PRITJA E KTHIMIT TË JEZUS KRISHTIT

Rezultati i kërkimit të imazhit për "Kthimi i Jezu Krishtit"

 

Meqë shenjat e fundit të kohës janë përmbushur, kuptojmë se kthimi i Jezu Krishtit është i afërt.

 

Siç e kam përmendur shumë herë në bloget e mia, këto shenja janë plotësuar që nga 14 maji i vitit 1948, që është data e krijimit të shtetit të ISRAELIT. Populli hebre është dënuar nga Perëndia për të endur deri në fund të kohës

 

Prandaj ne njohim në përputhje me profecinë biblike që, që nga 14 maji i vitit 1948, po jetojmë periudhën e këtij fundi të kohëve biblike.

 

Shpjegoj për disa vite në blog që çdo vit që fillon do të jetë më i keq se ai që i paraprin, sepse kthimi i Jezu Krishtit duhet, në Bibël, të plotësohet në dhimbje, si ato të lindjes. Dhe të cilët janë gjithmonë më të gjallë deri në ardhjen.

 

Duhet të theksohet se njoftimet e mia nuk janë profeci që bëj, por ato thjesht janë zbulesa e profecive biblike.

 

Unë specifikoj se në këtë temë të dhimbjes nuk bëra një gabim që nga krijimi i blog-it në vitin 2009.

 

Por është gjithashtu e qartë se që nga viti 2009 e lëshoj mundësinë e kthimit të Jezu Krishtit për vitin aktual dhe atje, po, unë e pranoj me përulësi që kam bërë një gabim çdo vit.

 

Çfarë është më e natyrshme pasi që unë nuk jam një profet dhe kurrë nuk kam pretenduar të jem as të ketë ndonjë zbulesë të veçantë dhe personale të Perëndisë!

 

Gabimet e mia janë njerëzore dhe pranoj me përulësi dhe i pranoj ato.

 

Kjo është thënë, nuk është më pak e vërtetë që që nga 14 maj 1948 shenjat dhe profecitë janë duke u përmbushur me forcë dhe frekuencë në rritje.

 

Kjo i bën dhimbjet të bëhen më të forta dhe më të forta. Por gjithashtu se ata nuk do të ndalojnë të rriten me kalimin e viteve.

 

Prandaj, orët, ditët, muajt dhe vitet që vijnë do të jenë gjithnjë e më të vështirë për njerëzimin derisa të kthehet fizikisht nga Zoti ynë Jezu Krisht në Malin e Ullinjve.

 

Pritja jonë nuk duhet që në asnjë rast të na pengojë të jetojmë dhe madje përkundrazi!

 

Artikujt e mi duhet t’ju inkurajojnë të vini tek Jezu Krishti për t’u shpëtuar kur të vijë koha!

 

Ne duhet të kuptojmë se Perëndia dhe Jezu Krishti duan të na njohin të lumtur dhe se lumturia është në zemrën tonë pavarësisht nga vështirësitë e jetës.

 

Ne duhet absolutisht me lutje të përditshme dhe se si ne jetojmë në shembullore, dinjitet dhe krenari të besimit tonë, ne kemi vënë dhe mbeten nën mbrojtjen e Perëndisë dhe dashurinë e Jezu Krishtit që do të na lejojë të çuar përpara në fund kohën e errësirës që pushtuan botën dhe do të bëhem më i dendur më tej deri në kthimin e Zoti.

 

Le të shfrytëzojmë rastin për të shpjeguar jetët tona dhe për të ndihmuar të gjithë ata që kërkojnë ndihmën tonë për të ardhur tek Jezu Krishti.

 

Le të jemi krenarë dhe të denjë të jemi të krishterë në fund të kohës dhe të përfitojmë nga dashuria e Jezu Krishtit, sepse është mënyra e vetme dhe e vetme për Perëndinë.

 

Që do të thotë se të gjitha fetë e tjera janë të rreme dhe kurrë nuk çojnë tek Zoti!

 

Kjo gjithashtu do të thotë që të gjithë ata papë që predikojnë një të vërtetë tjetër dhe një ungjill tjetër po largohen nga Perëndia dhe dashuria e Jezu Krishtit. Më keq, ata i udhëheqin të gjithë ata që i ndjekin ata në shtigjet e devijimit.

 

Sigurisht që të gjithë duam të dimë me kureshtje datën e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Por Jezu Krishti e bëri të qartë se vetëm Perëndia Atë e dinte këtë.

 

Për dashurinë Jezu Krishti megjithatë na ka zbuluar se brezi që do të shohë shenjat e fundit të kohës do ta njohë kthimin e saj në lavdi.

 

Pra, edhe pse nuk dimë saktësisht se kur do të kthehet Jezu Krishti, të paktën do të kuptojmë se ky kthim është i afërt, sepse koha e një brezi biblik është 70 vjeç dhe se kjo kohë tani tejkalon shpejt në 14 maj 2019. Bibla thotë gjithashtu se brezi i gjatë mund të arrijë 80 vjet.

 

Kjo na vendos një afat të ri deri në vitin 2028 dhe duke ditur se kohët do të shkurtohen (Mateu 24), ne mund ta kuptojmë ngushëllimin e kthimit, Zotit tonë Jezu Krisht, i cili është i vetmi bir i Perëndisë dhe mbretit tonë.

 

Herë shumë të vështira do ta godasin botën me fuqi të madhe përpara se të shohim kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Kur sheh mizoritë e këtyre kohërave, mbajmë besimin dhe mos mendoni për një moment dhe në asnjë mënyrë që Perëndia dhe Jezu Krishti të na braktisnin.

 

Thjesht e dini, edhe nëse nuk e kuptoni dhe keni tundimin për ta dënuar atë, se e gjithë kjo duhet të realizohet.

 

Pra, mbajeni besim në të gjitha rrethanat dhe vendosni jetën tuaj në duart tuaja, vullnetin e Perëndisë dhe dashurinë e Jezu Krishtit.

 

Mbajeni flakën e Besimit tuaj duke ndezur dhe duke u lutur çdo ditë, në mëngjes e natë dhe në të gjitha rrethanat, në mënyrë që Fryma e Shenjtë e Perëndisë të udhëheqë hapat dhe t’ju mbrojë në errësirën e trashë që mbulon gjithnjë e më shumë gjithë tokën dhe njerëzimin.

 

Sa e vështirë sa duket sikur është në të ardhmen e afërt, di dhe ji i bindur se Perëndia dhe Jezu Krishti na duan, dhe pas dhimbjes së tmerrshme të ngjarjeve, Jezu Krishti do të kthehet.

 

Mbajeni besim

fitimtar

 


%d blogueurs aiment cette page :