Vissza a bárányt 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Jézus Krisztus,

Egy az Isten, egy a Föld, egy People.

 

A Biblia azt mondja, hogy Isten « van », és hogy ő teremtette a világot, a föld és az ember.

 

Szerint a héber naptár szerint mi lenne ebben az évben 2016, a 5777 -énévi létrehozása az emberiség az Isten.

 

Mit kell ismernem ellenkezik a tudományos bizonyítékok pszeudo-tracing emberiség több mint egy millió év.

 

A történelem során a Bibliát tanította az embereket, hogy ezt a szálat a szakszervezeti Isten és az emberiség.

 

Sajnos, az ember ahelyett, hogy közelebb kerüljenek Istenhez e tanítás továbbra is elmozdulni.

 

Annak ellenére, hogy a Biblia tanításával, sok félreértés merült az emberiség történetében. Voltak napimádók, a hold és a kísérteties képzeletbeli istenségek. Az emberek még imádott, mint az istenek a példában a fáraók.

 

De az az ember, a modern világ még tovább sértés Isten! A férfi egyszerűen elutasította az alkotótól vagy rosszabb ember úgy viselkedik, mintha Isten nem létezne.

 

Tehát Isten nincs jelen az elme a modern ember, a férfi elkezdte álma válik egy isten.

 

Franciaország ellenére Clovis és Jeanne d’Arc, továbbra is felháborodást Isten a történelem folyamán (a mészárlás protestánsok Szent Bertalan, boszorkányüldözése, letartóztatások és kivégzések a templomosok és Jeanne Arc, stb ..), és Franciaország végre megjelent az Isten az állam alatt a 1789-es forradalom.

 

A Köztársaság akarta vezetni Isten az élet Franciaországban 1789-ben, és azt látjuk, ahol végül vezet.

 

227 évvel később, Franciaország tönkrement, megszállták és kisemmizett vagyonát ezen ál-nyugodt támadók, akik üdvözölték jelentősnek, segített, elhelyezett, etetni, gondozni ingyenes, és még fizetett havonta az adókat!

 

Pedig a francia valószínűleg élni « szegénységben » annak ellenére, hogy sokszor fájdalmas munka, és sok minden nehéz a szerény családi költségvetést, « a nyomor » , amikor ütött a munkanélküliség.

 

Nyugdíjas ők a legjobbak a bizonytalan és a legrosszabb esetben a nyomor, miután egy hosszú élettartamuk általában nagyon fájdalmas.

 

A francia nép megbélyegzik, és elítélte a bizonytalanság és nyomor javára ezeket az idegen megszállók, amellyel kénytelenek voltak a kormányok együtt élni.

 

Ez az élő szett ára van, és ez a francia emberek, akik támogatják azt, hogy nagy fájdalmak « adók, adók, díjak és költségek mindig fontosabbak, míg a szociális juttatások csökkennek arra a pontra, hogy a francia emberek csak nagy nehézségek árán kezelést.

 

Az elnök François Hollande van még, legalábbis a könyv az ő ex-szeretője, sértegette népét megnevezésével: « A fogatlan ».

 

Ez a kifejezés szégyenteljes, gyalázatos, megalázó és sértő mégis tükrözi a valóságot, mert igaz, hogy a francia nem gyógyul megfelelően.

 

Az ára a fogászat fogpótlások gyakran megfizethetetlen élők szegénység és a nyomor, és valójában gyakran fogatlan lények.

 

Ezzel szemben ezek a kezelések, fogsorok szabadon mindezen idegen betolakodók!

 

Mi, keresztények megértsék, hogy ez az Isten hiánya az élet Franciaországban vezetett bennünket, hogy ezt a apokaliptikus helyzet.

 

És hogy megértsük, Isten akarta, hogy ezek idegen « megszállók » vannak a vallás Lucifer « iszlám ».

 

Amint látjuk, minden nap élünk az utolsó időkben, és akkor a végén a visszatérő Urunk és király Jézus Krisztus.

 

Nagyon remélem, hogy ez a visszatérés a szeptemberben vagy hónap október 2016

 

De meg kell ismernünk, hogy én már rossz, és nem tudom kizárni, hogy ezúttal én még mindig rossz.

 

Sajnos előfordulhat, hogy meg kell várni néhány évtizeddel vissza a Lord.

 

De remélem, nem azért, mert a fájdalom kezdett (ami tagadhatatlan) , és a sztrájk nagy erőkkel 29-től 2008.

 

Azt is tudjuk, hogy romlani fog inkább visszatérni a dicsőség Jézus Krisztus óta visszatérése kell lennie, a fájdalmak a szülés.

 

Tehát a fájdalom fokozatos és csak súlyosbítja tovább!

 

Ha Jézus Krisztus visszatér idén 2016, hamarosan megszabadul minden ilyen fájdalmak élet. Ezért alapvető fontosságú, hogy továbbra is az Istennel való ima által kért bocsánatot minden nap a mi bűneinkért, hibáinkat, hibáinkat, a gonosz tetteket, és a tisztátalan gondolatok.

 

Megvan az életünkben kiemelje a keresztény értékeket, segítve azokat, akik kérnek tőlünk segítséget, beleértve a jelen betolakodókat.

 

De azt is meg kell védeni a kultúránkat, a történelmünket, értékek és hazánk Franciaországban.

 

Figyeljük meg, hogy azt mondom, Franciaország érvényes minden európai országban elárasztották mintha nyelvünk, történetek és a mi országokban más, keresztény hitünk közös.

 

Azt kell tisztázni, hogy ez a gyenge pontja, a kormányok arra ösztönzi az összes népek elvándorlása, hogy jön nem csak a Szíriából, de a világ minden tájáról egy jobb élet Európában, különösen Franciaországban.

 

Az utolsó napok előtt a visszatérő Jézus Krisztus lesz a legkeményebb meghatározása az emberiség. Imádkoznunk kell erősen mindent meg kell tenni ebben az évben, 2016.

 

Ez hagy nagyon kevés időt, hogy a legtöbb lény Krisztus keresztelés.

 

Azt is talán, hogy a keresztség felajánlani minden bevándorló, hogy Isten küldte őket Európában. Tehát ne habozzon, hogy tegyen javaslatot a keresztség mindenkinek, aki kéri a segítséget.

 

Úgy gondolja, hogy ha Isten azt akarta, hogy mi lehet a helyére minden család a bevándorlók.

 

Alázatos maradjon és hála Istennek, a szeretet, amely elvezet bennünket annak ellenére, hogy a mi bűneinket, hibáinkat, hibáinkat, a gonosz tetteket, és a tisztátalan gondolatok.

 

Sajnos, ha Jézus Krisztus lassan jön, és ő visszatér majd, így lesz egy nagy probléma 2017-ben.

 

Ez lesz a francia elnökválasztás, és minden az ő lelkiismerete megy szavazni a jelölt az általuk választott.

 

Meg kell azonban figyelembe, hogy a Köztársaság egy árnyéka maga és a szuverenitás megszüntették, és a valuta.

 

A hatása és befolyása Franciaországban a világon périclitent egyre óta General De Gaulle.

 

Ha semmit sem teszünk, hogy végleg megállítani és visszafordítani az invázió, az elkövetkező években a francia lesz a kisebbségi keresztények és a köztársasági ha még létezik, de már nem a világi és Korán-e változás lesz demokratikus, a közvélemény-kutatások.

 

A hatóságok megtiltották, hogy az igazat, hogy az emberek. Tehát nem a számok hivatalosan létezik a számos francia muszlimok, de bárki láthatja, minden városban, minden környéken, hogy az iszlám közösségek egyre fontosabb Franciaországban és Európában.

 

Ebben Nyilvánvaló, hogy a fontosságát, hogy ezek a közösségek megdöbbentő!

 

Támogatás a közvélemény-kutatások ilyen laza politika az iszlám bevándorlás akkor mozdulni a hit, a kereszténység és Jézus Krisztust.

 

Bíró, és elítélik a bevándorlók is mozdulni a hit, a kereszténység és Jézus Krisztust.

 

De ne felejtsük el, hogy a jótékonysági kezdődik önmagunk és muszáj, hogy saját.

 

Tehát függetlenül a döntései a választott tisztviselők mindezen hódítók bevándorlók, gondoskodnunk kell arról, hogy a döntéseket alkalmazott szeretettel és keresztény szeretet.

 

Egy olyan időszakban, amikor az emberek elutasítják Istent, mondván:« humanisták » ők jobban aggódnak a sorsa mások, mint a saját sorsát és a sorsa a lelkük.

 

Ezért valószínű, hogy az elnökválasztás után, függetlenül a választási nyilatkozatok és ígéretek, a migrációs hullámok továbbra is söpörni Európában és különösen Franciaországban.

 

Ugyanazok az okok mindig ugyanazt a hatást, hogy az iszlamisták voltak a keleti fogják csinálni Európában.

 

Az erőszak, polgárháború és vallási háború tehát biztosan felvidít a keserű következményei után a francia elnökválasztás. Ha nem előbb !!!

 

Egy olyan világban, ahol maga a pápa elvesztette hitét akár elismerik minden vallás igaz, és mint vezető utak Isten, így érthető, hogy sok testvéreink, akik tartják a valódi értelmét hit egyre korlátozottabb.

 

Korlátozott is egyre szabadságunkat. Hamarosan minden bizonnyal nem az a szabadsága, hogy felmondja az összes ellen hat keresztény hitünk ellen egyházaink és eroszak ellen testvéreink Franciaországban és a világ többi része.

 

Tehát szeretett testvéreim, írtam két könyvet az első ajtó a címet a blog neve. « A prédikátor a Return of the King » és felirattal « A sötétség a fény » Ez a könyv az első részben bizonyul Isten létezését, és elmagyarázza, hogy miért a sok alkotások, amelyek az ember és mi lesz a sorsa azoknak, akik úgy döntöttek, hogy kövesse Isten akaratát. A második rész a könyv tartalmaz néhány cikkem fontosnak tartottam, és mentse egy esetleges lezárásáról blog akaratom.

 

A második könyv, melynek címe : « Franciaországban, a kultúrában Köztársaság sodródott » , és amelynek alcíme : « A Prédikátor A király visszatér » magyarázta az első részben, hogy hogyan is megtévesztette és elárulta a történet fatidiquement találjuk magunkat a végén az idő rabszolgaság. Ismerteti továbbá Franciaország tud kijutni a megszokott kerékvágásból, « visszatérés a francia király, » ha a visszatérő Jézus Krisztus kell végezni néhány évtizedben. A második rész a könyv is tartalmaz néhány cikkem Azt is fontosnak tartjuk, hogy mentse a lehetséges lezárása a blog akaratom.

 

Bármi is történik, a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus a mi generációnk, ez egy abszolút bizonyosság! És ez nem szenvednek az árnyéka kétség!

 

De a Biblia is azt mondja, hogy amikor Jézus Krisztus visszatér az igaz hitet szinte teljesen eltűnt a Földről.

 

Tehát akkor is, ha meg vagyok győződve a küszöbön álló visszatérésének és a gyorsaság a mi Urunk Jézus Krisztus a 2016. évre, az a tény is, hogy lehet, hogy tévedek, és hogy mindkét könyv biztosan segít mert csak Isten tudja, mi az ellenség képes hit.

 

Látjuk, és figyeljük meg, hogy 2008 óta a kereszténység már leszállt a pokolba. Testvéreink elpusztulnak világszerte az általános közöny a mi választott tisztségviselőket. Azt látjuk, hogy az iszlám hadat keresztények ellen.

 

A szeptember 27, 2015 Ferenc pápa még azt is tagadta Jézus Krisztus székesegyház Szent Patrik az USA-ban, ami egy hivatalos nyilatkozatot a halál a katolikus egyház által Pope Francis, aki már nem volt hajlandó az attribútumok a függvény pápai, amikor kinevezték március 13, 2013.

 

Azt látjuk, hogy minél több idő telik el, annál inkább « keresztények »különválasztják, és tegye a dokkolóba.

 

sötét napok előtt, ezért úgy döntöttem, hogy írjon két könyvet, hogy hasznos lesz, hogy készítsen diszkrét találkozók vagy titkos szükségszerűen a korai keresztények, vagy akár meg is evangelizálni és újra, amíg a visszatérés az Úr.

 

Abban a reményben, azonban, hogy ez nem szükséges, és hogy ez az idő jó, és hogy Jézus Krisztus valóban vissza idén 2016 szeptemberben vagy októberben, azt hiszem, az alkalomból az ünnep trombiták között 03. és október 4..

 

Elmagyaráztam a blog a múlt héten a bibliai idők végezetéig, egy hétéves időszakra már megjövendölte Dániel próféta 600 évvel ezelőtt az első eljövetele, Jézus Krisztus.

 

Az elmúlt hét évben, hogy lezárja az idők végezetéig, az Isten büntetése.Ez azt a jóslatot, hogy ez a hét év alatt két alkalommal három és fél év, és a második három és fél év, a fájdalom lesz sokkal világosabb.

 

Amint azt jelentette cikkemben a visszatérő Jézus Krisztusnak 14 VAGY 15 szeptember 2015! Az ünnepen a trombiták a visszatérő Jézus Krisztus kellett beavatkozni a végén a hét éves nyomorúság, az elején én elhelyezni, hogy szeptember 29, 2008 után tőzsdekrach a Wall Street, mert az erő megjegyezni, hogy azóta minden beharangozó jelek és próféciák a visszatérő Jézus Krisztus történnek egyre erő és nagyságát.

 

A visszatérő Urunk kellett beavatkozni szeptemberben vagy októberben 2015. És mégis mindannyian tapasztaltuk, hogy ez hiba volt. Mégis, a fájdalom valódi volt, és egyre nagyobb, mivel szeptember 29, 2008.

 

A hiba azt hiszem által nem vette figyelembe, hogy a prófécia említett kétszer három és fél év.

 

Végül megértettem, hogy ha a prófécia azt kétszer három és fél éve van egy holtidő a két időszak között három és fél éves.

 

Az első időszak véget ért március 2012 egy nagy jel az égben, amely sajnos figyelmen kívül hagyja, mivel aránytalan volt, és váratlan: spanyol nyelvű videó.

A második rész a három és fél kezdődik véleményem kinevezésével Ferenc pápa március 13, 2013 , és egyértelmű, hogy a fájdalom továbbra is, és rontja egyre minden területen.

 

Három és fél után március 13, 2013 elvezet minket szeptember 13, 2016!

 

Tehát, meg kell mer bevallani. Az elemzést az összes jelek és próféciák a Bibliában említett jelenti be a visszatérését Jézus Krisztus felfedi a hosszú listát az események mindenféle, hogy élünk a Földön.

 

Katasztrófák, földrengések, felhőszakadások, viharok, hurrikánok, Exodus, járványok, éhínségek, az erőszak, a háborúk és háborúk híreiről, a terrorizmus, az értékvesztett, számtalan haláleset a halak, madarak és a vadon élő állatok és az állati magyarázat nélkül napi az élet a bolygó és az emberiség. Ezek az események is megjövendölte, hogy be a visszatérés a Lord és King, Jézus Krisztus az egyetlen fia, Isten jön, hogy uralkodjon a földön ezer évig, hogy jön, amíg világvége.

 

Igen furcsa, mert úgy tűnhet, mi talán hamarosan találkoznak a szerző.

 

Azt akarom, hogy legyenek óvatosak, és azt mondják, talán, és bevallom, hogy én még talán egyszer tévedésből.

 

Nem vagyok próféta már tudja, és így már nem szégyen bevallani lehet, hogy tévedek. Azonban, ha Jézus Krisztus ránk hagyott jeleket az, hogy vizsgáljuk meg, és várjon, amíg ad nekünk erőt és reményt leküzdéséhez szükséges kapcsolatos nehézségeket az idők végezetéig.

 

Ez a jó hír a visszatérő Urunk.

 

De el lehet képzelni, hogy ha van jó hír is van rossz hír.

 

Az első rossz hír az, hogy a következő hónapokban lesznek túl nehéz, ahogy vezet, nagyon közel a nap visszatérésének Jézus Krisztus, és hogy az utolsó napokban lesz a legnehezebb. Ők lesznek a napszak az Isten haragja.

 

Ezért nagyon fontos a következő hónapokban, hogy nagyon szorgalmas ima, kérve megbocsátás és a bűnbánat. Miután az is lehet, túl késő !!!

 

A második rossz hír az, hogy én nem tudom, hogy az elragadtatás a templom lesz az utolsó pillanatban, vagy mielőtt a napszak az Isten haragja.

 

Imádkozzatok szeretett testvéreim, hogy a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztust, az nem előny késik, mert a fájdalom elviselhetetlen lesz sokunknak.

 

Azonban mi lehet annak ellenére, hogy a helyességét én elemzés alapján várni néhány évet a visszatérés a mi Urunk és előre elnézést kérek.

 

Az Úr útjait is, és azt találtam, gyakran áthatolhatatlan!

 

Ha meg kell várni néhány évtized alatt nagyon nehéz lesz, és felhívom a figyelmet arra a tényre, hogy a hazugság követői az ellenféltől Krisztus sokkal nagyobbak, mint azok megjelennek, és arra hívlak benneteket, hogy megtekinthesse ez a videó ebben a blogban az oldalon:  »  ITT   «  , hogy képet alkothassunk a nagysága a hazugságokat elviselni korosztály a Föld korát.

 

Szeretett Testvéreim Krisztusban hívlak benneteket, hogy kötelezze a könyveimet a Edilivre két kiadásban.

 

Isten áldja meg és tartsa meg a helyes és erényes szeretet útján, a béke, az igazságosság, a részvét és az alázat, hogy nyomon követhető Jézus Krisztus és a vezetékeket általa Istennek.

 

A jobb érthetőség kedvéért, mi vár az emberiség, arra kérem, hogy olvassa el a cikket a visszatérő Jézus Krisztus szeptemberben vagy október 2016

 

A zsidó ünnep trombiták tartandó 03. és október 4., 2016 kell mindannyiunkat meglepett az arcát a Föld …. !

 

győztes

 


EDILIVRE

Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2. emelet

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

A záró ezt a cikket, azt vettem észre, hogy a televízióban a horror még hit sok család robbantások Belgiumban.

Belgium

Én arról tanúskodnak, itt az én mély szomorúság és felkéri az összes szeretett testvérek Krisztusban, hogy imádkozzanak az áldozatok és családjaik.

 

Ne hallgass gyűlölni, de hogy ezek a gyalázatos cselekmények megértetni velünk, hogy a terroristák végzik vágási nevében Isten hívják Allah!

 

Az iszlám vallás Lucifer és a kezdetektől fogva az iszlamisták beszélnek Szerelem fegyverrel a kézben!

 

És azt mondják, hogy a pápa azt állította, hogy minden vallás igaz, és ők is út Istenhez!

 

Ne felejtsük el egy pillanatra, hogy Jézus Krisztus azt mondta  :

 « Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam! « 

 

Isten áldja meg.

győztes


%d blogueurs aiment cette page :