Gud bevare kristne i AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-of-milits-kristne-the-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

I år 2015 som jeg sa i min artikkel 1. januar (link  HER  )  vi lever og vil leve et annet svært sterke øyeblikk av slutten av tid fordi er det høyeste avkastningen av Jesus Kristus nær og hendelser er sterk , kraftig, klar og eksplosiv. 

 

Et blikk på de årene som har gått, og den katastrofale ekstraordinære bevis på den globale situasjonen på alle områder ser ut til oss på en måte så klart at man må være blind for ikke å se eller ond tro som lys virker mørkt.

 

I første kvartal av 2015, vil Gud øke bevisstheten til menneskeheten (link  HER ) vi opplever smerte profetert i Bibelen annonsere retur til Jorden fra sin eneste sønn, og elskede, Jesus Kristus, vår Frelser og vår Konge som vil komme tilbake med oss for å styre verden i løpet av de tusen år som skiller oss fra den endelige dommen.

 

Vi må forstå at vi lever i de siste årene, mine kjære kristne brødre og søstre i verden, den tiden av forfølgelse og Faith.

 

Forfølgelse av kristne er nå globalt og i stor skala av borgerkriger, terrorhandlinger og fysisk, moralsk og verbal.

 

ISLAM høyre tenker vei østover, fordømmer raseri og villskap av blodige hendelsene, de karikaturer av hans profet Mohamed, å gå så langt som å brenne flagget til vår elskede FRANCE og fornedre våre ambassader.

 

Hvordan kan vi da ha respekt for horder av fanatikere som brutalt rope « død » til kristne og fransk.

 

Hvordan kan vi ha respekt for en hær av blodtørstige fanatikere og tullinger i navnet til en Gud de kaller Allah drepe sine brødre og søstre tolerante og åpne sinn muslimer og våre brødre og søstre østlige kristne .

 

Hvordan kan vi kreve respekt for skammelige vesener som bryter lemleste og drepe de som nekter å underkaste seg barbariske lover som tar sikte på å gjøre « mannen » slave av fanatikere som er i den hensikt å fornedre mann til å akseptere et liv i slaveri.

 

Det må erkjennes at disse foraktelige vesener, fanatikere, islamister og terrorister søker å oppnå med makt, krig og terror, en ny sivilisasjon på Jorden « ISLAM » .

 

Så det må sies og avklare disse ville horder av fanatiske islamistiske terrorister hvis de bestemmer seg for å gå tilbake til å sponse eller utføre angrep i ​​landet av menneskerettigheter og borger på « FRANCE », eller hver vesen er gratis å leve sin tro, sin religion og kultur i forhold til individuelle friheter og lover i republikken , vi la i noe tilfelle er straffet forbrytelser begått i Frankrike og over hele verden mot folket i Frankrike, dens verdier og sin Republic .

 

PEACE TIME   

Responsen fra Frankrike vil alltid være  ved hans Law and Justice og dens styrke vil alltid være hans Law and Justice.

 

Krigstid

Gud ta SYND våre fienders !!!

 

 

Lovene i republikken er sekulære og muslimene i Frankrike, fransk født levende som hver fransk i samsvar med lovene i republikken, sine tradisjoner og sine skikker, sin tilbedelse, kulturelle og republikanske.

 

For muslimer bli fransk av fransk nasjonalitet de har blitt akseptert verdier, lover og skikker av oss og Frankrike og hans republikk og må overholde.

 

For ikke franske muslimer som bor i Frankrike som ikke lenger aksepterer de verdier og lover i den franske republikken, har de et problem at deres ansvar å løse.

 

Den franske Pacific og pasifister.

Fredelig fordi de lever i fred

Pasifister fordi de hjelper andre til å leve i fred

 

Vi, fransk, er menn og Peace Kvinner lever i fred og i navnet til fred og kjærlighet vi ønsker velkommen ofrene for tyranni og hjelpe i rammen av « FN » og alle de trengende mennesker ofre for tyranner og blodtørstige galninger.

Å angripe Frankrike og dets folk er en forbrytelse mot freden og kjærligheten til Gud, og det vil aldri gå ustraffet!

 

Islamister,

 

Ikke rør mine franske brødre og søstre, jøder, muslimer, ateister, kristne eller noen religion overhodet!

 

Islamistiske fanatikere og terrorister, dere som er talsmann for jihad mot vår sivilisasjon og vårt samfunn, er din straff nær, og det vil komme fra himmelen .

 

Det vil være stor og vil bli oppfylt

etter Guds vilje!

 

Islamister, så du begjærer Gud for å hjelpe deg og vil forbli døv på dine bønner og dine tårer.

 

Omvende seg eller se på himmelen!

 

Til alle de uheldige ofrene for disse blodig gal, jeg ønsker å fortelle deg at Gud ser din lidelse og at dagen i utfrielse er nær, så din belønning vil være stor.

 

Forsiktighet, mot, tålmodighet og bønn.

 

Kjære brødre og søstre i Kristus, Gud elsker oss og vil hjelpe oss som det hjelper våre brødre og søstre AL-KOCH som er en oase av kjærlighet og fred i helvete av Irak!

Link til Press artikkel kristne Al-Koch   HER 

 

 

Gud velsigne alle mennesker av god vilje.

Kjærlighet, fred og glede i hjertene og i lobbyene i påvente av retur i ære på jorden vår Herre Jesus Kristus.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :