27 April 2014 – Wiwitan saka bebendune Allah?

dara

Cinta pengungsi pungkasan ing donya free utawa program iki lan mbayar!

Tembung iki ora tambang nanging apes sing rampung kang gesang nilaraken ditulis ing tembok ing apartemen sing tembung ing panjelasan kang tumindak.

Sampeyan, kinasih para sadulur ing Kristus sing korban Iblis kang jebakan, sing ing kasangsaran, sing manggon ing pain, lan nglokro kasusahan, sing nandhang sangsara ing awak lan ing gesang panjenengan ing atrocities saka perang, bencana lan buron kang urip iki pait.

 

kilat

Aja kalah pangarep-arep, supaya kowe uga-surem semangat saka pracayamu, duwe kepasten banget rauh lan engkang luwih dina, saka bungahe lan begja bakal diwenehi dening tresna lan getih saka Gusti Yesus Kristus.

Panjenengan ganjaran gedhe sampeyan bisa dadi manawa, amarga iku liwat katresnan lan kanggo nyimpen kita sing Yesus Kristus bakal bali.

Ya, rauh lan uga banget sadurungé, Jahshua Kristus bakal ngasilake Bumi ngwasani banjur kita bakal dikirim saka ala lan panggodha lan pungkasanipun banjur kita bisa ngerti lan pengalaman telas bungahe lan begja ing katresnan lan ngurmati hukum Allah.

Nanging sadurunge dina elek

kudu isih kelakon.

Iku kepasten!

.Bilai-plus

Padha bakal malah luwih elek tinimbang kita manggon wiwit 2008!

Aja lali sing bali saka Gusti Yesus Kristus kudu ing loro saka babaran.Lan dina bakal luwih angel bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun.

Kita waca saben escalating kangelan gesang, bumi, lan cuaca masyarakat.

Mangu maneh wis kamar wae. Bali Gusti kita Yésus Kristus kita generasi.

Iku kepasten minangka hard pracaya kang uga, ing kanyatan ana! Kabeh lah sing meh kabeh kawujud!

Supaya apa apa sadurunge iki kasekengan blatant perang iki evils ngenteni bali kamulyane Gusti Yesus Kristus!

Uga yen ngerti yen demit iku Fort lan mung kita ora amba cukup kanggo asor wong, banjur uga weruh Gusti Allah tresna banget marang kita lan bisa nulung kita ing saben dina kita perang nglawan pasukan saka ala lan godaan Iblis .

Takon Allah mimpin langsung gesang.

Ndedonga lan ndedongaa maneh lan maneh saben dina lan diwayuh

Nampa urip sing Gusti Allah wus maringake lan matur Gusti Allah kanggo kabeh hardships dhewek ndadekake manggon kanggo karo gaweyan lan perjuangan bilih Gusti Allah Forges kita lan ndadekake kita kuwat.

Saben saben sing aran utawa sampeyan ndeleng sing iku bisa pindhah salah, panjenengan panggoda kuwat, sing napsunira sing kobong lan sing bakal succumb, supaya ora ragu-ragu kanggo takon, karo kabeh kekuatan iman ing Allah kanggo mbantu. Lan bakal!

Banjur lali thank Allah kanggo ngewangi sampeyan onomatopia marang dhewe, kepinginan lan kelemahane.

Gusti Allah marang kita free bakal lan mulane iku bakal ngalangi ing gesang kita yen kita takon wong kanggo njupuk kita kaputusan kang kadhangkala dadi marang apa kita yearn najis.

Nanging kanggo entuk manfaat saka bantuan Allah, Cinta saka Yesus Kristus lan kabeh bantuan bilih Gusti Allah bisa menehi kita, kita kudu miwiti ing awal.

– Takon Allah ngapura kabeh dosa-dosa kita, kita kesalahane, kita kesalahane lan dosa.

– Tampa kanggo teka Gusti Allah liwat Gusti Yésus Kristus kanthi seeking baptis dening banyu nganti Gusti Allah dikirim kita Roh Suci kanggo mimpin gesang kita.

– Takon Yesus Kristus dadi kita pribadi Juruwilujeng lan nampi kita ing gréja.

– Straighten kita gesang kanthi bantuan Allah amarga piyambak kita ora bisa nindakaken!

– Bantuan sing ngupaya bantuan kita.

– Mirsani angger sepuluh Allah.

– Kanggo tresna sing sengit kita lan ndedonga kanggo wong mau.

– Nyuwun pangapunten amargi sing trespass marang kita.

We manggon ing babagan Final saka mburi wektu online lan donya mung kebingungan.

Iku angel banget kanggo golek cara tengen lan bebener. (Mung Atimu lan pandonga bakal mbantu!)

Humanism wis dadi Nilai universal saka malah wong Paus.

Gusti Allah nguciwakake dening akeh wong-wong sing wis dadi egois lan nyenyamah asmané; mikir malah bisa nglampahi kang Cinta

Rauh ana bakal panen jiwan dening malaekating Yesus Kristus lan ing cepet kabeh bakal tuntas.

Bakal kasep kanggo pungkasan lan bakal ana panangis lan nangis saka kerot untu.

Ngelingi pasemon saka tares lan gandum!

Ing pasemon saka harvest nalika tares wis di buwang menyang geni.Bakal padha wong kang padha ditolak Allah lan Gusti Yésus Kristus!

Nanging uga elinga iki Kutipan saka Pierre Corneille Le Cid   »  Kanggo menang tanpa resiko kanggo kapitulungan tanpa kamulyan «   nalika perang kanggo tetep ing dalan hak Allah liwat Gusti Yésus Kristus.

Gawe gaweyan iki tulung Allah!

Wektu wis teka awaken kita perang kanggo nyimpen jiwo kita!

Yesus Kristus bakal mbusak kang greja kanggo rawuh pernikahané Tyempéné lan kita isih bisa dadi perangan!

Akèh kita, imam, pastors, preachers eschatologists lan madosi pratandha kanggo kita pendekatan nyedhaki tanggal pengangkatan wong pasamuan lan bali saka Gusti Yesus Kristus.

Ing Finding saka periode pungkasan ing mburi wektu bakal ngidini wong kanggo nyiapake kanggo iki ayu, nggumunake lan unik acara ing sajarah manungsa.

Pendhaftaran riset lan analisis wis mimpin kula target bali Gusti lan kita Raja Yesus Kristus ing Gunung Zaitun saka 14 kanggo 15 September 2015, ing kidnapping kang pasamuan watara 11 2014 Nopember.

Nanging kita kudu ngenali aku wis cheated lan iku bisa yen Aku salah maneh iki tanggal kira-kira.

Nanging wong nemu liyane kira-kira tanggal, kanggo iku kang tanggal iku mengko saka aku ketemu, iku bakal tansah pungkasanipun wektu kanggo Dhiskusi ing wektu iku.

Nanging ana uga eschatologue Louis ALENCOURT sing dening serius riset lan analisis ngidini nimbang kamungkinan kuwat saka aman saka pasamuan utawa bali saka Gusti Yesus Kristus taun antarane April lan September 2014 .

Aku mung bisa kasurung kabeh kanggo maca kang blog lan ing tartamtu kang pungkasan artikel . lan uga njupuk video sing ing kang mbahas bali saka Gusti Yesus Kristus.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Kita uga kudu ngerti yen bumi bakal nglintasi ing swarga lebu ngiwa ing tangi saka komèt linear.

Iki bisa nimbulaké meteorites ing bumi.

Ana uga nabi sing ora Alkitab nanging menarik kanggo ngerti sing jelas highlights sing kita kalebu pecah ing konflik politik karo Rusia ing Ukraina lan sawijining provinsi « Crimea »

Mangsa cedhak marang sing wangsit iki ngirim tantangan kita.

Wangsit Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Ing pungkasan artikel kabèh Culpa-   aku target tanggal 27 April 2014, tanggal riyaya Paskah uga lan tanggal pisanan abang rembulan tetrad.(Deleng Pendhaftaran artikel sadurunge)

Tanggal iki tenan katoné penting banget lan Aku ngajak panjenengan kabeh kinasih para sadulur ing Kristus kanggo nonton lan ngenteni rauh Wangsul ing Kamulyan Our Gusti Yesus Kristus, putra mung Allah.

27 April 2014 misale jek kula dadi tanggal saka kang bakal miwiti supaya njerit, pada tangisan lan kerot untu, minangka kasangsaran sing penting.

27 April 2014 uga dadi awal wektu saka bebenduné Gusti Allah!

Veillions lan nglindhungi semangat kita iman. Yesus Kristus ing lawang!

Tentrem, Cinta lan joys ing ati lan omah-omahé nunggu pengangkatan wong pasamuan kanggo sawetara lan bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo liyane.

Sholawat

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :