Virallista ilmoitusta DEATH katolisen kirkon

ylittää

 

Vuonna video Portugalin ymmärrämme paavin!

 

image002

Mikä on järkyttävää tässä video on, että paavi avoimesti kieltää Jeesuksen Kristuksen.

Paavi avoimesti sanoi, että se, että Jeesus Kristus ristiinnaulittiin on vika ….!

Nyt tämä ei ole vika, koska Kristus tiesi hän olisi ristiinnaulittu ja hän jopa sanoi Pietarille että ennen kukko sinä kiellät minut kolme kertaa ….!

Jeesus tiesi alusta saarnassaan hän päätyy ristillä.

Mutta hän suostui uhraamaan henkensä pelastaakseen sielumme koska mies on niin saastainen ja kalastaja mikään epäpuhdas voi päästä taivasten valtakuntaan.

Se on veren kautta Kristuksen ristillä, että olemme lunastetut!

Paavi teki huomautuksia Jeesuksen Kristuksen yksinkertainen profeetta sanoo ISLAM, täynnä hyviä aikomuksia, mutta epäonnistui koska hän kuoli ristillä ….!

Kotoisin Christian tällaisia ​​huomautuksia ovat arvottomia hänen uskonsa, mutta paavi, nämä sanat ovat virallisen ilmoituksen kuolemasta katolinen kirkko on ilmoittanut, että alle myrskyisät suosionosoitukset New Yorkissa .

Paavin Jeesus Kristus ei ollut Jumalan poika (Jumala loi miehen opetamme evankeliumit), mutta mies kuin toiset lahjoja profetian joka kuoli ristillä ….!

Pikku quips paavin ovat kaikki kynnet että kasvi ranteisiin ja jalat Jeesuksen Kristuksen ristillä.

Kanssa viimeiset sanat paavi, voimme virallisesti sanoa, että katolinen kirkko on virallisesti kuollut alle myrskyisät suosionosoitukset New Yorkissa 25 syyskuu 2015 St Patrickin katedraali.

 

Rukoile palavasti rakkaani veljet ja sisaret paluuta Maahan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen olemme virallisesti yksin ja suuressa vaarassa nyt.

Terveydeksi

Voittaja


%d blogueurs aiment cette page :