Я Я СУДОВИЙ ІСТИНА І ЖИТТЯ, НІКОЛА ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ДО СТОРОНУ ЧЕРЕЗ МЕНЕ

Результат пошуку зображень "Я - СЛУЖАЮТЬ ІСТИНА І ЖИТТЯ, НЕЗАЛЕЖНИЙ НЕ ПРОПУСКУЄТЬСЯ ОТНЕ ЧЕРЕЗ МЕНЕ"

 

 

 

Як я вже пояснив в моїх публікаціях блога, ми живемо кінцевий період, який невблаганно закінчиться поверненням Ісуса Христа на Землю за його тисячолітнє правління.

 

Це пропозиція Ісуса Христа має таку силу і силу, що вона не залишає місця для інтерпретації або будь-якої іншої релігії йти до Бога.

Тому ми повинні запитати себе, чому папа визнає всі релігії справжніми шляхами до Бога.

Яка папська єресь більше.

 

Кінцевий період розпочався 14 травня 1948 року з утворенням держави Ізраїль.

 

Дійсно 14 травня 1948 по створенню єврейської держави, єврейського народу після 2000 років результату отримали прощення Бога за те, що відкинули і розіп’яли Месію вони відмовилися визнати Ісуса з Назарета  » Ісус Христос. Але це прощення Бога не дає їм доступу до Царства Небесного в кінці часу.

Єврейський народ буде так багато людей повинні чекати закінчення тисячолітнього правління Ісуса Христа і другий надії на воскресіння, щоб увійти в Царство Небесне.

 

Наприкінці періоду завершення лише деякі мертві християни будуть воскресли.

 

І деякі живі християни « Церква » будуть в один момент змінитися і таким чином перейдуть від смертного життя до вічного життя, не проходячи через смерть просто Любов’ю Ісуса Христа.

 

Це обіцянка Ісуса Христа, і ніхто не може сумніватися в тому, що слово Божого Сина, який дав своє життя, викупив нас з наших гріхів, і таким чином дозволить нам отримати доступ до Царства Божого не за заслуги, а через його кохання.

 

Ви помітите, що я вказав, що лише деякі християни будуть стурбовані воскресінням і переходом від смертного життя до вічного життя, не переживаючи смерті.

 

Ті, кого буде занепокоєно, будуть християнами, які отримали хрищення води (тільки дійсне хрещення), які будуть просити Ісуса Христа бути їхнім рятівником, який буде просити Бога прощати за всі гріхи, вчинені і які покайся і щиро покайся за їхні гріхи.

 

Більше ніж коли-небудь кожен повинен виправляти своє життя і слідувати вченню Ісуса Христа (Любов, Прощення та Віра).

 

З огляду на всі біблійні ознаки, що оголошують про повернення Господа Ісуса Христа, які щоденно виконуються з силою та силою, ми переконані, що це повернення неминуче.

 

Звичайно, ми останнє покоління до цього повернення, ми маємо визначеність з 1948 року. Мт 24.34

А покоління дуже коротке і дуже довге, але ми насправді вже дуже близькі до цього повернення.

 

З моменту створення мого блогу в 2009 році я оголошую, що це повернення може втрутитися в поточному році. Звичайно, це не відбулося.

 

Але цей 2018 рік дуже особливий, тому що час біблійного покоління – 70 років, а 1948 + 70 = 2018.

 

З огляду на силу, силу, періодичність та широту всіх біблійних знаків, які були виконані та виконані в 2018 році, ми, безумовно, закінчимо біблійний період кінця часу. ,

 

Сподіваємось, що фестиваль труб 2018 року побачить повернення Господа нашого Ісуса Христа для зняття своєї « Церкви ».

 

Так що давайте молимося, щоб наші імена не були стерті з книги життя, тому що ті, хто не був викрадений « християнами та іншими », пройде через День Божого гніву, який буде дуже складним для тих, хто хоче повернутися до Ісуса -Christ.

 

Цей період буде дуже важким, тому що церква більше не буде присутня на землі. Вона буде на небесах, щоб побачити шлюб Агнця, це буде вічний заповіт перед Богом, який встановить Ісус Христос із членами його церкви.

 

Після зняття Церкви Ісуса Христа цей світ буде повністю і повністю доставлений до сатанинських сил до фізичного повернення Ісуса Христа на Оливну гору за 1000 років його правління.

 

Ми вже бачимо всі надмірності та зростання сили ісламізму. Уявіть собі світ без всіх цих християн будуть видалені і іслам, що більше не буде гальмо, з все більш потужними і руйнівними лихами спустошених товариств і народами, які страждають від злиднів і відсутності безпеки.

 

ЦЕ БУТИ ПРАВО НАСИЛЬСТВА.

 

Так він упевнений, що ті, у кого є віра, і хто просив Ісуса Христа, щоб направляти їх життя буде врятована, але всі інші будуть відчувати гнів Божий.

 

Завжди пам’ятайте ці слова Ісуса Христа

« Я дорога правди і життя, ніхто не приходить до батька тільки через мене. « 

 

Настав час зрозуміти, що наше життя різко зміниться, так як гусениця стане метеликом, ми перейдемо від життя до життя вічного життя, і це дуже скоро.

Може бути, 11 вересня 2018 року.

Я запрошую вас переглянути це відео, яке пояснює особливості 2018 року.

 

Ви можете побачити величину землетрусів за цією посиланням нижче

https://www.emsc-csem.org/#2w

Останні землетруси по всьому світу (протягом останніх 2 тижнів)

 

Скоріше побачимося

Віктор