jeleket és próféciákat).

 

Így lettem egy visszaverődés után egy prédikátor, aki Jézus Krisztustól származott.

 

De ez nem engem vagy próféta vagy eszkatológus, hanem egyszerűen egy szerény prédikátor a király visszatérésében.

 

E blogon keresztül bejelenti a világot, sok cikket lefordítanak minden nyelvre, Urunk és Jézus Krisztus király, az egyetlen Isten fia.

 

Ez a visszatérés valóban nagyon közel van, ez bizonyosság, mert a mi generációnknak és egyházának eltávolítása akár bármikor is beavatkozhat.

 

Tudni kell, hogy a gyülekezet eltávolítását követő legfeljebb hét esztendőben az Úr Jézus Krisztus fizikai visszatérése az ezeréves uralkodásra.

 

Nagyon fontos ezt megérteni, mert a generáció ideje véget ér …

 

Amint azt a blogban kifejtettem, 1948. május 14-én az izraeli állam megteremtésével kezdődött az utolsó generáció.

 

Ezért nagyon fontos, hogy mindenki ébressze fel és adja vissza Jézus Krisztust az életének szívébe, hogy megmentsék és így hozzáférjenek az örök élethez « egy pillanatban, egy szempillantás alatt ». templom és halál nélkül.

Miután a eltávolítás biztos, fog sírás és fogcsikorgatás.

 

 

kétség

 

Természetesen, ha itt és ott meghallja, hogy Jézus visszatér, a közönséges halandók kétségessé teszik, hogy nem lát semmit.

 

Meg kell tudni, és megérteni, hogy valószínűleg még nagyobb lesz a jogellenes elvitel után (lásd Máté 24 vers 23-27 linket Utolsó idők )

 

Ne hagyd, hogy kétség merüljön fel benned, mert a kétség a Jézus Krisztustól távol tart, és közelebb visz a luciferhez.

 

Mindannyian láthatjuk azokat a nehéz időket, amelyeken a Földön élünk, ahhoz a pontig, hogy érezzük magunkat, hogy elhagyjuk Urunkat.

 

Látjuk az iszlám, a terrorizmus, az erőszak, a háborúk felemelkedését és a világméretű konfliktus veszélyét. Van valami attól, hogy még a nappali fényben is otthagyja magát.

 

 

HOPE

 

De a szeretet és a hit erejével mondom, állj fel, emeld fel a fejedet, és büszke és méltó legyen végső időre keresztényeknek.

 

Tartsa meg a Hit lángját, mert most várakozásunk rövid lesz.

 

Terjesszük körül Jézus Krisztus szeretetét, segítsük és szeretjük egymást. Hamarosan és hamarosan meg fogjuk kapni a szeretetünket és a várakozásainkat.

 

Értsd meg, hogy a jelenlegi bajok voltunk be a Biblia, hogy nem bánt, de lehetővé teszi számunkra, hogy örvendezzünk, mert ezek a szerencsétlenségek bizonyítják a gyors visszatérés a mi Urunknak és király Jézus Krisztus, aki szerint a próféciák és ígéretét visszatér hamarosan ments meg minket a nagy nyomorúság jön az emberiségre.

 

Ne ítéljük meg az emberiségre eső szerencsétlenségek idejét, mert bibliai szükségszerűségre volt szükségük.

 

Védd meg a hitünket és a gyülekezetünket, de ne vegyünk részt a humanisztikus vallási fölöslegekben.

 

 

A KIJELENTÉS

 

Isten a végtelen szeretetében azt akarja, hogy a legnagyobb szám legyen megmentve, ezért várja a Jézus Krisztus egyházának elragadtatásának megfelelő pillanatát.

 

Értsük meg, hogy az emberiség éppen a létezésének harmadik erős pillanatát éli meg: « Az egyház megragadása », az első az a teremtés , a második a Jézus Krisztus első eljövetele , a negyedik pedig a második eljövetel Jézus Krisztus az ezeréves uralkodásért.

 

Hamarosan az ember három életciklusának második végére értünk.

 

st kör: négyezer év közötti létrehozását, és az első eljövetele, Jézus Krisztus.

 

nd kör: kétezer éve a két eljövetele Krisztus.

 

rd kör: ezer éves uralma Krisztus vége előtt a halandó világban.

 

Meg kell jegyeznünk, hogy minden egyes ciklusnak az a fele, amely előtte van, és hogy összességében a hétszázezer év bibliai úton bejelentették a világ teremtését.

 

Fontos mindenki számára megérteni, hogy Isten teremtményei a mi kis érthetetlen emberi agyunk számára, és hogy azok, akik messze vannak Jézus Krisztustól, meg kell állniuk, hogy magukra gondoljanak, mint egy fiktív evolúció autokratikus teremtményeiről.

 

Isten teremtése vagyunk, és hamarosan találkozunk teremtőnkkel.

 

Ezt a cikket egy eskatológiai videóval és egy linkelemmel követem, hogy kövessem az eskatológus videóit, amelyeket munkám minőségére ajánlok.

 

Meghívom önt szeretett testvéreim Jézus Krisztusban, hogy a rendelkezésre állással és nagy figyelem mellett nézzék meg ezt a videót, amely megerősíti, hogy az elragadtatás ideje olyan közel van, hogy bármikor beavatkozhat!

videó

Olvassa el a végső idők próféciáit

 

A videók listája az idő végére

 

Szerző videó címe

Théonoptie

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/feed

 

Köszönjük az összes blogolvasót a világ minden táján, és elnézést kérek, hogy ezek a videók csak francia nyelven érhetők el.

 

Arra is felhívlak, hogy olvassa el vagy ismételje meg cikkemet:

A JÉZUS KRISZTUS VISSZAVONÁSÁNAK HÁROM LETÖLTÖTT JELÖLÉSE A FÖLDRA!

 

Jézus Krisztus szeretete mindig legyen rád és családjaid, szeretett testvéreim Jézus Krisztusban.

Hamarosan találkozunk

győztes


%d blogueurs aiment cette page :