OFFICIËLE VERKLARING VAN DE DOOD VAN DE KATHOLIEKE KERK

kruis

 

In de video in het Portugees volledig begrijpen we van de Paus!

 

image002

Wat is schokkend in deze video is dat de paus openlijk ontkennen Jezus Christus.

De paus openlijk gezegd dat het feit dat Jezus Christus werd gekruisigd is een mislukking ….!

Nu is dit niet een mislukking omdat Christus wist dat hij zou worden gekruisigd en hij zelfs vertelde Peter dat voordat de haan kraait zult gij mij driemaal verloochenen ….!

Jezus wist vanaf het begin van zijn preek dat hij zou eindigen op het kruis.

Maar hij overeengekomen om zijn leven op te offeren om onze zielen te redden, want de mens is zo onrein en visser geen onrein is, kan het koninkrijk der hemelen binnengaan.

Het is door het bloed van Christus aan het kruis dat we verlost zijn!

De paus maakte zijn opmerkingen aan Jezus Christus als een eenvoudige profeet zegt ISLAM, vol goede bedoelingen, maar niet omdat hij stierf aan het kruis ….!

Komende vanuit een christelijke dergelijke opmerkingen zijn onwaardig zijn geloof, maar van de paus, deze woorden zijn een officiële verklaring van de dood van de katholieke kerk heeft aangekondigd dat onder een daverend applaus in New York .

Voor de paus was Jezus niet de zoon van God (God de mens als we leren de evangeliën), maar een man als anderen met geschenken van de profetie, die aan het kruis stierf ….!

De kleine spitsvondigheden van de paus zijn nagels die plant op de polsen en voeten van Jezus Christus aan het kruis.

Met de laatste woorden van de paus, kunnen we officieel zeggen dat de katholieke kerk is officieel dood onder een daverend applaus in New York 25 september 2015 bij St Patrick’s Cathedral.

 

Bid vurig mijn innig geliefde broeders en zusters voor de terugkeer naar de aarde van onze Heer Jezus Christus als we officieel alleen en nu in groot gevaar.

God zegene u

Victor


%d blogueurs aiment cette page :