Повернення Ісуса Христа для вересні або жовтні 2016

 

Бог-батько-дитина-Ісус-і-голуб-копія-1

 

Перш ніж звернутися предмет повернення Ісуса Христа, варто нагадати деякі фундаментальні християнства і особливо жити віру в кінці часів.

 

BE християн останніх часів

 

 

По-перше бути християнином, щоб зрозуміти, що Бог є творцем всіх речей і, отже, також ми є творінням Бога.

Слід також розуміти, що Бог створив нас вільними і наділена свободою волі, так що ми вирішили себе, як ми використовуємо цю чудову подарунок, який дав нам Бог « Життя ».

 

Щоб краще зрозуміти Бога і створення людини, я запрошую васпрочитати мою книгу « Проповідник король Повернення Темряви приходить світло » можна знайти в статті про книгу: книги – Проповідник Повернення короля

 

Бог в своїй безмежній милості дав нам все це дорогоцінний « життя », на жаль, мало оцінений по достоїнству. Життя дане нам Богом, не вимагаючи нічого від нас натомість. Це подарунок. Але одного разу, що життя неминуче закінчується.

 

Для деяких, на жаль, це з самого раннього віку, що життя зупиняється, для інших вони досягають безтурботно сто років або більше.

 

І тоді, відразу після моменту смерті тіла, душа постає перед його творця.

 

Ми повинні розуміти, що час є творінням Бога і тому в момент смерті душа прибуває безпосередньо під час останнього суду.

 

Протягом цього суду три варіанти будуть доступні в душ.

 

Ті, хто мав перекручення життя буде приречена провести вічність в пеклі.

 

Переважна більшість мали життя ні чистим, ні порочних « Теплий », проте також піти провести вічність в пеклі.

 

Ті ведення здорового способу життя з повагою і праведності також буде йти, не дивлячись на їх зразкову життя провести вічність в пеклі.

 

Будучи християнином, щоб зрозуміти, що все душі приречені при народженні провести вічність в пеклі. Це впевненість!

 

І я нічого не дозволяє мені сказати, якщо пекло буде менш болючим для деяких, ніж для інших, заснованих на актах, скоєних протягом свого життя.

 

Ніщо нечисте не може увійти в Царство Небесне і, як ми всі носії первородного гріха в кінці нашого земного життя на Землі, так що ми всі приречені провести життя вічне в пеклі.

 

Що буде пекло, ніхто точно не знає, проте, в книзі Еноха ми маємо огляд, зазначивши, що є місця в небі, або заблоковані для вічності все творіння, що вони не послухалися Бога. Ісус Христос говорив про пекло викликає Геєнна (але нічого не говорить в Біблії, що саме Gehenna) Я також припустив, що це може бути пекло в моїй статті:РОЗУМІННЯ зрозуміти Бога АТ ,

 

Слід побоюватися, що Пекло це місце, де вічне життя існує поза Божої любові. Але все ще знаходиться під контролем і наглядом його ангелів. (Див книгу Еноха) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Будучи християнином, щоб зрозуміти, що тільки любов Христова може дати нам можливість сподіватися уникнути цього пекельного вічність долю запланованої Богом людству з непослухом Адама і Єви.

 

Щоб бути християнином означає бути грішником визнати і прийняти, щоб врятуватися від любові Ісуса Христа, цієї пекельної долі.

 

Бути християнином це прийняти і жити згідно з вченням Ісуса Христа в любові, миру, любові, співчуття і смирення.

 

Бути християнином в даний час хрестив у воді, Дух і народитися заново.

 

За водного хрещення ми каємося у своїх гріхах і прийти до Ісуса Христа, щоб врятуватися, прийнявши свою любов і кров Він пролив за нас на хресті.

 

Через хрещення духу ми просимо Бога, щоб направляти наше життя.Після отримання водне хрещення християнин повинен внести свій особистий підхід в молитві просити Бога, щоб направляти і керувати своїм життям.

 

Так не ходити в житті більше не бажаннями тіла, але ті, від Духа. Це хрещення Духом.

 

Таким чином, ми народжуємося знову в нашому земному житті проводить своє життя в любові, миру, любові, співчуття і смирення.Але в запалі слідувати вченню Ісуса Христа, служачи Богу, спостерігаючи його заповіді і допомагаючи тим, хто шукає в нашій допомозі. Увага допоможе вам принести не повинно призводити, хто його приймає, збережеться в своїх гріхах і злочинах. Ні приведе вас заперечувати вчення Ісуса Христа.

 

Коли ви робите допоможе вам стати відповідальним за використання цієї допомоги.

 

Таким чином, факт давати гроші наркоману або п’яний не дозволяють думати, що ви розгляді добру справу. Якщо він запитає вас гроші запропонувати йому хліб. Також той факт, давати гроші тим, хто використовує дітей жебракувати не повинно привести вас повірити, що ви переглядаєте хороший вчинок. Ви на себе відповідальність за цього зловживання на дітей.

 

Після нашого життя на землі, християнин постає перед Богом на суд. І любов Ісуса Христа, він не збирається прямо в пекло.

 

Християнин судити, якщо твори його життя були хороші, він піде в Царство Небесне. Якщо роботи його життя були досить хороші, він пройде через чистилище перед входом в Царство Небесне. Але якщо твори його життя були поганими, він потрапить в пекло, хоча він став християнином.

 

За дві тисячі років це так.

 

Але ми в кінці часу, і речі трохи змінити.

 

Які зміни в тому, що в кінці часу Ісус Христос повинен повернутися на Землю, щоб правити там протягом тисячі років, що буде відокремити людство останнього суду.

 

І хороші християни ми очікуємо повернення Ісуса Христа в надії, що вона буде дуже скоро.

 

Царювання Христа на землі буде передчуття вічності, ми будемо жити довше, але він все одно буде пройти через смерть до того, вічне життя.

 

Зло буде вигнаний із землі під час тисячоліття. Ми будемо жити під правлінням Бога в любові і світі.

 

Але, оскільки є одне АЛЕ, і це має велике значення. Це повернення Ісуса Христа повинні бути в мучиться.

 

Так над повернення Ісуса Христа поруч і тривалий термін складно для людства.

 

Ми всі бачимо, що, як проходять роки, особливо після 29 вересня 2008 року, і найважчі часи на всіх рівнях. Див мою статтю: останні три Ознаки повернення Ісуса Христа на землі!

 

Земні  : землетруси, виверження вулканів, урагани, зливи, урагани, пожежі, зміна клімату, зсуви, невідомо оглушливим шумом і грунтові руйнується створення величезних щілин.

 

Небеса: метеорит падає, сонячні виверження, оголошує повернення Нібіру, ​​потепління планет Сонячної системи, НЛО.

 

Дикої природи : Мертве незрозумілі мільйони щороку від домашньої худоби, диких тварин і птахів і риб.

 

Людство  : Ruin, епідемії, втрати цінностей, Вихід, насильство, війни і чутки про війни.

 

Церква  : відступництво видно на найвищому рівні. Папа відкинув вчення Ісуса Христа, визнаючи всі релігії як шляхів до Бога. Таким чином забуваючи самі слова Ісуса Христа, « Я дорога, і правда, і життя ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене! « 

 

Ці слова Ісуса Христа сильні і не піддаються полеміці.

 

Невідомі оглушливі шуми можуть бути інтерпретовані як Апокаліпсис труб. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Всі ці події відбуваються так негабаритних і були передбачено в Біблії, щоб оголосити про кінець часів і повернення Ісуса Христа.

 

Все це робиться Богом, щоб пробудити людство, але, на жаль дуже мало, здається, бути в курсі спеціальних часи ми живемо.

 

Чоловіки більше думають про що вони будуть робити в наступні вихідні або як вони будуть закривати кінець місяця, замість того, щоб молитися Богу за спасіння їхніх душ, навіть серед християн.

 

Проте, всі проблеми і біди, через які людство не буде погіршуватися і навіть до Ісуса Христа.

 

Жахливі моменти чекають нас до повернення Царя царів Ісуса Христа.

 

Ми знаємо, шляхом умовиводів, що останні моменти перед його поверненням буде найважче.

 

Більш ніж будь-коли, ми повинні молитися і молитися знову і знову кожен день.

 

Ми повинні дякувати Богові кожен раз, коли його допомога і молитися Богу, щоб направляти і захищати нас в кожен момент нашого існування, особливо в ці важкі часи і апокаліптична.

 

Будучи християнином, щоб зрозуміти, що любов Христова рука запропонував Богом, щоб врятувати нас від пекла.

 

На додаток до економії наші душі від пекла його любов Ісуса Христа також заощадити кілька нас до свого фізичного повернення на Землю.

 

Ті, хто будуть збережені і будуть формувати Церква Ісуса Христа, вони будуть перетворені в одну мить відчуваю буде тіло світла. Вони будуть видалені в небі і буде мати доступ безпосередньо із земного життя в життя вічне без смерті.

 

Ті, хто померли і які були викрадені, якщо вони були живі.Воскреснуть в тілі світла, а також будуть видалені на небі з тими, хто були врятовані від їхнього життя.

 

Разом вони відвідують весілля Агнця буде вічний завіт, який зробить Ісуса Христа з сформована його церква.

 

Якщо Бог намагається розбудити нас всіма засобами є те, що більшість може бути збережений і що цілком може бути частиною Церкви Ісуса Христа, які будуть видалені.

 

Ісус Христос і Бог любить людину!

 

Але людина, з яким він хоче провести життя вічне?

 

Не думаю, на мить, що кінець часів нонсенс, докази багато, кінець часу дійсно працює і ніщо не зупинить його.

 

Ісус Христос стоїть біля дверей, і настав час для надії врятуватися, покаятися в своїх гріхах, наші провини, наших помилок, наших помилок і наших нечистих помислів.

 

ПРОГРЕС ПІДПИСАВ повернення Ісуса Христа

 

 

 

У зв’язку з прогресуванням ознак ми дійсно в останню ділянку перед поверненням Ісуса Христа.

 

 

Я пояснив у своїй статті останні три Ознаки повернення Ісуса Христа на землі! Були три знака перед поверненням Ісуса Христа.

 

01) відкриття Антихриста

02) Третій реконструкція храму в Єрусалимі

03) глобального конфлікту бути узгоджені Ісуса Христа на його повернення

 

Для перших ознаках « антихриста » ми повинні розуміти, що існує кілька рівнів.

 

По-перше всередині церкви, антихрист формується з усіх послідовних королів пап Оскільки Латеранські угод.

 

Минулого тато « Франсуа » уособлює цей антихрист, що під виглядом Агнця вовк, що призводить християн, які слідують прямо в пекло. Див мою статтю: офіційну заяву про смерть католицька церква

 

Згідно з пророцтвом Малахії пап, Франциск є останнім папою. Той, хто названий на пророцтві « Петро Роман », що призвело до церкви під час скорботи перед руйнуванням Риму і повернення Ісуса Христа.

 

Руйнування Риму не обов’язково означає знищення міста Риму великого землетрусу, але колапсу Європи в якості нового Риму « восьмого царя чолі XII книги Апокаліпсис ». і, отже, система антихриста.

 

Ми знаємо з книги Апокаліпсису і пророком Даниїлом, великого горя останніх 42 місяців.

 

Так, як Франциск був обраний 13 березня 2013 роки ми, можливо, слід бачити повернення Христа на Землю у вересні або жовтні 2016 року, ймовірно, під час свята труб.

 

Див мою статтю: КІНЕЦЬ минулого тижня Данила кінець кінець 2015 або 2016

 

Анти-Христос також є формою демонічної трійці двох тварин і лжепророка, метою якого є переслідувати християн і направляти їх безпосередньо на шляху в пекло.

 

Ми можемо легко зрозуміти, що недавні Папи є звір описано в книзі Апокаліпсису Глава 17.

 

По відношенню до деяких см Франциск лжепророка. Особисто я вважаю, що Франциск є одним з двох звірів на море, польова звірина будучи колишнього Папу Бенедикта XVI, що багато екс-папа все ще живий. Що стосується лжепророка Я знаю тільки одного, послідовники якого переслідувати християн.

 

Це те, що називається « Мухаммед » , хто хоч мертвим в 632 народила фальшивої релігії, які служать ісламістів і джихадистів.

 

02) Третій реконструкція храму в Єрусалимі

Ця реконструкція є реальне бажання єврейського народу, але Бог ніколи не дозволить реконструкцію храму поруч з мечеттю « Аль-Акса » в фальшивої релігії лжепророка.

 

Новий храм буде храм Христа зійде з неба « небесний Єрусалим »

 

03) глобального конфлікту бути узгоджені Ісуса Христа на його повернення

Це єдиний і останній ділянку перед поверненням Ісуса Христа.

 

Зрозуміло, що ця війна почалася з 2012 року ми бачимо масштаб цього конфлікту, який вже глобалізованому і прибутку при владі і масштабувати кожен день.

 

Саме це конфлікт, який збирається взяти Ісуса Христа на його повернення.

 

Ми в лютому і що оголошується в засобах масової інформації далеко не обнадійливими. Туреччина і Саудівська Аравія хочуть йти на війну проти Сирії. Росіяни і Іран виступають проти і обіцяють повернутися до цих нових труну воюючих, якщо вони приходять в Сирію.

 

Китай за його ведення війни проти США і їх союзників в Африці і Сирії в області економіки. Зі свого військової інтервенції в Східній силою, це всього лише питання часу з військової стратегії. Очевидно, що китайці будуть втручатися в підтримку російських сил.

 

Саме на рівнинах Мегіддо в Ізраїлі, що Ісус Христос, згідно з Біблією повинні зупинити цю війну .

 

Тому, коли буде атакований переповнення поточні бої Сирії та Ізраїлю. Тоді буде крики і сльози, але це буде занадто пізно, щоб прийти до Ісуса Христа і бути збережені. Тому що це буде результат кінця часів, що будуть виконані з поверненням Ісуса Христа.

 

І цілком можливо, що це в аналізі цих ознак, протягом місяця вересня або жовтня 2016.

 

Це 2016 рік, ми вже знаємо, що це буде гірше, ніж 2015 А якщо Христос не передбачається в цьому 2016 році, ми повинні очікувати щось жахливе. Такі, як економічного колапсу, але й катастроф великих розмірів.

 

Я ніколи не повторюватися досить, я не пророк , і я вже обдурив неодноразово орієнтації короткий період для повернення Господа нашого Ісуса Христа. До мінусів я не помиляюся про загостреннясимптомів року в рік .

 

Як я сильно помиляюсь про оголошення повернення Ісуса Христа, я хочу бути більш обережним, і ви зверніть увагу, що Ісус Христос прийде, як злодій, і, отже, ніхто не знає точно, коли буде його повернення.

 

Як і я чекаю цього року своє повернення у вересні або жовтні, згідно з моїм аналізу ознак, але я повинен сказати, що Ісус Христос може прийти і зайняти його церква в будь-який час до його повернення.

 

Я хотів би також сказати, що це повернення може бути пізніше і втручатися в 2017 або 2018 році, для яких є також ознаки того, що я поясню, коли прийде час.

 

Тому переконайтеся, що, молитися і сподіватися, що майбутнє повернення Христа, тому що раніше він повернеться і менше болю буде яскравим для людства.

 

У цьому році в 2016 році, хоча важко людство, щоб бути для нас, християн роком надії, покаяння і молитви, що Ісус Христос тримає нас на обліку в книзі вічного життя.

 

Покайтеся і багато хто приходить до Христа, якщо ви не хочете, щоб провести вічність в пеклі.

 

На момент написання цієї статті кожен ще можна врятувати. Бог дав вам вільну волю, і цей час, щоб взяти правильний шлях.

 

Приходьте до Ісуса Христа, просячи водне хрещення, щоб священик, пастор або християнина, а потім молитися знову і знову, щоб отримати захист Святого Духа Божого, щоб допомогти вам, захистить вас і направляти ваші кроки в гущі останніх часів темряві.

 

Любов, Мир та Радість в серцях і домівках в очікуванні видалення Церкви для одних і повернення на Оливній горі в Єрусалимі Господа і короля нашого Ісуса Христа, Єдинородного Сина Божого за його царювання Царя царів землі на тисячу років, що відокремлюють людство кінець світу.

 

Я запрошую вас читати мої статті:

Якби Ісус Христос поспішають, церква зникне в менш ніж за одне покоління!

 

Наприкінці минулого тижня Данила кінець кінець 2015 або 2016

 

Згодом це молитви я запрошую вас молитися:

 

Молитви Отця нашого, і Богородиця

Віктор