27 prill 2014 – Fillimi i dënimit të Perëndisë?

pëllumb

Dashuria është streha e fundit e botës së lirë apo është ky program dhe të paguajnë!

Kjo frazë nuk është imja, por një të ardhur keq që përfundoi jeta e tij duke e lënë të shkruar në një mur në banesën e tij atë fjalë në shpjegimin e veprimeve të tij.

Ju, vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin të cilët janë viktima të kurthe e Satanit, që ju të cilët janë në mjerim, ti që jetojnë në dhimbje, pikëllim dhe dëshpërim, ju që vuajnë në trup e në jetën tuaj mizoritë e luftës, fatkeqësi dhe persekutim të cilat kjo jetë është e hidhur.

 

vetëtimë

Mos e humbni shpresën, ju mbani të mirë-lit flaka e besimit tuaj, të ketë siguri se shumë shpejt një pafundësi e ditë më të mira, gëzim dhe lumturi do të jepet nga dashuria dhe gjaku i Jezu Krishtit.

Shpërblimi juaj është i madh ju mund të jeni i sigurt, sepse ajo është me anë të dashurisë dhe për të na shpëtuar se Jezu Krishti do të kthehet së shpejti.

Po, shpejt dhe shumë mirë më parë, Jezu Krishti do të kthehet në Tokë për të sunduar dhe më pas ne do të të gjithë të dorëzohet nga e keqja dhe tundimi dhe më në fund atëherë ne mund të dimë dhe përvoja e gëzim të pafund dhe lumturi në dashuria dhe respektimi i ligjit të Perëndisë.

Por, para se ditët e tmerrshme

duhet ende të ndodhë.

Kjo është një siguri!

.Disaster-plus

Ata do të jetë edhe më keq se ato që ne jetojmë që nga viti 2008!

Mos harroni se kthimi i Jezu Krishtit duhet të jetë si në dhimbjet e lindjes së fëmijës. Dhe kështu ditët do të jetë më e vështirë për kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve.

Ne e shohim çdo ditë shkallëzuar vështirësitë e jetës, tokës, shoqërisë dhe të motit.

Dyshim nuk ka më vend. Kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht i brezit tonë.

Kjo është një siguri aq e vështirë të besohet si ajo mund të jetë, faktet janë atje! Të gjitha profecitë janë plotësuar pothuajse të gjitha!

Pra, çfarë duhet të bëni para se kjo paaftësi e hapur për të luftuar këto të këqija duke pritur kthimin e lavdishme e Jezu Krishtit!

E pra në qoftë se ju e kuptoni se shejtani është Fort dhe vetëm ne nuk janë të mëdha të mjaftueshme për të mposhtur atë, atëherë gjithashtu kuptojmë se Zoti na do dhe mund të na ndihmojë në luftën e përditshme kundër forcave të së keqes dhe tundimet e shejtanit .

Kërkojini Perëndisë për të udhëhequr dhe drejtuar jetën tuaj.

Lutuni dhe luten përsëri dhe përsëri çdo ditë dhe pa pushim

Prano jetës që Perëndia të ka dhënë dhe falënderoj Perëndinë për të gjitha vështirësitë që ai ju bën të jetojnë për me përpjekje dhe të luftojnë që Perëndia na shpif dhe na bën të fortë.

Daily sa herë që ju mendoni ose ju të shihni se gjërat mund të shkojnë keq, tundimi juaj është e fortë, që dëshirat tuaja janë djegur dhe ju jeni gati të dorëzohej, kështu që mos ngurroni të pyesni, me të gjitha Fuqia e besimit tuaj në Perëndinë për t’ju ndihmuar. Dhe kjo do!

Pastaj mos harroni të falënderoj Perëndinë për ju ndihmuar të luftuar kundër vetes, dëshirat tuaja dhe të dobëta.

Perëndia na ka dhënë vullnet të lirë dhe për këtë arsye ajo do të ndërhyjë në jetën tonë nëse ne i kërkojmë atë për të na marrë në një vendim që ndonjëherë shkon kundër asaj që ne jemi të etur papastër.

Por për të përfituar nga ndihmën e Perëndisë, Dashuria e Jezu Krishtit dhe të gjithë ndihmën që Perëndia mund të na japë, ne duhet të fillojë në fillim.

– Kërkojini Perëndisë që të fali të gjitha mëkatet tona, gabimet tona, gabimet tona dhe mëkatet.

– Prano për të ardhur tek Perëndia nëpërmjet Jezu Krishtit, duke kërkuar pagëzimi me anë të ujit deri sa Zoti na dërgon Frymën e Shenjtë që të drejtojë jetën tonë.

– Pyetni Jezu Krishtin për të qenë Shpëtimtari ynë personal dhe të na pranojë në kishën e tij.

– Shpjegoj jetën tonë me ndihmën e Zotit, sepse vetëm ne nuk mund ta bëjë këtë!

– Ndihmoni ata që kërkojnë ndihmën tonë.

– Vëzhgoni Dhjetë Urdhërimet e Perëndisë.

– Për të duam ata që na urrejnë dhe lutuni për ata.

– Fali ata qe mekatojne kunder nesh.

Ne jetojmë final shtrirje e fundit të kohës në internet dhe bota është vetëm konfuzion.

Është shumë e vështirë për të gjetur rrugën e drejtë dhe të vërtetën.(Vetëm zemra jote dhe lutja do t’ju ndihmojë!)

Humanizmi është bërë vlera universale e madje edhe njerëzit e Papës.

Perëndia është lënë pas dore nga shumë njerëz të cilët janë bërë egoist dhe blasfemues, të menduarit edhe në gjendje të shpenzojnë Dashuria e tij

Së shpejti do të ketë të korrat e shpirtrave nga engjëjve të Jezu Krishtit dhe në një çast të gjithë do të realizohet.

Ajo do të jetë shumë vonë për vonë dhe do të ketë klithmat e qara dhe kërcëllim dhëmbësh.

Mos harroni e shpjego shëmbëlltyrën e egjrës dhe të grurit!

Në shëmbëlltyrën e të korrave, kur egjra është hedhur në zjarr. Ajo do të jetë e njëjtë e atyre që e kanë hedhur poshtë Perëndinë dhe Jezu Krishtin!

Por edhe të mbani mend këtë citim nga Pierre Corneille Le Cid   »  Për të fituar pa rrezik është të triumfojë pa lavdi «   , ndërsa ju luftojnë për të qëndruar në rrugë të drejtë të Perëndisë me anë të Jezu Krishtit.

Bëni këtë përpjekje ju lutem, Perëndinë!

Ka ardhur koha për të na zgjojë për të luftuar për të shpëtuar shpirtrat tanë!

Jezu Krishti shpejti do të largojë kishën e tij për të marrë pjesë në martesën e Qengjit dhe ne ende mund të jetë një pjesë e!

Shumë prej nesh, priftërinj, pastorë, predikuesit eschatologists dhe shikoni për shenja për ne që të afrohet më afër datës së rrëmbimit në qiell të kishës dhe kthimin e Jezu Krishtit.

Gjetja e kësaj periudhe të fundit të përfundimit të kohës do të lejojë të gjithë të përgatitur për këto të bukura, ngjarjet madhështor dhe unike në historinë e njeriut.

Hulumtimet e mia dhe analizat kanë çuar mua për të synuar kthimin e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve from 14-15 shtator 2015, rrëmbimi i kishës së tij rreth 11 nëntor 2014.

Por ne duhet të pranojmë se unë tashmë e mashtruar dhe është e mundur që unë jam gabim përsëri këto data të përafërta.

Por të tjerët kanë gjetur datat e tjera të përafërta, për ata të cilëve janë datat më vonë se kam gjetur, ajo do të gjithmonë përfundimisht koha për të folur në atë kohë.

Por ka edhe një eschatologue Louis ALENCOURT se me serioze hulumtime dhe analiza lejon të marrin në konsideratë mundësinë e fortë e heqjes së kishës ose kthimin e Jezu Krishtit të këtij viti në mes prill dhe shtator 2014 .

Kështu që unë vetëm mund të ju inkurajojmë të gjithë për të lexuar blogun e tij dhe në mënyrë të veçantë artikullin e tij të fundit . dhe gjithashtu të marrin një video në të cilën ai diskuton kthimin e Jezu Krishtit.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Ne duhet gjithashtu të kuptojmë se Toka së shpejti do të kalojnë në qiell mbeturinat lënë në prag të lineare kometë.

Kjo mund të shkaktojë meteorites në Tokë.

Ekziston edhe një profeci që nuk është biblike, por është interesante për të kuptuar që shpjegon pikat kryesore që ne jemi të përfshirë me përshkallëzimin e konfliktit politik me Rusinë në Ukrainë dhe krahinës së saj « Krime »

Ardhmen e afërt tregon se kjo profeci duhet të na sfidojnë.

Profeci Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Në artikullin tim të fundit Mea culpa-   I synuar datën 27 prill 2014, data e festës së Pashkës dhe gjithashtu datën e parë TETRAD kuqe moon.(Shih shkrimet e mia të mëparshme)

Kjo datë me të vërtetë duket të jetë shumë e rëndësishme dhe unë ju ftoj të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motrat në Krishtin të shikojnë dhe të presin për së shpejti Kthimi në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë.

27 prill 2014 duket të jetë data nga e cila do të fillojë të ulëritës, qarje dhe kërcëllim dhëmbësh, si tribulations janë të rëndësishme.

27 prill 2014 mund të jetë fillimi i kohës së ditën e zemërimit të Perëndisë!

Veillions dhe mbrojtur flakën e besimit tonë. Jezu Krishti është në derë!

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë e pritjes për rrëmbimit në qiell e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për të tjerët.

Lutem

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :