EL RETORN DE NIBIRU – LA FI DEL MÓN-EL RETORN DE JESUCRIST.

 

Nibiru és conegut per molts noms, com ara Tyche, Planeta X, Hercòlubus, Némesis, G1.9 i altres.

Hi ha hagut una gran quantitat d’articles i vídeos. Jo mateix escrit abans de l’hora, alguns articles sobre el tema.

Però què sabem exactament Nibiru!

Està en la Bíblia, el primer en la història del món lliure que ens trobem amb les primeres pistes i els rastres d’aquest mític planeta i els seus habitants « estrangers » els Annunaki.

Gènesi 06:04

Hi havia gegants a la terra en aquells dies , i també després, quan els fills de Déu es van arribar a les filles dels homes i els van engendrar fills: ells van ser els valents que des de l’antiguitat els homes reconegut « .

Aquest vídeo mostra que aquests Annunaki van ser gegants venir d’un planeta anomenat Nibiru.

Són gegants que s’esmenten en Gènesi 6: 4.

Aquest planeta, juntament amb altres asteroides i una nana marró es creuen el nostre sistema solar en una òrbita el · líptica d’uns pocs milers d’anys.

En cadascun dels seus passatges terra recorda, els terratrèmols i els desastres han donat forma al nostre planeta i arribar a ser com el coneixem.

El nostre món està ple de restes importants (alguns submarins) restants civilitzacions que ens han precedit en aquesta trobada amb Nibiru. (Piràmides, citat submergides estructures pedres tallades i altres)

Algunes restes són obra inacabada, que mostra el sobtat desastre.

jo

i1

Els ancians ens diuen incloses les tauletes sumèries d’escriptura cuneïforme que Nibiru Revertir una i altra vegada. La seva propera visita tindrà al nostre planeta el mateix efecte que les anteriors.

2

Tot l’assumpte és saber exactament quan és la propera vegada.

Hem de reconèixer i reconeixem els signes del retorn de Nibiru, són visibles diàriament durant diversos anys, en tots els trastorns del sistema solar. (Hiperactivitat solar, planetes escalfament, el canvi d’inclinació dels anells de Saturn, etc.)

Tots aquests fets són comprovables sense cap dificultat en el lloc oficial. Però és el que signifiquen quant a Nibiru entra o punt d’entrar en el nostre sistema solar!

No obstant això, aquestes alteracions indiquen amb certesa que un gran cos celeste que ve de fora del sistema solar s’acosta al sol, desequilibrant nostres camps gravitacionals i la creació d’interferències electromagnètiques.

Però res diu amb certesa que és Nibiru!

No obstant això, un gran asteroide realment existeix més enllà de Plutó, és una certesa. Aquests són els càlculs matemàtics i científics que poden dir això. Com en el cas del descobriment de Neptú. Encara que cap imatge de l’asteroide es dóna a conèixer per les autoritats civils i militars del món, que es van publicar els càlculs. Les estimacions d’aquests càlculs s’utilitzen per entendre que podria tenir una mida molt més gran que la terra i per sobre d’ella es mou cap al sol.

3

Aquesta imatge comuns diversos llocs a la xarxa diu o ser actualment el planeta Nibiru amb tots els estels i meteorits que segueixen.

Nibiru graviten al voltant d’una nana marró (Little Sun)

Aquest conjunt es compon de la nana marró, Nibiru i un grup d’asteroides que no són directament part del nostre sistema solar.Però no obstant això, cada vegada més a prop ara.

En aquesta imatge, Nibiru no creuaria directament a l’òrbita de la Terra, però s’apropa Júpiter just abans de tornar a la part exterior del nostre sistema solar .

En abordar els últims anys del nostre sistema solar, que desequilibraria els nostres camps gravitacionals que poden causar terratrèmols i altres desastres meteorològics en el sistema solar i per tant també a la terra.

Aquesta és una possible raó per la qual el nostre sistema solar es pertorba. Camps gravitatoris i magnètics poden actuar en contra dels planetes com un imant sobre el ferro.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

El més gran es fa el silenci sobre el tema de totes les autoritats civils i militars de la Terra.

Això es pot explicar de dues maneres, la tornada de Nibiru és una utopia, per la qual cosa les autoritats civils i militars no tenen res a dir sobre el tema, excepte per negar o el que és la realitat i en aquest cas, no pot fer altra cosa que també neguen.

Com anaven a dir-li al món que la fi està a prop!

D’acord amb informació extraoficial  Nibiru tornaria en el sistema solar el 2013 i aquest any passarà prop de Júpiter per al mes d’agost abans de sortir i allunyar l’espai exterior durant diversos milers d’anys. !

La informació que alguns anònims « un es pregunta per equilibrar això! «  Ens vam anunciar a la Xarxa pels bits indirectes i hores en múltiples blocs per tal de fer-nos creure que « tot està bé senyora marquesa ! « 

Aquesta informació no té sentit, perquè tots els òrgans del sistema solar se senten atrets pel sol i prenent més i més velocitat.

No poden sortir de l’atracció del sol després d’haver anul · lat.

Es pot entendre aquesta manca d’informació per acostar-se a dos imants i veure les forces molt poderoses que atrauen o repel · leixen.

En el nostre cas, les forces d’atracció i que es convertirà en encara més poderós a mesura que Nibiru s’acosta al sol.

El nostre Sol atreu cap a si totes les estrelles que s’acosten.S’estan convertint en més i més velocitat com a resultat de l’atracció i no poden sortir fora del sistema solar després que el sol anul · lada i pres suficient velocitat per escapar del seu èxit.

Quan Nibiru tornarà, el dany pot causar el pas d’asteroides prop de la Terra que la massa no pot ser estimat.

La pregunta que ens hem de fer és si és, Nibiru passa.

Cal tenir en compte que quan aquest mític planeta tornarà el temps serà molt difícil per a tota la humanitat.

Així que si el sol no passa és Nibiru, encara farà significativa també que ja estem veient els disturbis diaris. Han intensificar encara més fins al final del seu pas pel sistema solar.

Però llavors, ja que no es diu sobre la seva trajectòria, si no absurd, hem de concloure que el seu pas potser pot tenir un punt de contacte amb el terra!

Veiem tots els dies que el nostre planeta està patint en el seu ventre.

Els terratrèmols són cada vegada més freqüents, de gran abast i destructiu.

El clima és totalment desordenats homes infligir fortes pluges, inundacions, huracans i incendis.

Com la felicitat mai ve sola, la situació econòmica mundial és explosiu, el món està en ruïnes des de 2008 i la situació està empitjorant cada dia més i més, de manera que les porcions de la misèria, la misèria, la fam i el sofriment humà de tot tipus .

Les guerres i la violència estan a l’ordre al planeta.

Una guerra mundial sembla menys inevitable en el curt termini.

Les persones i la terra segueixen patint fins que l’aprovació d’aquesta Nibiru estrella o una altra.

Els homes rics i ben educats ja han construït refugis atòmics en un intent d’escapar del destí de la humanitat.

Els Estats també han construït refugis per a una petita part de la població que sens dubte   « elegit a dit ».

Tot això és molt aviat i no podem canviar-lo.

No obstant això, tenim dues bones notícies malgrat la desproporcionada severitat de la situació.

La bona notícia primer

Estadístiques.

De fet, des del principi del món els planetes giren i giren sense dubte molt més.

Hi va haver en el passat al creuar Nibiru i altres asteroides tenen conseqüències molt greus per als éssers humans i el planeta i, òbviament, tot i així.

Però tot i els desastres, terratrèmols i desastres, el planeta i l’home segueix aquí i que encara ha de ser així per molt temps.

No obstant això, un cop més, les víctimes solen ser molts o fins i tot innumerables

La segona bona notícia

La Bíblia

Se’ns diu que Jesucrist tornarà al final d’aquest temps i el temps final s’anuncia per nosaltres els signes.

Aquests signes són gairebé totes fetes. No hi ha escassetat dels tres.

El meu article o

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) La presentació de l’Anticrist

02) La tercera reconstrucció del Temple de Jerusalem

03) A World War qu’arrêtera Jesucrist, en el seu retorn

Es refereixen als últims dies de la humanitat i el poble jueu.

El retorn de Nibiru també ha anunciat en la Bíblia (Els senyals al cel) com un dels portents de la vinguda de Jesucrist.

Això suggereix que és Nibiru que succeeix en el nostre sistema solar.

Ens trobem amb aquest signe, entre altres, en l’Evangeli de Mateu capítol 24 versicle 29

La Fi dels Temps

29 Immediatament després de la tribulació d’aquells dies, el sol s’enfosquirà, i la lluna no farà claror, i les estrelles cauran del cel, i les potències del cel seran commogudes.

Aquest versicle pot explicar el pas de Nibiru en l’òrbita terrestre i cauen al nostre planeta molts meteorits que acompanyen Nibiru.

Però el verset següent, va anunciar que el retorn de Jesucrist a la terra serà en  el mateix moment en què el pas de Nibiru!

30 Llavors apareixerà la senyal del Fill de l’Home es mostrará al cel, totes les tribus de la terra faran grans planys quan vegin el Fill de l’home venint sobre els núvols del cel, amb poder i gran glòria.

El rapte de l’església també ha d’ocórrer en aquest moment del pas de Nibiru.

31 I enviarà els seus àngels amb gran veu de trompeta, i s’ajuntaran als seus escollits dels quatre vents, d’un extrem del cel fins a l’altre.

Però si ho és, Nibiru passa a alta velocitat, on són les persones « , la Annunaki »

Ells són, potser, en part, en tots aquests ovnis són cada vegada més visibles a la Terra i al cel, especialment al voltant del sol.

Si Nibiru s’acosta,

Així que aquest és la fi del món  tal com el coneixem!

Si aquesta és Nibiru, que succeeix, llavors l’única possibilitat que tenim per ser tret i tret, no serà mitjançant la construcció de refugis atòmics, o fer provisions per a un llarg temps.

L’única manera de ser llevat i estalvi,

És tenir fe!

.

Déu ens va dir en la gènesi del món des del principi de tot el que ha de passar en els últims temps i Jesucrist ens va confirmar i va reiterar en els Evangelis. Tot està escrit!

CANVIS   POSSIBLES

.

La crisi financera i econòmica sense dubte donarà lloc en el segon semestre de 2013, el pagament de les primes sobre el col · lapse de les economies i les monedes.

Des 29 setembre 2008 afirma el món viu pel deute augmenta, augmenta i augmenta una i altra vegada!

Cada vegada que el deute augmenta, la gent cavar una mica més profund en la inseguretat, l’atur i la pobresa.

La violència i les manifestacions solen assentar-se i degenerada.

Les guerres civils i actes de terrorisme bé pot llavors crear ràpidament en 2014

Vegeu el meu article

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Alhora, la crisi financera i econòmica crearà tensions descomunals entre els estats.

Alguns estats com Corea del Nord, estan esperant per colpejar els EUA. Iran també espera arribar a Israel.

El món no va a resistir la temptació de resoldre els problemes econòmics i financers en una guerra mundial.

Això s’ha de fer més en els turments del planeta i el clima, que es lliurarà al deteriorament ocasionat per l’acostament de Nibiru o el planeta desconegut.

2014, tot i que encara lluny ja anunciada un any mes atroç que el 2011, 2012 i 2013.

Però 2015 em sembla un any difícil per a la humanitat que bé a tots els que han mantingut la fe en Jesucrist i de Déu.

Com he dit en articles anteriors, l’octubre de 2015 és probable que veurem el retorn de nostre Senyor Jesucrist.

Els temps en què vivim i que empitjoren o no han espantar, o perden la fe perquè Jesucrist està de tornada per salvar-nos.

Ell ens ha promès i complir la seva promesa!

Encara anem a conèixer un munt de dificultats i problemes abans del retorn de nostre Senyor.

Sabem que totes aquestes coses han de succeir. Hem d’acceptar i preparar-se per fer front a l’espessa foscor més.

Només la fe ens permet entendre l’Apocalipsi i avançar cap a Jesucrist.

Per tant s’ha de tenir cura per mantenir la flama de la fe ben il · luminada.

Seria bo llegir i rellegir el capítol 24 de l’Evangeli de Mateu.

Enllaç: La Fi dels Temps

El temps s’esgota per triar el seu camí i el seu destí.

Si vostè vol viure per sempre, llavors confiem en Jesucrist, encara tendeix una mà salvadora.

Si vostè pensa que té molt temps abans del retorn de Jesucrist, t’equivoques!

Els signes de la seva imminent tornada no pot ser més clara.

Els convido a l’oració i el penediment!

Sigues humil i pregar perquè Déu ens concedeix el seu perdó no esborra els nostres noms del llibre de la vida.

Estimats germans i germanes en Crist Jesús pregar intensament i difondre el més àmpliament possible la bona notícia de l’imminent retorn de Jesucrist.

Envieu l’adreça del bloc a tots els teus contactes perquè els éssers màximes poden tenir la informació aviat retorn de Jesucrist i perquè tothom pugui tenir la seva ànima i una decisió de consciència per la seva futur etern.

A l’espera que el rapte de l’església per alguns i el retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres per l’altra et convido a l’oració, perquè només l’amor de Jesucrist és la nostra esperança de una vida millor i eterna, i que és molt aviat.

Ha de ser batejat, demanar perdó a Déu per tots els nostres pecats, ens penedim de les nostres males obres, redreçar les nostres vides i demanar-li a Jesús Crist a través de l’oració per ser el nostre Salvador i Déu que guiï els nostres passos i les nostres vides sempre.

Sigues humil i acceptar el judici i la ira de Déu que ve a la Terra.

Ens ajudem els uns als altres i fer la pau amb aquells amb els que tenim picabaralles.

Jesucrist ens estima a tots i vol que tots se salvin,

Tenim molt poc temps abans del retorn de nostre Senyor, i després un últim mica d’esforç i les nostres vides seran canviades per sempre!

Prego a Déu que guiï a tots en el camí de l’amor, la pau i la justícia que ens acostem a Jesucrist fa dos mil anys i que ens porta a Déu.

Ningú va a Déu excepte a través de Jesucrist!

En els meus articles, de vegades dubto i el dolent, perquè les tenebres vetllat la fi dels temps i la desinformació abunden.

Per això et demano que em perdonis si el retorn del nostre Senyor no és per al 2015 i si el rapte de l’església és lenta.

A mesura que l’home espera d’un pare, la vora de la carretera a la nit il · luminada per una llanterna i cada enfocament silueta i tot i així esperem que sigui el pare, però això no afebleix, mentrestant, tot i la nit freda i els errors perquè sap que el pare vindrà perquè ell ha promès i té confiança en ell.

Així que estic en la vora de la carretera, veig, espero, miro i de vegades un senyal distant em va cridar l’atenció i m’equivoco una i altra vegada.

Però Jesucrist ve, va prometre, ell mantindrà la seva promesa i signes que ens permeten demostrar que aquest retorn és imminent.

Així que tots hem d’esperar i esperar i altra vegada, perquè sabem que el seu retorn és aviat i que la nostra impaciència tot esperant li plau Jesucrist, igual que el pare arriba tard a la nit és feliç de veure que aquells que estan esperant i que es desperten per l’Amor assegurar per a ell i s’alegren junts el pròxim.

Així que anem a gaudir Anem a Jesucrist, tingues paciència, esperem i preguem per la seva tornada

Nostre Senyor i Rei Jesucrist va donar la vida per nosaltres i retornats per l’amor que ens cerca i ens salvi.

sentinelle3

JESUCRIST ÉS EL MEU REI

0

0 0 0

0

0

0

GLÒRIA AL NOSTRE SENYOR JESUCRIST! 

Vencedor

Abans d’anar-nos,

Els convido a llegir

amb gran atenció l’entrevista

0

0 0

0

Confessions d’un agent secret del Vaticà

L’home és un jesuïta, ha de Barbato com a treball familiar per al Vaticà, la Santa Seu.

Inicialment escèptic i desconfiat d’aquest contacte es diu « informació privilegiada » Barbato analitza i verifica les seves referències (mantenint, com ho exigeix ​​l’ètica del periodisme, per indicar la seva font): és de fet un sacerdot jesuïta que treballa al Vaticà.

Després d’un breu debat per correu, el periodista italià va demanar que el diàleg continua per via oral.

Malgrat el perill, probablement conscient que aquesta reunió és preferible, donada la magnitud de les revelacions que està a punt de fer, l’home accepta el Vaticà. Així que dues reunions celebrades a Roma en 2001 (veure entrevista a la pàgina 58).

Barbato s’assabenta que les dissensions que preval dins d’SIV, un grup minoritari desaprovar la direcció política sobre el planeta X.

A partir d’aquí, és evident que Barbato que l’enfocament dels jesuïtes no es basa en una simple traïció, sinó una revelació que hi ha molt en joc: la supervivència de la nostra civilització

El « vídeo jesuïta»


Abans de la seva reunió a Roma, el contacte Vaticà havia enviat Barbato, com a prova, una cinta de vídeo – el que jo anomeno el « vídeo jesuïtes » – per alertar a l’opinió pública.

Té una durada d’uns dos minuts, evoca l’observació d’un planetoide cobert una atmosfera densa (la presumpta Planet X) en direcció cap al sistema solar, tot i que encara fora de l’òrbita de Neptú .

La banda, que va tenir diverses oportunitats de veure, està subjecta a diverses classificacions, entre elles « Secretum Omega » el més alt nivell de secret SIV, similar a « Cosmic Top Secret » (CTS) de l’ Nat.

Sembla que la foto va ser presa per un consell d’una sonda espacial secreta anomenada cambra de Siloé.

El contacte Barbato explica que la sonda va ordenar en secret a Lockheed Martin, està equipat amb un sofisticat i un sistema d’impulsos electromagnètics càmera d’infrarojos de propulsió.

La màquina es munta a l’Àrea 51, Nevada, i col · locat en òrbita per un avió hipersònic Aurora Tipus secreta a 903 anys.

Segons el jesuïta, la sonda Siloé va enviar imatges del planetoide a l’octubre de 1995 a un radiotelescopi secreta, completament gestionat pels jesuïtes pertanyents a la SIV, i amagat en una refineria de petroli en desús a Alaska.

Ell va dir que el telescopi va ser construït en 1990 amb la finalitat d’observar els cossos celestes inusuals s’acosten al sistema solar.A mesura que el planetoide visible en el vídeo, el jesuïta diu que és el Planeta X (Nibiru els sumeris, veure NEXUS n « 50, pàg 10)..

Un planeta molt gran


Aquesta massiva planeta encara desconegut per producte astronomia moderna similars als que desaccelerar Lowell, en els moviments d’Urà i Pickering, Neptú en aquestes pertorbacions.

El 1978, James Christie, un astrònom de l’Observatori Naval dels EUA, va descobrir satèl · lit Caront de Plutó i calcula la massa de la parella Plutó-Caront.

Dit sigui de passada, els càlculs indiquen la presència probable d’un planeta molt gran encara invisible * …

Per la seva banda, Barbato esperar 30 abril 2005 per decidir revelar aquest nou i increïble vídeo i mostrar al públic.

La projecció tindrà lloc al Palazzo della Provincia, a Pescara, a la costa adriàtica d’Itàlia, durant una conferència organitzada per l’Associació Cultural i Ufobserver titulat « OVNIs? La veritat és un secret: el Area 51 al Planeta X « .

Tots aquests anys, Barbato ha intentat reunir proves que confirmin l’existència del Planeta X / Nibiru i SIV.

Respecte a això últim, es va trobar amb la informació històrica important explícit en el llibre de Marc Aarons i John Loftus rutes clandestines (Capítol I).

Em vaig trobar amb una referència indirecta en un llibre de l’italià Umberto Rapetto tinent coronel i periodista Roberto di Nunzio {L’Atlante arronsa Spie, BUR, Milà, 2002).

En el capítol V {El spionaggio en Porpora: es Vaticà), p.89, § 2.3 (El nunziature) es refereix a un tal Robert A. Graham, un jesuïta que abans es va fer referència a l’existència dels serveis secrets del Vaticà.

És la desinformació o la revelació gradual de la informació secreta?

Anomalies estranyes en el sistema solar


Entre tots els SIV jesuïta va dir Barbato, dues coses des del meu punt de vista, la preocupació: Planeta X han començat a fer efecte en el sistema solar a principis de 2004 (vegeu l’entrevista Barbato a UFO Noticiari No 62, abril-maig 2006, pàg. 40) que una sèrie d’índexs tendeix a demostrar.

D’altra banda, el sol i els planetes i alguns satèl · lits en el sistema solar també han mostrat signes anormals.


Considerem primer el sol. Amb paciència, es poden veure les dades registrades pel Nobeyama radioheliograph (Norh), un telescopi japonès que funciona com un interferòmetre dedicada a l’observació solar (veure butlletí mensual Shooting cosmològica STAR 21 març 2003 http :/ / www.detailshere.com / solaractivity.htm

En l’article titulat « La veritat sobre l’escalfament global: és el Sol que té la culpa » [La veritat sobre l’escalfament global: és el Sol, que és la causa], Michael Leidig i Roya Nikkhah publicat en el Telegraph Londres, 18 de juliol 2004 ( http://www.telegraph.co.uk), diu: « L’escalfament global finalment s’explica: d’acord amb investigacions recents, la Terra s’està escalfant a causa que el sol brilla més fort que mai ho ha fet des de l’últim mil · lenni.

Un estudi realitzat per científics de Suïssa i Alemanya suggereix que l’augment de la radiació del sol és la causa del recent canvi climàtic …

Dr Solanki diu que són tant augment de la radiació solar i el nivell de gasos d’efecte hivernacle, com ara diòxid de carboni, que contribueixen al canvi en la temperatura de la Terra, però és impossible dir quin dels dos és dominant « .


Entre els planetes i satèl · lits del sistema solar amb activitats atípiques inclouen:


Plutó: Segons els astrònoms, « malgrat la seva òrbita altament excèntrica distants en el temps des del Sol, Plutó està experimentant un escalfament de l’atmosfera fina » (veure « SUV a Júpiter – el sistema de calefacció solar: els homes són responsables canvi climàtic a la vora del sistema solar, o és el sol? « a

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, un astrònom al MIT diu: « … des de 1989, Tri ¬ ton (un satèl · lit de Neptú) se sotmet a escalfament global. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Març: El 2001, el JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA sabia que no es va observar la càmera del Mars Orbiter en el pol sud de Mart, els canvis que van reflectir el canvi climàtic al planeta,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Júpiter: 4 d maig de 2006, un article titulat « Nova tempesta a Júpiter suggereix un canvi climàtic », va informar que « … el telescopi espacial Hubble va fotografiar el desenvolupament d’una nova taca vermella … Nomenat Red Spot Jr [Taca Vermella Menor] Va ser format després de l’aparició de tres tempestes ovalades blanques, dos dels quals han de ser almenys noranta anys, i que es fusionen entre si entre 1998 i 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Saturn: Les imatges de la nau espacial Cassini l’11 d’octubre de 2006 mostren un huracà, amb un diàmetre igual a 2/3 de la de la Terra, que ràbia en el pol sud del planeta,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Humanitat Alerta


Els esdeveniments del sistema solar, així com els descobriments inquietants Cristoforo Barbato, exigint la nostra atenció.

Han alertar el públic sobre l’arribada del Planeta X i els problemes de Exopolítica, que la participació del govern en el tema OVNI i fins a quin punt, els estrangers pertinences van ser confiscades per els Estats Units, o d’un govern a l’ombra (sense control per part del president, el Congrés o el Consell de Seguretat Nacional).

Crec que l’única manera de saber el que realment passa a la Terra i en el sistema solar és donar suport als investigadors com el Dr Steven M. Greer, el Dr Michael Salla ( http://www.exopolitics . org), l’historiador Richard Dolan, el periodista Cristoforo Barbato (http://www.secretumomega.com ) i molts altres, que tots entenem la importància d’ampliar els horitzons de la humanitat en totes les dimensions, tant materials com espirituals.

És només que tenim l’oportunitat d’evitar el fratricidi i els horrors de la guerra nuclear que ens amenaça.

El 2001, Cristoforo Barbato complint així el sacerdot jesuïta que li revela la gènesi dels serveis secrets del Vaticà, els contactes de Pius XII i Joan XXIII alienígenes amb una determinada raça, i la divisió en el SIV entre els partidaris del secret i els que, com ell, va sentir la urgent necessitat de difondre la informació a tota la humanitat.

Barbato: Com et converteixes en un membre del SIV?


Jesuïtes: La SIV es compon de diversos elements, tots connectats a l’Església i fets, almenys per la Direcció, en la seva majoria sacerdots, la majoria d’ells jesuïtes, monjos i monges benedictins, en total una mica més un centenar de membres.

Podria reduir aquest pressupost, però cal tenir en compte totes les parts del món on hi ha un sacerdot o una monja pot proporcionar informació exacta.

Alguns articles vénen de món secular SIV seixanta-sis institucions relacionades amb l’Església, per exemple, associacions humanitàries, els grups polítics al voltant de la Santa Seu, el moviment dels « joves catòlics » i altres. Jo mateix procedeixo d’un d’aquests entorns.


En resum, els membres estan secretament avaluen, gestionen i capacitats d’acord amb criteris específics per a certes funcions.

B: Podria donar més detalls sobre el SIV perquè es va crear i des de quan és operatiu?

J: L’estructura és d’alt secret, però et puc dir que és semblant a la CIA, el MI6, el KGB, etc.

No hi ha una seu oficial, però que canvia regularment el lloc, sempre sota els ulls del Vaticà. Des d’una vista cronològica, l’esdeveniment que va desencadenar la creació de SIV es va produir als Estats Units al febrer de 1954.

Aquesta va ser la reunió en Muroc Airfield (més tard Base Aèria Edwards) a Califòrnia, una delegació de alienígenes amb el president Dwight D. Eisenhower, en presència del bisbe de Los Angeles, James Francis McIntyre.

La reunió va ser filmada pels soldats amb tres càmeres de 16 mm col · locats en diferents llocs i responsables de la pel · lícula de color.

Els operadors han de canviar desgranar cada tres minuts i les càmeres tenien motors de primavera, perquè en presència d’alienígenes, motors elèctrics no funcionaven.

En total, van acudir vint minuts rotllos de pel · lícula de trenta-set metres cadascun. Al final de la reunió, cada membre de la delegació Terra jurat no revelar mai a ningú el que havia vist i sentit.

No em preguntin on són les pel · lícules, crec que saps la resposta … Un parell de dies més tard, probablement lamenta haver participat en secret, McIntyre va ser el pla d’emergència per reunir-se amb el Papa Pius XII i informar d’aquest esdeveniment increïble.

Però per arribar a Itàlia, va haver de viatjar primer a Nova York i d’allí a Roma, sempre en un avió privat.

Una mitja hora després d’enlairar de Los Angeles, la unitat experimentar algunes dificultats tècniques i es va veure obligat a aterrar a l’aeroport d’asil Cel, Las Vegas, Nevada, durant la nit.

Durant la reparació, un coronel de la Força Aèria dels EUA va pujar a bord per reunir-se amb el bisbe.

La conversa va durar uns vint minuts, durant la qual es va tractar de dissuadir el bisbe a revelar tots els detalls de la reunió que havia assistit, perquè els assumptes estrangers eren exclusivament per la USAF.

L’Exèrcit va aclarir que tots volíem President Eisenhower era un avís en l’aspecte espiritual i suport, però el Sant Pare no ha de ser en secret.

Es temia en el moment de la possible infiltració del Vaticà per espies soviètics. El bisbe va dir que havia pensat específicament per informar al Papa d’aquest increïble esdeveniment


Ara creiem que la decisió del motor probablement va ser planejat i organitzat pels militars per portar a la reunió, i sense el coneixement del president Eisenhower. Abans de sortir, el coronel Bisbe va recordar el risc de divulgació a Roma.


Dos dies més tard, el bisbe McIntyre va ser rebut pel Papa Pius XII. Després d’una profunda meditació sobre les possibilitats d’una relació purament militar amb implicacions alienígenes, el Papa va decidir crear un servei d’informació secreta organitzada de manera similar a la informació feixista, anomenem SIV, que seria responsable de recollir tota la informació possible sobre alienígenes i les dades ja recollides pels nord-americans.

Era molt important per garantir una comunicació oberta amb el president Eisenhower.


Per tant, SIV ha estat dissenyat per a i gestionar, en coordinació amb els serveis d’intel · ligència d’altres països, tota la informació secreta sobre alienígenes i ocupar-se específicament dels aspectes morals, filosòfiques i religioses de la qüestió.

B: El que va permetre que el Papa creu que els militars dels EUA estaria disposat a compartir la informació confidencial amb el Vaticà? Què passa amb l’oficial que va aparèixer a l’aeroport de Las Vegas?

J: El fet que un sol president ha buscat ajuda i suport espiritual en una situació tal en la història de la humanitat, és un vot de confiança i estima.

A més McIntyre i Detroit Arquebisbe Edward Mooney, més tard es van convertir en els principals coordinadors de la transmissió d’informació al Vaticà.

No obstant això, l’empresa va donar un gir inesperat quan McIntyre i altres membres del SIV es va contactar directament, sense el coneixement dels militars, per alienígenes tipus « nòrdic » 4 clarament amable, que diu ser de les Plèiades.

Ells van posar l’advertència contacte amb altres criatures que els nord-americans havien treballat en el desert de Califòrnia.

Aquestes reunions amb membres del SIV sovint es produeixen als Estats Units, i dues vegades en els jardins del Vaticà, prop de l’Acadèmia Pontifícia de les Ciències, en presència del Papa PieXII …

B: Pare Pius de Pietrelcina va parlar de l’existència d’altres éssers en altres mons, que havien assolit un alt nivell de desenvolupament perquè estaven sense pecat … és correcte?


J: Sense cap dubte! Però aquests éssers viuen en un pla dimensional diferent i no són, estrictament parlant, els àngels, i per altra banda, els alienígenes « nòrdica », que estava parlant, són de carn i ossos, fins i tot si estan lluny més evolucionats que nosaltres tant en l’espiritual que la tecnologia.

Aquestes criatures es diu que han trobat en l’Església Catòlica, o més exactament el missatge de Crist, la divina presència pura i ofert la seva cooperació per al bé de la humanitat. Això és el que va convèncer a Pius XII de col · laborar amb ells i considerar-los com veritables conversos a la fe cristiana.

El pontífex considerat probablement l’Església universal va ser el seu missatge fins i tot els éssers d’altres mons. Aquests alienígenes escoltar assistir al llarg dels anys, l’Església de Roma en totes les seves missions, sobretot en política social i internacional *.


Posteriorment, el Papa Joan XXIII, fins i tot va comptar amb el suport de les persones que havien abraçat la causa cristiana, però va preferir mantenir en secret, en referència a les « intervencions angèliques. »

Joan XXIII havia fet heretat acords de col · laboració establerts pel seu predecessor entre la Santa Seu i els alienígenes amistosos de tipus nòrdic.

Aquest acord secret es va mantenir durant tot el pontificat d’Angelo Giuseppe Roncalli, però, sovint expressat en marcs SIV les seves reserves sobre la confiança que necessitava per ser donat a aquests éssers.

Per això creiem que avui en dia una de les principals motivacions per a la convocatòria del concili Vaticà II va ser la necessitat de donar els primers passos concrets per a la renovació de l’Església en vista d’una possible i imminent contacte.

B: Hi ha una relació entre aquesta intervenció, o « mediació celestial » i el suposat trobada a 1963 entre els EUA contactat George Adamski i el Papa?

J: Jo estava parlant. Adamski es va reunir amb el Papa.

Se’n va anar a Sant Pere una vegada, precisament després que el Papa havia decidit que ja no ha de continuar els contactes amb alienígenes, encara que eren amables.

A més, Joan XXIII es va negar aquesta relació es revela en la població cristiana. Adamski va ser el director del projecte per alienígenes per intentar aconseguir que el Papa, que s’estava morint, un acord final.

També va portar un regal al Sant Pare: una substància líquida que va ser el tema de la gastroenteritis que va patir i que es va desenvolupar a la peritonitis aguda.

El Papa no va prendre aquesta poció abans de morir, sostenint el crucifix, va dir: « Els braços estesos de Crist van ser el tema del meu Pontificat.

Com podeu veure, un simple i humil pontificat Assumeixo tota la responsabilitat.

Estic satisfet amb el que vaig fer i com ho vaig fer. « A més, aquesta acció per part alienígenes convençut al Papa agonitzant, de baix consum d’energia i lucidesa que quedava, fins i tot si els » germans de l’espai « es va comportar amb benevolència a la humanitat, que adequat per actuar de forma independent, separat de l’Església i de les activitats humanes en general, per la pregària i actua d’acord a la llei de Déu, i tot sota la guia de l’Esperit Sant.

Intent d’Adamski va acabar el contacte directe entre aquests éssers i al Papa i als seus successors que, confiant en la visió de Joan XXIII, no s’entén que l’Església manté aquests contactes.

En un manuscrit secret del Papa Joan XXIII en els seus successors, que inclou una funció especial en el SIV se cita un passatge de l’Evangeli de Marc que descriu clarament la posició que ha d’adoptar la vis-a-vis els éssers benèfics Església d’altres mons. Marc 9: 38-412 « , John li va dir: » Mestre, n’hem vist un que expulsava dimonis en el teu nom i l’hi prohibim, perquè no segueix en nosaltres. « Però Jesús li divideix:« No ho impediu.

Perquè no hi ha ningú que pot fer al mateix temps un miracle en el meu nom, i parlar malament de mi. Qui no està contra nosaltres, està amb nosaltres.

I qualsevol que doni a beure un got d’aigua, perquè sou de Crist, de cert us asseguro que no quedarà sense recompensa. « 

Això significa que les suposades activitats alienígenes positius que accepten el missatge de Crist a ser « beneït » i no països, però va mantenir separada i paral · lela a l’Església.

Aquests éssers s’han de comparar amb el desconegut que va rescatar el nom de Crist i no ha de ser previnguda.

B: Anem a parlar sobre la seva missió en el SIV …

J: Els meus deures són purament tècniques, sent la més important, per exemple, per transmetre informació secreta del radiotelescopi del Vaticà es troba a Alaska i s’envia a la persona adequada.

B: Un moment, què telescopi estàs parlant? No sabia que el Vaticà havia dit equip en aquesta àrea.

J: El Vaticà posseeix i utilitza un telescopi que es troba en l’avantguarda de la tecnologia i manipulat només pels jesuïtes.

Es troba en un parc industrial d’emmagatzematge de petroli, aparentment abandonada, a Alaska.

Aquest complex és un camuflatge, ja que les activitats que es realitzen són d’alt secret i no són ells, més formal, l’UAV [Telescopi de Tecnologia Avançada del Vaticà] en ell, Arizona.

B: Quan aquest equip es va construir, i especialment el Vaticà per a què s’utilitza moltes instal · lacions astronòmiques al món?

J: Jo puc dir que va ser construït en els anys 90 amb la finalitat d’observar els objectes celestes inusuals acostant a la Terra.

Això és el que la CIA va fer amb una de les seves « ulls secrets » twin Hubble anomenat SkyHole-12 [també anomenat Keyhole-12 i KH-12, per a més detalls, consulteu http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

És que el temps de les reunions entre alienígenes i Pius XII, SIV va ser informat de l’arribada d’un cos celeste habitat per éssers bèl · lics molt avançats i molt.

De totes maneres, jo sabia el que anava a arribar a Roma, i analitzades per l’equip va ser molt interessant i molt secret.

Mitjançant l’anàlisi d’algunes dades del radiotelescopi d’Alaska descobrim una nau espacial del programa d’exploració de Siloé, que es va iniciar als anys 90, va prendre una fotografia d’un planeta gegant s’aproxima al sistema Solar.


Aquesta informació va ser capturat a Alaska a l’octubre de 1995, i va ser llavors quan van començar els meus problemes.

Em vaig adonar que jo no havia estat nomenat per descodificar aquesta transmissió especial i que la situació era perillosa.

En aquest moment, el meu contacte em va revelar que hi havia al Vaticà, dues faccions que lluiten per la possessió i control de la informació classificada molt per sobre de « alt secret ».

B: Pot donar-me més detalls sobre el programa espacial de Siloé?Qui són els patrocinadors i els operadors?

J: La sonda Siloé ha heretat el nom d’un programa d’exploració espacial es va iniciar als anys 90. Aquest programa forma part d’un altre, molt més ambiciós, anomenat Kerigma. **

Per ara, només vaig a dir que es va fer aquesta sonda Area 51 [Nevada, EUA], té un pols electromagnètic del motor i s’ha col · locat en òrbita per un espai tipus pla Aurora3.

La sonda no era responsable de càlcul de dades o trajectòria, o exacta sobre la posició de les indicacions Nibiru, ja que s’acostava el planeta, corregir la seva trajectòria per evitar l’impacte i tornar a la sistema solar a un nivell prou a prop com per ser capaç de transmetre dades i imatges per al telescopi de ràdio secreta en la posició d’Alaska.

El llançament es va dur a terme simultàniament amb la posada en marxa del telescopi i va ser capaç d’emetre imatges en 1995.

B: Què li dius a mi em fa pensar en les teories de l’investigador Zecharia Sitchin en el retorn esperat d’un dotzé planeta misteriós.Coneixes la seva feina?


J: Sí, sé que els elements principals. SIV, en col · laboració amb Lockheed Martin, va enviar aquesta sonda que després vaig analitzar les imatges.

Aquests són punts de vista d’un objecte celeste enorme la presència es « sent » tot en el nostre sistema solar dins de tres anys a partir de 2001.

B: Com arribar aquesta informació?

J: Tinc una llicència supervisió Secretum anomenat Omega.

Aquest és el més alt nivell de secret del Vaticà equivalent Top Up ¬ decret Cosmic OTAN.

Es divideix en tres nivells d’informació: des Secretum Omega grau III, la menys detallada, fins que el nivell Omega Secretum I, el més complet.

La meva missió era presentar als nous membres de la SIV i ensenyar-los a utilitzar els sistemes de comunicació de l’organització.

B: Com s’actualitzen les dades recollides pel telescopi es van enviar a Itàlia?


J: Els EUA la companyia de telecomunicacions Sprint International té ràdios i antenes parabòliques al nord i el sud d’Itàlia i dos satèl · lits geoestacionaris amb els que estan connectats.

La companyia té un contracte especial amb SIV i transmissió / recepció de dades xifrades utilitzant des de 1994, els algoritmes i la freqüència de la criptografia personalitzat.

Abans d’aquesta data, el SIV utilitza un sistema criptogràfic inventat per una empresa suïssa, que va ser abandonat a causa de que un membre d’aquesta societat es va vendre en secret als israelians. No et puc donar més informació tècnica, per ara.

B: Podria dir-me un llegat de l’Església sap, Monsenyor Balducci, que ha abordat públicament el tema dels extraterrestres. Aquest prelat sap que SIV i això juntament amb ells?

J: Pare Balducci estudiar i dur a terme les seves investigacions amb total independència i sense seguir un programa pre-existent.Mai se li va impedir al contrari, era força animat.

B: Vostè pot … Per escoltar, sembla que hi ha un programa de divulgació. I no faria això pel que va decidir reunir amb mi i donar-me aquesta informació?

J: Des del punt de vista del sistema, estem en la divisió, però sabem que es produiran esdeveniments que afectaran tots els éssers vius d’aquest planeta, ningú s’escapa.

La humanitat està vivint un període particular de la història, les circumstàncies estretament relacionades amb esdeveniments clau predir en l’Apocalipsi.

És important que la humanitat comparteix plenament el missatge de salvació i la redempció de Crist, com St Paul diu kèrigma, un missatge que Joan Pau II va tractar de difondre en totes les nacions.

Creu que el Papa no sabia de la imminència d’aquests esdeveniments? [Aquesta entrevista va tenir lloc abans de la mort del Papa Joan Pau II].

B: Però el Papa ho sap tot, sobretot si es recorda la seva apassionada declaració de 2000 *** *


J: Dos grups oposats dins del Vaticà, un d’ells exigeix ​​la divulgació i és totalment compatible amb Wojtila [Joan Pau II], els altres intents de bloquejar per qualsevol mitjà qualsevol informació.

Alguns membres d’aquesta facció formen part dels grups de poder ocult, per exemple, controlar el mercat del petroli i afectarà molts sectors de l’economia mundial amb l’únic propòsit d’informació asfixiant en el desenvolupament de fonts alternatives de l’energia, l’anomenada « energia lliure ».

Això va ser confirmat per l’espectacular però no concloents cas « Guardian » [Canada, 1989-1991], el grup UFO CUFORN [Xarxa Canadenca de Recerca OVNI], que va causar sensació, però les fotos de presumptes alienígenes no fos es mostra.

De totes maneres aquests documents exposen la realitat de que les operacions de manipulació de complexos, la desinformació sovint superen la fantasia més salvatge. La part superior de totes aquestes organitzacions ocultes pertany al govern en l’ombra, i només es coneix per la sigla SVS.

Font:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.