Shenjat e apokalipsit – të vërtetat që shqetësojnë!

MAL zëvendësohet MIRE!

Por Jezus Krishti po vjen Save us!

sentinelle3

JEZU KRISHTI ËSHTË mbreti im

jesuscristo

Në një dhjetë vitet e vogla, vlerat tona stërgjyshore, mijëra vjet të vjetra, u hodhën në plehra! Pabesueshme!

Martesa, për mijëra vjet, ishte themeli i familjes dhe për këtë arsye baza e shkallës së vlerave njerëzore.

Vlera e një njeriu u hodh në mbeturina dhe kanalizimit me Ligjin e martesës për të gjitha!

Grabitja dhe dhuna gratis janë të angazhuar çdo ditë me forcë dhe egërsi nga turmat në qytetet e mëdha evropiane. Këto grupe vënë flakën lagje të tëra në disa minuta dhe pastaj zhduken sa më shpejt si era.

Miliona e familjeve jetojnë në varfëri dhe privimi për shkak të papunësisë rritet në mënyrë eksponenciale në botë dhe ndonjëherë këto familje janë hedhur thjesht në rrugë!

Tërmetet godasin një numër vendesh anembanë botës, disa prej të cilave kishte qenë deri tani kursyer.

Shirat e rrëmbyeshëm, tornadot, ciklonet dhe uraganet në minuta shkatërrojnë qytete të tëra në mbarë botën.

.

Islami tregon fytyrën e saj të vërtetë!

Islam

.

Lyrics : dashurisë dhe tolerancës!

Veprat: fundamentalizmi, Vrasja e krishterëve, dhunë, marrjes së pengjeve dhe sulmesh terroriste . .

.

Ekonomia globale po zhytet më thellë në borxh, ajo mund të rezultojë në shumë pak kohë, si një falimentimi fatal përgjithësuar e ndjekur nga një kolaps të monedhave të botës. Ajo do të jetë si një lojë e domino!

Në një ditë ne të gjithë e humbur!

Luftërat dhe kërcënimet e luftërave janë bërë të përditshme, veçanërisht në vendet e Lindjes së Mesme. Të gjitha këto fakte janë faktike dhe të verifikueshme! …. Por çfarë do të thotë se ata? ….

Nxitoi të themi se janë rastësi fatkeqe!

Por ne të krishterë ne e njohim në të gjitha këto fatkeqësi që janë aq të forta sa të larmishme, heralding prapa në tokë e Mbretit tonë dhe Zot, Jezu Krishti shenjat biblike!

Këto shenja dhe fatkeqësi do të vazhdojnë të rriten dhe shumohen.A nuk e besoj se kryesisht ata të ndodhë me njerëzit e tjerë!

Qëllimi i të gjitha këtyre fatkeqësive është që të rrisë ndërgjegjësimin për kthimin njeri e Jezu Krishtit.

Fatkeqësitë e fundit për aq kohë sa njerëzit nuk e kanë kuptuar se ne jemi duke jetuar në fund të kohës paraprirë kthimin e Jezu Krishtit

Ai do të vijë dhe të na shpëtojë dhe të mbretërojë në tokë për një mijë vjet.

Sigurisht, për shumë njerëz, të eschatologists, predikues, priftërinjtë, pastorët dhe madje edhe të gjithë të krishterët janë utopistëve sidomos ata që shpallin kthimin e Jezu Krishtit, që së shpejti!

Si kam lexuar blog ju do të kuptoni realitetin e shenjave dhe madje edhe që nuk ka dyshim ekziston në lidhje me kthimin e menjëhershme e Jezu Krishtit!

Jezu Krishti në fakt vjen shumë shpejt dhe ne duhet të jetë i përgatitur!

Ky kthim, unë personalisht është rreth 2015 apo 2018.

Kjo nuk është aspak një profeci apo një vizion apo edhe një frymëzim hyjnor, ajo është thjesht një analizë e ngjarjeve aktuale dhe shenjat biblike e bëra tashmë që çoi mua për vitet 2015/2018.Ju do të gjeni më shumë informacion në blog posts të ndryshme.

https://victorpicarra.wordpress.com/

Kur ju e kuptoni se ky kthim është i pashmangshëm, ju do të kuptoni se para se atje do të kthehen ditën e zemërimit të Perëndisë. Shumë njerëz në botë do të vdesin nga ky zemërim do të dënojë njeriun

« Një e treta e njerëzimit do të zhduket! « 

http://www.pasteurweb.org/Etudes/Apocalypse/UnJourDeColere.htm

Të tjerët do të kenë mundësi të shohin kthimin e Jezu Krishtit dhe e di mbretërimin e tij!

Në kthimin e tij Jezu Krishtit, do të gjykojë njerëzit dhe kombet.

Nuk do të jetë një gjykim. Por ju mund të shmangur të gjitha vuajtjet e zemërimit të Perëndisë dhe gjykimin e Jezu Krishtit në kthimin e tij!

Jezu Krishti premtoi, para se të nisej për të përgatitur një vend në shtëpinë e babait të tij, të kthehen për ne dhe të na shpëtojë në fund të kohës.

Siç mund ta shihni në jetën e përditshme ne jemi në fundin e kohës.

Ne duhet të kuptojmë se largimi i kishës është shumë afër!

Ne të gjithë mund të jenë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit, së shpejti do të hiqet.

Jezu Krishti dëshiron numrin më të madh që do të ruhen!

Por a do të gjejë besim mbi tokë nëse ai vonon kthimin e tij!

Të pagëzohemi, të kërkojë faljen e Perëndisë për të gjithë pjeshke tuaj, të pendohemi për të gjitha prapësitë tuaja, shpjegoj jetën tuaj, të ndjekin urdhërimet e Perëndisë, të kërkojë Perëndinë për të dërguar Shpirtin e Tij të Shenjtë mbi ju për t’ju udhëhequr në jeta dhe kërkoni Jezu Krishtin nëpërmjet lutjes të jetë shpëtimtari juaj personale.

Pra, së shpejti dhe sigurisht shumë shpejt për të parë më shumë lajme dhe më dramatike, Kisha e Jezu Krishtit do të hiqen.

Një pyetje duhet të kërkohet çdo njeri!

Është ajo që unë dua të jem pjesë e Kishës së Jezu Krishtit!

Për pjesën tjetër, ne e dimë se fatkeqësitë, padrejtësinë, budallallëkun, lufta, dhuna, terrorizmi, fatkeqësitë e tokës dhe moti do të vazhdojë të përkeqësohet deri në kthimin e Jezu Krishtit .

Kapitulli 24 i Ungjillit të Mateut Apostullit ka kuptim sot, dhe unë ju ftoj ta lexoni atë dhe të mendojnë për të ardhmen që ju keni zgjedhur për familjen tuaj dhe veten tuaj!

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

Jenë të sigurt se Jezu Krishti i do të gjithë njerëzit pa dallim, por kjo nuk do të shpëtojë ata që vinin tek ai, sepse kemi vullnet të lirë dhe ne mund të zgjedhim rrugën tonë!

Por ju duhet të dini se të gjitha rrugët të çojnë në shkatërrimin e njeriut.

Por ai që çon te Perëndia dhe që është me anë të Jezu Krishtit, nuk ka asnjë tjetër!

Tani ju e dini rrugën që të çon në Perëndinë dhe në këtë mënyrë është nëpërmjet Jezu Krishtit.

Ju mund ta ruani shpirtin tuaj! Ka ende kohë kur unë shkruaj këtë!

Dashur vëllezër dhe motra në Krishtin, të bëhen shërbëtorë të Jezu Krishtit, e Ngritur ushtarët shpallë Krishtin dhe kthimin e tij në numër të madh është ruajtur

qiri-mbajtës anim

Shkoni edhe ju flaka e Besimit

.

Dërgo adresa blog për të gjitha kontaktet tuaja, unë kam asgjë për të shitur, ky blog është i lirë dhe kjo është për juhttps://victorpicarra.wordpress.com/

Paqja dhe gëzimi në zemrat dhe shtëpitë, ndërsa duke pritur për ngazëllim e kishës për disa dhe kthimit të Jezu Krishtit për të tjerët!

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :