REVELACIONS I FORÇA DE LA FE EN EL FI DEL TEMPS

jesus1-600x384

Per què Déu va voler revelar nosaltres pels segles profecies abans del que es va aconseguir a la final dels temps?

De fet ens trobem que des que Adam i Eva, Déu ja no es manifesta físicament als homes.

Adam i Eva podien veure i parlar amb Déu, perquè no tenen el cos de carn.

Només quan ells van desobeir a Déu menjant del fruit prohibit, que Déu va castigar en cobrir la pell d’un animal (un cos humà).

El fet d’estar en un cos de carn fa que sigui impossible per a l’home per veure i escoltar Déu.

Però Déu, guardant el seu amor per la seva creació  « L’home », malgrat la seva desobediència, revelada pels seus àngels i profetes dels aspectes més destacats de la història de l’home, en particular el que succeeix amb el temps de la fi que s’aporti una hora de finalització per a l’home per Déu.

La història de la creació de l’home es va registrar a través del temps en diversos llibres.

Alguns d’aquests llibres no es van complir per formar una sola, anomenada« bíblia »

Bíblia

La Bíblia conté profecies sobre 700 dels quals una quarta part es refereix a la fi dels temps, és a dir, com és important per a Déu al final dels temps.

Per prop de sis mil anys (5774 anys d’acord amb el calendari hebreu) ​​amb la història del poble jueu va ser el poble escollit de Déu després de la gran inundació, els homes esperen dels últims temps i el retorn de Déu a la Terra.

Quan Déu tornarà a la Terra, els homes no poden veure, sentir i parlar amb ell si Déu transformarà de manera que ja no tenen un cos de carn, però un cos de llum.

Per això, en la primera carta de St Paul als Corintis – Capítol 15 ( enllaçaquí ) , que diu: 

« En un moment, en un obrir i tancar d’ulls, a la trompeta final. La trompeta sonarà, i es va aixecar als morts incorruptibles, i nosaltres serem transformats.  « 

Tenint en compte el compliment de les profecies bíbliques ja realitzats, ens trobem que els dels últims temps i el retorn de Jesucrist a la Terra són gairebé gairebé fet amb l’excepció dels tres últims

Aquests són fets indiscutibles, només cal veure les notícies del món per adonar-se que els temps que es viuen actualment fora de la norma.

Tant l’activitat de la terra (terratrèmols), el temps en les actituds, per no parlar de la situació catastròfica de l’economia mundial, les guerres i de rumors de guerres, revoltes, la violència i altres tragèdies, com l’augment de la fletxa de l’Islam són tots fets profetizados en la Bíblia per a la fi del temps.

La fe llavors, hauria de permetre a tots a donar suport a aquests esclats i sobretensions calamitat lamentablement intensificarà fins al retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres que crec que set 2015 entre 14 i 15 durant el festival trompetes.

2044155542_1369068221

La fe és una força poderosa, a causa de la confiança total i absoluta!

Legions no són conscients del que forçar la Fe!

Només Déu i el seu únic fill Jesucrist és digne de la nostra confiança total i absoluta  « fe »  i que ens donen la fe necessària per enfrontar-se a la foscor que ha envaït la Terra, viu i força cors.

Jesucrist va dir que anava a regnar sobre la terra al final dels temps i estem sens dubte en el final dels temps, el seu retorn és imminent.

Un índex es revela en el llibre dels Fets d’entendre el seu imminent retorn.

Fets 2: 17  « En els últims dies, diu Déu, abocaré el meu Esperit sobre tothom, i el seu fill i les seves filles profetitzaran, els vostres joves veuran visions, i els vostres vells somnis: I sobre els meus servents i les. meves serventes en aquells dies abocaré el meu Esperit, i profetitzaran.  donaré prodigis dalt al cel i senyals aquí baix a la terra, sang i foc i vapor de fum; El sol es convertirà en tenebres, i la lluna en sang, abans que el dia del Senyor , gran i gloriós dia Així que tot els qui invoquin el nom del Senyor se salvaran. « .  Llegir més

Prenem nota que és clar, el sol es convertirà en tenebres i la lluna en sang, abans que el dia del Senyor ,

Si mirem més de prop aquest fenomen que s’espera. És un Tetrad  quehauria de començar el 2014 i acabarà el 2015.

sol i la lluna

El següent Tetrad no tindrà lloc abans de  »  500 anys  »

És impensable i impossible fins i tot prendre cinc segles de desastres empitjorament profetizados per al final dels temps.

El 20 març 2015 tindrem l’eclipsi total de sol: El sol es convertirà en tenebres

04  d’abril de 2015 tindrem l’eclipsi total de la lluna i la lluna en sang,

El 13 setembre 2015 és un eclipsi solar parcial

28 setembre 2015 és un eclipsi total de lluna

Així podem entendre que Jesucrist no tornarà físicament a la Muntanya de les Oliveres abans només fer dos eclipsis totals de sol 1 °  20 de març i 2 de la lluna 4 abril 2015.

També podem entendre mitjançant la lectura dels versicles 29-30 delcapítol 24 de l’Evangeli de Mateu abans que els dos eclipsis totals de sol 20 març 2015 i la lluna 4 abril 2015, que passarà alguna cosa horrible a la Terra

29 Immediatament després dels dies de socors , el sol s’enfosquirà, la lluna no farà claror, les estrelles cauran del cel, i les potències del cel seran commogudes.

Sembla que en aquests dies d’angoixa són els dies de la ira de Déu que precedirà l’eclipsi solar de l’Tetrad, que inclourà desastre terra molt desmesurada i el clima, però també el pic de la gran tribulació de l’última guerra, o almenys un conflicte nuclear.

30 Llavors apareixerà la senyal del Fill de l’Home apareixerà en el cel, totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l’Home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria

En el verset 31, em sembla que això és després de la resurrecció dels morts en Crist , l’eliminació dels cristians en el cel que purificarà (quan la tribulació) després de l’eliminació de l’església i fervent que es fa passar per la gran tribulació i el dia de la ira de Déu es canviarà i es destinarà a les empreses que han estat ressuscitats morts per trobar-se amb Crist en el cel perquè l’acompanyés al seu retorn a la Muntanya de les Oliveres .

Àngel amb trompeta

 31 I enviarà els seus àngels amb gran veu de trompeta, i s’ajuntaran als seus escollits dels quatre vents, des d’un extrem del cel fins a l’altre.

La fe també ens ha de portar a entendre que abans del retorn físic de Jesús Crist a la Muntanya de les Oliveres, la resurrecció dels morts en Crist i l’eliminació dels cristians sent purificats durant la gran tribulació, i els dies de la ira de Déu, ha de produir el segrest del seu fervent església seran convidats al banquet de noces de l’Anyell.

Això confirma encara en el capítol 24 de l’Evangeli de Mateu ens trobem en el verset 24

24 Perquè s’aixecaran falsos Cristos, i falsos profetes, i faran grans senyals i prodigis, per enganyar, si fos possible, fins i tot als escollits.

Aquest 24 Mat vers. Registrat 24 versicle 17 l’acte 2 .  donaré prodigis dalt al cel i senyals aquí baix a la terra, sang i foc i vapor de fum;

Veiem en el verset 24 Mat 24, ja no és possible per seduir els elegits de l’església tan fervent que ja s’ha eliminat abans de 20 març 2015 es produirà quan l’eclipsi total de sol.

Els convido a llegir el meu article sobre les dates de la gran tribulació

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

El rapte de l’església podria ser per aquest cap d’any 2014!

Els que formaran part de l’Església de Jesucrist i ser tret, la voluntat de tots els cristians que han triat per redreçar les seves vides mitjançant la purificació de les seves ànimes.

Déu ens va donar els Deu Manaments que va esdevenir important i urgent de seguir sent part de l’església devota de Jesucrist seran remoguts.

Per ser part de l’església de Jesucrist, ell ha de voler, ser batejat, observar els deu manaments de Déu, a través de l’oració demanar perdó a Déu per tots els pecats i demanar-li a Jesús Crist com el nostre salvador .

Esdevén soldats de Crist difusió el més àmplia possible de la paraula« Jesucrist ve aviat »

Els convido a posar-se en contacte amb la direcció del bloc del predicador retorn del rei a tots els seus contactes, en veure que el temps és curt i hi ha molts que estan lluny de Déu i Jesucrist, i que hem de dur en el camí correcte.

Ajuda també el major nombre de venir a Jesucrist per ser estalvis.

Jesucrist, el Fill de Déu va donar la seva vida en el sofriment per salvar-nos.

Fem el que podem per als nostres estimats germans i germanes en béns Jesucrist rebre la paraula « Jesucrist ve aviat » i pot preparar per a aquest esdeveniment sense precedents en la història de la humanitat des Noè.

Els Deu Manaments

Els-manaments-de-Déu

I va parlar Déu totes les paraules aquí : « Jo sóc el Senyor, el teu Déu, que t’he fet sortir d’Egipte, de casa de servitud.

1 – No tindràs déus aliens davant de mi.

2 no li faràs cap ídol, cap imatge del que està allà dalt al cel ni a baix a la terra o en l’aigua sota la terra. No t’inclinaràs-hi, per adorar-les.

Perquè jo el Senyor sóc el teu Déu, sóc un Déu gelós, entre els quals em odien, jo càstig la iniquitat dels pares sobre el fill, fins a la tercera i quarta generació, però als quals m’estimen i guarden els meus manaments Els mantinc la meva lleialtat a la mil · lèsima generació. 

3 – No invoqueras el nom del Senyor, el teu Déu en va, perquè el Senyor no tinc per innocent el que invoca el seu nom en va.

4 Tu un dissabte memorial, un dia sant. Sis dies treballaràs i faràs tota la teva obra, però el setè dia és el dia de repòs en honor del Senyor, el teu Déu: no faràs cap obra, tu, ni el teu fill, ni la teva filla, ni ni el teu servent, ni la teva criada, ni el teu bèstia, ni l’immigrant que viu a la seva ciutat.Perquè en sis dies va fer Jehová els cels i la terra, el mar i tot en ells, però va descansar el setè dia.

Per tant, Senyor va beneir el dia de repòs i el santificà. 

5 – Honra el pare i la mare, així s’allarguin a la terra que et dóna el Senyor, el teu Déu.

6 – No posaràs cometre assassinat.

7 – Faràs No cometràs adulteri.

8 – No posaràs robar.

9 – No posaràs fals testimoni contra el teu proïsme.

10 – No cobejaràs la casa del teu proïsme, no cobejaràs la dona del teu proïsme, ni el seu servent, ni la seva criada, ni el seu bou, ni el seu cul, res del que li pertany a ell. « 

En realitat, estem veient el que acabo d’explicar en l’últim moment que precedeix el retorn de Jesucrist.

Però el més destacat tribulacions recents per davant i cal preparar-se.

Els terratrèmols, tempestes, inundacions, ciclons, huracans i altres desastres descomunals anar fins i tot va colpejar el terra amb més poder i més mal fins i tot que en anys anteriors.

Alguns dels nostres germans i germanes seran encara pateixen les pitjors infàmies i certament seran designats com a responsables dels mals béns.

Les guerres, els disturbis i la violència van a generalitzar sobre una gran part de la Terra.

Llucifer copejarà dur i fins i tot molt fort. Ara sap que té molt poc temps.

Per a nosaltres també aviat vindrà el temps de la gràcia a la seva fi el que significa que aviat serà massa tard per ser part de l’església devota de Jesucrist serà eliminat.

Per descomptat que no serà massa tard per venir a Jesucrist i ser part de la segona eliminació es durà a terme per anar al cel per trobar-se amb Jesucrist en el seu retorn a la muntanya de les Oliveres.

Però passarà pel dia de la ira de Déu i davant totes aquestes calamitats que escombrarà tota la Terra.

Aquestes calamitats forts tindran lloc després del rapte de l’església i fervents no aturar el retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres.

També hem d’entendre que abans que el rapte de l’església, hi haurà un moment en què serà massa tard per beneficiar-se de la gràcia de Déu, perquè molts són els cridats. (Cristians de tot el món)

les noces de l'Anyell

I pocs seran elegits (L’església àvid serà eliminat) per assistir al casament de l’Anyell al cel.

En el llibre de l’Apocalipsi el capítol XXII es diu en el verset 11

No obstant això, els pecats pecador, i que l’home impur encara, i que un bon home segueix viu al pou, i la santa segueixen sent santa.

Aquest capítol s’aplica abans del rapte de l’església. Així que crec que hi haurà una data per a la fi de l’estat de gràcia.

En aquesta data ja no serà part de l’església de Jesucrist.

A continuació, es guardarà per purificar al final de la tribulació amb el dia de la ira de Déu.

L’oració, la petició de perdó i el penediment a Déu a continuació, haurà de ser retirat i guardat en el cel per trobar-se amb Jesucrist.

Aquesta vegada crec que serà 15 abril 2014 que és la data de la festa de la Pasqua, sinó també la data de la primera de la Sang Lluna Tetrad.

Si aquest és el cas, després d’aquesta data la tribulació empitjorarà seriosament en totes les àrees.

Desafortunadament, si vostè espera aquest augment en els desastres i altres calamitats per venir a Jesucrist, llavors pot ser massa tard per ser part del rapte de l’església fervent.

Jesús arriba a salvar-nos!

Déu vol que l'home

Vas a entrar o esperar i perdre el rapte.

Per descomptat que no se sent aquest missatge pel sacerdot en la missa.

Però la nostra fe ha d’obrir els ulls i ens permetrà analitzar els esdeveniments a la llum de la Bíblia i els ensenyaments de Jesucrist.

desaparició església canals

La nostra Església catòlica s’està morint  , i en algunes esglésies hi ha fins i tot més cloïsses .

Els convido a tots els meus béns Estimats germans i germanes en Jesucrist per ser llevat si vols fer una volta al bàsic de la lectura de la Bíblia i especialment el capítol 24 de l’Evangeli de Mateu i el llibre de l’Apocalipsi.

Déu vol que siguem estalvis, i que és per això que després va castigar Adam i Eva per la seva desobediència, Déu va continuar estimar-nos i ajudar-nos en la vida quotidiana.

És a través d’aquest amor que Déu ens va enviar allà dos mil anys Jesucrist el seu únic fill per salvar-mitjançant la compra a través del seu sacrifici nostres pecats, el pecat original que ens impedeix veure i sentir a Déu.

És a través de l’amor que Déu ens ha informat pels seus àngels i profetes dels millors moments de la humanitat i la fi dels temps.

Aviat serà massa tard per venir a Jesucrist per rebre la vida eterna mitjançant l’eliminació de l’església lleial i àvid.

Si creu que la nostra vida terrenal serà millor i tot ha tornat a la normalitat sense la intervenció de Jesucrist saber que vostè està equivocat.

Obre els ulls! Desperta abans que sigui massa tard.

El 27 abril 2014 bé podria ser el dia en què serà massa tard i no hi haurà crits de plor i cruixir de dents.

Llucifer, aviat es deslligarà tota la seva força, els seus estratagemes i temptacions per atraure un gran nombre d’Ames.

Així que pregar i pregar una i altra vegada a Déu ia Jesucrist ens ajudi i ens protegeixi en la nostra vida quotidiana.

Aviat sabrem el resultat de la història de l’home.

De vegades, el nostre Creador, ens va deixar perquè no sabem ni el dia ni l’hora.

Però tots els signes coincideixen que això és molt molt aviat i potser fins al 2014 pel que fa a l’eliminació de l’església i 2015 en relació amb el retornde Jesucrist físicament a la Muntanya de oliveres.

vela vela titular-anim

Vagin amb compte i ben il · luminada la flama de la fe, i la fe Daring  en Déu i en Jesucrist com la nostra fe ens salvarà.

Els convido a veure aquest video


Dates del Tetrad

15 Nisan 5774 (15 d’abril de 2014): l’eclipsi lunar total, la festa de la Pasqua.

14 Tishri 5775 (8 d’octubre de 2014): eclipsi lunar total, Festa dels Tabernacles.

29 Adar 5775 (20 març 2015): eclipsi total de sol, just abans del començament de l’any religiós.

15 Nisan 5775 (4 d’abril de 2015): l’eclipsi lunar total, la festa de la Pasqua.

29 Elul 5775 (13 de setembre 2015): Eclipsi parcial de sol, just abans del començament de l’any calendari.

15 Tishrei 5776 (28 setembre 2015): eclipsi lunar total, Festa dels Tabernacles.

A l’espera de tot el que és bo i el que s’espera que passi, tots troben a la pregària  la força per seguir endavant en la foscor.

sentinelle3JESUCRIST ÉS EL MEU REI

Els convido a llegir el Sermó de la Muntanya

Evangeli segons Sant Mateu capítol 5

5.1
Veient la multitud, va pujar a la muntanya, i després es va asseure, i els seus deixebles se li van acostar.
 

05:02
I va obrir la boca, els ensenyava, dient:
 

05:03
Feliços els pobres en esperit, perquè el Regne del cel els pertany!
 

05:04
Feliços els humils: ells rebran consolació!
 

5.5
Feliços els humils: ells posseiran la terra!
 

5.6
Feliços els qui tenen fam i set de justícia, perquè ells seran saciats!
 

5.7
Feliços els compassius: Déu se’n compadirà!
 

05:08
Feliços els nets de cor, perquè ells veuran Déu!
 

05:09
Feliços els pacificadors, perquè ells seran anomenats fills de Déu!
 

05:10
Feliços els perseguits per la justícia, perquè el Regne del cel els pertany!
 

05:11
Feliços vosaltres quan us insultaran, us perseguiran i diguin tota mena de mal contra vosaltres, per causa meva.
 

05:12
Alegreu-vos i celebreu-ho, perquè la vostra recompensa és gran en el cel, perquè així van perseguir els profetes que van ser abans de vosaltres.
 

05:13
Vosaltres sou la sal de la terra. Si la sal perd el gust, amb què serà veritat?Només serveix per ser tirada fora i trepitjada pels homes.
 

05:14
Vosaltres sou la llum del món. Una ciutat assentada sobre una muntanya no es pot amagar;
 

05:15
i no s’encén un llum i es posa sota un almud, sinó que el va posar en primer pla, i il · lumina a tots a la casa.
 

05:16
Deixa que la teva llum brilli davant els homes, perquè vegin les vostres bones obres, i glorificaran el vostre Pare del cel.
 

05:17
No penseu que he vingut per abrogar la llei o els profetes: no he vingut per abrogar, sinó per complir.
 

05:18
I jo us dic la veritat, fins que el cel i la terra, que no passa de la llei ni una jota ni una titlla fins que tot s’hagi complert.
 

05:19
De manera que qualsevol que trenqui un d’aquests manaments molt petits, i així ensenyi als homes, molt petit serà anomenat en el regne del cel, sinó el que els compleixi i ensenyi, aquest serà anomenat gran en el Regne del cel.
 

05:20
Perquè us dic que si la vostra justícia no fos major que la dels escribes i fariseus, no entrareu pas al Regne del cel.
 

05:21
Vostès han sentit que es va dir: No matis, i qualsevol que matés serà castigada pels jutges.
 

05:22
Però jo us dic que qualsevol que s’enfadi contra el seu germà, serà culpable de judici, i qualsevol que digui al seu germà, Raca! mereix ser castigat per l’Ajuntament, i el que diu: « Insensat! mereix ser castigat pel foc de l’infern.
 

05:23
Per tant, si portes la teva ofrena a l’altar, i allà et recordes que el teu germà té alguna cosa contra tu,
 

05:24
deixa allà la teva ofrena davant l’altar i veu primer a amistat amb el teu germà, i llavors veuen i presenta la teva ofrena.
 

05:25
Posa’t d’acord aviat amb el teu adversari mentre estàs en el camí amb ell, no sigui que et lliuri al jutge, i el jutge et lliuri a l’agutzil, i siguis trobat a la presó.
 

05:26
Et dic la veritat, que no sortiràs d’allí, fins que hagis pagat l’últim quadrant.
 

05:27
Ja sabeu que es va dir: Seràs No cometràs adulteri.
 

05:28
Però jo us dic que qualsevol que mira una dona amb desig de posseir, ja ha comès adulteri amb ella en el seu cor.
 

05:29
Si el teu ull dret et fa pecar, arrenca-te’l i llença’l de tu; doncs millor et és que un dels teus membres mori, i no que tot el teu cos sigui llençat a l’infern .
 

05:30
I si la mà dreta et fa caure, talla i llença’l de tu: perquè és millor per a tu que un dels teus membres mori, i no que tot el teu cos sigui llençat al del infern.
 

05:31
S’ha dit: « Qualsevol que divorcia de la seva dona, doni-li carta de divorci.
 

05:32
Però jo us dic que qualsevol que repudia la seva dona, excepte per causa de fornicació, fa que ella adultere, i el que es casa amb la repudiada, comet adulteri.
 

05:33
Ja sabeu que es va dir als antics: No posaràs perjurarás, sinó que compliràs al Senyor les teves juraments Té.
 

05:34
Però jo us dic: No jureu, ni pel cel, que és el tron ​​de Déu;
 

05:35
ni per la terra, que és l’escambell dels seus peus, ni per Jerusalem, que és la ciutat del gran Rei.
 

05:36
Tampoc juris pel teu cap, perquè no pots fer un cabell blanc o negre.
 

05:37
Sigui vostra paraula sí, no, no, és més d’això, de mal.
 

05:38
Ja sabeu que es va dir: Ull per ull i dent per dent.
 

05:39
Però jo us dic: No resistiu el mal. Si algú et pega a la galta dreta, para-li també l’altra.
 

05:40
Si algú vol argumentar en contra i quedar-se el teu vestit, dóna-li també el mantell thy.
 

05:41
Si algú t’obligui a portar càrrega per una milla, acompanya’l dos quilòmetres.
 

05:42
Dóna a qui et demana, i no tornis l’esquena al que vol prendre de tu prestat.
 

05:43
Ja sabeu que es va dir: Estima els altres, però no estimis els enemics.
 

05:44
Però jo us dic: Estimeu els vostres enemics, beneïu els qui us maleeixen, feu bé als qui us avorreixen, i pregueu pels qui us ultratgen i us persegueixen;
 

05:45
pel que vostè és fill del vostre Pare del cel, que fa sortir el sol sobre bons i dolents, i fa ploure sobre justos i injustos.
 

05:46
Si estimeu només els qui us estimen, quina recompensa teniu? Els publicans, ja que no fan el mateix?
 

05:47
I si saludeu els vostres germans només, què feu de més? Els pagans no fan el mateix?
 

05:48
Sigueu, doncs, vosaltres perfectes, com el vostre Pare celestial és perfecte.

La pau i l’alegria en els cors i llars a l’espera del beneït dia del rapte de l’església per alguna fervent i el retorn del nostre Senyor i Rei Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres.

Déu ens estima i ens encanta que?

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :