VATICAN – apostazie – ULTIMELE ZILE ALE sfârșitul timpului – Fecioara

Editorial.

edito2

0

0        0

0

Iminenta revenire a lui Isus Hristos pe pământ nu este o utopie, ea nu este o speranță deșartă sau o credință fără temelie, cu atât mai puțin o ipoteză.

Acest schimb a devenit in ultimii ani o explicație a ceea ce traim pe Pamant din anii 1950.

« Explozia demografică, boli grave, pierderea de valori, persecutarea creștinilor în lume, foamete, decese inexplicabile de milioane de păsări și pești, mulțimi cutremure, ploi torențiale de inundații, tornade, incendii și alte calamități de viață, pământ și vreme « 

Toate aceste fapte sunt realizările tuturor profețiilor biblice.

Într-adevăr, există două mii de ani, « Isus », acest om al păcii sa născut într-o familie de evrei, în linia lui David, a fost arestat maltratat, abuzat, bătute în corp și în cele din urmă răstignit, la cererea (evreu Curtea Supremă Sinedriului la momentul ocupației romane), pur și simplu pentru că el a predicat iubirea lui Dumnezeu și a pretins să fie Fiul lui Dumnezeu.

Înconjurat de unii apostoli el a predicat iubirea lui Dumnezeu și a anunțat împărăția lui Dumnezeu.

În Biblie era împlinirea ebraică profeția lui Daniel.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

El a fost Mesia « Mesia așteptat de acum două mii de ani », dar nu a fost recunoscut de către Sinedriu, care a fost pus la moarte prin intermediul dreptului viclenie și Roman.

Isus le-a spus ucenicilor Săi tot ce se întâmplă, inclusiv trădare el a fost să fie apostol Iuda Iscarioteanul, arestarea și moartea Lui, dar, de asemenea, învierea morților, prin voia lui Dumnezeu, în dimineața celei de a treia zi, și toate semnele de întoarcerea sa la pământ pentru îndeplinirea sa domnie de o mie de ani.

În ultimii trei ani din viața lui Isus Hristos a predicat și a informat apostoli, el se va întoarce pe pământ la sfârșitul lumii și a spus în momentul în care semnele de întoarcerea lui.

Cuvintele și semnele de întoarcerea lui, suntem relatat în Evangheliile lui Luca, Marcu, Matei și blugi.

Unele semne de vremurile din urmă sunt, de asemenea, incluse în primul Testament (parte a Bibliei înainte de Isus Hristos)

Capitolul 24 din Evanghelia după Matei, link-ul End Time găsim semne semnificative de întoarcerea lui.

Multe chiar foarte mulți au fost în istoria de evenimente importante (cum ar fi gripa spaniola, cele două războaie mondiale și altele) să sugereze că la sfârșitul timpului a început. Erori au fost numeroase și istoria reluat cursul ei de fiecare dată.

Am avut de a găsi cu certitudine primul semn de care la început și de sfârșit de timp după care se realiza toate semnele duc la sfârșitul lumii și revenirea la pământ a lui Isus Hristos pentru domnia de o mie de ani.

Acest semn este în Ezechiel 36/24-28 (întoarcerea poporului evreu în Israel)

Eu vă voi scoate dintre neamuri, vă voi strânge din toate țările, și vă voi aduce în țara dumneavoastră. Vă voi stropi cu apă curată, și veți fi curățiți, vă voi curăți de toate spurcăciunile voastre și de toți idolii voștri. Eu vă dau o inimă nouă, și voi pune un duh nou;  voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne . Voi pune Duhul Meu în voi, și voi face să-mi urmeze ordinele, și tu respecte legile Mele. Locuiți în țara pe care am dat-o părinților voștri, și voi veți fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul vostru;

găsim primul semn, pentru că este clar că de la crearea statului Israel, » 14 mai 1948 și începutul întoarcerea poporului evreu în Țara lui Israel, semne biblice transporta tot exponențial.

Oricine poate vedea in fiecare zi amploarea situației la nivel mondial în toate domeniile.

Multe din cele două războaie mondiale, revolte, violență, persecuție, foamete, ruine, epidemii și dezastre.

Citind articole din acest blog va ajuta să înțelegeți sfârșitul timpului și să se pregătească pentru revenirea în slavă a lui Isus Hristos.

Având în vedere amploarea și explozia de toate semnele, deși nu știe cu exactitate ziua, nici ceasul de revenirea Sa, nu putem închide ochii și conduce un rever tot ce se întâmplă pe teren sau exclude revenire rapidă la pământ a lui Iisus Hristos.

Am văzut toate dimensiunile de semne, dar, din păcate, mulți oameni preferă să se uite în altă parte și să ignore, mai degrabă decât să ia în considerare revenirea Regelui Isus Hristos a domniei sale de 1000 de ani.

La vederea de căldură, chiar și răceala credința în nenumărați bărbați în eroare din lume și, se temea ca omul să fie rușine să recunosc că este o creatură a lui Dumnezeu și, prin urmare, să recunoască chiar și supremația creatorului său « Dumnezeu »!

Ce se va întâmpla în următorii ani când a doua zi a mâniei lui Dumnezeu va veni asupra întregii omeniri înainte de revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor!

Biblia ne spune că va fi plânsul și scrâșnirea dinților pentru toți cei care nu au venit la Isus Hristos   Mt 25,30

Învingător

Articol

VATICAN – apostazie – ULTIMELE ZILE ALE sfârșitul timpului – Fecioara

.

Acest articol este o conștientizare bombă creșterea, astfel încât cel mai mare număr este salvat!

La 11 februarie 1929, Vaticanul este un stat, de aceea PAC Papa, în plus față de mitra, o pălărie politician. El a devenit un șef de stat.

Vedere aeriană din Piața Sf. Petru din Vatican

Pe care le primește și este primit de mai multi sefi de stat.

Ca lider spiritual al Bisericii Catolice și șef de stat, Papa trebuie să predice, de asemenea, dragostea lui Dumnezeu, pentru a promova pacea în lume și de a gestiona afacerile bisericii.

Ca șef al statului și lider spiritual al Bisericii Catolice, pe care le primește și vizita, de asemenea, reprezentanți ai tuturor religiilor lumii și rituri religioase, chiar participat altele decât Biserica Catolică Sfânta.

Toate aceste formalități intercalate cu liderul de stat și spiritual al Bisericii Catolice, Papa a efectuat de la 11 februarie 1929.

Cu toate acestea, Isus Cristos a spus: « Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. » (Ioan 14:6)

Cum « reprezentantul lui Hristos pe pământ și ghid al Sfintei Biserici » Papa putem accepta si recunoaste alte religii și de a primi și vizita reprezentanților acestora, fără de acord cu cuvântul lui Isus Hristos.

Desigur, fiecare creștin trebuie să ajungă la cel care cere ajutorul lui, acest om are credință sau ateu, dar apoi să recunoască oficial că fiecare religie este vrednic și adevărat, pare a fi o erezie.

Trebuie să ne ajutăm fiecare se caută ajutorul nostru, noi trebuie să predicăm, de asemenea, dragostea lui Dumnezeu, dar fără a uita, în special în ceea ce a spus Isus Hristos « Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl dar de mine. «  (Ioan 14:6)

Este penale să sugereze că toate căile și toate religiile duc la Dumnezeu.

Fiecare om este un păcătos înaintea lui Dumnezeu și, ca atare, este condamnat la moarte veșnică! Nu poate fi nici o îndoială de acest fapt!

La Judecata de care omul poate pretinde viața veșnică merit!

Este doar prin dragostea lui Isus Hristos, că oamenii pot fi salvați de la moarte veșnică!

Trebuie să predice că Isus Hristos este « calea, adevărul și viața și nimeni nu merge la Tatăl decât prin Isus Hristos, el curând a revenit pentru a salva biserica lui, unde toată lumea poate încă să fie parte a cererii Botezului, credința, pocăința și iertarea prin rugăciune « 

Asta e ceea ce predicăm!

Isus Hristos este Iubire și că este dragostea pentru noi toți, el a suferit atât de mult, el a fost torturat, abuzat și răstignit, astfel că, prin acest sacrificiu și dragoste pentru noi, ne-am trezit cu Dumnezeu, prin și pot fi astfel iertat pentru păcatele noastre și a intra în curând în Împărăția cerurilor.

Deci, ca un membru crestin al Bisericii Catolice Sfântul, eu recunosc că fiecare Papa este reprezentantul lui Hristos pe pământ.

Ci ca un membru crestin al Sfintei Biserici Catolice, eu nu sunt de acord că Vaticanul a devenit un stat « fostului Imperiu Roman »Asa de mic în dimensiuni, dar mare în cazul în care prin magie!

Isus Hristos a spus că trebuie să dea Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este Dumnezeu Luca 20, 20-26

Eu cred că papii noastră din 11 februarie 1929 sa mutat departe de credință, deoarece nu se poate sluji la doi stăpâni în același timp!

În cazul în care povestea despre Vatican spion, a povestit la finalul ultimul meu articol este adevărat, atunci unii papi poate nu au fost întotdeauna și nu pot fi utilizate, deoarece maestru faptele bune

Link la articol

ÎNTOARCEREA NIBIRU – SFÂRȘITUL LUMII-revenirea lui Isus Hristos.

Eu nu judec, eu nu condamn, și eu recunosc fiecare Papă ca reprezentantul lui Hristos pe pământ.

Suntem la sfârșitul timpului și întunericul este gros, apoi de așteptare pentru revenirea pe Pamant a Domnului nostru Isus Hristos, numai credința și inima noastră trebuie să ne ghideze prin necazuri și confuzii ale Apocalipsei.

17 aprilie 2010 am publicat un scurt articol pe Papa Benedict al XVI-lea, care era atunci în mass-media turbulențelor.

Când vorbim de papă vorbim de Dumnezeu! Deci, moderație în comentarii!

Papa Benedict al XVI-lea este succesorul de piatra pe care Domnul nostru Isus Hristos a încredințat sarcina de a conduce Biserica Sa.

Acesta este Domnul nostru Isus Hristos, care este dreptul de a retrage acest sprijin atunci când vine momentul.

, Avem doar două lucruri de făcut este să așteptăm și să tacă, Dumnezeu știe ce face, avea încredere în el că e tot ce cere de la noi. Aceasta se numește credință.

Răbdare și rugăciuni pentru întoarcerea lui rapidă.

Link la articol

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Acest articol dar eu pretind încă inima mea și credința mea mă duce la rezerve mai mari la Vatican ca confuzie apocaliptic este mare și eu nu pot să nu mă gândesc că Vaticanul « de stat » sau cel puțin o parte membri ai conducerii sale de la credință și Biserica Sfântului lui Isus Hristos.

Citeste articolul meu cu atenție

DE CE revenirea lui Isus Hristos este un subiect tabu în Biserica Catolică?

Dar eu, de asemenea, trebuie să mă întreb dacă nu sunt eu care mă ține departe de adevărata credință și dragostea lui Isus Hristos.

De exemplu : Conciliul Vatican II

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Papa este infailibil, deoarece acesta este reprezentantul lui Hristos pe pământ

Care Consiliul trebuie să fie eocuménique patru condiții

1) este numit de către Papa

2) Că toți episcopii sunt numite

3) Acesta este prezidat de către Papa în persoană sau prin delegații săi.

4) O astfel de decrete sunt confirmate de către Papa

Evident, în condițiile au fost îndeplinite, și încă foarte mult de la acest consiliu par să dețină erezie!

Am, de asemenea, vă invităm să urmăriți acest film un pic cam lung, dar atât de expresiv!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Noi înțelegem mai bine lumina de explicații pentru video de mai sus că întunericul este foarte gros și este foarte dificil de a merge mai departe pe calea cea dreaptă care duce la Hristos.

Noi nu pot obține de la credință, sau Sfânta Biserică Catolică, dar devine extrem de dificil pentru a sprijini Sfântului Părinte, când a pune toate religiile pe picior de egalitate.

Și ce despre informațiile în acest film care arată că Vaticanul este infiltrat de sataniști. Informații de la Tatăl Gabriele Amorthexorcist oficial preot de la Vatican.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Citiți, de asemenea, articol cu privire la situațiile de Pr. Gabriele Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Încă mai cred că de telescoape Vaticanului, unul dintre care este numit

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-Lucifer

Și cred că din nou declarații care spion al Vaticanului, menționate la partea de jos a articolului meu

Care spune că ființele extraterestre au fost în contact cu liderii mondiali, inclusiv Papa și Planeta X (sau Nibiru), ajunge în sistemul solar!

Vezi articolul meu:

ÎNTOARCEREA NIBIRU – SFÂRȘITUL LUMII-revenirea lui Isus Hristos.

Ce ar trebui să ne gândim de fiara care se ridică din mare ,Apocalipsa 13.1-18

Este Vatican!

Vezi articolul meu

Bestia este la Vatican după plecarea Papei Benedict al XVI-lea!

Ce ar trebui să ne gândim la toate profețiile

Conexiune

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Ce ar trebui să ne gândim la profeția lui Maleahi cu privire la papi

Vezi articolul meu 

« Olivaer Glory » Gloria Olive – APOCALIPSA – numele de Papa Benedict al XVI-lea se referă la răpirea a Bisericii lui Isus Hristos!

Ce ar trebui să ne gândim la toate aparițiile Maicii Domnului.

Ar trebui să ne înlătura toate aceste fapte în mână!

Ar trebui să ne închidem ochii!

Ar trebui să ne închidem ochii!

Ar trebui urechile!

.

Ar trebui să urmăm calea pe care vom urmări Vatican din Vatican II, sau ar trebui să ne uităm adânc în sufletul nostru lumina credinței și nu trage puterea de a merge mai departe în confuzie și întuneric voaluri lume și toate spiritele.

Ar trebui să ne îndepărtăm de la Vatican și linia lui de gândire!

Desigur, este dificil să meargă în confuzia de după inima lui și credința fără a se îndepărta de la linia de gândire a Vaticanului.

Cum să știu, cum a fi sigur cum să avanseze în întuneric și confuzie și rămâne pe drumul cel bun ne-a atras Isus Hristos!

Când vedeți morala, valorile si modestie redus la cuvinte goale,

Când vedeți pofta fi vrednic de a trăi,

Când vedeți recunoscut și formalizate prin căsătoria între persoane de același sex homosexualitate

Cum să nu fi pierdut în întuneric și fără îndoială să fie pe drumul cel bun!

A venit timpul pentru toți creștinii ca mine încercarea de a rămâne pe drumul cel bun de a utilizaSfânta Fecioară , astfel încât să ne ajută, ne luminează și ne ghideze la Isus Hristos.

Isus Hristos a fost zdrobit în corpul și a suferit agonia de a salva sufletele noastre și să ne dea darul iubirii sale pentru viața veșnică (Și în vedere toate semnele, vine în curând)

Fecioara Maria, mama lui Isus Hristos a suferit în inima lui pentru a vedea carne din carnea lui și torturat și crucificat.

Dar să știți că jertfa Fiului Său Isus Hristos, rodul pântecelui ei, a suferit și-a dat viața pentru iertarea păcatelor noastre, astfel ca noi să putem fi mântuiți, a permis Maicii Domnului de a accepta, pentru dragoste pentru umanitate, toate aceste suferințe.

De aceea, atunci când suntem pierduți fără speranță de a găsi calea cea dreapta a lui Dumnezeu, prin Isus Hristos, atunci trebuie să ne rugăm, Dumnezeu, Isus Hristos, dar, de asemenea, pe Fecioara Maria să ne ajute prin mijlocind pentru noi de dragoste .

Sfânta Fecioară este cel mai bun avocat pe care le avem, mai ales în aceste vremuri de final în cazul în care este extrem de dificil să meargă pe calea cea bună am tras Isus Hristos.

Omul are o multime de a fi iertat de Dumnezeu! Și a doua zi a mâniei lui Dumnezeu este mai aproape și mai aproape, asa ca am nevoie de ajutor, iar Fecioara Maria este de a ajuta omenirea prețioasă și indispensabilă.

Fecioara Maria, te rog și vă implor să aducă lumii lumina adevărului, astfel încât toată lumea poate reînvia flacăra credinței ei și de a înțelege viața ei și pe Isus Hristos.

Fiul tău Isus Hristos a spus:  « Eu sunt calea, adevărul și viața: nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. ».

Ajută-ne toate Fecioara Maria să meargă pe drumul cel bun și virtuos de iubire, pace, bucurii, Justiție, Caritate și compasiune am tras pe fiul tău Isus Hristos.

Este timpul să ne rugăm!

Fatima

Bucura-te Maria

Ave Maria, plină de grație

Domnul este cu tine.

Ești binecuvântat de artă în rândul femeilor, și Isus,

Rodul pântecelui tău este binecuvântat.

Sfântă Maria, Maica lui Dumnezeu,

Roagă-te pentru noi, păcătoșii,

Acum și în ceasul morții noastre.

.

0

0 0

0

.

Tatăl nostru

Tatăl nostru, care ești în ceruri

Să fie sfințit numele tău.

Vie împărăția Ta.

Se voia Ta pe pământ ca și în cer.

Dă-ne astăzi pâinea noastră de zi cu zi.

Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm

cei fărădelege care împotriva noastră.

Și nu ne duce pe noi în ispită.

Ci ne izbăvește de cel rău. Deci, este.

0

0        0

sentinelle3

ISUS HRISTOS ESTE regele meu

0

0        0        0

0

0

0

Vă invit să meditați la aceste cuvinte ale lui Isus Hristos

Ioan 14

14:1 ce punct vi se tulbure inima. Crede în Dumnezeu, cred, de asemenea, în mine.

14:2 Nu sunt multe locașuri din casa Tatălui Meu. În cazul în care nu a fost, mi-ar fi spus. Mă duc să vă pregătesc un loc.

14:3 Și când am plecat, și mă duc și să pregătească un loc pentru tine, voi veni din nou, și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu să fiți și voi.

14:4 Știți unde Mă duc, și știți drumul.

14:5 Toma Ia zis: Doamne, nu știm unde Te duci și cum putem ști calea?

14:6 Isus ia zis:, Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

14:7 Dacă ați fi cunoscut pe Mine, ați cunoaște și pe Tatăl meu. Și acum știți, și ai văzut.

14:8 Filip Ia zis: Doamne, arată-ne pe Tatăl, și ne este de ajuns.

14:9 Isus ia zis:, atâta timp cât eu sunt cu tine, și totuși cauți nu ma cunoscut, Filipe? Cine a văzut mi-a văzut pe Tatăl cum zici tu, Arată-ne pe Tatăl?

Seara 02:10 Nu crezi că Eu sunt în Tatăl și Tatăl este în mine?Cuvintele pe care vi le spun eu nu vorbesc de mine, și Tatăl care locuiește în Mine, El face aceste lucrări.

14:11 Crede-mă, eu sunt în Tatăl, și Tatăl este în mine: sau altfel cred că, din cauza lucrărilor.

02:12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face, de asemenea, lucrările pe care le fac, și acesta va fi mai mare, pentru că merg la Tatăl Meu;

Seara 2:13 și orice veți cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

14:14 Dacă veți cere ceva în Numele Meu, voi face.

02:15 Dacă mă iubiți, veți păzi poruncile Mele.

Seara 2:16 Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi

02:17 Duhul adevărului, pe care lumea nu poate primi, pentru că nu-l vede, nici el nu știe, dar voi Îl cunoașteți, căci rămâne cu voi și va fi în voi.

Seara 02:18 Eu nu vă voi lăsa orfani: voi veni la voi.

02:19 Peste puțină vreme, lumea nu Mă va mai, dar voi Mă veți vedea că Eu trăiesc, și voi veți trăi.

02:20 în ziua aceea, veți cunoaște că Eu sunt în Tatăl Meu, că voi sînteți în Mine, și Eu în voi.

Seara 02:21 Cine are poruncile Mele și le păzește, el este acela Mă iubește și cine Mă iubește, va fi iubit de Tatăl meu, eu îl iubesc, și mă voi arăta lui.

14:22 Iuda, nu Iscarioteanul, a zis: Doamne, cum se face că vei nouă, și nu lumii?

14:23 Isus ia răspuns: Dacă Mă iubește cineva, va păzi cuvântul Meu, și Tatăl Meu îl va iubi, și vom veni la el și vom locui împreună cu el.

Seara 2:24 El, care nu mă iubește, nu păzește cuvintele Mele. Și cuvântul pe care-l auziți, nu este al meu, ci Tatăl, care Ma trimis.

02:25 V-am spus aceste lucruri, în timp ce eu sunt încă cu tine.

P.m. 02:26 Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl, în Numele Meu, vă va învăța toate lucrurile și vă va aduce aminte de tot ce v-am spus.

Seara 02:27 Pace vă las vouă, pacea mea îți dau. Eu nu dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu-ți fie frică.

14:28 Ați auzit că v-am spus, eu plec, și veni din nou la voi. Dacă m-ai iubit, te-ar bucura că mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai mare decât mine.

02:29 Și acum v-am spus înainte să se întâmple, pentru ca atunci când se întâmplă, s-ar putea crede.

14:30 Nu voi mai vorbi mult cu voi: pentru prințul acestei lumi vine. Nu este nimic în Mine;

Seara 02:31 dar ca să cunoască lumea că Eu iubesc pe Tatăl și că fac în ordinea în care Tatăl mi-a dat, ridică-te, iesi de aici.

Sursă

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Pace, dragoste și bucurie în inimile și casele în timp ce de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unii și revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru alții.

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :