2 0 1 7. LJUBEZEN, PRAVOSODJE in vera. 2 0 1 8

golob

V 2017 začetku leta, bi rad najprej pred obravnavo tega pomembnega člena v apokaliptičnih časih se soočamo sedaj vse vas, moji ljubljeni bratje in sestre v Kristusu in dragi blog bralci, Moje želje srečno novo leto 2017.

 

Vsakdo, upam, da Bog vodi stran od skušnjave in pomoči predvsem v prehodu tega leta, 2017.

 

Molim, da vam Bog daje moč, da se soočijo s težavami življenja, ki so nekaj let vedno bolj pomembna.

 

Morda vam bo Bog dal in vas zdravi. To vam omogoča, da ne zamudite bistvene in vas in očitno daje podporo in ljubezen ob vsaki priložnosti.

 

Lahko ostaneš v življenju knjige, tako da ne povzroča jezo Boga, ki se spušča postopoma svetu že več let.

 

Amen.

 

Ljubezen, zakon in Faith

 

bilanca

Upoštevajte, da je ta članek ljubezen, zakon in Faith dopolnjuje članek:

2017 pet prednostnih nalog

 

Vsekakor se morajo zavedati, da so ljubezen, zakon in Faith trije pomembni elementi krščanskega načina življenja in lahko v obraz Boga, da nas reši ali nas obsodili za večnost.

 

Da bi razumeli, vprašanje se zdi koristno, da bi majhen opomnik o časih, v katerih živimo.

 

Od 14. maja 1948, kot sem že povedal večkrat in se je izkazala v blogu, smo vstopili v svetopisemski obdobje do konca časa.

 

To svetopisemska obdobje do konca časa poteka preko ene generacije.

 

Imamo potrditev v evangelijih (predvsem Matthew 24 Link: End of Days), ki je tudi omeniti, da se bo Jezus Kristus fizično vrniti na Zemljo pred koncem te zadnje generacije tam vladati človeštvu za tisoč let. Novem tisočletju .

 

Kot lahko vidimo, je obdobje končnih časov je postopno v trpljenju, kot so bolečine poroda.

 

1. Tesaloničanom 5: 3

 

Ker ste sami vedeli, da na dan, ko bo Gospod prišel kot tat v noči. 3 Ko pravijo, miru in varnosti; Potem nenadno uničenje pride na njih, kot dela bolečine ob nosečnico, in ne sme izogniti. 4 Toda vi, bratje, niste v temi, da bi morali ta dan vas prehiti kot tat , …

 

bolečina Končni čas je postala močna in stalna, kot vidimo vsak dan.

 

News (vojne, govorice o vojnah, migracije, terorizem in džihadu so naslovi vseh medijih) bolečine človeštva , (ruin, negotovost, revščina, nesreče, bolezni, nasilje in izguba vrednosti, ki so postali naravne nesreče življenja) bolečina življenja živali (Dead nepojasnjena milijone vsako leto po vsem svetu od leta 2008 do rib, ptic in drugih divjih in domačih živali) neopazna, zaradi pomanjkanja obrazložitve poročilo mediji Minima in bolečina na Zemlji (cunamijih, hudih nalivov, Zemlja potresi, nevihte, poplave, požari in orkani postajajo vse bolj in nekonvencionalne), so sprejeli več kot dramatičnih katastrof, ampak povsem normalno.

 

Nabor vseh teh bolečin, tudi če jih je mogoče najti nekaj pojasnil ločeno, kljub temu tvorijo celoto, ki je izredna in je omenjena v Svetem pismu kot enega od znakov, ki napovedujejo kmalu prihod našega Gospoda Jezusa Kristusa. In obseg vseh teh bolečin potrjuje zelo dobro, da je čas za vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, je zelo blizu.

 

Čeprav je naše razumevanje končnih časov nam omogočajo, da dokaže, da ta generacija ne bo minilo, preden je Jezus Kristus vrne fizično na Zemljo, da njegov tisoč let vladavine, ki se konča tisoč let kasneje s pravnomočno sodbo. ( Končna sodba bo konec smrtnika. Nekateri bodo večno v skladu z zakonodajo Boga in drugih vedno v skladu z zakonodajo Lucifer).

 

Kljub temu, da smo ugotovili, da je bolečina postala zelo močna in stalna.

Nihče ne more reči, kdaj točno bo vrnitev v slavo našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Vemo, da je generacijski čas v Bibliji izenačiti na obdobje 40 let, ampak 70 let in celo 80 let in tudi 120 let najvišja starost življenja v Genesis 6: 3

 

Seveda kljub težavam življenja in obseg bolečine, lahko Bog nas čakati do leta 2068 (1948 + 120 let) vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Jezus Kristus je rekel nekaj zelo pomembnega,  » Jaz sem Alfa in Omega, Prvi in Zadnji, začetek in konec  » Ta stavek, ki pravi, da trikrat isto stvar drugače razkriva dejstvo, velik in poseben pomen.

 

Ta stavek je zelo koristno tudi bistvenega pomena v povezavi s poglavjem 24 Mateju razumeti, kaj obdobje bo vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 

V poglavju 24 Mateju Jezus pojasnjuje, kaj se zgodi, ko se je prva generacija, katerega rojstvo je izhodišče krščanstva (je bil prvi), in kaj se bo zgodilo na zadnji generaciji, preden se je vrnil. (To bo tudi zadnji).To pomeni, da je njegova vrnitev iz milosti popolna in zato nihče ne bo rešil svojo ljubeznijo in s tem, da je potrebno shraniti, da bo šel skozi zakona.

 

V tem poglavju 24 Mateju, Jezus prerokoval uničenje Jeruzalemski tempelj. In v letu sedemdeset potekala to uničenje tega templja, po Jezusu Kristusu prerokoval.

 

Potem lahko razumemo, da je Jezus, ko govori o tem generacije v verzih 34 poglavja 24 Matejevega evangelija

 

34 vam povem resnico, ta generacija ne bo zgodilo, da je vse to zgodilo.

 

To je generacija 70 in zato vemo, da je prvi znak končnih časov 14. maj 1948, naj bi vrnitev Jezusa Kristusa najkasneje do 13. maja 2018.

 

Seveda poenostavljen način bi lahko rekli, da je ta vrnitev v slavo našega Gospoda Jezusa Kristusa za 2018 verjetno za velikonočne stranke na 2. aprila 2018.

 

To ni mogoče in celo verjetno, vendar je daleč od nekaterih, ker je prihodnost pripada Bogu.

 

Kot lahko vsi videli od bloga sem redno ciljajo na nekatere časovna obdobja, ki se zdi, da so povezani z svetopisemske prerokbe napovedal vrnitev našega Gospoda.

 

Čeprav krat sem ciljno niso tiste vrnitvi v slavo, so pa bili težki časi za naše Cerkve in vere. Predvsem v letu 2015 z deklaracijo papež François konca septembra na katedralo sv Patrika v ZDA. Kjer je trdil, pod grom aplavz, ki je križanje Jezusa Kristusa človeška napaka. Link .

 

Namen tega bloga je, da ne bo razkrila datum povratnega našega Gospoda in kralja Jezusa Kristusa, ampak zavedati, da je to vrnitev gotovo. To je naša generacija. In to je neizbežna zaradi velikosti znakov in izpolnitev svetopisemske prerokbe, predvidoma konec časa.

 

Sem samo pridigar, ki napoveduje vrnitev Gospoda v srcu in duši.

 

Moj cilj je, da ne bo prodal papirja, čeprav sem napisal dve knjigi o Bogu in človeštvu. (Prvi: pridigar Kraljeva vrnitev , drugi Francija, Civilization in Republiko Drift )

 

Moj cilj je, da se lahko vsi pripravijo na vrnitev Jezusa Kristusa, ki se shranijo in ostanejo vpisana v knjigo življenja in kmalu dosežemo večnost z Bogom in ne z Luciferjem.

 

Če je moja predpostavka o vrnitvi Jezusa Kristusa za velikonočni 2. aprila 2018, se je izkazalo, da je datum, ki jo je Bog izbral od stvarjenja sveta za vrnitev Jezusa Kristusa, da vlada nad človeštvo v tisoč letih, ki jih ločena Sodni dan. Torej imamo 15 mesecev čakati.

 

To pomeni, da bodo ti petnajst mesecev biti najpomembnejši mesecev življenja.

 

Po teh petnajstih mesecih bomo shranili ali obsojen.

 

 

Tisti, ki bodo rešili LJUBEZNI

Ker odhodu Jezusa Kristusa sta dva tisoč leti, smo v stanju milosti.

 

To pomeni, da tisti, ki so krščeni, ki so sprejeli Jezusa Kristusa kot Odrešenika, ki se pokesajo grehov, ki so jih zagrešili, prosi za odpuščanje od Boga z molitvijo in maintiennes in duhovne zvezi z ustvarjalca.

 

Če se še vedno skromen v življenju in skrbi za pomoč tistim, ki potrebujejo njihovo pomoč.

 

Tako ja! So kristjani, so del Cerkve Jezusa Kristusa in so zagotovljene, da bi rešil svojo ljubeznijo. Glej moj članek bolj natančen: Dare vero v Boga in Jezusa Kristusa

 

Oni naseljujejo Zemljo med tisočletje.

 

 

Tisti, ki bo shranjena v zakonu

Mnogi vidijo legije so tisti, ki živijo standardni življenje, ne želijo škodovati drugim, ampak preprosto živi v nevednosti o ljubezni Jezusa Kristusa bo shranjena pri nekaterih (tisoč let kasneje) z Aktom o Bog na pravnomočne sodbe in vseh mrtvih bodo vstali in presodi, Boga po svojih delih.

 

 

Tisti, ki so Saved by Faith

Nekateri kristjani Saved by ljubezni Jezusa Kristusa in se ponovno rodil!Tj ki je prosil Boga, da vodijo svoje življenje, da jih vodijo stran od zla in skušnjavo.

 

Napreduje v življenju v ljubezni Jezusa Kristusa in v celoti in popolno zaupanje v Boga, z prepričani, visoko in ponosno glavo, da so kristjani še posebej do konca časa.

 

Vsi tisti kristjani, ki zagovarjajo cerkev brez nasilja, včasih tvegajo svoja življenja, da bo kmalu napove vladavino ljubezni na Zemlji z vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

Vsi tisti kristjani, ki dajejo svoje življenje v Jezusu Kristusu, tako da pomaga pomoči potrebnim, bolnim, ljudem v stiski, in tiste, ki so duhovno zašel.

 

Vsi tisti kristjani, ki so shranjene s ljubezni Jezusa Kristusa in priče bo blagoslovljen od Boga in Jezusa Kristusa.

 

V teh petnajstih mesecih bo Lucifer dobili divje in udaril človeštvo z vso svojo močjo.

 

Razumete, da bo skušnjava, močan in velik in da bo zelo težko, sploh napredovati v življenju in veri vedro.

 

Torej, morate razumeti, da je Lucifer kralj iluzija in da moramo vedno analizirati dogodke in dejanja, da se nam ne pusti ujeti.

 

Dobro je, da razumemo, da nasprotje ljubezni ni vedno sovraštvo, ampak včasih se radi!

 

Nasprotje zakona ni vedno neposlušnost, včasih pa tudi sam zakon.

 

Nasprotje vere ni vedno ateizem, ampak sama vera.

 

Tako bi lahko z lahkoto pusti nas bedak, če nismo previdni.

 

Razumeti, da je za Boga ni ljubezni brez zakona, saj ni zakon brez ljubezni .

 

Kot je za Lucifer ni ljubezni v zakonu, in ni pravo ljubezen .

 

Vabim vas, da meditirati o teh temeljnih razlik ljubezni in zakona Boga in Lucifer.

 

Ko se je Faith, kaj lahko služi si mislil, če služi Bogu služiti Lucifer!

 

V ljubezni Bogu obstajajo pojma odpuščanje, sočutje, ponižnost in izmenjavo.

 

V Božjem zakonu je pojem razumevanja, članstva in popravila.

 

V ljubezni Luciferju brez zakona je pojem razuzdanosti in poželenje.

 

V zakonu brez ljubezni Lucifer pred pojme diktature in suženjstva.

 

V veri, da je obvestilo o predanosti, gorečnosti, ljubezni in spoštovanja prava.

 

Ko je vera dana na služenje Bogu , potem je čista sreča, da lahko služijo Bogu s pomočjo naših bratov in sester ter brani svojo cerkev in svojo vero.

 

Toda, ko je ta vera dana službi Lucifer preoblikujejo tiste, ki ga imajo v realnem tirani, teroristi, džihada in drugih zla bitja.

 

Pot k Bogu je ozek kot šivankino uho, in ta pot poteka le po Jezusu Kristusu.

 

« Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni! « 

 

Te besede Jezusa Kristusa, so zelo resne posledice za vse religije sveta.

 

Nihče ne bodo rešili, če to ni ljubezen do Jezusa Kristusa in za to moramo že strinjajo, da postane kristjan z vodnim krstom.

 

Imamo petnajst mesecev čakati na vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa na velikonočni 2. aprila 2018.

 

Toda Bog sam odloči datum te vrnitve zato bo morda kasneje in morda celo pred tem.

 

Kakorkoli ta donos je gotovo, in neizbežna in se moramo pripraviti.

 

Pripraviti se moramo potruditi, da se premaknete naprej v življenju z močjo Duha in ne šibkosti telesa.

 

Vprašajte v molitvi k Bogu, da nam pomagajo v vsakem trenutku našega življenja in vodilo našega življenjskega korak za korakom.

 

Prosi Boga v molitvi, da nam odpusti grehe in očisti našo dušo.

 

Bomo vedeli, v 2017 veliko trpljenja na Zemlji, to je varnost, saj se končni čas bolečine v primerjavi v Svetem pismu na bolečino poroda, zato vsako leto ob koncu časa, je slabše od zadnjega.

 

Peščena ura na koncu časa Boga je vrnil 14. maja 1948 in zadnji čas snemanja žita videli vrnitev Jezusa Kristusa.

 

Molite vsak dan, da Bog ne odloži tega obračuna, ker je naša bolečina in naše trpljenje ne bo več rasla in na žalost nasprotno, da se bo nadaljevalo in še ojača!

 

Hranite plamen vere vaše dobro osvetljeno in izpolniti olje v svojem srcu in v duši, da prečka temo za leto 2017.

 

Če, kot sem trdno prepričan, vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, je treba opraviti v 2018 (konec generacije 70 let), potem 2017 ne bo le še slabše kot leta 2016, vendar pa bo grozno, ker bo to obdobje dan srda Boga.

 

Ta članek je zelo pomembno, saj hipotetično napoveduje vrnitev na Zemljo Gospoda of Lords, kralja kraljev, Jezusa Kristusa, ki je edini sin Boga, bom prevesti v vse jezike in vabim moji ljubljeni bratje in sestre svet, da ga pošlje na vse svoje stike, tako da so vsi lahko imajo znanje in pripravi svojo dušo.

 

Dragi bratje in sestre v Kristusu Jezusu, ste tudi priče Jezusa Kristusa in zagovornikov vere in naše Cerkve.

 

Molite za rešitev svoje duše, vseh naših bratov in sester in na vse, kar je beseda evangelijev ni dotaknil.

 

Bog vas blagoslovi in vodil svoje življenje.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :