Întoarcerea lui Isus Hristos, pentru luna septembrie sau octombrie 2016

 

zeu-the-tată-copil-isus-și-porumbel-copy-o

 

Înainte de a aborda subiectul a revenirii lui Isus Hristos, trebuie reamintit unele fundamentală a creștinismului și mai ales de a trăi credința în vremurile din urmă.

 

BE creștini să vremurile din urmă

 

 

În primul rând fi creștin înseamnă a înțelege că Dumnezeu este creatorul tuturor lucrurilor și, prin urmare, de asemenea, suntem o creație a lui Dumnezeu.

Se înțelege de asemenea că Dumnezeu ne-a creat liber și înzestrat cu voință liberă, astfel încât ne-am decide cum vom folosi acest dar minunat care ne-a dat « Life ».

 

Pentru a înțelege mai bine pe Dumnezeu și crearea omului, vă invit săcitiți cartea mea « The Preacher regele returnare din întuneric vine lumina » a se vedea articolul despre carte: Cartea – Predicatorul Întoarcerea regelui

 

Dumnezeu în mila Lui infinita ne-a dat tot acest prețios « viață », din păcate, puțin apreciată la justa valoare. Viața a fost dat de Dumnezeu fără să ceară nimic de la noi în schimb. Este un cadou. Dar într-o zi care viața se termină în mod inevitabil.

 

Pentru unii, din păcate, acest lucru este de la o vârstă fragedă că viața se oprește, pentru alții ajung blithely sute ani sau mai mult.

 

Și apoi, imediat după momentul morții a corpului, sufletul apare înainte de creatorul său.

 

Trebuie să înțelegem că timpul este o creație a lui Dumnezeu și, prin urmare, la momentul morții sufletul ajunge direct la momentul ultimei judecata.

 

Pe parcursul acestui studiu trei opțiuni sunt disponibile atunci sufletelor.

 

Unii care au avut o pervertire a vieții va fi condamnată să petreacă veșnicia în iad.

 

Marea majoritate au avut o viață nici pur, nici pervers « cald », cu toate acestea, de asemenea, du-te petrece veșnicia în iad.

 

Cei duce o viață sănătoasă cu respect și dreptate va merge, de asemenea, în ciuda vieții lor exemplară petrece veșnicia în iad.

 

Fiind un creștin este să se înțeleagă că toate sufletele sunt condamnate la naștere pentru a petrece veșnicia în iad. Este o certitudine!

 

Și am nimic permite să spun dacă iadul va fi mai puțin dureros pentru unii decât pentru alții, bazate pe fapte comise în timpul vieții lor.

 

Nici un lucru necurat poate intra în împărăția cerurilor și cum suntem toți transportatorii de păcatul originar, la sfârșitul vieții noastre muritoare de pe Pământ, așa că suntem cu toții condamnați să-și petreacă viața veșnică în iad.

 

Ceea ce va iad nimeni nu știe precis, cu toate acestea, în cartea lui Enoh avem o privire de ansamblu, constatând că există locuri în rai sau sunt blocate pentru eternitate toate creațiile care au ascultat de Dumnezeu.Isus Hristos a vorbit de iad evocă Gheenei (dar nimic nu spune în Biblie ce anume Gheena) De asemenea, am emis ipoteza ca acest lucru poate fi un iad în articolul meu: ÎNȚELEGERE intelege pe Dumnezeu HELL ,

 

Este de temut că Iadul este un loc unde există viață veșnică în afara iubirii lui Dumnezeu. Dar este încă sub controlul și supravegherea îngerilor săi. (A se vedea cartea lui Enoh)https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Fiind un creștin este să se înțeleagă că numai dragostea lui Isus Hristos ne poate permite să sperăm să scape de această destin eternitate diabolic planificat de Dumnezeu omenirii de la neascultarea lui Adam și Eva.

 

Pentru a fi creștin înseamnă a fi un păcătos recunoască și să accepte să fie salvat de iubirea lui Isus Cristos, această soartă iad.

 

Fiind un creștin este de a accepta și de a trăi în conformitate cu învățătura lui Isus Cristos în iubire, pace, iubire, compasiune și umilință.

 

Fiind un creștin este botezat în apă, Duhul și să se nască din nou.

 

Prin botezul în apă ne pocăim de păcatele noastre și să vină la Isus pentru a fi mântuiți prin acceptarea iubirii sale și sângele vărsat pentru noi pe cruce.

 

Prin botez al spiritului cerem lui Dumnezeu pentru a ghida viața noastră.După ce a primit botezul în apă creștinul trebuie să facă o abordare personală în rugăciune pentru a cere Dumnezeu pentru a ghida și de a gestiona viața sa.

 

Deci, umbla în viață nu mai de dorințele corpului, ci cele ale Duhului.Aceasta este botezul cu Duhul.

 

Astfel, ne-am născut din nou în viața noastră pământească urmărirea viața noastră în iubire, pace, iubire, compasiune și umilință. Dar, în fervoarea de a urma învățătura lui Isus Hristos, slujind lui Dumnezeu prin observarea poruncilor Lui și a ajuta pe cei care caută ajutorul nostru.Atenție ajuta să aducă nu ar trebui să conducă unul care le primește de a persista în păcatele lor și faptele rele. Nici nu te determina înlăturarea învățătura lui Isus Hristos.

 

Atunci când face o ajuta să devină responsabil de utilizarea acestui ajutor.

 

Astfel, faptul de a da bani la un dependent de droguri sau un beat nu te lasa sa crezi că revizuirea unei fapte bune. Dacă te întreabă bani i oferi pâine. De asemenea, faptul de a da bani pentru cei care folosesc copii să cerșească nu ar trebui să vă conducă să credem că vă examinați o faptă bună. Ai devenit responsabil pentru acest abuz a copiilor.

 

După ce viața noastră pe pământ, creștinul apare în fața lui Dumnezeu pentru judecată. Și pentru dragostea lui Isus Cristos, el nu va direct în iad.

 

Creștinul este judecat, în cazul în care lucrările vieții lui au fost bune, el va merge în împărăția cerurilor. În cazul în care lucrările viața lui nu au fost suficient de bun, acesta va trece prin purgatoriu înainte de a intra în Împărăția cerurilor. Dar, în cazul lucrărilor din viața lui au fost rele, el va merge în iad, chiar dacă el a devenit creștin.

 

Timp de două mii de ani acest lucru este asa.

 

Dar suntem la sfârșitul timpului și lucrurile se schimba un pic.

 

Ce se schimbă este că, la sfârșitul timpului Isus trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru a domni acolo pentru o mie de ani, care va separa umanitatea ultima judecată.

 

Si buni crestini ne așteptăm revenirea lui Isus Hristos, în speranța că acesta va fi foarte curând.

 

Domnia lui Hristos pe pământ va fi o anticipare a veșniciei, vom trai mai mult, dar va trece în continuare prin moarte înainte de a avea o viață veșnică.

 

Răul va fi expulzat de pe pământ în timpul mileniului. Vom trăi sub domnia lui Dumnezeu în Iubire și Pace.

 

Dar, pentru că există un dar, și este semnificativ. Este faptul cărevenirea lui Isus Hristos trebuie să fie la fel ca în durerile nașterii.

 

Astfel încât peste revenirea lui Isus este aproape și o viață mai lungă este dificil pentru omenire.

 

tot ce se poate vedea că odată cu trecerea anilor, mai ales din 29 septembrie 2008, și timpii de cele mai dificile la toate nivelurile. A se vedea articolul meu: ultimele trei semne de revenirea lui Isus Hristos pe pământ!

 

Pământuri  : cutremure, erupții vulcanice, furtuni, ploi torențiale, uragane, incendii, schimbările climatice, alunecări de teren, zgomot asurzitor necunoscut și sol se prăbușește crearea crevase imense.

 

Heaven: meteorit cade, erupții solare, anunță întoarcerea Nibiru, încălzirea a planetelor sistemului solar, UFO.

 

Animale sălbatice : Mort inexplicabilă de milioane de oameni în fiecare an de la animale, animale sălbatice și păsări și pești.

 

Omenire  : Ruin, epidemii, pierderea valorilor, Exodus, violența, războaie și vești de războaie.

 

Biserica  : Apostazia este vizibil la cel mai înalt nivel. Papa a respins învățătura lui Isus Hristos prin recunoașterea tuturor religiilor ca căi către Dumnezeu. Astfel uita chiar cuvintele lui Isus Hristos, « Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine! « 

 

Aceste cuvinte ale lui Isus Hristos sunt puternice și nu se pretează la controverse.

 

zgomote asurzitoare necunoscute poate fi interpretată ca Trâmbițelor Apocalypse. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Toate aceste evenimente au loc atât supradimensionat și au fost profețit în Biblie pentru a anunța sfârșitul vremurilor și revenirea lui Isus Hristos.

 

Totul se face de către Dumnezeu să trezească omenirea, dar, din păcate, foarte puțini par să fie conștienți de ori speciale pe care le trăim.

 

Bărbații gândesc mai mult la ceea ce vor face weekend-ul următor sau modul în care acestea vor închide la sfârșitul lunii, în loc de a se ruga lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor lor, chiar printre creștini.

 

Cu toate acestea, toate problemele și calamitățile prin care omenirea va înrăutăți și chiar până la Domnul Isus Hristos.

 

momente teribile ne așteaptă înainte de întoarcerea regele regilor Isus Hristos.

 

Noi știm prin deducție că în ultimele momente înainte de întoarcerea lui va fi cea mai grea.

