Një datë për heqjen e Kishës!

Duke punuar në kapitullin 24 të Ungjillit sipas Mateut, kam zbuluar diçka që meriton të jenë të theksuara.

bori

Ne jemi në fund të kohës dhe çdo rrugë të mbarë, çdo tregues, çdo informacion duhet të studiohet në përpjekje për të kuptuar se si kjo do të ndahen pjesë të rëndësishme të jetës së njeriut« Kthimi i Jezu Krishtit »

Duke analizuar Kapitullin 24 të Ungjillit sipas Mateut, unë mund të ketë zbuluar një çelës për të ditur datën e përafërt të rrëmbimit në qiell e kishës.

Kjo mund të duket e pakonceptueshme dhe ende …!

Ndiqni gjithë këtë udhë!

Mateu 24.

36 – 37-38 -39 deri 40

36 Tani sa për atë ditë dhe për atë orë askush nuk e di, as engjëjt e qiejve, as Biri, por vetëm Ati

37 Kjo ishte në ditët e Noeut, kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

38 Sepse, ashtu si në ditët përpara përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe martonin, deri ditën kur Noeu hyri në arkë;

39 dhe ata janë të dyshuar asgjë, deri sa erdhi përmbytja dhe i fshiu të gjithë: kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

 40 Atëherë dy do të jenë në arë, një do të merret dhe tjetri majtë

Këto vargje të Ungjillit të Mateut ne tashmë e thonë shumë për kthimin e Jezu Krishtit për të hequr kishën e tij dhe gjithashtu në ditë « Periudha » të zemërimit të Perëndisë.

Por nëse ne e shohim pak më afër se ne ende thonë shumë.

Së pari, ne duhet të kuptojmë se ne jetojmë në epokën e informacionit të jetojnë, vetëm një lumë fillon të fryhen në një ishull në anën tjetër të botës se planeti menjëherë informacioni dhe madje edhe video live.

Nga dita e parë e vitit 2014, ciklon Bejisa  shpërthyen në Reunion Island, aktet e terrorizmit ndodhur në Beirut « Liban » përmbytjeve Britanisë dhe temperatura shumë të ulëta në SHBA.

Të gjitha këto fakte dhe të tjerët kanë bërë tituj në të gjitha mediat nga dita e parë e 2014.

Në ditët e sotme bota po informohet drejtpërdrejt dhe vazhdimisht, kjo është një realitet.

Megjithatë, tashmë për disa vjet, shenjat dhe profecitë biblike goditur burra dhe Tokën.

Pavarësisht nga këto sasi të tmerrshme dhe të frikshme e shenja dhe profecive të Biblës përmbushur çdo ditë, media thjesht për të deklaruar faktet për pak kohë, pa u përpjekur asnjë shpjegim dhe pa guxuar ndonjë referencë në profecive të Biblës!

Në fakt, shumica e njerëzve janë të interesuar vetëm për pak kohë për problemet që goditën burrat dhe botën.

Ata që janë në probleme tashmë duke luftuar për të përballuar me problemet e tyre dhe ata që nuk janë të prekur të shikojnë lajmet në TV.duke thënë: « Të varfërit nuk kanë fat! « Ndonjëherë paguajnë lëmoshë gjatë quests për të ndjehen mirë.

Dhe jeta vazhdon …! Dhe informatat në një gjueti …!

Por ne jemi në fund të kohës dhe ende shumica e njerëzve refuzojnë të hapur sytë e tyre dhe madje edhe në mënyrë të pandërgjegjshme ata nuk pranojnë të kuptojnë se çfarë po ndodh.

Sepse duke mohuar realitetin, jeta në afat të shkurtër është e thjeshtë dhe më e lehtë.

Duke ndjekur shembullin e strucit që e zhyt kokën në rërë që të mos shohin rrezikun dhe gjithashtu shembullin e udhëtarëve dhe personelit të anijes Kosta se kur anija goditi shkëmb filloi të qëndrojnë në heshtje në ujë, por populli nuk deshi t’i besojnë se anija do të fundosej.

Videot e tregojnë njerëzit pas aksidentit të vazhdojë profesioneve dhe banakiere ruajtjen shishe në shiritin e tyre në vend që të nxiton të gjithë për të shkuar më shpejt në lifeboats!

përsëri në kapitullin 24 të Ungjillit sipas Mateut,

Ne e dimë se Jezu Krishti u tha apostujve në kapitullin 24 të Ungjillit të Mateut në vargun 37 ai ishte në ditët e Noeut, kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut

Noeu në Zanafilla :

Nuhu

 http://www.info-bible.org/lsg/01.Genese.html

Pas lexuar këtë ajet, ne e kuptojmë se çfarë ka ndodhur me Noeut, kështu do të arrijnë në të njëjtën mënyrë deri në fund të kohës,

Le të shohim se si mund të interpretojnë historinë e Nuhut dhe atë të përshtaten me në fund të kohës.

Noeu ndërtoi arkën, dhe ai dhe familja e tij ishin të ruajtur.

Të gjitha qeniet e tjera në tokë u mbytën.

Por Noeu nuk i ke ndërtuar arkën në një ditë, u desh pak kohë, dhe kjo është në indiferencën e përgjithshme të popullit ai lodhur.

Populli i asaj kohe në mënyrë sistematike refuzuan të besojnë se të gjitha zakonet e shqetësuar si ne mund të shohim në këto vargje 38 dhe 39.

38 Sepse, ashtu si në ditët përpara përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe martonin, deri ditën kur Noeu hyri në arkë;

39 dhe ata janë të dyshuar asgjë, deri sa erdhi përmbytja dhe i fshiu të gjithë: kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

Në ditët e sotme ajo është e njëjta histori dhe për këtë arsye do të përsëris!

Atëherë magjepsja e kishës, me informacion pranë-menjëhershëm të kohës sonë mund të transmetohet edhe drejtpërdrejt në televizionin.

Por shumica e njerëzve nuk e besojnë atë!

Efekte speciale, reklama dhe madje edhe kidnapime nga jashtëtokësorët do të me siguri shpjegime të përdorur nga shumica e njerëzve në Tokë.

Ndoshta ata do të thonë, « Të varfërit nuk kanë pasur ndonjë fat!  »

Largimi do të jetë e papritur dhe mediat vetëm do të konstatojmë faktin e zhdukjes së shumë njerëzve.

Rrëmbimi i Kishës me siguri do të diskutohet në vjedhës medias me herezi dhe një prekje e ironisë, sepse vështirësitë e tokës dhe njerëzit do të jetë edhe më i rëndësishëm në fillim të këtij viti.

Më e keqja mund të fillojë edhe në këtë kohën e rrëmbimit.

Tani të shikojmë se çfarë kemi gjetur Zanafilla Chapter 7 Vargu 10

« Për shtatë ditë të kalojnë në mes të kohës Noeu hyri në arkë, dhe përmbytja e shiut erdhi. »

7.10

 Shtatë ditë më vonë, ujërat e përmbytjes mbuluan tokën.

Pra, ne mund të kuptojmë se me siguri do të jetë një javë në mes të rrëmbimit në qiell e kishës dhe në fillim të ditën e zemërimit të Perëndisë.

7.12

 Ra shi mbi tokë për dyzet ditë dhe dyzet net.

Me vargun 12 të të njëjtit kapitull ne gjithashtu kuptojmë se dita e zemërimit të Perëndisë mund të zgjasë dyzet ditë

7.24 

Ujërat mbuluan tokën për njëqind e pesëdhjetë ditë. 

dhe 7.24 më sipër ajet ne e kuptojmë se  vë në gjumë do të fillojnë të vijnë pas  pesëdhjetë ditëve të fatkeqësive!

Vargjet më poshtë janë shumë të rëndësishme sepse ato hedhin dritë mbi kthimin fizik të Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve

Ne mësojmë se Noeu hyri në arkë; ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit të dytë të vitit dhe ajo doli një vit dhe dhjetë ditë më vonë

7.11

 Vitin e gjashtëqindtë të jetës së Noeut, në muajin e dytë dhe në ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit, në atë ditë u hapën të gjitha burimet e madhe dalin thellë hov dhe kataraktet e qiellit.

 8.13

 Viti 601, muajin e parë, ditën e parë të muajit, ujërat ishin tharë mbi tokë. Noeu e zbuloi arkën, vështroi dhe ja që sipërfaqja e tokës ishte e thatë.

8.14

 Muajin e dytë, në ditën e njëzet e shtatë të tij, toka ishte e thatë.

8.15

 Atëherë Perëndia i foli Noeut, duke thënë:

8.16

 Vijnë nga arka ti, gruaja jote, dhe biri dhe biri yt me ju femrat.

 Pra, çfarë është përdorimi i këtyre detajeve të datave në gjenezën për të kuptuar ngjarjet e përmbytjes??

Megjithatë, ne e dimë se Perëndia nuk bën asgjë pa arsye.

Njohja:

– Çfarë është në ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit të dytë të vitit kur Noeu hyri në arkë;

– Cila është dita e shtatëmbëdhjetë të muajit të shtatë arka u ndal në mal

– Nëse kjo është dita e parë e muajit të parë të vitit pasardhës që Noeu hapi arkën

– Ajo që më në fund doli në ditën e njëzet e shtatë të muajit të dytë

Informacioni nuk duket shumë i dobishëm për të kuptuar përmbytjen në Zanafilla!

Por kjo datat e informacionit të marrë të gjitha shqisat e tyre dhe përdorime të tyre në fund të kohës, sepse Jezu Krishti tha në kapitullin Mateu 24 vargjet 37

Kjo ishte në ditët e Noeut, kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

Pra, ne mund të opsionale të përfshijnë:

– Se Jeruzalemi qiellor mund të paraqitet në ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit të shtatë,

– Se kthimi fizik i Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve ndoshta do të jetë dita e parë e muajit të parë, në ditën kur Noeu hapi arkën

– Se kisha nga Jeruzalemi qiellor, ndoshta ditë njëzet e shtatë të muajit të dytë

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=21&version=00001

Është interesante për të parë se unë kam vendosur kthimin e Jezu Krishtit për festën e bori mes 14 dhe 15 shtator 2015

Link të nenit në fund të faqes.

Dita e parë e muajit të parë të vitit të ri në kalendarin hebraik është Rosh Hashanah është i njohur edhe si festën e bori, e cila duhet të jetë në mes të 14 dhe 15 shtator 2015

Kjo mund të jetë kthimi fizik i Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve.

Gjithashtu zbatimin datat e tjera, ne shohim se kisha nga Jeruzalemi qiellor deri në 27 -të ditë të muajit të dytë në mënyrë që është në mes të 12 dhe 13 tetor 2015.

Por ajo që është me të vërtetë interesante është që të kuptojnë se si Noeu u fut në arkë një vit më parë;

Kjo sugjeron se ngazëllim i kishës do të mund të mbahet në mes të 11 dhe 13 tetor 2014  deri më tani këtë vit.

Nga tetor 2014 për disa javë në botë mund të rrëshqas në një formë të kaosit për shkak të fatkeqësive. I njohur si « ditën e zemërimit »

Arkën e Noes u ul mbi malet në ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit të shtatë.

Për gjashtë muaj Nuhu dhe familja e tij lundroi mbi ujërat.

Ne gjithashtu kuptojmë se kisha hequr të mbetet në Jerusalemin qiellor në qiell për të marrë pjesë në martesën e qengjit për gjashtë muaj para se të vijnë për të pushuar në malin e Ullinjve së 17 -të  ditë të muajit të shtatë kështu në mes të 11 dhe 13 prill 2015 

Sigurisht më duhet të përsëris veten time , « Unë nuk jam profet » dhe unë të ndodhë të jetë i gabuar.

Megjithatë, këto janë shqetësuese dhe do të ishte i mirë sa të gjithë të përgatitet për lutje për këto kohë të vështira « ditë të zemërimit të Perëndisë » që shtrihen përpara dhe të shohim fillimet vitet e fundit e goditi burra dhe Toka në mënyrë eksponenciale.

Ne e dimë, sepse dhimbja është eksponenciale, gjithashtu se 2014 do të jetë e vështirë dhe më keq se në vitin 2013.

Vështirësitë kanë filluar në ditën e parë të vitit dhe ata nuk do të ndalet deri më kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve.

Ndërkohë Papa tonë « , tha Francis Peter II Roman » , thotë se ferri nuk ekziston, se Adami dhe Eva nuk ekziston, dhe se të gjitha fetë janë të vërteta!

http://resistanceauthentique.wordpress.com/2014/01/03/lenfer-nexiste-pas-et-adam-et-eve-sont-pas-reels-revendique-le-pape-francis-le-pape-francois-attire-trois-fois-plus-de-fideles-que-son-predecesseur/

Ku është Bota!

Unë nuk e di nëse kam marrë atë të drejtë.

Por në qoftë se ky është rasti, atëherë magjepsja e kishës mund të mbahet rreth 12 tetor 2014 ,

Dita e zemërimit të Perëndisë, të fillojnë pas rrëmbimit në qiell e kishës për një periudhë prej 40 ditësh

Dhe kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve ndodhin në mes të 14 dhe 15 shtator 2015 ,

Unë e di një gjë e sigurt është se « Nëse Jezu Krishti nuk del ne jemi me të vërtetë keq dhe madje shumë keq! « Për shkak se bota po bëhet më keq!

Unë ju ftoj, Vëllezërit e mi të dashur e motra në Krishtin Jezus për të medituar mbi këto vargje të Kapitullit 18 të Ungjillit sipas Lukës

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/   

18:07
Dhe Perëndia A nuk të marrë hak për të zgjedhurit e tij që i këlthasin atij ditë e natë, dhe ai e mbajnë të gjatë me ta?

18:08

Unë ju them se ai do t’ua marrë hakun së shpejti. Por, kur të vijë Biri i njeriut, a do të gjejë besim mbi tokë?

18:09

Ai foli këtë shëmbëlltyre për disa që besuar në veten e tyre se ata ishin të drejtë dhe i përbuznin të tjerët:

18:10

Dy njerëz u ngjitën në tempull për t’u lutur, një farise dhe tjetri tagrambledhës.

 06:11

Fariseu rrinte në këmbë dhe lutej në vetvete kështu, Perëndi, të falënderoj që nuk jam si njerëzit e tjerë, grabitqarë, të padrejtë, kurorëshkelës, dhe as si ai tagrambledhës;

18:12

Unë agjëroj dy herë në javë, unë paguaj të dhjetën e gjithçkaje që kam marrë.

06:13

Tagrambledhësi rrinte larg dhe nuk do ta ngre sytë drejt qiellit, por rrihte kraharorin e vet duke thënë: O Perëndi, ji i mëshirshëm ndaj mua mëkatarit.

 06:14

Unë po ju them se ky njeri u kthye në shtëpinë e vet i shfajësuar dhe jo tjetri. Sepse kushdo që e larton veten do të poshterohet, dhe kush e poshtëron veten do të lartohet.

18:15

Ata gjithashtu janë duke sjellë fëmijë të vegjël që ai t’i prekte. Por dishepujt, kur panë këtë, ata e qortonin ata që i prunë.

 06:16

Pastaj Jezusi thirri dhe tha, lini fëmijët e vegjël, dhe mos i pengoni, sepse mbretëria e Perëndisë i takon të tilla si këto.

 06:17

Unë ju them se ai që nuk e pranon mbretërinë e Perëndisë si një fëmijë i vogël, nuk do të hyjë në të.

Video: Vizionet e Xhehenemit

Unë ju ftoj për të lexuar këto artikuj:

KTHIMI I JEZU KRISHTIT MUND 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

Kafshët e Zbulesa IDENTIFIKUARA!

MERRY CHRISTMAS 2013 dhe GJITHA urimet më të mira për vitin 2014 DUKE PRITUR Rrëmbimit të Kishës

2014 – vdiq KISHA, për fat të mirë JEZU KRISHTI Së shpejti!

LIKE dashuria e Perëndisë DHE SHUME TE VINI NE JEZU KRISHTIT për t’u shpëtuar

MESAZH PËR TË RINJ PËR KTHIMIN E JEZU KRISHTIT

HOPE kalon nëpër kthimin e Jezu Krishtit  gjendje të jashtëzakonshme

Humanizmi nuk është një vlerë e krishterë

SECRET E TRETË E Fatima KTHIMI I JEZU KRISHTIT NË TOKË

Vërtetat!

JEZU KRISHTI ËSHTË DERE KISHA E JEZU KRISHTIT

Dare besim te Zoti dhe Jezu Krishtin 

Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin ne jemi besoj në shtrirje përfundimtar para rrëmbimit në qiell e kishës dhe kthimin e Jezu Krishtit për mijë-vjeçare mbretërimit.

Kjo Viti 2014 do të jetë e vështirë dhe madje shumë e vështirë, por ne e dimë se dita e bekuar e kthimit të Zotit tonë është shumë afër.

Le të punojmë për lavdinë e Jezu Krishtit duke shpallur lajmin e mirë të kthimit të tij të shpejtë.

Lutuni dhe luten përsëri dhe përsëri dhe të qëndrojë në kungim me Perëndinë në çdo moment në mënyrë që e keqja nuk do të të mbajë në ne dhe që ne të mund të dorëzohen nga tundimi.

Jezu Krishti na do dhe që është për të na shpëtuar se ajo është.

Amin

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :