Én vagyok az igazság és az élet, a NULL az én embereimhez jön

A képkeresés eredménye "Én vagyok az igazság és az élet, a NULL nem engedi meg a férfit"

 

 

 

Amint már a blogbejegyzéseimben már kifejtettem, éljük a végső időt, amely feltartóztathatatlanná válik, amikor Jézus Krisztus visszatér a Földre az ezeréves uralkodásért.

 

Jézus Krisztusnak ez a mondata ilyen erővel és hatalommal rendelkezik, hogy nem hagy teret a tolmácsoláshoz vagy más valláshoz, hogy Istenhez menjen.

Ezért meg kell kérdeznünk magunkat, miért ismeri el a pápa az összes vallást igaz útnak Istennek.

Ami papi eretnekség.

 

A végső időszak 1948. május 14-én kezdődött az izraeli állam létrejöttével.

 

Sőt május 14, 1948 által létrehozása a zsidó állam, a zsidó nép 2000 év elteltével az Exodus kapott Isten bocsánatát, amiért elutasították és megfeszítették Messiás nem volt hajlandó elismerni a Názáreti Jézus  » Jézus Krisztus. De Isten ilyen megbocsátásai nem adnak számukra hozzáférést a mennyek országához az idők végezetében.

A zsidó emberek olyanok lesznek, mint sokan, akik kénytelenek várni Jézus Krisztus ezeréves uralmának végéig és a második feltámadásig, hogy reménykedjenek a mennyek országában.

 

A végidő végén csak néhány halott keresztény fog feltámadni.

 

És néhány élő keresztény « az egyház » egy pillanat alatt megváltozik, és így átmegy a halandó életből az örök életbe, anélkül, hogy a halálon keresztül egyszerűen a Jézus Krisztus szeretetéből ered.

 

Ez Jézus Krisztus ígérete, és senki sem kételkedhet az Isten Fiának azon szavában, aki megadta az életét, hogy megváltsa bennünket a bűneinkből, és így lehetővé tegye számunkra, hogy elérjük az Isten országát, nem pedig érdemben, hanem a szerelmét.

 

Észrevetted, hogy megmondtam, hogy csak bizonyos keresztények fognak foglalkozni a feltámadással és a halandó életből az örök élethez való átmenet nélkül, halál nélkül.

 

Azok, akik hatással lesz a keresztények, akik megkapták a keresztség vizet, (csak az érvényes keresztség), akik kérték, Jézus Krisztust, hogy legyen a megmentő, aki arra kérte Istent bocsánatot mindazokért a bűnökért, és aki bűnbánatot tartani és őszintén megbánni bűneiket.

 

Jobban, mint valaha, mindenkinek ki kell igazítania az életét és követnie kell Jézus Krisztus tanítását (Szeretet, megbocsátás és hit).

 

Az Úr Jézus Krisztus visszaszolgáltatását bejelentő bibliai jelek láttán, amelyek mindennapi erővel és hatalommal teljesülnek, biztosak vagyunk benne, hogy ez a visszatérés közelgő.

 

Természetesen mi vagyunk az utolsó generáció a visszatérés előtt, 1948 óta van bizonyosságunk. Mt. 24.34

A generáció nagyon rövid és nagyon hosszú, de nagyon közel vagyunk ehhez a visszatéréshez.

 

A blog létrehozása óta 2009-ben bejelentem, hogy ez a visszatérés beavatkozhat az aktuális évbe. Természetesen ez nem történt meg.

 

De ebben az évben a 2018 nagyon különleges, mert a bibliai generáció ideje 70 év és 1948 + 70 = 2018.

 

Tekintettel a bibliai jelek erősségére, erejére, gyakoriságára és szélességére, amelyeket 2018-ban teljesítettek és teljesítettek, mindenképpen az idő vége felé eső bibliai időszak végére vagyunk. .

 

Remélhetőleg a 2018-as trombita fesztivál látja majd Urunk Jézus Krisztus visszatérését az « egyház » eltávolítására.

 

Akkor imádkozz, hogy a neveket nem törlik az élet könyvéből azok számára, akik még nem távolították el „keresztények és mások” megy át a Nap Isten haragjának, hogy lesz egy nagyon nehéz időszak azoknak, akik szeretnének visszatérni Jézus -Christ.

 

Ez az időszak nagyon nehéz lesz, mert az egyház már nem lesz jelen a Földön. Ő lesz a mennyben, hogy tanúja legyen a Bárány házasságának, ez lesz az örökkévaló szövetség az Istennél, amelyet Jézus Krisztus gyülekezetének tagjaival fog létrehozni.

 

Eltávolítása után a az egyház Jézus Krisztus a világ teljes mértékben és teljesen szállítják a sátáni erők a fizikai visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén az ő uralkodása 1000 évben.

 

Már látni az összes sodródik és a növekvő erejét iszlamizmus. Képzeld el a világot anélkül, hogy ezeket a keresztényeknek kell távolítani, és egy iszlám már nem fék, és egyre nagyobb teljesítményű és pusztító katasztrófák elpusztított társadalmak és népek, akik szenvednek a szegénység és a bizonytalanság.

 

Ez a SZILÁRD SZABÁLYA.

 

Igen az biztos, hogy azok, akik hisznek, és akik kérték Jézus Krisztust, hogy irányítsák az életüket menti, de az összes többi fogja tapasztalni Isten haragját.

 

Mindig emlékezzenek ezekre a Jézus Krisztus szavaira

« Én vagyok az út az igazság és az élet, senki sem jön az apámhoz csak rajtam keresztül. « 

 

Eljött az idő, hogy megértsük, hogy az életünk hirtelen drasztikusan megváltozik, ahogy a hernyó pillangóvá válik, az örök életből áttérünk az életről az életre, és hamarosan.

Lehet, hogy 2018. szeptember 11-én.

Meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a videót, amely megmagyarázza a 2018-as sajátosságát.

 

A földrengések nagyságát a következő link látható

https://www.emsc-csem.org/#2w

A legújabb földrengések világszerte (az elmúlt 2 hétben)

 

Hamarosan találkozunk

győztes


%d blogueurs aiment cette page :