DECLARAȚIA oficiala a mortii a Bisericii Catolice

cruce

 

În video în Portugheză înțelegem pe deplin anii Papa!

 

image002

Ce este șocant în acest film este că papa neagă în mod deschis lui Isus Hristos.

Papa a spus deschis că faptul că Isus Hristos a fost răstignit este un eșec ….!

Acum, acest lucru nu este un eșec, deoarece Hristos știa că va fi răstignit și a declarat el chiar Petru că înainte cocoșul robinetul vă vei lepăda de Mine de trei ori ….!

Isus știa de la începutul predicii sale, el va ajunge pe cruce.

Dar a fost de acord să-și sacrifice viața pentru a salva sufletele noastre, deoarece omul este atât de necurat și pescar nici un lucru necurat poate intra în Împărăția cerurilor.

Este prin sângele lui Hristos pe cruce care ne răscumpărați!

Papa a făcut remarcile sale la Isus Hristos ca profet simplu spune islam, plin de intenții bune, dar nu a reușit, deoarece a murit pe cruce ….!

Venind de la un creștin astfel de remarci sunt nedemn de credința lui, dar din Papa, aceste cuvinte sunt o declarație oficială de deces al Bisericii Catolice a anunțat că în cadrul unei aplauze furtunoase din New York .

Pentru Papa Isus Hristos nu a fost Fiul lui Dumnezeu (Dumnezeu a făcut pe om ca noi invata evangheliile), dar un om ca alții cu daruri ale profeției, care a murit pe cruce ….!

Micile glume ale Papei sunt toate unghiile care plante de pe încheieturi și picioarele lui Isus Hristos pe cruce.

Cu ultimele cuvinte ale Papei, putem spune oficial că Biserica Catolică este oficial mort sub un aplauze furtunoase din New York 25 septembrie de 2015 la Catedrala St Patrick.

 

Roage din tot sufletul meu Brothers scump frați și surori pentru revenirea pe Pamant a Domnului nostru Isus Hristos, așa cum suntem oficial singuri și în mare pericol acum.

Fii binecuvântat

Învingător


%d blogueurs aiment cette page :