DJIHAD ÎNAINTE DE TRUMPETUL ȘAPTEA DIN 27 OCTOMBRIE 2017

Timp de câteva decenii am văzut că viața este din ce în ce mai dificilă și complicată pentru omenire.

 

Pentru aceasta există mai multe cauze care se datorează dificultăților globale, economice, financiare, politice, sociale și religioase.

 

De asemenea, putem observa că și pe planetă se înregistrează perturbări majore care provoacă cutremure, tsunami, cicloane, furtuni, uragane, incendii și ploi torențiale.

 

Trebuie de asemenea remarcat faptul că, din 2008, milioane de păsări sălbatice și domestice, pești și animale au murit fără explicații în fiecare an în întreaga lume.

 

Trebuie să adăugăm, de asemenea, toate catastrofele de origine umană și toate acestea într-un climat de războaie, amenințări cu războaie și acte de terorism și violență islamică.

Lumea pare să fi devenit Mad!

 

Există un singur punct comun tuturor acestor fapte. Este un set de profeții biblice care precizează sfârșitul timpului care va fi urmat de întoarcerea lui Isus Hristos pe Pământ.

 

Dacă totul pare să indice că trăim într-o perioadă particulară și dificilă, care demonstrează cu tărie că trăim sfârșitul timpului, este important să știm când a început să înțeleagă sfârșitul timpului când Isus Hristos se va întoarce.

 

Așa cum am explicat deja în blog, însăși Dumnezeu a declanșat începutul sfârșitului timpului printr-un semn atât de puternic încât nimeni cu bună-credință nu poate contesta acest lucru.

 

Acest semn este crearea statului Israel pe 14 mai 1948.

 

Dumnezeu a condamnat poporul evreu rătăcitor până la sfârșitul timpului, și 14 mai 1948 Dumnezeu a iertat și a permis revenirea treptată a oamenilor de pe pământurile lor ancestrale. Și adevărat pentru cuvântul său Dumnezeu a permis deșertul să înflorească din nou, după 2000 de ani de ariditate.

 

Prin acest fapt, Dumnezeu a spus lumii că sfârșitul timpului tocmai a început.

 

În capitolul 24, versetele 34-35 și 32-33- 36 din Evanghelia după Matei Apostolul o profeție a lui Isus Hristos însuși ne spune un semn foarte important, de la începutul vremurilor de la sfârșit și durata.

 

32 Învățați-vă printr-o comparație extrasă din smochin. De îndată ce ramurile sale devin licitate și frunzele cresc, știți că vara este aproape.

33 În același fel, când veți vedea toate aceste lucruri, știți că Fiul omului este aproape de ușă

34 Adevărat vă spun că această generație nu va trece, și toate acestea nu se vor întâmpla.

35 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele mele nu vor trece.

36 În ce privește ziua și ceasul, nimeni nu știe, nici îngerii cerului, nici Fiul, ci numai Tatăl.

 

Știm cu certitudine că generația născută în 1948 nu va trece înainte de întoarcerea lui Isus Hristos. Dar acest lucru ne poate aduce până în 2068 pentru o viață maximă biblică de 120 de ani.

 

Cu toate acestea, totul pare să indice că această întoarcere la slava Domnului Isus Hristos este pe cale să se întâmple. De fapt, putem vedea că suferința omenirii sunt puternice și continue, cum ar fi revenirea Domnului Isus Hristos în Biblie este comparabil cu apariția unui copil, durerea va fi întotdeauna mai luminos și mai puternic în sus la venire.

 

Un semn foarte important în Biblie referitor la această întoarcere la slava Domnului nostru Isus Hristos este o ruină a lumii din care lumea nu se va recupera. Este clar că din 29 septembrie 2008 se confruntă cu această ruină economică și financiară globală.

 

Un alt semn chiar mai important „astrologică“ a apărut pe cer 23 septembrie 2017. Pentru a înțelege importanța acestui semn ar trebui să citească capitolul 12 din Cartea Apocalipsei (link-ul de mai jos și sursa)

 

Atenția de a înțelege semnele apocalipsei din capitolul 12 al cărții apocalipsei trebuie să înțeleagă capitolul 17 . (Link)

 

În acest capitol 17 aflăm că Ioan, în timpul răpirii sale în spirit, a avut o viziune a timpului papei Ioan Paul al II-lea, care este al șaselea rege al regilor popi. Cel de-al șaptelea rege fiind Papa Benedict al XVI-lea, iar al optulea rege este Papa Francisc, dar Papa Benedict al XVI-lea este de asemenea un al optulea rege, încă în viață.

Apocalipsa 12

 

01  Un cerc mare a apărut pe cer: o femeie, având soarele pentru o mantie, luna sub picioarele ei și o coroană de douăsprezece stele pe capul ei. (Notă) Semnul astrologic din 23 septembrie 2017 video   (Link)

02  Ea este însărcinată, strigă ea, în durerea și tortura unei nașteri.

03  Un alt semn a apărut în cer: un dragon mare, foc roșu, cu șapte capete și zece coarne, și pe fiecare din cele șapte capete, o diademă. (Notă) Papa Francis care a spus episcopul de Roma și , prin urmare , purtând roșu de hainele ei Cardinal. El este capul monarhiei papale compusă din șapte papi regi (plus opta lui) și cele zece coarne , care sunt religiile care ne- au acordat credință religioasă Mondială ( Video)

04  Coada, trăgând o treime din stelele cerului, le-a aruncat pe pământ. Dragonul a venit să stea în fața femeii care urma să nască, pentru a mistui copilul de la naștere. (Notă ) Lupta care se întâmplă pe cer se întâmplă, de asemenea, pe Pământ. Balaurul de pe Pământ este, prin urmare, Papa Francisc și stelele de pe pământ sunt, prin urmare, creștinii care sunt dați violenței islamice

05  Și a născut un fiu, un copilaș, păstorul tuturor neamurilor, ducându-i cu un toiag de fier. Copilul a fost luat în fața lui Dumnezeu și a tronului său,

06  Femeia a fugit în pustie, unde a pregătit Dumnezeu locul ei, ca să fie hrănită acolo pentru o mie două sute șasezeci de zile.

07  Atunci a fost o luptă în cer: Michael, cu îngerii săi, a trebuit să lupte împotriva Dragonului. Dragonul se lupta și cu îngerii săi , (Notă)Întoarcerea lui Isus Hristos ne-am așteptat la 23 septembrie 2017pentru că răpirea bisericii nu a avut loc la acea dată. Va interveni puțin mai târziu, conform voinței lui Dumnezeu, pentru că lupta din cer nu este terminată și Satana crede încă că poate câștiga.

08  dar nu era cel mai puternic; pentru ei de acum înainte, nici un loc în ceruri.

09  Da, a fost respins, marele Dragon, Șarpele originii, cel numit Diavol și Satan, seducătorul întregii lumi. Și a fost aruncat în pământ, iar îngerii lui au fost aruncați cu el.

10  Apoi am auzit un glas tare în ceruri, proclamând: « Iată, mântuirea, puterea și domnia Dumnezeului nostru, iată, puterea lui Hristos ». Căci el este respins, acuzatorul fraților noștri, care le-a acuzat zi și noapte înaintea Dumnezeului nostru.

11  Ei înșiși L-au biruit prin sângele Mielului, prin cuvântul pe care l-au mărturisit; detașați de propria viață, au mers atât de departe încât să moară.

12  Atunci, ceruri, bucurați-vă și voi, care aveți casa voastră în ceruri! Vai de pământ și de mare; diavolul a coborât la tine, plin de mare furie; știe că mai are puțin timp. « 

13  Și când Dragonul a văzut că a fost aruncat pe pământ, a început să-l urmărească pe femeia care a adus copilul de sex masculin . (Notă)Problemele vor fi în continuare agravate pentru biserica credincioasă a lui Isus Hristos, care va fi executată rău în așteptarea răpirii.

14  Deci , au fost date femeii două aripi ale unui vultur mare care zboară în deșert, la locul unde trebuie să fie hrănită o vreme, două vremi și o jumătate de timp (Notă) (trei ani și jumătate), departe de prezența Șarpelui. (Notă) Răpirea Bisericii

15  Și din gura lui, șarpele a aruncat în spatele Femeii apei ca un râu, ca să fie dusă de râul acesta. (Notă) Va fi o ultimă încercare de a împiedica răpirea creștinilor.

16  Dar pământul a venit la ajutorul femeii, și pământul și-a deschis gura și a înghițit râul care a fost aruncat de gura balaurului. (Notă) Din fericire, Dumnezeu privește și îi va ajuta pe toți creștinii credincioși lui Isus Hristos în timpul răpirii.

17  Atunci balaurul sa mâniat pe femeie și sa dus la război cu restul sămânței sale, cei care păzesc poruncile lui Dumnezeu și păzesc mărturia lui Isus . (Notă) Acest verset explică faptul că, după răpirea bisericii, creștinii care nu au fost răpiți vor fi urmăriți.

18  Și el stătea pe nisip lângă mare.

 

Capitolul 12 al Apocalipsei anunță iminența răpirii bisericii și întoarcerea lui Isus Hristos 1260 de zile, 42 luni sau trei ani și jumătate după răpire.

 

Deci , probabil, în cazul în care intervine prompt răpire , apoi se încheie martie 2021 un  pic înainte de sărbătorile de Paște ne vom întoarce în slava Domnului nostru Isus Hristos.

 

Aceasta promite trei ani și jumătate de mare suferință pentru creștinii care au rămas pe Pământ înainte de întoarcerea fizică a lui Isus Hristos.

 

Dar trebuie să observăm că suferința umană ori au sfârșit deja foarte mult amplificat din martie 2011, cu primăvara arabă, care a sunat nașterea jihad-ului, care, evident, este războiul biblic al sfârșitului lumii,

Jihadul a început în timpul domniei regelui Papa Benedict al XVI-lea!

DJIAH, războiul sfârșitului timpului

 

(vezi Apocalipsa 12 din versetele 3 și 4)

 

Din martie 2011, lumea este în viață cu modul ISLAMUL, revoluții, războaie, și religii civile interne au dat jihad și a terorismului la nivel mondial.

 

Islamul în Jihad sa invadat lumea atât imigrația legală și ilicite, cu din ce în ce mai multe războaie migranți care fugeau pentru unii, mizerie pentru alții, dar, de asemenea, pentru unii să comită acte teroriste, viol, furt, deteriorare, biserici profanare și radicalizarea maselor musulmane.

 

Cu numarul de musulmani din Occident radicalizat în fiecare zi, devin fundamentaliști și afișa ostentativ rugăciunile de vineri pe străzile care își propune să facă prozelitism islamic ostentativ, care trebuie remarcat este în general interzisă în țările musulmane.

 

În mod similar, femeile musulmane se văd îmbrăcate în voaluri negre sau colorate, acoperindu-le completarea. De asemenea, mâinile sunt ascunse de mănuși. Uneori, ochelarii negri își ascund ochii. Trebuie remarcat faptul că în multe țări musulmane aceste accoutrements nu sunt o generalitate, ci mai degrabă o formă de fundamentalism foarte văzută de autoritățile locale.

 

În Occident am experimenta toate aceste atacuri ostentative ale fundamentaliștilor islamici ca număr puternic mulți musulmani susțin cu tărie și hotărâre că societățile occidentale ori cerințele lor prozeliți, ostentativ, culturale, barbar și închinare.

 

Ei insistă cu vehemență și forțează scandalul că, în serviciile de sănătate publică, femeile musulmane sunt examinate doar de medicii de sex feminin, de asemenea solicită meniuri (halal) în cantine pentru copiii lor

 

Ei își impun ritualurile, aparatele și cultele lor în serviciile publice, iar în locurile de muncă sunt premisele și momentele de rugăciune necesare.

 

Ei ucid animalele (oile) pe străzi prin sacrificare în conformitate cu ritualurile lor. Aceste animale sunt sacrificate în condiții îngrozitoare fără o descriere a groazei.

 

Vitele sunt sacrificate în abatoare care contrazice obiceiurile și obiceiurile occidentale de sănătate și franceză, în special, care doresc ca animalele să fie asomate înainte de a fi sacrificate fără înțepenire nu provoca suferințe inutile acestor animale.

 

În magazinele de alimente au cerut rafturi specializate (halal). În Franța, ei chiar au interzis grătarele de Crăciun în clădirile publice, în ciuda unei tradiții culturale creștine de două mii de ani.

 

Treptat, societatea occidentală în derivă spre Islam, care începe să pună în aplicare legile sale barbare, cum ar fi Sharia, care, printre alte barbarii musulmani pedepseºte în tăiere mâinile și picioarele lor.

 

Acestea sunt libertățile noastre civile, instituțiile noastre, cultura noastră și obiceiurile noastre și tradițiile care se estompeze treptat, un pic mai mult în fiecare zi în fața unui islam fundamentalist, jihadistă și barbar.

 

Este clar că, înainte de 2011, chiar dacă au existat excese, musulmanii din Occident sunt în general cazați legile și obiceiurile din țările occidentale, în care au ales să vină și să trăiască.

 

Primăvara arabă martie 2011 a dat o perspectivă supradimensionat la un Islam fundamentalistă care a aruncat lumea în frica de terorism, frica de viață și teamă de musulmani care erau încă în general, oamenii primitori si prietenosi sunt primele victime ale acestor fanatici fanatici islamici nebuni.

 

Trebuie remarcat că acești nefericiți sunt de asemenea condamnați la iad, deoarece aceștia Îl nega pe Isus Hristos.

 

Pentru a vedea toate aceste extremiști islamici care troienele credibilitate acestor jihadiști barbare par de neînțeles într-o țară precum Franța (Țara Drepturilor Omului).

 

Și totuși, faptele sunt acolo și, evident, liderii noștri din guvernul lumii par a fi neputincioși față de această problemă civilizată globală!

 

Înțelegeți că, după răpirea Bisericii, Islamul nu va avea rezerve sau restricții.

 

Încheiem acest pasaj despre Islam cu un mesaj adresat musulmanilor francezi, care este preluat din discursul de inaugurare al lui   JFK

 

Nu vă întrebați ce poate face țara dvs. pentru dvs., dar întrebați-vă ce puteți face pentru țara dvs.

 

Dacă Dumnezeu ne-a lăsat o perioadă scurtă de timp înainte de a scoate pentru noi să ne pocăim de faptele noastre rele și implorăm iertare pentru toate păcatele noastre.

 

Timpul este acum numărat și este necesară o rugăciune zilnică.

 

În cele din urmă, rețineți că ultima săptămână a profetului biblic Daniel este un termen de șapte ani trebuie să intre ora de terminare înainte de revenirea lui Mesia, care știm că este Jésus de Nazaret.

 

Am pus începutul acestei săptămâni trecute la 29 septembrie 2008, ceea ce ne-a luat șapte ani mai târziu la festivalul de trâmbițe din 2015. Era clar că m-am înșelat și am greșit din nou în ceea ce îți voi anunța.

 

Acum, că semnul mare din cer sa împlinit din 23 septembrie 2017, putem deduce că revenirea fizică a lui Isus Hristos este așteptată în urmă cu 42 de luni, adică în 2021.

 

A șaptea săptămână (șapte ani) a început acum 42 de luni în 2014.

 

Și acolo o dată să iasă în evidență este faptul că din 27 aprilie 2014 , care este data beatificării lui John Paul al II – lea și Jean XXIII de Papa Francisc, care după cum am explicat deja în postările mele blog este „Anti-Crist.

Aceasta este o provocare și o insultă pentru Dumnezeu. Citește articolul meu: link-ul de mai jos.

Pacatul final făcut lui Dumnezeu

 

Acest lucru ar explica faptul că Dumnezeu a inițiat începutul sfârșitului lumii 14 mai 1948 și a lăsat Satana ocazia să se decidă data va începe această ultimă perioadă de timp în care se va închide la sfârșitul timpului.

 

Dar Dumnezeu poate decide să scurteze această durată … !

 

În acest caz, considerând că această dată din 27 aprilie 2014 ca dată de la începutul ultimei săptămâni a lui Daniel (7 ani, 84 luni) a profețit pentru a termina sfârșitul timpului. 42 luni, 3 ani și jumătate mai târziu, ne aduce la 27 octombrie 2017 , jumătate din această perioadă de șapte ani.

 

Răpirea bisericii pe care sperăm în 23 septembrie 2017 ar putea fi în jurul valorii de 27 octombrie 2017, care ar fi data, în loc de necazuri.

 

Până atunci durerile vor continua pe întreg teritoriul Pământului. Aceasta este o certitudine și trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute și să ne protejeze.

 

La fel trebuie să ne rugăm și sperăm pentru perioada de după răpire sunt abreviate așa cum a promis de Isus Hristos în Matei 24 versetul 22 și că întoarcerea sa fizică pe Pământ are loc cu mult înainte de 2021.

 

Să sperăm că va fi în 2018, ținând seama de faptul că o generație biblică de 70 de ani ne aduce în anul 2018, începând din 1948, care este data de la începutul la sfârșitul timpului.

 

22 Și dacă zilele acestea nu se vor scurta, nimeni nu va fi mântuit; dar, din cauza celor aleși, aceste zile vor fi scurtate.

 

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți frații și surorile mele iubite în Isus Hristos și să vă conducă în aceste vremuri foarte dificile, ale căror sfârșituri începem să le vedem.

 

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :