Іслам і Soundbites Папа Франсуа

 Каран

 

 

Іслам поўным і усёабдымнай рэлігіі, збалансаваны і ўмераны рэлігія, рэлігія міласэрнасці справядлівасці і роўнасці, адрозніваецца рэлігія і адрозненне, рэлігія Іслам аўтарам.

 

Вось як гэта звычайна прадае нам Іслам!

 

Але праўда вельмі розныя!

 

Іслам ілжывая рэлігія.

І

Доказы відавочныя.

 

Адзін не можа прэтэндаваць на служэнне Богу, кажучы пра каханне са зброяй у руках і выкананне тых, хто адхіляе іслам.

 

Тым не менш, гэта тое, што кожны можа бачыць кожны дзень у кожнай краіне, якія пражываюць у ісламскім праве.

 

Але на самой справе, ніхто не можа спасылацца на каханне без талерантнасці!

 

І талерантнасць не з’яўляецца часткай ісламскіх каштоўнасцяў, як усе тыя, хто адмаўляецца іслам прысуджаныя да смерці ў Каране.

 

Тыя, хто адмаўляецца іслам самі прысуджаны да смерці ў Каране!

 

Гэта каханне, што іслам вызнае!

 

 

У Каране выбар просты для людзей, альбо гэта жыццё раба альбо пакута (прыклад таго, што мы бачым па ўсім свеце), які прапануецца для тых, хто прымае іслам або смерць для ўсіх, хто адмаўляецца іслам.

 

Мы бачым, што жыццё мусульман у ісламскіх краінах рэальнае жыццё рабства і абсалютнай пакоры імамаў. І катаванні або смерць, калі яны адмаўляюцца падпарадкоўвацца.

 

Некаторыя мусульмане так абумоўлена ісламу яны становяцца фанатыкамі і ва ўсіх адносінах за межамі таго, што ад іх патрабуецца Каран.

 

Вядома цяпер ісламскія законы прымяняюцца на законных падставах у краінах або мусульманскім большасцю.

 

Але заўтра дэмаграфіі і іміграцыі разрегулированной Іслам будзе большасць у многіх заходніх краінах, і ісламскія законы, то будзе з’яўляцца на Захадзе.

 

Гэта будзе шарыят з ампутацыі, stonings і жанчыны зводзіцца да ролі фігурацыі і сэксуальнага аб’екта.

 

 

Іслам з’яўляецца рак рэальнага кампаніі!

  

 

Іслам горш нацызму, ісламісты заняволіць людзей па хлусні і тэрору.Яны робяць іх найбольш агідных злачынстваў, рэжучыя мовы, рукі і ногі ў якасці штрафаў за парушэнне законаў Карана.

 

Яны нават забіваць тых, хто адмаўляецца гэтыя ісламскія законы і нават гуляць у мяч з галавы няшчасных ахвяр.

 

Найбольш небяспечнымі з’яўляюцца ісламскія фанатыкі ісламістаў, яны сапраўдныя салдаты Люцыпара.

 

Яны крыважэрныя варвары, якія пераследуюць, пераследуюць і забіваюць тых, хто адмаўляецца іслам і асабліва хрысціянаў.

 

Мы павінны называць рэчы сваімі імёнамі! Тыя, хто абараняе і падтрымлівае ісламізацыі народа з’яўляюцца саўдзельнікамі ў злачынствах супраць чалавечнасьці.

 

Мухамед быў у свой час у лепшым выпадку ашуканыя і злоўжываюць Люцыпара, які быў ставіць як анёл Гаўрыіл.

 

У адваротным выпадку гэта было узурпатар, які пры саўдзеле некаторых адукаваных ў іўрыце і хрысціянскай закона заснаваў рэлігію і напісаць новую Біблію « Каран », « перанялі » праўда юдэяў-хрысціянскай Бібліі для таго, каб заваяваць яго час канкуруючыя плямёны і зацвердзіць сваю ўладу над народамі Блізкага Ўсходу.

 

Яго пераемнікі былі пасля яго аж да змены або дадання да вершаў Карана, каб апраўдаць свае дзеянні і захаваць заваяваныя народы пад іх панаваннем.

 

Але тыя, у дваццаць першым стагоддзі верыць і падтрымліваць тых, з розуму крыважэрны, аднолькава вінаватыя яны ў злачынствах супраць чалавечнасьці!

 

Варта памятаць, што ў Каране Ёсць вершы, якія далёкія ад чароўнага натхнення для прыкладу з іх:

 

Я запрашаю вас паглядзець гэта відэа спецыяліста ў ісламе.   абат Гі старонак

 

 

Сатанінскія Вершы

 

Крыніца:

https://www.youtube.com/watch?v=qlt7UGzGg-8

 

 

Сура 53

http://islamfrance.free.fr/doc/coran/sourate/53.html

 

 

 

Вершы 19 і 20:

 

53:19: Што вы думаеце [божышча] лац і Оза,

Каментары:  Што вы думаеце пра аль-Лат і аль-deities’Ouzza

 

53:20: І Манат, іншы трэці?

Каментары  : і трэцяе Манат? Гэтыя боствы былі каменныя ідалы, што многобожников любіў, сцвярджаючы, што яны будуць хадайнічаць за іх перад Богам. Гэта азначае, што: Ці з’яўляюцца гэтыя ідалы, здольныя што-небудзь, што вы пакланяецеся акрамя Алаха Усемагутнага, што я толькі што сказаў вам ?. Нягледзячы на пагарду дзяўчынак, яны сцвярджалі, што анёлы дачкі Бога. Ён ім сказаў:

 

http://baladislam.over-blog.com/article-tafsir-sourate-53-l-etoile-par-al-jalalayn-98703250.html

 

 

Было б неразумна меркаваць, што іслам вядзе да Бога, таму што мы бачым кожны дзень, і бачачы ўсе жахі, усе злачынствы і ўсе масавыя забойствы, учыненыя хрысціяне ісламістамі ў імя  ісламу, Мухамеда, у Каране яго Хадысе .

 

Іслам аберацыя, гэта агідна і брыдка звер, які спарадзіў ў канцы часу монстраў, крыважэрныя і фанатычныя  ісламісты « джыхадзістаў » Яны знаходзяцца ў значэннях жаху  сто разоў горш, чым нацысты!

 

Што яшчэ больш сур’ёзным з’яўляецца тое, што  » ісламісты  джыхаду « кажуць прымяняюцца да ліста  Каран  і  « Хадысе »  (ілжэпрарок Мухамад), і таму ўлада і нават абавязак  забіць  усіх, хто адмаўляецца іслам .  « Габрэі, хрысціяне, атэісты і іншыя … »

 

Іслам на самай справе яд і на самой справе гэта рэлігія Люцыпара, ён стварыў лежачы, каб знішчыць хрысціянскі і страціць ваджэння прама ў пекла ўсіх тых, хто прыходзіць да яго (мусульман).

 

Ісламісты Фальшываманетчыкі!

І Блюзнер!

 

Крыніца:

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5mXw99TaY8

 

Глядзіце таксама мой артыкул:

 

ВАЙНА час паміж Езусам Хрыстом і Люцыпара у Божай справядлівасці

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/04/16/la-guerre-du-temps-entre-jesus-christ-et-lucifer-dans-la-justice-de-dieu/

 

Вядома мусульмане, якія прадстаўляюць больш за мільярд людзей « Мужчыны, жанчыны і дзеці » ў агульных добрых чалавечых істот, цёплы і шчодры. Яны прызначаныя для вялікай колькасці і вельмі пабожны перакананыя сваім сумленнем, каб служыць Богу.

 

Але, на жаль, яны з’яўляюцца ахвярамі сіндрому   Стакгольме   і як такія яны падлягаюць імамы і фанатычныя ісламісты, якія прыводзяць нягледзячы сябе непасрэдна Люцыпара ў пекла.

 

Але мусульмане, як кожнага чалавека на Зямлі Богам вольную волю і так з’яўляюцца саўдзельнікамі ў злачынствах супраць чалавечнасьці, учыненых ісламістамі ў імя іх Бога « Алахам ».

 

Аднак яны ўсё яшчэ могуць прыйсці да Ісуса Хрыста і, такім чынам, будуць дараваныя і выратаваны. Але яны павінны разумець, што мы не можам служыць двум гаспадарам адначасова.

 

Вы не можаце служыць Богу і Люцыпару як!

У той час як « слова » Люцыпар мае тыя ж інгрэдыенты, як « слова » Богам« Каханне і закон » Вынікі, тым не менш супраць.

 

Бог:  Там няма любові без закона і правы без кахання!

Люцыпар  :  Там няма законаў у любові і каханне ў Законе

 

Тыя, хто не прыйшоў да Ісуса Хрыста, каб ісці да Бога, не можа быць захаваны!

 

Мы павінны ведаць, разумець, прызнаваць гэта і ўзяць на сябе адказнасць.

 

Вось два вельмі відавочныя відэа я запрашаю ўсіх вас, каб паглядзець, каб зразумець выключную важнасць выключную час як гэта пакаленне жыцця чалавецтва.

 

Пасведчанне Бацька Morand святар экзарцыста:

Сатанінскія сеткі

 

https://www.youtube.com/watch?v=DpDvgiD6f0k

 

Цуды ў Бібліі – 600 Цуды выкананых прароцтваў

https://www.youtube.com/watch?v=41h4NNaQ77M

Як я ўжо пісаў у сваёй папярэдняй артыкуле  »  ТУТ   »  хрысціянства напалі звонку, але і знутры.

 

І нават таты павінны прадстаўляць Хрыста на Зямлі і рыхтавацца да вяртання.

 

 

Папа Францыск 16 мая 2015 на твітар

ПАПАПапа Францыск Pontifex_fr 

Лепш параненыя Царква, але стаіць на шляху, таму што хворы Царква зачыненая на сабе .

 

На першы погляд усё могуць пагадзіцца на чытанне твіт Папы Францыска, царква паранены дарэчы царква, ўпісваецца ў яго пакутах працягвае працаваць у славу Ісуса Хрыста і Бога.

 

Але глыбей аналізаваць гэтую маленькую фразу таты на твітар, сэнс вельмі глыбокі яму.

 

Па-першае Папа прызнае аснове параўнальнага малюнка, праўдзівая царква паранены ў яго плоці.

 

І па ўважлівай прычыне, але гэта не кажа, што, паколькі Ватыкан IIшмат цэркваў закрываюць свае дзверы з-за адсутнасці прыхаджан і святароў.

 

А тыя, хто застаюцца, канфесіяналы і малюскі паступова знятыя.

 

Яны ўсё часцей апаганеныя, вандалізму, разрабаваны і спалены яшчэ.

 

Хрысціяне падвяргаюцца пераследу і забітыя ісламістамі.

 

І нават у царкве ёсць абуральнае марнаваннем вучэнні Езуса Хрыста, хрысціянскіх каштоўнасцяў і сям’і.

 

Тады, відавочна, сказаў, што Папа Царква хворая і не можа вылечыць, калі ён застаецца закрытым на сабе.

 

Што яшчэ, відавочна, азначае, што Царква павінна быць адкрыта для іншых рэлігій. І так Іслам!

 

Нарэшце ён ставіць два бачання царквы ў параўнанні.

 

Той, хто застаецца траўму на дарозе, годнай і той, які хворы, таму што ён па-ранейшаму зачыненыя.

 

Усе разумеюць, што ў той час як тата Фрэнсіс гэтай маленькай фразы паказвае, што царква, ён павінен абараняць гэта адзін для рэалізацыі ахвяру і пакуты дзеля славы Ісуса Хрыста і Бога, адкрыўшы да іншых рэлігій ,

 

Але мы таксама павінны разумець, што, адкрыўшы да іншых рэлігій Царква таксама прымае іслам у ёй і ўсёй яе варварства!

 

Але тады мы павінны разумець, што Папа Францыск поўны разрыў з вучэннем Езуса Хрыста.

 

Ён сказаў, што ўсе рэлігіі былі верныя   (ТУТ ) , і цяпер ён хоча, каб увайсці іслам і іншыя рэлігіі ў Царквы Ісуса Хрыста!

 

Тата адукаваны чалавек, мы сутыкаемся з такімі укусаў, хоць вымушаны спытаць сябе аб рэальнай матывацыі !!!

 

Што даказвае, відавочна, што ён адкрыта адмаўляе вучэнне Ісуса Хрыста.

