JAVA E FUNDIT PARA kthimin e Jezu Krishtit!

11_jesus-kthimit-meme-rruga

2015 tashmë është formësimin e deri në jetë një vit Fatale për paqen dhe sigurinë në botë.

 

Ukraina është një sfidë dhe një luftë në mes të SHBA dhe Rusisë!

 

Afrika është i infektuar me fanatikë të cilët përdhunojnë, gjymtim dhe vrasin për të skllavërojë popullatat dhe të krijojë Islami dhe ligje të tilla si Sheriatit barbarëve!

 

Lindja e Mesme është një fuçi baroti në zjarr dhe gjak tashmë rrjedh lirshëm!

 

Lufta e Armagedonit duket të jetë nisur nga ky koalicion e dyzet shteteve kundër kësaj ushtrie të xhihadistëve  »  Shtetit Islamik në Irak dhe Levant (EIIL) « 

ob_df7571_enfer

Flashover është më!

 

 

Në artikullin tim:

 

KTHIMI I JEZU KRISHTIT NDOSHTA 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

 

Unë parashikojnë për 2015 në ditën e zemërimit të Perëndisë (Kjo do të jetë përforcim outsized të gjitha fatkeqësitë që kemi parë që nga viti 2008) dhe kthimi i Jezu Krishtit për muajin shtator.

 

Por në sytë e fuqisë dhe intensitetit të lajmeve, hourglass i kohës duket të jetë pothuajse bosh.

 

Kthimi i Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtin, për këtë arsye duket i pashmangshëm.

 

Ky kthim duket aq i afërt se ajo mund edhe të veprojë në këtë fund vitit 2014!

 

Ajo mund edhe të ndodhë

para

E mërkurë, tetor 15, 2014 

Dita Hoshaâna Raba

( çështje e madhe).

 

Kjo është dita Aktgjykimi Gjykata Qiellor i Perëndisë vulos fjalim në Roshit Hashana . (Link)

 

Burimi: http://www.calj.net/hoshaanaraba

 

00_15910

Tani është koha për mëkatet tona, kërkoni falje prej Zotit për të shpëtuar shpirtrat tanë dhe emrat tanë nuk janë fshirë përgjithmonë nga libri i jetës.

 

Rrëmbimi i Kishës ose kthimin e Jezu Krishtit para rrëmbimit në qiell e kishës, vetëm Zoti e di se çfarë do të ndodhë shumë shpejt.

 

Gjithkush mund të shihni se profecitë po vijnë në një ritëm të furishëm.

 

Ne duhet gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se ata do të vazhdojnë për të kryer me më shumë forcë dhe intensitet dhe se vetëm ata që e ruajta besimin dhe të lutemi Zotit për faljen e mëkateve të tyre do të jetë i shpëtuar.

 

Dita e rrëmbimit në qiell e kishës dhe në ditën e ardhjes së Jezu Krishtit, janë dukshëm pothuajse atje!

 

Lavdi të Zotit tonë Jezu Krisht po vjen së shpejti për të hequr kishën e tij se ku është, ajo është gjithashtu në shekuj të shekujve.

 

Në pritje të kthimit të Zotit tonë, Mbreti dhe Master Jezu Krishti, vetëm Biri i Perëndisë, që vjen në Tokë për të na shpëtuar, Lutuni im i dashur, të lutemi për shpëtimin e shpirtrave tanë dhe ato të të gjitha viktimave të çmenduri këta fanatikë vrastare « xhihadistët »  që janë shërbëtorë besnikë të Luciferit dhe e bëjnë qarkullimin e gjakut si uji pafajshmëve të ardhur keq dhe të kryejnë krimet më të rënda kundër tyre.

 

Lutuni gjithashtu se këto barbare    »   xhihadistëve  » p ndërgjegjen rennent dhe pendohen monstrosities dhe krimet që ata kryejnë.

 

Lutuni dhe falënderoj Zotit tonë Jezu Krisht, Frymën e Shenjtë, së Lumes Zojë, gjithë shenjtorëve, të gjithë engjëjt e mira, Arkangjelit dhe Zoti i Plotfuqishëm për të gjithë dashurinë dhe gjithë ndihmën që na japin çdo ditë.

 

Jetët tona dhe fatet tona janë në duart e tyre.

 

Nëse Jezu Krishti nuk u kthye këtë vit, 2014, atëherë e keqja do të ndodhë me 2015 për të të jetë logjikisht një makth, një horror dhe vit Botërore Chaos!

 

A nuk e besoj se gjërat do të përmirësohen para kthimit të Jezu Krishtit në Tokë, sepse ajo është « e pamundur »

 

Unë ju kujtoj se profecitë janë duke u plotësuar me një ritëm të furishëm dhe në rritje dhe duhet të vazhdojë të shkallëzohet deri në kthimin e Jezu Krishtit.

fatkeqësi të parave

Pra, në vitin 2015 do të jetë shumë më i keq se 2014!

 

Natyrisht unë nuk jam profet dhe unë përsëris atë për herë të parë!

 

Megjithatë, unë jam i njoftuar se për çdo vit që nga viti 2009 ndodh do të jetë më e keqe se sa ajo që përfundon.

 

Dhe që nga viti 2009, unë nuk jam i gabuar në këtë fakt, sepse profecitë janë duke u plotësuar si ato janë të përfshira në Bibël, « në dhimbjet e lindjes së fëmijës »

 

Pra, dhimbja është dhe do të bëhet më e fortë dhe më afër dhe më afër së bashku deri në çështje që koha e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht do të jetë.

 

 

Unë ju ftoj, vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, që të meditoni në këtë kapitull 5 të Letrën e Parë të Shën Pavlit drejtuar Thesalonikasve.

 

1  Lidhur me kohërat dhe stinët, ju nuk keni nevojë, o vëllezër, që ju shkruani.

 

2  Ju e dini, me të vërtetë, veten, dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën.

 

 3  Sepse kur njerëzit do të thonë, Paqe dhe siguri; Pastaj shkatërrim i papritur do të vijë mbi ta, ashtu si dhembjet e lindjes mbi një grua shtatzënë; dhe ata nuk do të shpëtojë. 

 

4  Por ju, vëllezër, nuk jeni në errësirë, që ajo ditë duhet të zënë si një vjedhës. 

 

5  Të gjithë ju jeni bij të dritës dhe bij të ditës; ne nuk i përkasin pikë natë, as të territ. 

 

6  Prandaj le të mos flemë si të tjerët, por të rrimë zgjuar dhe të jemi të esëll. 

 

7  Sepse ata që flejnë, flejnë natën; dhe ata që dehen janë të dehur gjatë natës. 

 

8  Por ne të ditës, jemi të esëll, duke veshur parzmoren e besimit dhe të dashurisë dhe përkrenare e shpresën e shpëtimit. 

 

9  Sepse Perëndia na ka për të zemërimit, por për të marrë shpëtimin me anë të Zotit tonë Jezu Krisht, 

 

10  Kush vdiq për ne kështu që qofshim zgjuar qofshim ne gjumë, ne duhet të jetojmë së bashku me të. 

 

11  ju njëri Prandaj tjetrin dhe ndërtuar njëri-tjetrin, si ju bëni shumë. 

 

12  Dhe ne ju bëj thirrje, o vëllezër, që të marrin në konsideratë ata që mundohen midis jush, dhe Kryetar i ju në Zotin dhe që ju qortojnë, 

 

13  Dhe për ta që të ketë dashurinë më të madhe për shkak të punës së tyre. Jetoni në paqe midis jush. 

 

14  Ne ju këshilloj, o vëllezër, të vini ato që janë të padisiplinuar, komoditet ata të cilët kanë një e shtënë në zemër, të ndihmoni të dobëtit dhe të jeni të duruar me të gjithë. 

 

15  Shih se asnjë bëjnë të keqen me të keqe; por ndonjëherë ndjekin se e mirë, si në mesin e veten tuaj dhe për të gjithë. 

 

16  Gëzohuni gjithmonë. 

 

17  Lutuni pa pushim. 

 

18  kremtojmë në të gjitha gjërat; për këtë është vullneti i Perëndisë në Krishtin Jezus për ju. 

 

19  nuk e shuani Frymën. 

 

20  A nuk e përçmon profecive pika.

 

21  Provoni të gjitha gjërat; të mbajë të shpejtë atë që është e mirë. 

 

22  Abstenojnë nga çdo dukje e së keqes. 

 

23  Dhe Perëndia i paqes ju shenjtëroftë krejtësisht të veten, dhe të gjitha që është në ju, frymë, shpirt e trup, të ruhet pa të metë për ardhjen e Zotit tonë Jezu Krisht ! 

 

24  Ai që thërret ju është besnik, dhe ai do.  25  Vëllezër, lutuni për ne. 

 

26  Përshëndetni të gjithë vëllezërit me puthje të shenjtë. 

 

27  Ju përgjërohem për Zotin që kjo letër t’u lexohet gjithë vëllezërve të shenjtë. 

 

28  Hiri i Zotit tonë Jezu Krisht qoftë me ju! Amen.

 

Më shumë se kurrë (në qoftë se ne kemi kohë) do të ishte mirë për të ushtruar përmbajtjen e kësaj Letra e Apostullit Pal.

 

Askush nuk e di ditën apo orën e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht , por Jezu Krishti na ka lënë shumë gjurmë, shenja dhe profeci të Ungjillit, ne kemi qenë në kërkim për periudhën e kthimit të tij në mënyrë që të sigurojnë, mori të gatshëm dhe duke pritur si një të dashur pritet.

 

Të gjitha shenjat dhe profecitë janë dhënë për ne në Bibël për një qëllim,« Ne kemi përgatitur për kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht »

 

Është e rëndësishme për të kuptuar se për të shpëtuar ju duhet të vijnë për të Jezu Krishtit me anë të pagëzimit të ujit, të jetë dhe të mbetet i përulur, për të dashur dhe për të ndihmuar të tjerët, të mbajtur besimin, shpjegoj jetën tonë dhe të kërkojë Perëndinë për falje për të gjitha mëkatet tona .

 

Ne duhet të lutemi çdo ditë dhe të kërkoni Jezu Krishtin për të qenë Shpëtimtari ynë dhe për të mbajtur me shkrim tonë në librin e emrit të jetës.

 

Duke pasur parasysh intensitetin dhe përparimin e të gjitha provave të biblike, është e qartë se kthimi i tij është me të vërtetë i pashmangshëm.

 

Shpërthimi i shenjave për këtë vit dhe të koalicionit të luftës kundër ushtrisë xhihadiste islamike të na japin në fund të vitit 2014, një shpresë e vërtetë që shumë shpejt Rrëmbimi i kishës dhe madje ndoshta në të njëjtën kohë të kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Në artikullin tim:

 

Një DATA PËR Rrëmbimi i Kishës!

 

 

Unë parashikojnë një mundësi të Rrëmbimit të Kishës rreth të 12 tetor 2014 , por për një Datat e mira ndeshje mes kalendarët (hebre dhe Gregorian) mund të jetë rreth 11 nëntor 2014 që mund të prodhojë Rrëmbimi i Kishës.

 

Shih artikullin tim  :

 

DATAT e apokalipsit DHE Rrëmbimi i Kishës zbuloi!

 

Por me fillimin e luftës që duket të jetë ai i përshkruar në Bibël, si në luftën e Armagedonit, atëherë kthimi fizik i Jezu Krishtit në Tokë mund të ndodhë në çdo kohë, madje edhe para 15 tetor 2014, ditën e Hoshaâna Raba ( çështje e madhe).

 

Në rast largimi longed për 2000 vjet nga shumë të krishterë të mund edhe të bëhet vetëm para kthimit në lavdinë e Zotit tonë.

 

Mos harroni se Jezu Krishti tha se njerëzimi do të befasuar me shpinë të saj!

 

Mateu Kapitulli 24 vargje 37-38-39

 

37 Por, si qe në ditët e Noeut, kështu do të ndodhë në ardhjen e Birit të njeriut.

 

38 Sepse, ashtu si në ditët përpara përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe martonin, derisa Noeu hyri në arkë;

 

39 dhe ata vetëm nuk e dinin deri sa erdhi përmbytja dhe i fshiu të gjithë: kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

 

Ne kemi këtë sezon është një mundësi reale për kthimin në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht, atëherë thërrasin Perëndisë dashurinë tonë dhe luten falje për mëkatet tona.

 

Lutuni intensivisht vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin në mënyrë që kthimi i tij është bërë në këtë vit 2014, si 2015 duket e tmerrshme, e tmerrshme dhe fatale për të gjithë njerëzimin.

 

Ne duhet të jemi të vetëdijshëm se në një moment në hap e mbyll sytë çdo gjë do të ndalojë si gjatë një ndërprerje të energjisë!

 

Kjo është brutale dhe pa njoftim të mëtejshëm si të përbërë nga të gjitha shenjat që i shohim për çdo ditë!

 

Pra, ata të cilët kanë vijë i drejtë jetën e tyre dhe do të vijnë për të Jezu Krishtit do të jetë i shpëtuar!

 

Le të kujtohen fjalët e Zotit tonë Jezu Krisht!

 

« Unë jam rruga, e vërteta dhe jeta. Askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje. « 

 

Për ata që e mohojnë Jezu Krishtin dhe dashurinë e Tij për ne, unë ju ftoj që të lexojnë ose të ri-lexuar artikullin tim:

 

KAOSI

 

WORLD KAOSI tashmë për 2015

 

Të gjitha sendet e mia përmes këtij linkun e mëposhtëm:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Nëse kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht për këtë vitit 2014, atëherë ajo mund të jetë që ky artikull është e fundit që unë do të postoj!

 

 

Vëllezër të dashur dhe motra në Krishtin Jezus, ju lutem mbani flaka e besimit tuaj ndriçuara mirë në mënyrë që ju udhëzon për të Jezu Krishtit dhe të lejojë që të të marrë jetën e përjetshme.

 

Në dyshim dhe tundimin unë ju ftoj që të luten për ndihmën e Perëndisë, pa të cilën asnjë njeri nuk është mjaft e madhe për të luftuar kundër Luciferin.

 

Zoti ju të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra të mbajtur në Jezu Krishtin dhe ju mbron në mënyrë që emrat tuaj nuk janë fshirë nga libri i jetës.

 

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë, ndërsa duke pritur për rrëmbimit në qiell e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve për të tjerët.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :