Apa apa lan apa bab ditundha bali saka YESUS KRISTUS

Bab 24 saka Injil Matius ing  ayat 14 kita maca:

« Iki Injil Kratoning bakal martakaké ing kabeh donya kanggo paseksi marang sakèhing bangsa . banjur bakal mburi. « 

http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

-

Dina iki, thanks kanggo kabeh misionaris, kita kudu warmly matur marang kanggo wani lan karya lan kang kita kudu ndedonga minangka akeh wis ngiwa kesehatan utawa urip kene.

Thanks kanggo wong supaya tembung Allah lan Kitab Suci padha glethakaken nang endi wae, ing kabeh basa, kabeh bangsa ing bumi lan malah sing ing sudhut remotest saka planet.

On ningali kasenengan kabeh pratandha lan Kitab bali Kitab Suci Gusti lan kita King Gusti Yesus Kristus, kita kudu éling sing iki bali punika caket.

 

Miturut caket kita kudu ngerti iku kanggo kita generasi.

 

Aku nerangake ing musuhan blog, kabeh bukti-bukti sing kaping pungkasan wiwit karo panyiapan saka Negara Israel, 14 Mei, 1948.

 

Ngerti sing urip manungsa maksimal 120 taun, generasi lair ing taun 1948, biasane ends ing 2068.

 

Nanging nyatakake ing Kitab Suci sing bali saka Gusti lan kita King Yesus Kristus kudu kaya lair loro.

 

Iki tegese luwih sing sabenere pratandha magnitudo bakal tuwuh exponentially nganti bali.

 

Iku angel pracaya ing tampilan saka gedhene saka pratandha lan prophecies wis digawe iku kelakon bali menyang 2068 taun.

 

Ora ana kang mangerténi dina utawa jam kang bali, Nanging, Kitab Suci nyebataken akeh pratandha lan prophecies saéngga kita target wektu kira-kira saka bali saka putrane Gusti Allah, Gusti Yésus Kristus.

 

Dening Daniel nabi, ing bakal kawitan, Gusti Allah nguduhake kita sing suwene pitung taun wong bakal angel.

We nemokake uga rinci ing Prajanjian kapindho iki pitung taun angel saka mburi wektu.

.

 »  Ing Kitab Apocalypse « 

Legay-Jean-Luc-Ing-Book-saka-saka-Apocalypse-Book-894179795_ML

Iki kasangsaran sing dipérang dadi rong bagéan saka telu lan setengah taun saben.

Sisih liya luwih angel saka pisanan.

 

Paling tuwa ing antarane kita bisa nyekseni lan sajarah bisa konfirmasi sing wiwit 14 Mei, 1948 kita wis katon lan nambahi jumlahe exponential pratandha lan wangsit Kitab Suci.

 

Kita bisa malah golek sing wiwit September 29, 2008, pratandha lan prophecies wis dijupuk ing ukuran anyar, kurva sing prestasi dadi ngelu lan malah meh vertikal.

 

Tanggal September 29, 2008, iku saka crash Stock Market New York karo -777.77 indeks. Kanggo enem taun kahanan wis terus kanggo worsen miturut lah.

 

Cetha malah ing ngarsane saka prestasi saka pratandha lan lah, tanggal iki 29 September 2008 iku awal pungkasan pitung taun gesang manungsa sadurunge bali saka Gusti Allah ing bumi iki medhar wangsit dening Nabi Daniel luwih saka limang atus taun sadurunge Kristus.

 

Bali Gusti lan kita King, Gusti Yesus Kristus, putra mung Allah, punika kamungkinan kedaden ing taun 2015, lan sing paling kamungkinan antarane 14 lan 15 September.

 

Waca sandi article:

Bali saka YESUS KRISTUS Mungkin 14 UTAWA 15 September 2015!Jroning riyaya Sakwijineng

 

Mesthi aku ora nabi lan Aku dadi salah, nanging diwenehi ukuran pratandha lan lah, dileksanakake utamané wiwit September 29, 2008 lan kahanan saiki global kabeh subjek, sampeyan bisa lan iku malah banget kamungkinan sing iki bali iku bener 2015.

 

Tanpa nabi, ana uneg-uneg sing 2015 bakal taun lam lan konflik global djalmo manungso.

Iki apa wis berkembang saben dina ing warta donya! 

Aku ngajak maca utawa re-maca sandi article:

WORLD lam wis kanggo 2015

Chaos

Sampeyan ngerti pentinge wektu cendhak antarane kita lan bali saka Gusti Yesus Kristus lan kidnapping kang pasamuan sing kudu njupuk Panggonan sadurunge kang fisik bali menyang ing gunung Zaitun.

 

Saben uwong kudu nyawisake lan bantuan liyane mujudaken ngédap lan angel kaping sing manggon lan bakal manggon maneh nganti bali Gusti lan kita King Gusti Yesus Kristus.

 

Ing dina bakal saya angel deliverance.

Bakal kaya pain saka ibu kanggo tekane saka anak.

 

Sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus, kang wis durung kanggo gawé Paukuman Gusti Allah sing uga Biblically medhar wangsit.

 

Iku apik kanggo bakal weruh amarga iku dening definisi banget cedhak awit iku kudu ngalangi langsung sawise, utawa malah sadurungé pengangkatan wong pasamuan.

 

Aku ngajak maca utawa re-maca sandi article:

Telu pratandha bali saka YESUS KRISTUS ing bumi!

 

Aku nerangake ing artikel iki, sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus kudu isih kelakon telung pratandha.

 

01) Ing unveiling saka Anti-Kristus

02) Ing reconstruction katelu saka Temple Yerusalem

03) A konflik global bakal sarujuk dening Gusti Yesus Kristus ing bali

 

Minangka sawetara eschatologists Aku panginten anti-Kristus ana jawata, pimpinan bloodthirsty negara sing bakal mimpin donya menyang lam dening konflik global.

 

 

Nanging aku salah, anti-Kristus wakil Kristus ing bumi, iku kepausan wiwit « Vatikan II »

Wolf Lamb

 Asu ajag ing nyamarake Lamb!

Aku ngajak panjenengan kanggo maca sandi article:

Beast Wahyu dikenali!

 

Kanggo reconstruction katelu Suléman Temple ing Yerusalem saka, iku tartamtu sing wong Yahudi wis nyepakaké kanggo menehi reconstruction, nanging Gusti Allah ora nampa sing Enggo bareng Pedalemané Mount Temple karo masjid al Aqso!

 

Candhi iki bakal dadi iku lan kang medhar wangsit ing Padaleman Suci, yen Gusti Yesus Kristus bakal Aturan ing donya.

 

Iki bakal Temple swarga bakal medhak saka langit lan ndharat ing candhi Gunung ing Yerusalem.

 

Tandha mung sing tetep kanggo bakal rampung sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus punika konflik iki global kita waca dina sawise dina iku dumadi saka perang sipil lan agama lor lan kidul planet.

 

Wars iki digedhèkaké lan mimpin inexorably akèh negara ing konflik sing lagi globalized.

 

Prophetically phase pungkasan saka konflik njupuk Panggonan ing Israel wiwit iku perang Armageddon bilih Gusti Yesus Kristus kudu mungkasi.

 

Allah paukuman saiki lan kita kudu wedi Allah lan ndedonga kanggo jiwo kita Woy lan sing kita jeneng ora dibusak saka buku gesang!

 

Iki paukuman iku nemen nambahi jumlahe nanging cendhak kabeh masalah madhep djalmo manungso wiwit awal saka mburi wektu. (Waca mburi teks pratandha saka bali saka Gusti Yesus Kristus).

 

Gusti Yesus Kristus ketemu ana iman kang bali!

 

Kula ngadeg kinasih

Banjur!

.

Apa sing kudu kita nggawe

.

Lan apa kang bakal kita kandhakaké

.

Sadurunge Pengangkatane Wong Gereja,

Sadurunge Paukuman

Lan sadurunge Bali

Gusti kita Yesus Kristus.

 

 

1) WE tangi

 

 

Kita kudu miwiti kanthi tangi lan éling gravitasi saka kahanan.

 

« Gusti Yesus Kristus rauh kanggo bali »

 

 

Iku wis 2000 taun iku wis samesthine

dening kabeh Kristen!

 

 

Kita kudu mulane bakal weruh bali saka Gusti Yesus Kristus kanggo nyiapake kita welcome wong minangka Juruwilujeng kita, Gusti, Master, Raja lan mung Putraning Allah.

Iki kita kudu ngresiki jiwo kita liwat pandonga lan straighten gesang kita.

Lan iki ora prasaja amarga demit ing karya disambi kita saka Gusti Yesus Kristus, Gusti Allah lan iman.

Aku ngajak maca utawa re-maca sandi artikel tangi sampeyan munggah!

 Woro-woro ing Bali Gusti Yesus Kristus

 

 

2) pangerten apostasy

 

 

Pasamuwan liwat krisis paling kabeh wektu . « Apostasy » 

Akeh wong wis ilang iman.

Kristen nguripake adoh saka iman lan tumiba ing dosa gedhe banget.

Kaetung sing sing tindakake mata Paus ditutup lan panuduh Vatikan 2 lan durung mrentah anti-Kristus ing Vatikan.

Nilai Kristen sing trampled.

Kita anduweni hak takon pitakonan iku apa Gusti Yesus Kristus nggoleki iman kang bali!

Aku ngajak maca utawa re-maca artikel sandi kang kasebut ing ndhuwur:

Beast Wahyu dikenali!

.

.

3) mangerteni timeline

Mburi TIME

 

 

 

Mung Gusti Allah mirsa dina lan jam saka bali saka Gusti Yesus Kristus, Nanging, Kitab Suci ngandhut akeh lah lan pratandha heralding bali saéngga kita target wektu saka mburi wektu lan malah nggawa kita nyedhaki sing fateful dina.

Banget cetha kita manggon highlights iki wektu kaping pungkasan sing bakal terus lan Samsaya Awon nganti Gusti Yesus Kristus.

Iki bali wis intended minangka pangs lair.

Given kahanan global ing kabeh wilayah, iku cetha sing iki bali banget cedhak.

Aku ngajak maca utawa re-maca sandi article:

Katelu rahasia saka Fatima bali saka YESUS KRISTUS ing bumi – bener menawa disturb!

 

 

4) ndedonga

 

   

Kita kudu miwiti kanthi ndedonga kanggo kawilujengan kita jiwo lan kita jeneng ora dibusak saka buku gesang.

Charity wiwit karo awake dhewe!

Kita uga kudu ndedonga kanggo kabeh sing sing wis ora ditampa kabar apik saka bali cepet saka Gusti Yesus Kristus lan kabeh sing sing wis tiba adoh saka pasamuan lan iman.

Kita uga kudu ndedonga kanggo kita loro Paus Benediktus lan Francis supaya padha narik piyambak lan bali menyang pisanan dening Paus sing nuntun pasamuan Gusti Yésus Kristus misi

Ndedonga sing padha ngerti pratandha saka kaping lan ngandhani donya sing bali saka Gusti Yesus Kristus kita generasi lan ing ngarsane kabeh pratandha lan prophecies wis ngrambah iki bali banget cedhak.

Yen kita bisa disebaraké wong tanpa informasi bali pituduh saka Gusti Yesus Kristus kanggo atusan ewu sadulur, padha bisa nutul, ngandhani lan Gusti Yesus Kristus yuta wong saka kabeh latar mburi, kabeh budaya lan agama.

Tanpa melu-melu Paus loro, milyar manungsa bakal kaping ewu Alas Alas disumpahi kanggo neraka ing paukuman saka Gusti Allah!

Yen kita ora ndedonga Gusti Allah Grant sing kita loro paus tangi lan tumindak kanggo kamulyaning Gusti Yesus Kristus lan Allah, ngumumake bali saka Gusti, banjur kita bakal nindakake kita minangka bagéyan penting saka tanggung jawab.

We kudu isih ndedonga Gusti Allah bakal ngidini iki bali cepet saka Gusti Yesus Kristus tanpa wektu tundha, amarga saben dina sing liwat akeh jiwo nandhang sangsara lan wong adoh saka Allah, Gusti Yésus Kristus lan iman.

Lucifer wis menangaké akeh banget mungsuhan!

dungane dungane kita Rama lan Salam Maria 

 

 

5) AKSI

 

 

 

Kita kudu prajurit Kristus lan ngumumke kang cepet bali.

Dhiskusi kita tresna gedhe-gedhe lan ngirim link dhaftar blog kanggo kabeh kita kontak ing media sosial.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Good luck yen sampeyan pengin hubungi Paus, lan penet, Aku nyoba nanging ora ajeg wis dijupuk ing layang.

Sampeyan kudu bilih cara paling apik kanggo ndhelikake informasi kanggo ditolak lewat lan apa padha, kaya betina!

Aku ngajak maca utawa re-maca sandi article:

Metu saka pasamuan NO kawilujengan

 

 

 

 PAWARTA

 

Rabbi Ron CHAYA nerangake kaelokan dileksanakake dening Gusti Allah ing serangan ing Israel saka Gaza.

Uga nyaranake unveiling bisa jinebadan (Kristus) kanggo 2015.

Nanging kita Kristen ngerti Kristus Yahudi iku ora ana liyane saka Gusti Yesus Kristus …!

Aku ngajak panjenengan kanggo nonton video iki ing ngisor iki kebak karo manungsa waé khusus banget!

VIDEO

http://www.leava.fr/cours-Torah-judaisme/actualites/conflit-Israel-arabe/chant-Gaza-2014.php

.

Wong Yahudi ndedongaa earnestly Gusti Allah lan Gusti Allah bantuan!

.

We banget tresnani sadulur ndedonga karo fervor kanggo Gusti Allah pangreksan kanggo wektu isih angel banget ahead kita nganti bali saka Gusti Yesus Kristus.

Ndedonga Gusti Allah bakal ngidini bali kanthi cepet saka Kristus, Gusti kita, lan Raja Yesus Kristus, putra mung Gusti Allah sing rawuh kanggo ngirim kita saka ala lan Aturan ing donya kanggo ewu taun teka.

 

 

Bali saka Gusti Yesus Kristus

.

Apa pratandha aku mportant

Wiwit 14 Mei, 1948

 

Kita bisa grup pratandha lan Kitab Suci kulawargané amba

A) Pratandha lan prophecies l ied Man 

.

Exponential populasi wutah

Exponential wutah proses lan pepanggihan.

Exponential munggah saka fanaticism, bigotry, saka Islamisme lan terrorism.

Exponential munggah saka selfishness, individualisme lan egocentrism.

Mundhut saka angka lan Kristen referensi ing donya.

Mundhut saka Iman.

Hawa nepsu, homoseksual lan seksual mardika malah ing antarane bocah cilik wis dadi commonplace, malah cara gesang.

Penggalihipun dhumateng seeking kanggo ngganti kepinginan kanggo dadi pantes cinta Allah.

Exponential munggah saka incurable lan langka penyakit, epidemi lan pandemi.

Paceklik, mlarat lan insecurity dadi Dailies milyar.

Ala wis storefront!

 

B) Pratandha lan prophecies related Bumi

.

Exponential mundhak lan outsized lindhu, angin gedhe, Topan, fires, droughts, torrential udan, banjir lan tsunamis uga usum owahan kalebu snowfall ing mangsa panas.

Seda wiwit 2008 yuta alam bébas kéwan, ternak, manuk lan iwak kabeh liwat donya, kanggo ana alesan dikenal!

Ing donya saka kali lan shorelines nguripake getih abang.

Budheg lan banter gembrebek bali menyang bumi ing macem-macem panggonan ing planet.

Retak lan gaping bolongan katon ngisor iki dadakan ing macem-macem lokasi ing saindhenging donya collapses.

 

C) related pratandha  lan prophecies  kanggo Company

.

Recreation saka Negara Israel ing siji dina (14 Mei 1948).

Global munggah saka Islam, fanaticism lan bigotry.

World reruntuhan wiwit 29 September 2008.

Wars sipil lan agama.

Urban Milane globalized.

Perang Effervescences ing Timur Tengah.

Ancaman saka konflik global.

 

 D) pratandha lan prophecies related kanggo Gréja

.

World apostasy.

Unveiling saka anti-Kristus (ing Papacy).

Penutupan kasus saka akeh pasamuwan lan bangunan akeh Masjid.

Abandonment imam pagawean.

Akeh pasamuwan tanpa imam lan tanpa kerang!

Dismemberment Gréja ing akeh saka pasamuwan-pasamuwan matur kabeh nyedhaki kayektene Gusti Allah lan Katulik.

Humanism wis dadi referensi ing donya kanggo wong-wong sing wis ilang sing pracaya lan katresnan Gusti Allah.

 

manuk dara

 Sawetara pratandha  lan prophecies

bali saka Gusti Yesus Kristus 

ing artikel ngisor

 

Sing mangu-mangu utawa wedi aku ngajak sampeyan kanggo maca utawa ngekspor maca sandi article:

Mangu lan wedi saka pratandha saka kaping pungkasan kanggo ngumumke bali saka YESUS KRISTUS

Boten kudu didhelikake utawa malah kesalahane, aku ngajak sampeyan kanggo maca utawa re-maca artikel iki.

Penting Pratandha saka Rawuhé Gusti Yesus Kristus, Pengangkatane Wong, Mangsa Kasangsaran lan Antikristus

Ing artikel iki ndhuwur, aku iki nargetake bali saka Gusti Yesus Kristus Maret 2012.

Mesthi ana kesalahan nanging ing Maret 2012, wis ana ing swarga isih unexplained:

Pratandha ing langit sing katon, YESUS KRISTUS teka rauh! 

Ing artikel iki kowe bakal nemokake dhaptar pratandha saka bali saka Gusti kita Yésus Kristus

Panjelasan saka bali saka YESUS KRISTUS

 

Rauh Kristus bakal mbusak pasamuwan, aku pengin karo kabeh atiku lan kabeh nyawa sandi sing bisa kinasih sadulur sing maca iki dadi bagéan saka pasamuan iki bakal dibusak lan bakal rawuh marriage Sang Cempe.

Gusti Allah mberkahi kowé.

Ayo tetep semangat kita iman, supaya kita wide awake ing wayside gesang lan nonton kanggo bali saka Juruwilujeng kita, Gusti kita, lan Raja Yesus Kristus, putra mung Gusti Allah sing rawuh kanggo nyimpen kita ing donya iki kasangsaran banget lan bakal nguripake maneh dening katresnan lan kamulyan.

Ing dina Ajaib wis mbentuk munggah banget cedhak!

Ndedonga Gusti Allah ora bakal wektu tundha lan soften kang paukuman iku kanggo njupuk Panggonan sadurunge bali ing kamulyané Gusti kita Yésus Kristus ..

Tentrem, katresnan lan joys ing ati lan omah-omahé nunggu pengangkatan wong-pasamuwan kanggo sawetara lan bali fisik saka Gusti kita Yésus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo ngadili wong lan bangsa.

Gusti Allah kang Roh Suci murup gesang lan path lan mimpin sampeyan Gusti Allah liwat Gusti Yésus Kristus amarga ora ana cara liyane.

Tetep Iman ing ati kita, amarga iku liwat katresnan kita bilih Yesus Kristus marang Kang urip ing salib.

Gusti Yesus

Tentrem rahayu wong saka karep kang becik.

.

Kabeh sandi item liwat link iki:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :