Djuren uppenbarelsens IDENTIFIERADE!

apocalypse_jean

FÖRORD

Uppfyllandet av bibliska profetior och varningssignaler om återlämnande av vår Herre Jesus Kristus blev kontinuerlig och till och med varje dag till exempel på de senaste kraftiga regn som orsakar översvämningar i många länder i världen, inklusive Frankrike.

Skyfall, stormar, tsunamis, översvämningar, vulkanutbrott, jordbävningar, bränder, orkaner och cykloner drabbat världen varje månad med stora, makt, styrka och raseri.

Svält, sjukdomar och elände exponentiellt förvärras av den globala strejken förstöra också världen.

Vi ser utsvävningar och lust överallt på jorden, även i kyrkan!

Ondskan har blivit vardagsmat och även ett sätt att leva i en värld där värden är omvända.

Sedan 2008 fåglar, fiskar och andra djur dör varje månad av miljoner världen över med några kända skäl.

Vi vet att Bibeln visar att det kommande av Jesus Kristus måste vara så i smärtor av förlossning.

Även om det är klart att den Bible profete smärta för världen bli stark och kontinuerlig.

Vi vet alla att för leverans när smärtan blev svår och ihållande, är det dags att transportera mor, eftersom det arbete som redan har påbörjats leverans.

Därför klargöra saker för Jesu Kristi återkomst på jorden, men det är fortfarande har styrkan och viljan att öppna ögonen och accepterar utmaningen alla förvärvade tänka det otänkbara!

Vad vi måste fortfarande genomgå lidande innan du öppnar ögonen och ber till Gud att förkorta smärta och låta Jesus Kristus att komma och rädda oss!

.

KYRKA

.

Är det möjligt då att bland de kyrkoherdar i kyrkan som är tänkta att vägleda människor till Gud, vissa är korrupta och tjänar Satan och värre ute efter att träna i många år högst Ames till Satan i stället för att vägleda dem mot Gud genom Jesus Kristus.

I mina artiklar berörde jag detta ämne utan att styrkan i själen att gå till botten med saker och ting.

Jag ber Gud att förlåta mig om jag har fel i vad jag kommer att utvecklas i den här artikeln. Detta är ett hett ämne!

Men jag måste finna styrkan att följa mina övertygelser och mina analyser är ändå mycket allvarliga konsekvenser.

Om jag inte gör det, får väldigt många själar väl betala ett högt pris och kan till och med gå förlorade till Jesus Kristus och Gud.

Men ack, om jag gör och jag är fel, det är min själ som jag kan förlora precis som de som tror på mig ..

Så, för att dölja något från dig, jag fruktar verkligen att försöka predika « prompt » Jesu Kristi återkomst, jag höjer på många dagliga bloggläsare, förhoppningar och känslor som kunde vända om Jag var tvungen att vara fel, även i besvikelse och upptag av tro och därmed om Jesus Kristus.

Jag

VARFÖR JAG KOM IN predika

.

Jag har aldrig dolt, och jag påminde även många gånger att jag inte är en profet, och så jag kan ha fel, vad som hände mig!

Så jag sa att jag inte hade någon uppenbarelse eller Gud, eller någon ängel eller någon annan enhet.

Jag kom för att predika Jesu Kristi återkomst av en ren slump, utan att ha beretts, eller till och med utan att ha tänkt efter en sekund före 2008.

För att vara helt ärlig, måste jag säga att jag aldrig lyckats läsa helt och fullt i hela Bibeln från första till sista raden.

Sedan 2008 är jag intresserad igen med viss närvaro medan hade något bortglömd sedan Cathe JOC och det gör en hel del tid och med årtionden!

Detta är ett radioprogram under 2008, talar om att skapa en maskin i södra Frankrike för att skapa energi, men skulle kunna skapa problem i händelse av ett svart hål och orsaka världens undergång vilket utlöste i mig att det behövs forskning om världens ände. Och garn nål, forskning forskning på nätet, kom jag till Bibeln.

Och dess har mitt liv förändrats!

Jag märkte då något inte helt rätt om jord, väder, samhälle, katastrofer och ekonomi tycktes börja leva en djupgående omvandling och till och med en verklig metamorfos med några allvarliga konsekvenser såsom kollapsen av aktiemarknaden i New York.

Så jag sökte och sökte, undersöktes först för att förstå den explosion av alla de katastrofer väder, jord och våld av män jag såg sakta sjunker in i galenskapen alltmer dödligt i inbördeskrig inklusive Mellanöstern.

Och då var expansionen av islam i världen, ropade min nyfikenhet.

Även om jag har inget emot muslimer eller mot sin livsstil eller kulturer mot befolkningen i Mellanöstern eller någon annanstans.

Men jag hade väl se omfattningen av detta fenomen för migration som fick dessa människor att lämna sina hem i jakt på ett bättre liv någon annanstans.

Och det är människorna i östra som arresterade min nyfikenhet när de tog vägen för migration på jakt efter ett bättre liv också.

Att bryta dessa populationer på vägarna tungt interpellèrent min själ och mitt sinne.

Med moderna metoder för forskning och utredning i synnerhet på Internet, lyckades jag genom analyser och sammanställningar av information för att förstå och acceptera det ofattbara i mitt sinne verkade vara en kristen anda att inträffa i verkligheten.

Allt som hade vädjat till mig allt som hade slagit mitt sinne och min själ var medveten om var en förklaring …

.

Det var mycket synligt profetior och bibliska varningssignaler om Jesu återkomst Kristus på jorden.

 

Så otroligt som det kan verka, förblev det faktum att slutet av tiden var på gång.

 

Timglaset tid hade återvänt och de dagar vi var nu i numrerade.

.

En del av mig var nöjd med denna uppenbarelse, en annan del var tråkigt eftersom det Apocalypse i Bibeln är orsakande av mycket lidande i världen innan återkomst vår Herre Jesus Kristus.

Och den sista delen av mig vägrade att tro trots alla uppfyllda profetior och alla tecken gjorde att Apocalypse kan vara för vår generation!

Så jag absolut var tvungen att leta efter bevis och indicier och ändå mer bevis!

Trots min tro, jag behövde bevis som uppenbarelsen av Apocalypse är viktigt för mänsklighetens framtid!

.

Man av lite tro att jag är!

Alltid på jakt efter bevis …!

.

Men Gud bor mitt liv sedan min barndom och min tro på Gud har aldrig lämnat mig.

Det är chocken av uppenbarelsen av den kommande vår Herre Jesus Kristus för vår generation som orsakade mitt undermedvetna längtan bevis.

Jag letade överallt varje dag, framför allt i de många böcker och artiklar på nätet, många predikanter i slutet av tiden, det ultimata och obestridliga bevis för att Jesus Kristus skulle återvända fysiskt regera på jorden och att denna avkastning var väl vår generation.

Det måste dock säga och säga att för två tusen år många kristna var säker och säker på att Jesu Kristi återkomst var för sina generationer.

.

Och ändå hade fel!

.

Så trots storleken på tecken och profetior uppfylls, trots att uppfyllandet av de tecken och profetior är exponentiell som födslovåndor.

Trots att en sådan kaskad av tecken som någonsin har hänt under de senaste århundradena.

Trots att det överväldigande antalet tecken och profetior som gjorts av denna storleksordning kan bero på en slump, en liten tvekan, men fortfarande kvar i mig!

Som dagar, kvällar och nätter tänkande och forskning för att eliminera denna lilla, lilla tvivel.

Denna lilla tvekan var dock på grund av en stor och även om kolossala omständighet svepte all min tro, min övertygelse, mina analyser och bevis av bibliska profetior och tecken som gjorts.

Detta faktum förgiftat mitt liv, så mycket så att jag sov några timmar varje natt för att ha tid att titta och förstå varför.

Lite som aposteln Thomas som behövde bevis för att tro på Jesu Kristi uppståndelse, jag behöver min bevis för att eliminera alla som små och även små tvivel återkomst Jesus Kristus till vår generationen.

Jag hade absolut att hitta

svaret på frågan:

Därför, om Jesu Kristi återkomst

För vår generation,

det e påven talar inte!

.

Så om påven inte nämnde är att jag har fel och den som tror att Jesu Kristi återkomst till vår generation också fel.

Jag måste erkänna att trots att jag har tro, trots att Gud bor i mitt liv sedan min barndom, jag tvivlar fortfarande trots alla övertygande bevis för att vi lever varje dag.

Jag hade just detta mysterium, som var att trots min egen analys, undersökningar och forskning som hade burit mig till säkerhet och bevis på den nära förestående återkomst vår Herre Jesus Kristus, jag kan fortfarande ha en antydan till tvivel.

Hur kunde jag predika Jesu Kristi återkomst, om jag hade ett tvivel!

Hur skulle jag kunna fortsätta att predika Jesu Kristi återkomst, om påven inte talade!

.

Så en av oss mellan påven och jag hade fel!

.

Skyltar enligt min analys är ännu producera exponentiellt sedan 14 maj 1948 (datum för skapandet av staten Israel)

Hur kunde jag mig enbart mänskliga tvivla på god tro av våra senaste påvar!

Tvivel och förnekar påvens vision av kyrkan är inte bara ett helgerån!

Det är också bannlyst sig från kyrkan!

Och att den inte!

Peter var den första guiden i kyrkan genom att vilja vår Herre Jesus Kristus.

Det är Jesus Kristus själv gav Petrus uppdraget att leda kyrkan och bara Jesus Kristus kan ta Petri efterträdare lasten andliga ledare i kyrkan.

För två tusen år har den katolska kyrkan överförs tron ​​från generation till generation.

I detta efterträdare Peter och alla kyrkoherdar i kyrkan har gjort uppdrag på varandra följande regeringar.

Men under dessa två tusen år av historia har kyrkan begått vissa handlingar som inte kan vara stolta över och vi kommer att vara ansvariga inför Jesus Kristus vid hans återkomst. Även om förlåtelse vi redan tillhandahålls av vår ånger!

Jag är en kristen och katolik även om jag går till kyrkan bara för speciella tillfällen.

Men jag gör mig själv ibland bara varje tillfälle att ta lite tid att meditation, för att ladda mina batterier och tanka energi och ödmjukhet.

Så jag kan inte komma ifrån Gud eller tro, men jag kan inte hålla tyst och säger ingenting!

.

Det är starkare än mig!

.

Jag måste flytta, predika och avslöja min analys så att alla kan tänka och välja sin egen väg.

II

VILKA ÄR djuren på APOKALYPSET

.

Först måste jag göra en rättelse, jag hade tidigare sagt, även min artikel i Jesu återkomst KRISTUS får 14 eller 15 September 2015! UNDER Basunhögtiden  « att islam var odjuret från avgrunden.

.

Men jag är övertygad om att felaktiga.

.

Snarare Islam är religionen av LUCIFER.

.

Muslimer dyrkar Lucifer i god tro att övertalas att dyrka GUD!

.

Lucifer ville vara Gud sångerska också sitt folk « muslimer » som är nästan lika talrika som stjärnorna på himlen!

Medan Guds folk « judarna » reduceras till Peau de förtret och de alltmer förnekade sin son Jesus Kristus!

Ödet för muslimer är i deras händer, de kan komma till Jesus Kristus att gå till Gud eller fortsätta att dyrka Lucifer.

Vi kan inte döda, de kristna för att de förnekar islam och hävdar att tjäna Gud!

Ordnad alltid startar av sig själv och innan du tittar på halm i ögat av välgörenhet muslimsk granne, i denna artikel kommer jag att titta på bjälken i gruvan och de av alla kristna!

Det är min rättelse

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Påvar Kings är påvarna sedan Lateranfördraget 1929 som gjorde Vatikanen en stat.

 

11 Februari 1929 är påven  Pius XI,  som blev den första påven kungen av Vatikanstaten.

 

1 Pius XI  i 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 John XXIII  av 1958-1963

4 Paulus VI  1963-1978

5 John Paul I  av 1978-1978

6 Johannes Paulus II  1978-2005 (det som finns i visionen om Johannes apoc. 17)

7 Benedictus XVI  2005-2013 (som var tvungen att stanna en kort tid)

 François  2013  fram till Jesu Kristi återkomst enligt profetian i Malaki Bishop

 

Se min artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Gud förlåter mig om jag har fel!

 

Boken av Apocalypse skriven av Jean avslöjar många saker och jag ska rekommendera läsning.

Denna bok är av gudomlig inspiration, dess kapitel och verser tillämpas på olika situationer genom vilka människans historia, men det är också Uppenbarelseboken till slutet av tiden och det är denna studie som Jag utvecklas här delvis.

Framför allt vill jag fästa er uppmärksamhet på tre kapitel som jag inte frivilligt har klassificerats för att en bättre förståelse för min analys.

Dessa är kapitel 17, 13 och 16 som du kan läsa längst ner på sidan.

.

ETT

Visionen av jeans i kapitel 17 i Apocalypse

Min analys

.

Efter att ha läst det här kapitlet i ljuset av vad vi vet om den katolska kyrkan Vatikanen, ser vi som självklart det gäller den katolska kyrkan till tidens slut!

Att läsa det här kapitlet kan inte förstås förrän i slutet av tiden när din uppenbarelse av Gud.

Kvinnor – Den stora skökan

Denna beskrivning motsvarar Vatikanen katolska kyrkan « ROME » därför « VATICAN »

Den scharlakansröda odjuret i den prostituerade   har sju huvuden och tio horn

Vi får se i slutet av artikeln är det scharlakansröda odjuret som bär den prostituerade … 

De sju huvudena är båda sju kullarna i Rom, men också sju kungar Vatican

De sju kungar    är därför påvarna sedan Lateranen överenskommelser som har gjort Vatikanen ett rike

De tio kungar      är religiösa ledare från andra religioner med vilken påven underhåll eller länkar allianser. länk eller religioner:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Odjuret som en gång var   är det som reser sig ur avgrunden, eftersom versen var då 17,8 är inte, sedan igen

Vilddjuret som var, och stiger från avgrunden  är verkligen Vatikanen eller hon drar i trådarna.

Verserna verkar beskriva fritt påven Benedictus XVI, särskilt i vers 17,8, vilket visar hänsyn till sin avgång att denna best från avgrunden är påven Benedictus XVI

benoc3aet-xvi-mohamed-ahmed al-Tayeb-Limam-de-la-mosquc3a9e al-Azhar cairo-du-

Påven Benedictus XVI är odjuret som var, och stiger upp ur havet och avgrunden. 

Det är klart att det är väldigt svårt för mig att föreställa sig som en katolsk kristen att denna analys kan avsedd av Gud Kapitel 17 i slutet av tiden, men fakta verkar tala för sig själva, och jag gör uppenbarelse min analys kan se en riktig höjdpunkt.

 

 

B 

Kapitel 13 i Book of the Apocalypse.

Min analys

Vilddjuret som stiger från jorden

.

I boken av Apocalypse kapitel 13 vers 13.11 ser vi ett annat vilddjur men inte stiger upp ur havet, men från jorden och den utövar all myndighet i det första vilddjuret i hans närvaro.

Alltid i samma riktning av analysen, förstår vi här att detta   odjuret från jorden är   påven Francis råder i närvaro av ex-påven Benedictus XVI.

Påven Francis, neka vissa attribut Pape (cape och skor) och till och med namnet på påven. Det står helt enkelt biskopen i Rom och enligt vissa rapporter inte har uppfyllt alla krav för utnämning till påvedömet.

Påven Francis är odjuret som stiger upp från jorden

 

Den första odjuret som stiger upp ur havet

 

I vers 13:12, talar ängeln fortfarande av det första vilddjuret, vars dödliga sår hade läkt den kursen i min analys är ingen annan än påven Johannes Paulus II , som fick en skottskada som var att vara dödlig.

Men han mirakulöst undkommit döden den berömda 13 maj 1981!

Även hans mördare sade att han inte förstår hur påven hade undkommit döden …. !

 

Så vilddjuret från havet är det första vilddjuret som stiger från jorden är det andra vilddjuret.

.

Sammanfattningsvis är de sju kungar påvarna är alla relaterade till vilddjuret från havet, och påven Francis är det andra vilddjuret, som stiger från jorden.

.

Den senaste tidens påvar är djuren på Apocalypse!

.

Men de är inte de enda djuren eftersom ihåg att det är tio kungar som ska kombinera de två djuren (Benedict och Francis) och de tio kungar är de tio religiösa ledare för andra religioner som vi redan har sett dessa lojaliteter under John Paul II, Benedictus XVI och nu med Francis.

Ledarna för falska religioner som är allierade med djuren på Vatikanen är också allianser med djuren på Apocalypse vars syfte är att bekämpa den sanna katolska kyrkan är Jesu Kristi kyrka.

.

C 

Kapitel 16 i boken av Apocalypse.

Min analys

 .

Detta kapitel är också mycket viktig eftersom den tydligt förklarar lidande Gud kommer att sända på jorden.

16.13 Versen förklarar alliansen mellan trilogin  « The Dragon, odjuret och den falske profeten » som måste agera tillsammans för att ge cheferna för stater i världen under det senaste världskriget ..

Detta kapitel är också mycket viktig eftersom den tydligt förklarar de lidanden och bedömningar att Gud kommer att sända på jorden.

.

Det är straffet!

.

Vi såg att djuren var, vi måste ta reda på vem som är draken, som är den falske profeten.

Draken     representerar styrka, lever han fortfarande dolda bort och bara dyker upp för att kasta sig över sitt byte och dödar i ett angrepp av slag eller lågor.

.

Vem är draken?

.

Befogenheter handel, råvaror, finans och media, innehas av truster som riktas in i skuggan av  »  frimureriet «  som tjänar « Illuminati » hemligt sällskap som styr Frimureriet och styr världen.

Draken av sina befogenheter som påverkar alla varelser i världen, är elände, svält, sjukdomar, våld, uppror och krig utlöses.

Muslimer anklagar kristna och judar olyckor som drabbar och judar och kristna anklagar muslimer tillbaka samma problem.

Det bakomliggande syftet för de två djuren, är den falske profeten och draken för att hålla « män » och sover intrasslade i problem för att distrahera dem från Jesus Kristus som kommer att rädda oss.

Målet halv bekände av två djur, den falske profeten och draken, är att skapa en ny världsordning på ruinerna av kristendomen på jorden för att upprätta ett styre av fred och säkerhet.

.

I själva verket de vill förslava människan!

.

Draken är senor från krigets det är styrkan och kraften i de ogudaktiga som avslöjar att bekämpa Lammet!

 

Den falske profeten  han inte kan vara en levande i slutet av tidsledare eftersom det, som vi redan har sett är « fän påvar » och 10 Kings « religiösa ledare av falska religioner » som ger denna roll.

Detta är inte en profet till slutet av tiden som Bibeln talar om falska profeter, för den här gången och inte den falske profeten.

Då övervägande av två tusen år av historia har det varit bara en falsk profet så viktigt och så stark att den fortfarande är närvarande och levande i alla sinnen.  Detta är Muhammad   är i spetsen för en mångfald mot alla odds ser till att det är den sanna och sista profet.

Se artiklar footer

Vi vet att 600 år innan Jesus Kristus, meddelade Daniel ankomsten av Messias.

Historien om världen bevisar bortom allt tvivel att denna Messias var « Jesus Kristus »  profetia meddelade att man skulle skära av och han skulle ha någon efterträdare.

.

Så, är utan tvekan Muhammed en falsk profet.

.

Och med tanke på mångfalden av mänskliga « muslimer » som vördar, kan vi säga klart och tydligt att Muhammed är den falske profeten Bibeln

.

Det är viktigt att notera att muslimer är de första offren för den falske profeten.

Muslimer är offer för Stockholmssyndromet och därför de dyrkar den falske profeten och hans anhängare, islamisterna!

.

Jag inbjuder alla muslimer att komma till Kristus för att bli frälst.

.

Islamister är den väpnade grenen av den falske profeten, de plåga och lemlästa dagliga mängder av muslimer.

De utlöste också den heliga kriget mot kristendomen.

Massakrerna decimerade många byar i kristna i Afrika och Öst.

Kyrkor vandaliserades, plundrades och brändes, islamister inte respekterar någonting.

Män, kvinnor och barn mördades i Guds namn från dessa Satans tjänare.

 

BEVIS AV NIO

.

Allt detta sker och passar mycket bra ihop, men jag hade fortfarande vissa tecken som jag är rädd för konsekvenserna av min analys på världen.

Så bortom min tro, grupperingar, likheter det finns fakta som kan hjälpa dig när du bilda sig en uppfattning.

Här är nio frågor, bevis av « nya » Jag är kanske inte fel!

VARFÖR: The Kings är påvarna har lämnat många präster reducerades till en rännil, särskilt i Frankrike eller präst tar hand om flera församlingar enbart (! Bra reklam skulle stiga till många yrken) Påvarna har frivilligt agerat mot kyrkan genom att göra det dö långsamt. « Det är ett faktum »

VARFÖR: Pope 1960 vägrade att avslöja den tredje hemligheten i Fatima, alltså lyda vilja Jungfru, medan Vatikanen erkändes som den verkliga utseendet av oskulden. Påven medvetet olydiga mot Gud. Sedan 1960 påvarna Kings vägrar att lyda Gud medvetet « Det är ett faktum »

VARFÖR: Kungarna påvar har stött, försvarat och till och med uppmuntrade humanism i stället för att uppmuntra människor att komma till Jesus Kristus i kärlek och göra en akt av välgörenhet. Humanism platser mannen i centrum för alla prioriteringar medan den kristna guden är placerad i centrum av allt! Humanisten glorifierar människan sedan Christian förhärligar Gud! « Det är ett faktum »

VARFÖR: påvarna Kings lämnar, tortera och mörda mängder av kristna eftersom de vägrar islam. Inte nog med att de lämnar utan att säga något, men erkänner islam och andra religioner som falska vägar som kan leda till Gud. Och de fördömer skaror på Delusion vägar. « Det är ett faktum. »

VARFÖR: L ast Påven Francis sade bara biskopen av Rom och vägra ge namnet på påven och att ha vissa egenskaper. « Det är ett faktum. »

VARFÖR: påvarna Kings vägrade att tala om den nära förestående återkomst Jesus Kristus, och vår sista påve fortsatte att tiga om detta faktum. Det första målet för hans kontor är fortfarande driver den katolska kyrkan är att förbereda män för återvändande av Herren Jesus Kristus! « Det är ett faktum. » 

VARFÖR: påvarna Kings beslutat att ha en påvestolen med ett inverterat kors på ryggen. Vilket vanligen innebär att de har vänt sina jackor och inte längre tjänar Jesus Kristus men Satan. « Det är ett faktum. »

VARFÖR:  Medan handlingen att påvlig välsignelse gjordes med pekfingrarna och sträckt personal, har hon ersattes av pekfingret och lillfingret utsträckt, som är känd som ett tecken på Satan! « Det är ett faktum. »

VARFÖR: påvarna Kings överens om royalty som är en kompromiss med Satan. Jesus Kristus hade vägrat alla gåvor av Satan när han var föremål för frestelsen i öknen. « Det är ett faktum. »

.

SLUTSATS

 

Alla dessa fakta är fakta, verkliga och påtagliga, hur kan vi som kristna fortsätta att acceptera att ha slutna ögon!

Det är dags att vakna upp innan det är för sent.

Kom ihåg att Jesus Kristus också förråddes av rådet « Hög judisk religiös kropp »

Så mina älskade bröder och systrar i Kristus, jag är medveten om att jag riskerar min själ om jag har fel, men jag inför Gud rätten att inte dela min analys.

Ska jag låtsas att predika ytligt eller måste jag gå till botten med saker och ting, vara ivrig i min tro, försöker väcka folket och kan därmed bidra till att rädda det största antalet själar, även med risk för gruva.

Här tror jag att jag har bevisat att påvarna Kings är « medvetet » falska påvar och vilddjuren i Uppenbarelseboken.

 

Vi såg att kvinnan « den stora skökan »  är « Vatikanen katolska kyrkan. »

Vi har sett att  de sju huvudena är både « de sju kullarna i Rom och de sju påvar Kings »

Vi har sett att  »  Seven Kings  « är « de sju påvar » sedan Laterano avtalet av Pius XI till Benedictus XVI

Vi har sett att det första odjuret stiger upp ur havet var det « Påven Johannes Paulus II »

Vi såg  »  The Beast som var, och stiger från avgrunden «  är  « Pope Benedict XVI »

Vi såg  »  The Beast stiger från jorden «  är « Påven Francis »

Vi har sett att « De tio kungar » är « de 10 fall av falska religioner » som gjorde ett förbund och trohet till odjuret « Påvarna »

Vi har sett att  »  den falske profeten «    var « Mohammed » förkroppsligade i dag av islam och islamister.

Vi har sett att den « Dragon » är « frimureriet »    som tjänar « Illuminati »

.

Så vem är det scharlakansröda odjuret av prostituerad

.

Den scharlakansröda odjuret som bär den prostituerade är det hemligt sällskap som kallas   Illuminati   eftersom det är den struktur som ger liv och styrka till de två djuren och den prostituerade.

.

Och vilka är dessa Illuminati  ?

.

Det är en satanisk hemligt sällskap vars bas består av en elit globala samhälle från finans, politik, media och det civila samhället. Hon är chef för frimurare och styr världen bakom kulisserna av hans överhet finansiella, tekniska, teknologiska, politiska och media.

Genom slutledning, kan vi förstå att det hemliga sällskapet är på väg:

The Grand Master av frimureriet,

De två bestar « Tidigare påven Benedictus XVI och påven Francis »

De tio kungar huvuden 10 falska religioner som har lojaliteter till de två djuren  »

Det gör 13 personer, dvs en kock   « antikrist » och de tolv apostlarna!

13 : e aposteln False profet och som Judas, han är upprorisk och är mot mästare   « antikrist »  och systemet. Hans lärjungar « islamister » Så kommer det gudlösa kriget vid Harmageddon.

Igen Satan Monkey Gud eftersom Jesus Kristus hade också tolv trogna apostlar och trettonde, som hade förrått

 

Så vem är hycklare, antikrist, 

The Scarlet Beast

  

Dem som världen kommer att känna igen myndigheten får endast vara en känd och respekterad av alla och varje person som har varit eller kommer trohet!

Impious

En viktig detalj i bilden,  gjorde Benedictus tecken Satan öppet offentligt

Denna person   « antikrist, den scharlakansröda odjuret »  , som kommer att visa sig vara Armageddon   Tidigare Benedictus XVI

Eftersom Johannes säger i vers 17,8 Uppenbarelseboken:

17:08

Odjuret som du såg var, och är inte mer. Och får gå ut ur avgrunden och gå mot sin undergång. Och de invånare på jorden, vars namn inte har skrivits från världens skapelse i livets bok, när de skåda odjuret som var, och är inte längre , och ändå är. –

Kriget vid Harmageddon kommer att bli slaget av Illuminati mot den falske profeten « ISLAM » leds av islamistiska jihadister som vägrar trohet till odjuret!

År 2014 bör se införa alla villkor för denna konflikt oundviklig och planerat för de sista dagarna i slutet av tiden  , som jag tror kommer att ske under 2015.

Illuminati måste först skapa spänningar, upplopp, hat, ökad fattigdom och ojämlikhet, så att humöret blossar.

Då vilddjuret som var, igen att minska spänningarna och bidra till att skapa en ny världsordning som kommer att vägra den falske profeten « islamister »

.

Naturligtvis är detta ingen profetia men logiska slutsatser dras från min analys.

Jag kan ha fel, men kanske inte!

.

Du gör också din åsikt, är det dags att följa ditt hjärta och förstår att alla de som säger att de vill göra din väl kan berätta rida och guida dig till Satan.

Ditt hjärta, din tro och böner till Gud kommer att guida dig genom mörkret.

Det bör noteras att de tio kungar, som är allierade med Illuminati försöker orsaka flest själar till Satan.

ls är också djuren på Apocalypse genom allianser.

Odjuret, de tio kungar, den mest aktiva mot kristna är islam islamiska jihadister specifikt skapade  av den falske profeten.

Det yttersta viktig funktion, två djur, 10 djur per allianser, är draken och den falske profeten bort från Jesus Kristus och tron, att Jesu Kristi kyrka

Det har verkligen varit en förhandling med Satan på en viss nivå.

En själar och Satan Illuminati makt på jorden, men Satan är en fuskare och så småningom alla slavar i helvetet!

Det är därför det är viktigt för oss mina älskade bröder och systrar varor i Jesus Kristus gå till Caesar det som tillhör kejsaren och Gud det som tillhör Gud.

Hata inte muslimer eller islamister, men be för dem eftersom de är alienerade från Gud genom att förkasta Jesus Kristus.

Be att Gud ska förbarma och låta som  » arbetare i elfte timmen  « för att komma till honom genom Jesus Kristus, eftersom det är det enda sättet.

Hjälp dem som ber om hjälp, älska dem som hatar oss, förlåter dem som syndar mot oss och ber att våra namn inte tas bort från livets bok.

Behåll tron, mina älskade bröder och systrar i Jesus Kristus, och ber dagligen för tiden är nära och Jesus Kristus kommer tillbaka.

I väntan på Herrens återkomst vi redan vet att 2014 kommer att vara särskilt svårt i världen sedan tillkomsten av smärta är exponentiell och därför mer levande och närmare leverans.

Vi måste be Gud att styra våra liv genom den Helige Ande till återlämnande av vår Herre Jesus Kristus.

Om, som jag tror att Jesu Kristi återkomst var att vara i September 2015 med anledning av högtiden av trumpeter, då har vi lite mindre än två år för att hålla i mörkret för att se tillbaka på monteringen av oliv vår Herre Jesus Kristus.

Ha i åtanke att före Jesu Kristi återkomst måste vara uppryckandet av kyrkan och dagen för Guds vrede.

Det är möjligt att uppryckandet av kyrkan sker just nu, i ett par timmar eller till och med några veckor eller några månader eller strax före Jesu Kristi återkomst.

Mod, stå fast och förbereda mina älskade bröder och systrar i Jesus Kristus, dagen för befrielsen är nära eftersom i alla fall, är det för vår generation!

Jesus Kristus älskar oss alla och det är att rädda oss det kommer snart.

Gud välsigne dig min älskade.

Jesus Kristus kommer snart det är säkert och vi har väldigt lite tid för att informera, övertyga och ta med i besättningen, det största antalet förlorade får.

.

NÅGRA MILSTOLPAR

SLUT TID

.

Genom forskning, undersökningar, analys och reflektion, ligger jag:

Det första tecknet på returen av vår Herre Jesus Kristus 14 maj 1948

I början av de senaste sju åren, « den sjunde veckan av Daniel » på September 29, 2008 dagen börskraschen i New York.

Avkastningen av vår Frälsare, Mästaren och kung Jesus Kristus Guds Son i månaden av September 2015 mellan 14 och 15 på festmåltiden av trumpeter.

Läs min artikel: Jesu återkomst KRISTUS KAN DEN 14 ELLER 15 September 2015! UNDER Basunhögtiden   »

Jag säljer inte någonting, jag ber er, mina älskade bröder och systrar och vänner läsare vänligen skicka denna artikel och bloggadress till alla dina kontakter och vänner runt om i världen, så att du också är soldater av Kristus och att det största antalet själar har en chans att bli frälst.

Fred, kärlek och glädje i hjärtan och hem väntar på uppryckandet av kyrkan för vissa fysiska och härliga återkomst vår Herre Jesus Kristus på Oljeberget

.

BOK Uppenbarelseboken kapitel 17

.

17:01

En av de sju änglarna med de sju skålarna kom och talade till mig och sade: Kom hit, skall jag visa dig domen över den stora skökan som sitter på många vatten.

17:02

Med vilken jordens kungar har bedrivit otukt, och med hennes otukts vin invånarna i jorden gjordes berusad.

17:03

Han förde mig i anden till en öken. Och jag såg en kvinna sitta på ett scharlakansrött vilddjur, fulltecknat med hädiska namn, hade sju huvuden och tio horn.

17:04

Kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och glänste av guld och ädla stenar och pärlor. Hon höll i sin hand en gyllene kalk, full av styggelser och av hennes otukts orenlighet.

17:05

På hans panna var ett namn skrivet, MYSTERY, Det stora Babylon, moder till alla skökor och skändligheter på jorden.

17:06

Och jag såg kvinnan vara drucken av blodet från de heliga och blodet från martyrer Jesus. Och, att se henne, jag greps av en stor förvåning.

17:07

Och ängeln sade till mig: Varför didst du förundras? Jag skall säga dig hemligheten om kvinnan, och om vilddjuret som carrieth henne, och som har de sju huvuden och tio horn.

17:08

Odjuret som du såg var, och är inte mer. Och får gå ut ur avgrunden och gå mot sin undergång. Och de invånare på jorden, vars namn inte har skrivits från världens skapelse i livets bok, när de skåda odjuret som var, och är inte längre , och ändå är. –

17:09

Och här är det sinne som hath visdom. De sju huvudena är sju berg som kvinnan tronar.

17:10

Och det finns sju kungar: fem är fallit, en är, den andra har ännu inte kommit, och när han kommer, skall han fortsätta en kort tid.

17:11

Och odjuret som var och inte är, är i sig en åttonde, och är en av de sju, och det går i fördärvet.

05:12

De tio hornen som du såg är tio kungar som ännu inte har fått ett rike, men de får myndighet som kungar en timme med odjuret.

17:13

Dessa har ett och samma sinne, och de giva sin makt och myndighet åt vilddjuret.

05:14

De skall strida mot Lammet, och Lammet skall besegra dem, för han är herrarnas herre och konungarnas konung och kallade, utvalda och troende som är med honom är.

17:15

Och han sade till mig: Vattnen som du såg, där skökan sitter, är folk och människoskaror och folkslag och tungomål.

05:16

De tio hornen som du såg på odjuret, de här skall hata skökan, den utblottad och naken, äta hennes kött och bränna upp henne i eld.

05:17

För Gud har lagt i deras hjärtan för att uppfylla sitt syfte, att vara av ett sinne, och ge sitt rike åt odjuret, tills Guds ord skall uppfyllas.

17:18

Och kvinnan som du har sett är den stora staden, som regerar över kungarna på jorden.

Källa:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

BOK Uppenbarelseboken kapitel 13

 

13:01

Och jag stod på sanden i havet, och såg en uppgång från havet vilddjuret som hade sju huvuden och tio horn, och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn.

13:02

Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och hans fötter var som de av en björn, och hans gap såsom ett lejon. Draken gav det sin makt och sin tron ​​och stor myndighet.

13:03

Och jag såg ett av dess huvuden vara likasom sårat till döds, och hans dödliga sår hade läkt. Och hela jorden såg med förundran efter vilddjuret.

13:04

Och de tillbad draken som gav makt åt vilddjuret, och de tillbad vilddjuret och sade: Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?

13:05

Och det gavs åt honom en mun som talade arroganta ord och hädelser, och han fick fullmakt att fyrtiotvå månader.

13:06

Och han öppnade munnen i hädelse mot Gud, till att häda hans namn och hans tabernakel och dem som bo i himmelen.

13:07

Och det fick makt att föra krig mot de heliga och att övervinna dem. Och han fick makt över alla stammar, folk, språk och nation.

13:08

Och alla som bor på jorden skall tillbe honom, vars namn inte har skrivits från världens skapelse i livets bok av Lammet som blev slaktat.

13:09

Om någon har öron, han höre!

13:10

Som ledde ut i fångenskap skall gå i fångenskap: den som dödar med svärd skall dödas med svärd. Här är tålamod och tro helgonen.

01:11

Sedan såg jag jorden upp ett annat vilddjur, som hade två horn som ett lamm, och han talade som en drake.

13:12

Den utövar all myndighet i det första vilddjuret före honom, och causeth jorden och dess invånare bedja det första vilddjuret, vars dödliga sår hade läkt.

01:13

Han utför stora tecken, till och med att göra eld komma ner från himlen på jorden i åsynen av män.

13:14

Och han bedrar dem som bor på jorden genom de tecken som han beviljades göra i närvaro av odjuret, berättar jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som sårades med svärd och levde .

13:15

Och han fick andas i vilddjurets bild, att vilddjurets bild ska både tala och orsaka så många som inte skulle tillbe vilddjurets bild ska dödas

13:16

Och det förmår alla, både små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan,

01:17

och att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.

01:18

Här är visdom. Låt den som har förståelse räkna ut vilddjurets tal. För det är en människas tal, och hans tal är sex hundra sextiosex.

Källa

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

BOK Uppenbarelseboken kapitel 16

 

16,1

Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna, Gå ut och töm på jorden de sju skålar av Guds vrede.

16:02

Den första gick, och tömde sin skål över jorden. Och maligna och smärtsamma sår på de män som hade vilddjurets märke och tillbad dess bild.

16:03

Den andra ängeln tömde sin skål över havet, och det blev blod som från en död människa, och alla levande ting dog, allt i havet

16:04

Den tredje ängeln tömde sin skål över floderna och vattenkällor. Och de blev blod.

16:05

Och jag hörde vattnens ängel säga: Du är rättfärdig, o Herre, och Wast, O Helige, eftersom du har bedöms därmed.

16:06

För de har utgjutit heligas och profeters, och du har givit dem blod att dricka: de är värdiga.

16:07

Och jag hörde altaret säga: Ja, Herre Gud Allsmäktig, dina domar är sanna och bara.

16:08

Den fjärde göt ut sin skål över solen. Och det fick makt att bränna män med eld;

16:09

Och män blevo brända av stark hetta och hädade Guds namn, som hade makten över dessa plågor; de gjorde icke bättring och gåvo honom icke ära.

16:10

Den femte göt ut sin skål över vilddjurets tron. Och hans rike var full av mörker, och de gnagde sina tungor för smärta,

16:11

och de hädade himmelens Gud för sin våndas och sina sår, och omvände sig inte av sina gärningar.

04:12

Den sjätte tömde sin skål över den stora floden Eufrat. Och dess vatten torkade upp, att vägen för kungarna från öster skulle förberedas.

16:13

Och jag såg ut ur munnen på draken och ur munnen på odjuret och ur munnen på den falske profeten, tre orena andar som liknade paddor.

16:14

För de är nämligen onda andar som gör tecken, och de beger sig ut till kungarna i hela världen för att samla dem till striden på den stora dagen av Gud den Allsmäktige.

04:15

Se, jag kommer som en tjuv. Salig är den som vakar och bevarar sina kläder, så att han inte går naken och man ser hans skam! –

16:16

De samlade ihop dem till en plats som på hebreiska heter Harmagedon.

16:17

Den sjunde göt ut sin skål i luften. Och han gick ut ur helgedomen, från tronen, en stark röst som säger, är det gjort!

04:18

Och det fanns blixtar och röster och åska och en stor jordbävning, som det hade aldrig varit sedan män var på jorden, så stor jordbävning

16:19

Och den stora staden rämnade i tre delar, och nationernas städer föll, och Gud kom ihåg det stora Babylon, så att han räckte det kalken med vin i hans vredes glöd.

04:20

Och alla öar flydde, och inga berg funnos mer.

04:21

Och stora hagel, varje sten om vikten av en talang, kom ned från himmelen på män: och män hädade Gud för den plåga av hagel, eftersom den plågan var stor.

Källa

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Gud välsigne dig

.

Arbetarna i elfte timmen

.

Liknelsen om den elfte timmen:
. Matteus (20:1-16)

Jesus berättade denna liknelse:


Himmelriket är som en mästare som gick ut i gryningen för att anställa arbetare till sin vingård.


Han började att komma överens med dem om lönen för ett mynt för dagen, sände han dem till sin vingård (…)


Strax före slutet av dagen, gick han ut igen och hittade andra arbetstagare.


Han sade till dem: « Varför gjorde du stanna där hela dagen att göra ingenting? »


De svarade honom: « Därför att ingen har anställt oss.

« Han sade till dem: » Gå även in i min vingård « .

När kvällen kom, var och en fick sin lön. 

 

De som anlände sent på dagen fick ett silvermynt …


De som började tidigt på morgonen fick samma … och de récriminèrent mot befälhavaren på domänen:


« De kom inte för en timmes arbete och ge dem lika med oss ​​som har burit bördan av dagen och värmen! » Men befälhavaren svarade en av dem: ‘Min vän, jag gör dig ingen orätt. 

 

Har ni inte håller med mig för en denar? 

 

Har jag inte rätt att göra vad jag vill med mina egna? Kommer du att titta med en smittad med gulsot öga för att jag är bra? « 

Eller artiklar

THE BEAST är Vatikanen efter starten av Benedikt XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Kära bröder och systrar i Kristus Jesus

.

Låt oss se till Vatikanen och särskilt titta vad som kommer att bli vår förre påven Benedictus XVI.

Och påminna oss om att bara Jesus Kristus kan ta bort bördan av påven kyrkans guide och bara Jesus Kristus kan övervinna och besegra besten, draken, den falske profeten och de tio kungar.

Och vi övervinna även kyrkan med vår Herre Jesus Kristus.

Snart är det kapitel 14 i boken av Apocalypse kommer att göra, och i min mening är det Basunhögtiden 2015, jag låter dig läsa och tänka på ditt liv, men kom ihåg innan du väljer ditt sätt att läsa min artikel Länk  Våga tro på Gud och Jesus Kristus!

14:01

Jag såg, och se, då stod ett lamm på berget Sion, och med honom ett hundra fyrtiofyra tusen som hade hans namn och hans Faders namn skrivna på sina pannor.

14:02

Och jag hörde en röst från himlen som bruset av stora vatten och som ljudet av en stor åska: och den röst som jag hörde var som det av harpisten spelar sina harpor.

14:03

Och de sjöng en ny sång inför tronen och inför de fyra väsendena och de äldste. Och ingen kunde lära sig den sången, utom de ett hundra fyrtiofyra tusen, som är friköpta från jorden.

14:04

Det är de som inte har befläckat sig med kvinnor, för de är oskulder, de följer Lammet vart han än går. De är friköpta från bland män, är de förstling åt Gud och Lammet;

14:05

Och i deras mun har det inte funnit något svek: för de är utan fel.

14:06

Jag såg en annan ängel flyga mitt igenom himlen, hade ett evigt evangelium att förkunna för dem som bor på jorden, för alla folkslag och stammar och språk och folkslag.

14:07

Han sade med hög röst, Frukta Gud och ge honom äran, ty stunden för hans dom har kommit: och tillbedja honom som har skapat himmel och jord och hav och vattenkällor .

14:08

Och en annan, en annan ängel följde, sade Babylon har fallit, har fallit, det stora Babylon, som gjorde alla folk att dricka av vinet av vrede hennes otukt!

14:09

Och en annan, följde en tredje ängel dem och sade med hög röst: Om någon tillbeder vilddjuret och dess bild och tar emot dess märke på sin panna eller på sin hand,

14:10

han själv ska också dricka av vinet i Guds vrede hälls ut utan blandning i koppen av sin ilska, och han kommer att plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet.

14:11

Och röken från deras plåga stiger i evigheters evighet, och de har ingen vila dag eller natt, som tillber vilddjuret och dess bild och tar emot märket med dess namn.

02:12

Här gäller det för de heliga som håller Guds bud och tron ​​på Jesus.

02:13

Och jag hörde en röst från himlen säga: Skriv: Saliga äro de döda som dö i Herren! Ja, säger Anden, de skola få vila sig från sitt arbete, ty deras gärningar följa dem.

14:14

Jag såg, och se, en vit sky, och på skyn satt en som liknade en människoson, hade på sitt huvud en gyllene krans, och i sin hand en vass lie.

02:15

Och en annan ängel kom ut ur templet och ropade med hög röst till honom som satt på molnet, uttrycka din skära och skörda, ty stunden för att skörda har kommit, eftersom skörden av jorden är mogen.

02:16

Och han som satt på skyn högg till med sin lie på jorden. Och jorden skördades.

02:17

Och en annan ängel kom ut ur templet, som är i himmelen, och även han hade en vass lie.

14:18

Och en annan ängel, som hade makt över elden, kom från altaret, och ropade med hög röst till den som hade den vassa lien röst och sade: Thrust i din skarpa skära och samla de kluster av vinstockar jorden, för hennes druvorna är fullt mogna.

02:19

Och ängeln dragkraft i sin lie på jorden. Och samlade vinstockar på jorden och kastade den i de stora vindruvor av Guds vrede.

02:20

Och vinpressen trampade utanför staden, och blod kom ut ur vinpressen, ända till hästen betsel, en sträcka på 1600 arenor.

Må Gud vakar över var och en av oss och gav oss sin välsignelse

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.