 

Успомнім яшчэ адзін невялікі прысуд вымавіў яго Езусам Хрыстом, ёсць дзве тысячы гадоў, і гэта больш, чым калі-небудзь актуальныя і сёння: « Я ёсьць шлях і праўда і жыццё, ніхто не прыходзіць да Айца, але мне! « 

 

Ісус Хрыстос не шукаць вітаць ў сваёй царквы і іншых рэлігій, наадварот, гэта вельмі выразна. Гэта ясна кажа, што гэта адзіны шлях да Бога!

 

Фрэнсіс Папа заклікае ўсіх яму прытрымлівацца яго шлях у яго рэлігіі, калі ён ведае, што ўсе рэлігіі вядуць да Люцыпару, акрамя аднаго,  « хрысціянства »!

 

Папа Францыск відавочна паводзіць сябе як гуманіста кіраўніка дзяржавы, а не як царква кіраўніцтва Ісуса Хрыста!

 

Адназначна, Царква павінна заставацца закрытай добра, і верны сваім каштоўнасцям і вучэння Ісуса Хрыста і, такім чынам, застаюцца цалкам зачыненымі для іншых рэлігій.

 

Але, вядома, царква павінна вітаць і накіроўваць, некаторыя рэлігіі яны прыходзяць, усе тыя, хто жадае ісці да Бога.

 

Але ісці да Бога праз Езуса Хрыста, мы павінны ісці, і мы ведаем, што адзіны спосаб, мы павінны стаць хрысціянінам каталіцкая. »Вадохрышча, пакаянне, просячы прабачэння ў малітве да Бога за грахі, учыненыя і Ісуса Хрыста, каб быць нашым Збаўцам і пасылае нам Святога Духа, каб весці нас і дапамагаць нам у нашым жыцці.

 

Але ў любым выпадку Царква Ісуса Хрыста павінны пайсці на кампраміс з іншымі цэрквамі і іншымі рэлігіямі.

 

Існуе толькі адна праўдзівая рэлігія з’яўляецца адным тым, што Ісус Хрыстос спытаў Пятра, каб стварыць « хрысціянскі », і ёсць толькі адзін, і сапраўдная Царква каталіцкая Царква.

 

Адзіная сапраўдная Царква Ісуса Хрыста Каталіцкі Касцёл, але, на жаль ужо не царква Ватыкана з выбарамі Папы Францыск адмовіўся, так як атрыбуты якасці таты браўзэр прызнаючы, што проста як біскуп Рыма.

 

Мы называем « Папу » біскупа Рыма « Францыска », таму што тата заўсёды абіраецца ў той жа час прызначаны біскуп Рыма.

 

Але ясна, што « Франсуа » пасля яго абрання Папам адмовіўся агульную адказнасць адмаўляючы Царква атрыбуты і прымаючы толькі біскуп Рыма бясплатна!

 

Гэта ўнікальны выпадак у царкве з моманту яе стварэння!

 

Святой каталіцкай царквы афіцыйна перастала быць таму, што ён не быў гід, пасля 28 люты 2013 пасля адстаўкі апошняга Папы Рымскага Бенедыкта XVI.

 

Мы з тых часоў мой умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце, чакання і дастаўлены да нас нават у чаканні хуткага вяртання нашага Госпада на гары Аліўнай, якая, тым не менш папярэднічаць выкрадання свайго дакладнага царквы, што я хачу ўсім сэрцам, што вы можаце ўсё далучыцца.

 

Я запрашаю Мае умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце Езусе, каб чытаць у гэтых заблытанай часы гісторыі чалавецтва, 24 раздзел Евангелля ад Матфея, прысвечаны вяртанню на Зямлю нашага Госпада і цара Ісуса Хрыста толькі Сын Божы.

 

спасылка:  Канец Дзён

 

Але цяпер да вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста, толькі наша вера і любоў не павінны накіроўваць нашы крокі ў жыцці.

 

Мы павінны разумець, што ў канцы часоў, Люцыпар прыходзіць з сілай і несувымерных і пазачарговага хітрасці і без дапамогі Найсвяцейшай Панны Марыі, Святы Дух Ісуса Хрыста і Бога мы не маем Люцыпар шанец супраць вялікіх энергічныя і хлусам усіх часоў.

 

Давайце маліцца мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце Езусе на боскую абарону.

 

Гэта Каханне і Свет Хрыста з вамі назаўсёды.

Віктар

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :