PEMULIHAN DARI GEREJA MUNGKIN TINGGI DARI SABTU KE SEMULA, SEPTEMBER 19 HINGGA 202020.

Hasil carian untuk "BASILIQUE SAINT PAUL"

Basilika St. Paul di Rom

 

Selama 10 tahun sejak saya mencipta Blog ini (pada tahun 2009), saya memaklumkan pembaca bahawa Yesus Kristus tidak lama lagi akan kembali ke Bumi untuk 1000 tahun pemerintahannya ketika dia menjanjikan para rasulnya sebelum dia untuk naik di langit empat puluh hari selepas kebangkitannya.

Saya juga memaklumkan pembaca bahawa akhir zaman bermula pada 14 Mei 1948 berikutan penciptaan Negeri Israel yang merupakan jam kenabian zaman dan dari tarikh ini, masa satu generasi, mereka yang akan hidup akan melihat kembali Tuhan Yesus kita di Bumi.

Satu generasi dalam Alkitab adalah tiga tempoh.

Yang pertama adalah 40 tahun tetapi ada masa sudah terlampau,

Oleh itu kita masih mempunyai generasi 70 tahun yang membawa kita ke 2018 dan kita juga mendapati bahawa Yesus Kristus tidak kembali pada tahun 2018.

Jadi sekarang kita mempunyai generasi 80 tahun yang dipetik beberapa kali dalam Alkitab. Dan di sini kita sampai ke 2028.

Saya hanya menggunakan ramalan alkitabiah untuk mencari tarikh anggaran untuk kembali Tuhan Yesus Kristus kita ke Bumi. Malangnya, penyelidikan saya hanya membenarkan saya dua perkara.

Yang pertama adalah untuk mencari tarikh permulaan akhir zaman alkitabiah: 14 Mei 1948. Dalam keadaan ini tarikh ini memberi kita tahu permulaan hukuman.

Yang kedua berkaitan dengan yang pertama, bahawa hukuman setelah mereka mulai, jangan berhenti sampai kembali kepada Kemuliaan Tuhan kita. Selain itu, mereka terus berkembang dengan irama kesakitan melahirkan anak.

Yang membawa saya untuk mendedahkan kepada anda setiap tahun bahawa tahun akan datang akan lebih buruk daripada yang sebelumnya.

Tahun 2020 akan menjadi lebih buruk dari tahun 2019 dan apabila saya berkata lebih buruk saya harus mengatakan yang teruk. Kerana 2020 adalah tahun istimewa. Sakitnya harus mengerikan pada semua mata. Saya bukan seorang penyelam atau pelihat, jadi saya hanya boleh memberitahu anda bahawa kita akan terus dalam kegelapan.

Kita telah hidup sejak 1948 hukuman Allah. Ini bukan bayang keraguan. Mereka akan bertahan sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Walaupun saya bukan seorang penyelam atau pelihat, saya mendapati bahawa penderitaan semua saudara lelaki kita adalah berkaitan dengan setan. Dia menyerang Christendom dan seluruh dunia dari semua pihak dengan kekerasan dan kemarahan.

Kesengsaraan dan ketegangan dalam iklim ketakutan dan ketakutan yang berkaitan dengan Islamisme adalah akhbar-akhbar banyak Brothers and Sisters, yang juga harus menghadapi segala kesulitan cuaca dan bencana yang semakin sering, kuat dan dahsyat.

Ya kita hidup hari-hari hitam dan akan hidup semula.

Kenapa Tuhan membenarkan kekejaman sedemikian kerana sesetengah orang meninggalkan iman dan gereja yang mereka mengkritik negatif.

Saya ingin dalam artikel ini untuk membawa anda sedikit kegembiraan dan harapan, kerana hari kedatangan Tuhan kita benar-benar sangat dekat.

Bagi mereka yang mengikuti blog saya dan anda banyak di seluruh dunia, walaupun baru-baru ini saya dapati penurunan sebenar kehadiran, saya akan memberi anda satu kajian saya yang boleh jika saya tidak memberikan diri saya sendiri harapan sejati kepada semua orang yang sedang menunggu peristiwa bahagia kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus.

Oleh kerana saya tidak dapat mencari ketepatan yang memadai dalam nubuatan alkitabiah mengenai detik-detik akhir zaman akhir, saya mula mencari mereka dalam nubuatan-nubuatan yang tidak boleh dipercayai tetapi cukup dipercayai untuk mengambil kira mereka.

Oleh itu, dalam nubuatan yang telah saya berikan kepada anda, tentang Perawan Maria yang Diberkahi di selatan Perancis di sebuah desa kecil di dekat Itali « la Salette » kepada dua anak kecil.

Dalam nubuatan ini, untuk satu-satunya masa dalam penampakannya, Perawan Maria yang Tercinta mengatakan kepada semua kanak-kanak semua hukuman pada tahun 1864 ketika Yesus Kristus kembali ke Bumi. Ia menakjubkan tetapi semuanya ada di sana. Akhirnya hampir semuanya hilang unsur « tahun kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus »  dan dalam nubuatan lain secara misteri muncul « Nubuatan Paus » yang saya dapati unsur-unsur penting untuk membolehkan kita memahami saat-saat akhir zaman akhir sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Kedua-dua nubuatan yang muncul dalam video dalam artikel ini, saya menjemput anda untuk menonton mereka lagi dan sekali lagi untuk benar-benar masuk ke dalamnya kerana semuanya ada.

Ketahuilah bahawa beberapa peristiwa penting mesti berlaku sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Pertama, Dewa Blessed membangkitkan Paus yang diserang pada zamannya « oleh sebab itu John Paul II » dan bahawa dia dan penggantinya tidak akan melihat kejayaan Jemaat Tuhan « pemerintahan Yesus Kristus pada Bumi. Jadi ia berada di bawah pemerintahan Paus Francis yang akan menjadi kembalinya Yesus Kristus tetapi ia juga bermaksud bahawa selama Paus Benediktus XVI masih hidup, Yesus Kristus tidak akan kembali .

Tetapi Sang Perawan Suci juga mengatakan bahawa Gereja akan dibayangi sebelum kembalinya Yesus Kristus, dan butiran yang diberikannya pada saat ini sesuai dengan zaman yang kita hidup. Benar-benar saya menjemput anda untuk menonton video yang anda akan berada di keldai saya memberi jaminan kepada anda, jadi penjelasan yang dibuat oleh Perawan Maria yang Maha Kudus adalah menjerit kebenaran yang kita hidup.

Semasa anda menonton video, ingatlah bahawa kebanyakan kita semua adalah orang berdosa dan semua harapan untuk pengampunan Yesus Kristus, tetapi Yesus Kristus juga mahu kita bertobat dari kesilapan kita dan meluruskan hidup kita.

Sehingga kedatangan Yesus Kristus Bumi akan berada dalam kegelapan, peperangan, kesengsaraan, keganasan, bencana, akan terus menyerang dengan kekerasan yang luar biasa dan keganasan semua orang-orang di bumi tetapi terutama kekristenan.

Adalah penting untuk membantu satu sama lain dan berdoa kerana hari dan malam akan sangat sukar. Tetapi terdapat semua kemelut yang tidak dapat dielakkan ini, cahaya harapan bagi semua Bruder dan saudara-saudara kita dan bagi mereka yang akan datang kepada Yesus Kristus.

Menurut nubuatan paus, Paus Francis adalah paus terakhir dan dalam hal mana pun berakhirnya kepausan yang dinamai untuk tahun 2027.

Kita tahu dari Perawan Maria yang diberkati bahawa Francis adalah Paus terakhir dan dia akan melihat kejayaan Jemaat Tuhan.

Kita tahu dari Perawan Maria yang Maha Suci dalam nubuatan ini yang bermula dari tahun 1846 bahawa gereja akan terputus dengan baik sebelum kembalinya Yesus Kristus dan apabila gereja akan hilang, maka akan menjadi nabi-nabi Henok dan Elia yang akan berkhotbah cinta Tuhan dan kembalinya Yesus Kristus untuk pemerintahannya 1000 tahun. Tetapi sebelum kedua nabi ini, semua penjaga, para rasul zaman akhir, akan memberitakan Firman Allah dan kembalinya Yesus Kristus.

Sedikit di peringkat saya apa yang saya lakukan selama sepuluh tahun. Dalam sepuluh tahun ini, saya yakin bahawa keghairahan Gereja akan berlaku sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus. Tetapi jika saya salah maka mungkin pada 2020, tujuh tahun (begitu pada awal minggu ketujuh bernubuat oleh nabi Daniel) sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus yang akan berlaku penculikan gereja.

Saya tidak tahu pada masa mana tahun penculikan akan berlaku, walaupun saya bersandar sedikit untuk perayaan sangkakala pada malam Sabtu hingga Ahad dari 19 hingga 20 September, 2020 . Perayaan kuda tahun itu pada dua hari Tuhan orang Yahudi dan orang-orang Kristian.

 

Tuhan memberkati anda dan membimbing anda dalam kegelapan ini sehingga anda menyampaikan.

Jangan lupa menonton video ini beberapa kali untuk memahami sepenuhnya.

Victor

 

 

Mesej sejati dari Perawan Maria kepada Salette (19 September 1846)

 

 

Nubuatan puak | Dokumentari 2016

 

 

Kisah St Paul di luar dinding

Harus diingat bahawa Pope Francis menduduki tempat terakhir yang ada!

 

Senarai 265 paus dari Peter kepada Benedict XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :