BOG JE ODPRTA pečat razodetje končni čas

Velikonočni

 

Končni čas

 

Bog je bil obveščen, angel, prerok Daniel o prihodnosti judovskega ljudstva in izpolnjevanje konca časa.

 

Mi lahko našli te informacije, vključno z Danielom 9 v Daniel 12

 

Daniel ni razumel vse razodetja in se nato obrnil k Božji angel v verzih 12,8 in nato angel je odgovoril v verzih 12,9

 

 

00:08

Slišal sem, vendar nisem razumel; in sem rekel, moj lord, kaj se bo konec te stvari?

 

 

12:09

Dejal je, Pojdi, Daniel, saj so besede zaprte in zapečatene do časa konca .

 

 

Ta verz 9 prerokba je Daniel poglavju 12 je zelo eksplicitna in zelo pomembno, saj nam pove, da bo konec časa Boga razkril, kaj je doslej skriti.

 

 

Vrnitev Jezusa Kristusa!

 

 

 

Danes smo na koncu časa, volje z Bogom in pred fizičnim vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa za svoje tisočletne vladavine.

 

Ta trditev , da « smo na koncu časa, volje z Bogom in pred fizičnim vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa za svojo tisočletno vladavino, »ni prerokba, da sem naredil, vendar je preprosto izjavo o izpolnjevanju vseh svetopisemskih opozorilnih znakov vrnitev Jezusa Kristusa.

 

Pregled preteklosti nas svetlobe svetopisemskih prerokb in znakov kaže, da se zdi, zgodovina človeka, da se je končalo 14. maj 1948 z ustanovitvijo države Izrael, ki v Bibliji do konca čas in omogoča postopno in množično vračanje judovskega ljudstva, da živijo v Sveti deželi « Jeruzalem ».

 

Objava prvega znaka!

 

Ezekiel 36/24-28)

Jaz vas bo izmed narodov, vas zberem iz vseh držav, in vas pripelje v vaši državi. Bom pour na vas s čisto vodo, in ti morajo biti čisti; Vas bom očistil vseh vaših nečistosti in vseh vaših malikov. Dam vam novo srce, in bom dal nov duh; Bom odstraniti iz vašega telesa srce iz kamna in vam meseno srce. Bom dal svojega duha v vas, in poskrbel bom, da boste sledili moje odloke in biti previdni, da spoštujejo moje ukaze.Živiš v deželi sem jo dal vašim očetom; boste moje ljudstvo in jaz bom vaš Bog

 

Danes videli, 14. maj 1948 je bilo tako očitno prvi znak končnih časov.

 

Vse prerokbe in svetopisemske opozorilne znake vrnitev Jezusa Kristusa za opravljanje eksponentno od takrat. To je realnost.

 

To podpira in dokazati, da prebujenje človeštva sporočamo vrnitev Jezusa Kristusa, se je začel z Bogom pri oblikovanju države Izrael.

 

Naša zgodovina človeka je končal v pokol po dveh grozljivih svetovnih vojnah.

 

Od 14. maja 1948 do vrnitve Jezusa Kristusa, smo živeli in živimo čas razodetja « Apokalipsa » Človek se odloči na njegovi prihodnosti, vendar je utrpel Božjo voljo.

 

To Telepatsko z Bogom, je zgoščeno obdobje eksponentna o življenju človeka, tako da se zavemo, s tem prebujanju biblically napovedal, da končni čas teče.

 

Tako smo videli od 14 maj 1948 vsi tehnološki napredek je prišlo eksponentno, kot je povečanje prebivalstva na Zemlji, lakote, bolezni in pandemij, nasprotno božanske vrednosti (Gay poroka je dobra primer) so potresi, nalivov, požari, poplave, nevihte in orkani, nasilje, izgredi in državljanskih vojn in religije poleg nepojasnjenih smrti milijone rib, rek in oceanov milijoni ptic in živali, umre tudi brez pojasnila za več let.

 

Vsa ta dejstva še niso kazen od Boga ali dan svojega srda, ampak po svoji želji, da se zbudiš je kljub temu uspelo!

 

Želim pokazati, da čeprav se je število žrtev še vedno preveč in da se nesreče ponavljajo in Pretirano velik človeštvo vsakič uspelo, da bi se izognili kaosu, nekako popravilo škode in še naprej naprej.

 

Vsa ta dejstva so bili vključeni v Svetem pismu. Se pojavijo z več moči, pogostosti in velikosti z edinim namenom, da se zbudiš!

 

Žal, to eksponentna, da razkrije, da živimo v končni čas prerod, saj nam omogoča, da ne vedo niti približno čas vrnitve našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Ena morda misliš, da je to božja volja!

 

Ker je Jezus rekel, da je sam oče vedel, da je dva tisoč leti, dan in uro vrnitvi.

 

Ampak ne!

 

Bog je rekel v Daniel 12.9, da je razodetje končnih časov zapečatena do konca!

 

Bog hoče, da iščejo in, kot smo bili, drugje v Svetem pismu je večkrat pozval, da naše inteligence.

 

In zakaj Bog, če je ni našel, da smo si želeli in smo jasno v Sveto pismo, da bi se zadnjih sedem let apokalipse « napora » razdeljen na dva dela, drugi vsebuje dnem jezen!

 

Zato je pomemben znak razkril svetu začetku zadnjih sedmih letih življenja človeka pred vrnitvijo Jezusa Kristusa (sedmi teden Daniela) in celo znano, da moški do datuma vrnitve Jezusa Kristus brez vseh časov, sporočite nam niti dan, niti uro po vrnitvi, kot smo rekli Jezus Kristus.

 

Samo Bog ve, dan in uro vrnitev Jezusa Kristusa!

 

Zdaj, ko razumemo, podprto z dokazi (realizacija in izpolnitev biblijske prerokbe in znakov napoveduje vrnitev Jezusa Kristusa), da eksponentno upoštevanju vseh zgoraj navedenih dejstev in dejanskega dejansko, daje konec časa začel iz 14. maj 1948 , in da je uspeh v tako kratkem času tako velika količina dejstev, o katerih so poročali v Svetem pismu, ne more v nobenem primeru, saj je zakon verjetnosti, biti naključje.

 

Zdaj moramo najti nov znak, da vedo, začetek v zadnjih sedmih letih človeka pred vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

Ta pomemben znak je še analiza preteklosti, da bomo našli in učinka 29. september 2008, ni bilo tako pomembna oseba ne more pozabiti, predznak.

 

To je bilo zloma borze Wall Street, ki je nastal na praznik angelov, z negativnim indeksom -777.

 

Tam bo ste opazili, je številka 777 je številka Bogu.

 

Opažamo, da je bil to znak, še posebej močna in pomembna, saj 29. septembra 2008, svetovni propad bolj razširjena zajela veliko moških in žensk po svetu, ki živijo v revščini in pomanjkanju. (67 oseb imajo toliko denarja, kot polovici človeštva)

 

Vir:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Od 29. septembra 2008 svetu preživi le z dolgom.

 

Prav tako je jasno, da svetopisemske prerokbe in znaki, ki so že realizirani eksponentno od 14 maj 1948, v elektrarni, obsega in pogostosti vstal od 29. septembra 2008 do postali zelo močni in dnevno 2014.

 

En pogled na trenutne globalne novice vrhuncev povečujejo globino, obseg, moč in pogostost biblijskih prerokb in znake, ki so od 29. septembra 2008.

 

Velik del sveta je bil, ki živijo v revščini, pomanjkanju in bedi in trpi več nesreč zemlje in vremena.

 

Mnogi ljudje se soočajo tudi z uporom in državljanskih vojn in vere.

 

Glede na to novo lestvico nesreč in vseh svetopisemskih prerokb in znakov, ki so se zavedamo, da je ne bi mogla biti močnejša in bolj jasen znak, da sporočamo, da na svetu začetek zadnjem tednu Daniel (sedem Zadnja leta apokalipse)

 

Vsa ta dejstva so resnične, dejanske in pomembni dogodki od 14 maj 1948, še bolj skokovito povečala, odkar je 29. september 2008, so v celoti skladni s svetopisemskih prerokb in znake, napovedani za konec časov in vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristus.

 

To ni več mogoče v dobri veri, da bi dvomili, da živimo od 29 september 2008 zadnjih sedem let življenja človeka pred fizično vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori za svojo tisočletno vladavino .

 

Vidimo lahko tudi, in pravijo, da je bil razodetje konca časa dobro, po Božji volji, ki je zaprt do konca časa.

 

To je le od teh datumov, da je bilo odkritje, ki v svetu, ki ga veljavnosti izpolnjene prerokbe.

 

Pred 14. maj 1948 nihče ni mogel napovedati, da bo konec časa delati, ker so vsi svetopisemske prerokbe in znaki so po tem datumu.

 

Podobno, neponovljivi znamenje napoveduje zadnji teden Daniel ni mogel biti znan, preden se zave, 29. september 2008.

 

Razodetje konca časa je dobro zaprto od Boga do konca časa!

 

V zadnjih dneh se bo najtežje vemo. vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori je načrtovan za september 2015!

Ali sedem let po 29. september 2008

 

Verjetno ob prazniku trobente med 14. in 15. septembra.

 

Glej moj članek

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

To ni prerokba.

 

To je analiza in logična ugotovitev izpolnjevanja vseh prerokb in svetopisemskih znakov,.

 

Alarm zvoki glasnejši,

 

Vendar jih ni tako gluh kot tisti, ki nočejo slišati in jih ni tako slep kot tisti, ki nočejo videti.

 

Eksponentna pogled vseh svetopisemskih prerokb in znakov, od 14. maja 1948 ponovno poslabšalo še eksponentno od 29 september 2008, ne moremo priznati očitne:

 

– Konec časa se je začela 14. maj 1948 z ustanovitvijo države Izrael.

 

– Sedmi teden Daniel je začel z borznem zlomu Wall Streeta 29. september 2008

 

Vrnitev Jezusa Kristusa

 

Vrnitev Jezusa Kristusa bo na koncu sedmih letih začel 29 september 2008 je torej v letu 2015 je očitno varnost!

 

Glej moj članek o datumih apokalipse:

DATUMI Apokalipse IN Rapture CERKVE razkrila!

Vemo, da je treba zadnji teden Daniel razdeljen na dva dela.

Dn 9:27 –  In on bo okrepil zavezo z mnogimi. Čas teden; in čas za pol tedna se je povzročilo daritev in daritve, in krilo templja bo grozota pustoši do konca, do konca dodeljen pusta. « 

 

Knjiga apokalipse po Janezu nam tudi pove, da bo druga polovica (42 mesecev), v zadnjih sedmih letih slabše kot prvič in bo vsebovala dejansko dan srda Boga obdobju.

 

Polovica preteklega tedna je marcem 2012.

 

V marcu 2012 je bilo pomembno znamenje na nebu, da je edina razlaga, smo ugotovili, da bi pozabili, da se je zgodil.

 

«Je črna krogla izjemno velik, morda večji od našega planeta Zemlja je ostala povezana s soncem več kot štiriindvajsetih urah od 8 marec 2012 do 14 ur na 11 marec 2012 O 15 ur univerzalni čas. « 

 

Čeprav qu’inexpliqué je realna in konkretna dejstva, označene z NASA

 

 

Glej moj članek

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Ker so kometi in meteoriti pašniki, bolj ali manj so vsakodnevna resničnost in meteorskih rojev sodijo tudi z naraščajočo frekvenco na Zemlji od marca 2012.

 

Lahko rečemo, da obseg teh pojavov tvorijo zgodnje znake na nebu, da je treba nadaljevati z večjo prihodnje, da pridejo na dan srda Boga znakov.

 

Smo na koncu našimi pričakovanji in dneve, ki sledijo, zato bo s silo stvari zelo težko za vse nas.

 

Po eni strani bo skušnjave postala močnejša, kot je še vedno satan zelo malo časa, da izvede svoj načrt proti Bogu in nas moški.

 

In drugič, na dan srda Boga mora priti tudi pred vrnitvijo našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Vse to nam daje vpogled v velikih težavah, za september 10 mesecev, ki ostanejo.

 

Ukrepati moramo hitro in da pridejo do Jezusa Kristusa in širiti dobre novice « Jezus Kristus je kmalu in je logično, da se leto 2015. »

 

Glej moj članek

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Vabim vas, da objavo tega članka na vaše bloge, pošljete vsem svojim prijateljem in znancem povezava na članek in blog tako, da čim več ljudi, kot je mogoče imeti podatke in jih shrani.

 

Jezus Kristus je kmalu, da je varnost in pogled vseh svetopisemskih prerokb in znaki so ga naredili leta 2015.

 

Devica smo prišli na pomoč njegov nastop v Fatimi, vendar pa je razkril tri majhne otroke in naj bi se objavijo pravočasno, ni bil v celoti.

 

Informacije so bile skovane poznal skrivnosti, ki jih papežev in Vatikanom.

 

Opozoriti je treba, da je papež in Vatikan priznal prikazovanj Blažene Device Marije v Fatimi kot čudežna, pa vendar še vedno zadeti tajne informacije, ki jih je razkrila.

 

Glej moj članek

 

TRETJI SECRET Fatima vrnitvi Jezusa Kristusa na Zemlji – resnic!

 

Mnogi pastirji in eschatologists preprosto sporočamo, da smo na koncu časa, ne da bi razkril bodisi začetni datum ali končni datum bo vrnitev Jezusa Kristusa.

 

Drugi so se izgubili v izračunih če potisnilo da končni datumi ne rečem kar koli.

 

Bog preprosto odkrijejo dejstva, ki jih je konec takrat, ko je bil zapečaten, dokler končni čas.

 

Mi smo ob koncu časa ter jo je treba vsak dan!

 

Moramo imeti pogum, da prizna, da smo grešniki in molili za naše zveličanje prišel dan, Jezus Kristus bo odpravila svoje Cerkve kot tat, ko počnemo, ne bo čakala.

 

Jezus Kristus bo fizično vrnitev na Oljski gori v letu 2015, je očitno, da bo najverjetneje v času praznika trobente med 14. in 15. septembra leta 2015.

 

Ah, sem našel nobenega zanesljiv znak, obvestilo o datumu navdušenja Cerkve.

 

V mojem članku

DATUMI Apokalipse IN Rapture CERKVE razkrila!

 

I kaže na možnost odprave za to leto, najverjetneje v mesecu novembru 2014.

 

Ampak to je zelo možno, da zamaknjenosti cerkve poteka danes in morda za veliko noč in smo skoraj tam

 

Pasha začetek ponedeljek 14 april torek, 22 april večer ob mraku.

 

Christian velikonočni ponedeljek, 21 april.

 

Želim vam srečno pasho (e) 2014 ljubezen, odpuščanje in kesanje.

 

Pridi k Jezusu Kristusu, da še ni prepozno. Vendar bo kmalu pa bo jok in škripanje z zobmi pozno.

 

Jezus Kristus nas ljubi kljub našim napak in grehov.

 

Vprašajte Božje odpuščanje za naše zločine in molijo za odrešenje naše duše in naših ljubljenih bratov in sester.

Bog vam zavarovati ves dan njegovega srda se dogaja.

Victor

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :