El Llibre – El Predicador retorn del rei

Jo Portugal

Els meus estimats lectors del bloc immobiliari.

 

Tinc el plaer d’anunciar la publicació del meu llibre el títol és el mateix que el bloc « El predicador La Tornada del Rei »

Ja es pot demanar a l’editor « Edilivre » abans que sigui a les llibreries

Títol de la ponència: « El Predicador retorn del rei »
Edicions Edilivre – Aparis

175 boulevard Anatole France

Bat A, segon pis

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Contacte: http://www.edilivre.com/contacts

coberta

 

Cristianisme en la nostra societat és descuidat, abandonat i sacrificat als interessos de l’humanisme en el nom ens trobem que estem a poc a poc « esborrats », i que s’enderroquen les nostres esglésies. Trobem la mateixa extraordinari auge de l’Islam a tot el món.

 

Si llegeix el meu blog, vostè sap que això és un presagi forts signes de l’imminent retorn de nostre Senyor i Rei Jesucrist.

 

Així que, com molts podrien ser estalvis, tots hem de fer tot el possible perquè el món sàpiga i entengui que Jesucrist és el rei del món i ell està de tornada aviat per jutjar els homes i les nacions.

 

És per això he creat aquest blog i li dono les gràcies cordialment a visitar i llegir els meus articles.

 

El bloc està ara va visitar prop de 500 vegades al dia. Això podria ser considerat un veritable èxit.

 

Però, això no és suficient per dir-li al món el retorn del Rei Jesucrist i així que vaig decidir escriure un llibre perquè el major nombre de no tenir accés a Internet està informat i que tothom pot decidir la seva ànima i la consciència del camí que vol seguir.

 

En la nostra societat fosca, la nostra fe es demostra i molts se senten abandonats per Déu, però li asseguro que no ho és.

 

Déu mai no ens abandona, ell ens estima prou com per haver permès que el seu fill, que és pur amor, va venir a la terra i no s’abusa, insultat, assotat i finalment en els sofriments horribles ser crucificat i clavat en un centre a mitja amb la mort per salvar-nos.

 

Però, per desgràcia estem inundats de falses doctrines, falsos profetes i falsos déus que pertorben la nostra visió de Déu i tenen a prendre senders engany.

 

Així que jo volia portar el meu llibre als lectors de les innombrables proves de l’existència de Déu i el seu únic fill Jesucrist. Això és perquè tots són més « creients però sachants ».

 

El meu llibre mostra que és Déu qui va crear l’univers i tot el que conté.També demostra la divinitat de Jesucrist i de la seva imminent retorn a la Terra.

 

Encara que no és un llibre d’història o la ciència, explica el camí de l’home des de la seva creació fins a la seva tornada al Jardí de l’Edèn en el regnat de Jesucrist i albirar el futur de la home després del regnat de Jesucrist.

 

També especifica les profecies dels últims temps i permet conèixer el màxim de la nostra expectativa del retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

És urgent i essencial per prendre un descans a la vida per fer un balanç del que és important i essencial en la vida. Això és el que els convido a fer-ho mitjançant la lectura del meu llibre.

 

Jesucrist va tornar aviat per jutjar els homes i les nacions, és una certesa, però dies abans molt difícils encara estan colpejant la Terra i la humanitat.Llegint el llibre pot preparar-se per enfrontar aquests temps difícils que encara hem de creuar.

 

Mending Fences li permet confirmar que tots els nostres problemes estan creixent constantment durant diversos anys. Però som una explicació i és en el llibre.

 

Els convido no només a llegir el meu llibre, sinó també perquè sigui coneguda pel que més es pot llegir i adonar-se que la veritat no és la realitat quotidiana ens expliquem la nostra societat atea.

 

Siguem tots soldats de Jesucrist, és el nostre deure cristià i estan treballant ferventment per donar a conèixer la bona paraula « Jesucrist va tornar aviat »

 

Tots poden ser estalvis si vénen a Crist pel baptisme i el penediment.

 

Ens ha de fer front als fets i adonar-se que vivim en el món per diversos anys el temps tan dur com a individus.

 

Aquests són assajos diaris i els desastres naturals, com pluges torrencials descomunal, inundacions, tempestes, desastres, terratrèmols, huracans, ciclons, incendis, erupcions volcàniques.

 

Però també és cada any durant diversos anys sense morts conegudes per milió, perquè els peixos, els ocells, el bestiar i els animals salvatges de tot el planeta.

 

També són les guerres i els sorolls ensordidors d’una guerra mundial, la violència, la pèrdua de valors i la moral.

 

I és també el radicalisme i l’extremisme islàmic a espiral el fanàtics massacrats membres del poble cristià i comprometre profanació, vandalisme, incendi i destrucció d’esglésies.

 

Per no parlar de la reducció significativa de l’Església catòlica de sacerdots.

 

Per a tots aquests mals cal sumar la destrucció mundial que s’ha assentat el món des de la caiguda de la borsa de 29 de setembre de 2008, causant la fam i la misèria a tot arreu, l’impacte és encara més important que la població mundial va passar de dos i mig milions d’habitants el 1950 a més de set mil milions en 2012, només 63 anys.

 

Fins i tot el Vaticà que va ser la Santa Seu de l’Església Catòlica s’ha convertit en un lloc pudent on Jesucrist s’ha convertit en un simple accessori o una peça del Museu Vaticà.

 

Tot això s’explica en el llibre.

 

Tots els que em coneixen saben que mai em dono per vençut perquè cap muntanya és insuperable i m’agradaria continuar actuant a anunciar tantes bones notícies de l’imminent retorn del rei Jesucrist.

 

Per a aquells que vulguin saber qui sóc:

 

Aquí breument una petita part de la meva biografia.

 

Fill d’un electricista portuguès emigrat a França el 1957, que es va criar en l’educació catòlica, catecisme, la comunió i la JOC (Joventut Obrera Cristiana).

 

Aquest ensenyament m’ha fet una norma home cristià.

 

Sempre he tractat tan bé com jo era capaç de portar una vida sana en l’amor de Déu i el respecte a les seves lleis (sense ser un sant!)

 

He de dir que des de la meva infantesa Déu sempre ha estat part de la meva vida. Ell és un home de confiança, un amic, un conseller i un ajut indispensable en la vida quotidiana.

 

Durant una llarga part de la meva vida he tingut una feina molt difícil i complicat i Déu va fer molts miracles per mantenir-me amb vida en aquesta cursa perillosa.

 

Així que no tinc secrets de Déu i tinc la confiança total i absoluta en ell.

 

Déu mostra el seu amor em constantment i em dóna la seva ajuda en la vida quotidiana. T’asseguro que és pura alegria de sentir-se estimat i ajudat per Déu.

 

Així que vull ser-hi també a Déu en una petita mesura humil testimoni del seu amor per nosaltres i l’imminent retorn a la Terra del seu únic fill Jesucrist.

 

En 2009 per pura casualitat em vaig adonar que estàvem vivint a la dècada dels temps bíblics que culminaran en el retorn de Jesucrist.

 

Per descomptat, un bon cristià que havia après bé el dia catecisme arribarà la fi del món i aquest dia Déu va a tornar a la Terra per jutjar a tota la humanitat.

 

Abans d’acceptar intel·lectualment el retorn de Jesucrist va ser planejat bé per a la nostra generació, he analitzat molt i no obstant això, tots els senyals profètiques anunciant els últims temps i el retorn de Jesucrist a la Terra.

 

Al final vaig haver d’anar a l’evidència i trobar que tots els senyals i profecies dels últims temps anuncien el retorn de Jesucrist es van complir tots els dies i que aquesta podia de cap manera ser una coincidència que el moltes de les profecies que es van complir era important.

 

Això ha canviat radicalment la meva vida i així que vaig decidir crear aquest blog « El predicador retorn del rei » que vaig publicar nombrosos articles en tots els idiomes per informar a tota la humanitat aquest meravellós esdeveniment i contribuir també el despertar del món cristià perquè tothom pugui preparar la seva ment i la seva ànima al retorn de Jesucrist nostre Senyor i Rei, l’únic fill de Déu.

 

El meu llibre pretén mostrar al lector l’existència de Déu, la divinitat de Jesucrist, per explicar l’evolució de l’home a Déu i per informar el nombre més gran d’aquest meravellós retorn del nostre Glòria Senyor Jesucrist pel seu regnat de mil anys.

 

Hi ha una certesa en aquest món apocalíptic és que Jesucrist va a tornar aviat.

 

És important i essencial recordar que Jesucrist va dir: « Jo sóc el camí, la veritat i la vida, ningú no arriba al Pare, sinó per mi. « 

 

Si això no es fa, què bateges i molts vénen a Crist per ser estalvis.

 

Aviat serà massa tard i no hi haurà per tota la Terra plora i les llàgrimes de tots els nouvinguts.

 

Els demano que per favor introduir el meu llibre a tots els seus pares, amics, relacions, contactes i totes les xarxes socials perquè tothom pugui també conèixer i compartir al seu torn l’amor de Déu i ser fora de perill.

Déu ens estima i estima el seu únic Fill Jesucrist és aviat per tornar a la Terra per al retorn al Jardí de l’Edèn, perquè tots aquells que vénen a ell.

Fons del cor gràcies per tot el que fas per l’amor i la glòria de Déu i de Jesucrist!

Déu et beneeixi i et permet treballar per l’amor i la glòria de Jesucrist.

Jo Portugal

Victor


%d blogueurs aiment cette page :