 

Mai mult ca oricând, trebuie să ne rugăm și să ne rugăm din nou și din nou în fiecare zi.

 

Trebuie să mulțumim lui Dumnezeu de fiecare dată ajutorul lui și să se roage la Dumnezeu pentru a ghida și a ne proteja în fiecare moment al existenței noastre, mai ales în aceste vremuri dificile și apocaliptic.

 

Fiind un creștin este să se înțeleagă că dragostea lui Isus Cristos este mâna oferită de Dumnezeu pentru a ne salva de iad.

 

În plus față de salvare a sufletelor noastre de iad de iubirea său Isus Cristos va salva, de asemenea, o serie de noi înainte de întoarcerea lui fizică pe Pământ.

 

Cei care vor fi salvate și vor forma Biserica lui Isus Hristos, ei vor fi transformată într-un sentiment instant va fi un corp de lumină. Acestea vor fi eliminate în cer și va accesați direct din viața pământească la viața veșnică fără de moarte.

 

Cei care sunt morți și care au fost răpiți în cazul în care au fost in viata.Vor fi înviați într-un corp de lumină și vor fi, de asemenea, eliminate în cer cu cei care au fost salvate de la lor de viață.

 

Împreună, ei participa la nunta Mielului va fi legământul veșnic, care va face Isus cu format biserica sa.

 

Dacă Dumnezeu încearcă să ne trezim prin toate mijloacele este că majoritatea pot fi salvate și care pot fi foarte bine o parte din Biserica lui Isus Hristos, care va fi eliminat.

 

Iisus Hristos și Dumnezeu place omul!

 

Dar omul cu care dorește să-și petreacă viața veșnică?

 

Nu cred că pentru o clipă că sfârșitul lumii este un nonsens, dovezile sunt multe, la sfârșitul timpului este de fapt rulează și nimic nu se va opri.

 

Isus Hristos este la ușă și este timpul pentru speranța de a fi salvat, să se pocăiască de păcatele noastre, greșelile noastre, greșelile noastre, greșelile noastre și gândurile noastre impure.

 

PROGRESS semne revenirea lui Isus Hristos

 

 

 

Având în vedere progresia semnelor suntem foarte în intindere final înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

 

I-am explicat în articolul meu ultimele trei semne de revenirea lui Isus Hristos pe pământ! Au fost trei semne înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

01) Dezvelirea Anti-Crist

02) A treia reconstrucție a templului din Ierusalim

03) Un conflict global convenit de Isus Hristos, la întoarcerea sa

 

Pentru primul semn « anti-Crist » trebuie să înțelegem că există mai multe niveluri.

 

În primul rând în interiorul bisericii, Antihristul este format din toate succesive regi papii de la acordurile Lateran.

 

Ultima Papa « François » personalizează acest anticrist care sub masca Mielului este un lup care conduce creștinii care urmează direct în iad. A se vedea articolul meu: o declarație oficială a morții a Bisericii Catolice

 

Conform profeției papi Maleahi, Papa Francis este ultima papei. Oricine este numit în profeție « Petru Romanul », care a condus Biserica în timpul necazului înainte de distrugerea Roma și revenirea lui Isus Hristos.

 

Distrugerea Roma nu înseamnă neapărat distrugerea orașului Roma de un cutremur major, dar prăbușirea Europei ca noua Romă « a opta regele capitolul XII al cărții Apocalipsei ». și, prin urmare, sistemul Anticrist.

 

Noi știm din cartea Apocalipsei și prin profetul Daniel, necazul cel mare ultima 42 de luni.

 

Deci, ca Papa Francis a fost ales 13 martie 2013 ar trebui să vedem, probabil, revenirea lui Hristos pe pământ, în luna septembrie sau octombrie 2016, probabil în timpul sărbătorii trompete.

 

A se vedea articolul meu: SFÂRȘITUL săptămâna trecută a lui Daniel final final 2015 sau 2016

 

Anticristul este, de asemenea, o formă de trinitate demonică a doua animale și un fals profet al cărui scop este acela de a persecuta creștinii și să le ghideze direct în calea de iad.

 

Putem înțelege cu ușurință că papii recente sunt fiara descris în cartea Apocalipsei capitolul 17.

 

Prin împotriva unora vedea pe Papa Francis profet fals. Personal, eu cred că Papa Francis este una dintre cele două fiare ale mării, fiara pământului fiind fostul Papa Benedict al XVI-lea că mulți ex-Papa este încă în viață.În ceea ce privește profetul fals știu doar unul, al cărui adepți persecuta creștinii.

 

Este ceea ce se numește « Mohamed » , care, deși mort în 632 a dat naștere la o religie falsă care servesc islamiștii și jihadiști.

 

02) A treia reconstrucție a templului din Ierusalim

Aceasta reconstrucție este o dorinta reala a poporului evreu, dar Dumnezeu nu va permite reconstrucția templului langa moscheea « al-Aqsa » al religiei false profetului fals.

 

Noul templu va fi templul lui Isus Hristos va coborî din cer « Ierusalimul ceresc »

 

03) Un conflict global convenit de Isus Hristos, la întoarcerea sa

Aceasta este singura și ultima porțiune, înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

Este clar că acest război este pornit din 2012. Noi vedem amploarea acestui conflict, care este deja globalizată și câștigurile în putere și scala în fiecare zi.

 

Este acest conflict, care va avea Isus Hristos, la întoarcerea lui.

 

Suntem în februarie și ceea ce este anunțat în mass-media este departe de a fi liniștitoare. Turcia și Arabia Saudită vrea să meargă la război împotriva Siriei. Ruși și Iran se opună și promit o revenire la aceste noi beligeranți sicriu dacă vin în Siria.

 

China, pentru comportamentul său de război împotriva Statelor Unite și a aliaților săi în Africa și Siria, în domeniul economic. Pentru intervenția militară în East forțat, aceasta este doar o chestiune de timp cu strategia militară. În mod evident, chinezii vor interveni în sprijinul forțelor rusești.

 

Acesta a fost, în câmpia Meghido din Israel că Isus Hristos în conformitate cu Biblia trebuie să oprească acest război .

 

Deci, atunci când preaplinul lupte actuale de Siria și Israel va fi atacat.Atunci nu va fi strigăte și lacrimi, dar va fi prea târziu pentru a veni la Isus Hristos și să fie salvat. Pentru ca acest lucru va fi rezultatul vremurile din urmă, care va fi îndeplinite cu întoarcerea lui Isus Hristos.

 

Și este posibil ca acesta este în analiza aceste semne, pentru luna septembrie sau octombrie, 2016.

 

În acest an 2016, știm deja că va fi mai rău decât în ​​2015. Și dacă Hristos nu fie viitoare in acest an 2016, ar trebui să ne așteptăm la ceva teribil.Cum ar fi un colaps economic, ci, de asemenea, în caz de dezastre dimensiuni mari.

 

Niciodată nu mă repet suficient, eu nu sunt un profet , și deja am înșelat în mod repetat, orientarea o perioadă scurtă de timp pentru revenirea Domnului nostru Isus Hristos. Prin contra Nu sunt greșită despre agravarea semne an la an .

 

Ca eu sunt mult mai greșit în anunțul de revenirea lui Isus, doresc să fie mai atent și te rețineți, că Isus Hristos va veni ca un hoț, și, prin urmare, nimeni nu știe exact când va fi întoarcerea lui.

 

Precum și aștept întoarcerea sa în acest an la luna septembrie sau octombrie, conform analizei mele a semnelor, dar trebuie să spun că Isus poate veni în față și ia biserica sa oricând înainte de revenirea sa.

 

Eu ar trebui să spun că această revenire poate fi mai târziu și să intervină în 2017 sau 2018, pentru care există, de asemenea, semne că voi explica atunci când vine momentul.

 

Deci, asigurați-vă că, ne rugăm și sperăm revenirea iminentă a lui Isus Hristos, pentru că cu cât mai repede se va reveni și mai puțină durere va fi luminos pentru omenire.

 

În acest an, în 2016, deși dificil pentru omenire să fie pentru noi, creștinii de un an de speranță, pocăință și rugăciune că Isus Hristos ne ține înregistrate în cartea vieții veșnice.

 

Pocăiască și mulți vin la Hristos, dacă nu doriți să-și petreacă veșnicia în iad.

 

La momentul de acest scris fiecare mai poate fi salvat. Dumnezeu ți-a dat voință liberă și acesta este momentul de a lua calea cea dreaptă.

 

Vino la Isus Hristos cerându botezul în apă la un preot, un pastor sau un creștin și apoi se roage nou și din nou pentru a obține protecția Duhului Sfânt al lui Dumnezeu să te ajute, să protejați și să ghideze pașii în gros de sfârșitul timpului de întuneric.

 

Dragoste, Pace și bucurii în inimile și casele în anticiparea îndepărtarea Bisericii pentru unii și randamentul pe Muntele Măslinilor din Ierusalim a Domnului și regelui nostru Iisus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu pentru domniei sale de rege al regilor pământului pentru o mie de ani de separare omenirea judecata de apoi.

 

Vă invit să citiți articolele mele:

DACĂ ISUS HRISTOS apareau greu, biserica dispar in mai putin de o generație!

 

Sfârșitul săptămânii trecute a lui Daniel final final 2015 sau 2016

 

Pe măsură ce timpul este de a Rugăciune invit să vă rugați:

 

RUGĂCIUNI Tatăl nostru, și Hail Mary

învingător


%d blogueurs aiment cette page :