OFFICIELL dödförklaring av katolsk kyrka

korsa

 

I videon på portugisiska vi förstår påvens!

 

image002

Vad är chockerande i denna video är att påven öppet förnekar Jesus Kristus.

Påven öppet sagt att det faktum att Jesus Kristus blev korsfäst är ett misslyckande ….!

Nu är detta inte ett misslyckande eftersom Kristus visste att han skulle korsfästas och han berättade även Peter att innan tuppen gal du förneka mig tre gånger ….!

Jesus visste från början av sin predikan han skulle hamna på korset.

Men han gick med på att offra sitt liv för att rädda våra själar eftersom människan är så orena och fiskare inget orent kan komma in i himmelriket.

Det är genom Kristi blod på korset att vi är återlösta!

Påven gjorde hans kommentarer till Jesus Kristus som en enkel profeten säger ISLAM, full av goda avsikter men misslyckades eftersom han dog på korset ….!

Kommer från en kristen sådana anmärkningar är ovärdigt sin tro, men från påven, dessa ord är en officiell dödförklaring av den katolska kyrkan har meddelat att under en dundrande applåder i New York .

För påven Jesus Kristus var inte Guds son (Gud skapade människan som vi lär evangelierna) men en man som andra med gåvor av profetia som dog på korset ….!

De små ironier av påven är alla spikar som växt på handlederna och fötter Jesus Kristus på korset.

Med de sista orden i påven, kan vi officiellt säga att den katolska kyrkan är officiellt död under ett rungande applåder i New York September 25, 2015 vid St Patricks Cathedral.

 

Be innerligt mina älskade bröder och systrar för att återvända till jorden av vår Herre Jesus Kristus som vi är officiellt ensam och i stor fara nu.

PROSIT

Victor


%d blogueurs aiment cette page :