ПОВЕРНЕННЯ Агнця в 2016 році!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Ісус Христос,

Один Бог, одна Земля, один народ.

 

Біблія говорить нам, що Бог « є » і що він створив всесвіт, землю і людину.

 

Згідно єврейським календарем ми б в цьому році 2016 -му , 5777 – йрік створення людства Богом.

 

Що визнати, йде врозріз з наукової псевдо-доказів, простежуючи людство понад мільйон років.

 

Протягом всієї історії, Біблія вчив людей, щоб тримати цю нитку союзу між Богом і людством.

 

На жаль, людина замість того, щоб наблизитися до Бога цим вченням продовжує рухатися геть.

 

Незважаючи на вчення Біблії, багато неправильних уявлень з’явилися протягом історії людства. Були сонцепоклонники, місяць і схожий на привида уявні божества. Чоловіки навіть обожнював, як боги в прикладі фараонів.

 

Але людина в сучасному світі було ще більше образу Богу! Людина просто відкинув його творця чи гірше людина діє так, як ніби Бог не існує.

 

Таким чином, Бог не присутній в свідомості сучасної людини, людина почала мріяти стати богом.

 

Франція, незважаючи на Кловіс і Жанна д’Арк, продовжує поглумитися Бога протягом усієї своєї історії (різанині протестантів на святого Варфоломія, полювання на відьом, арешти і страти тамплієрами і Жанною Arc і т.п ..) і Франція нарешті випустила Бога держави під час революції 1789 року.

 

Республіка хотіла вести Бога з життя Франції в 1789 році, і ми бачимо, де він в кінцевому рахунку призводить.

 

227 років по тому, Франція Зруйнований, вторглася і позбавлений свого майна цими псевдовипадкових мирним загарбниками, які вітали настільки значним, надано допомогу, розміщувалися, годували, дбали безкоштовно і навіть заплатив щомісяця наші податки!

 

Тим НЕ менше , французи, ймовірно, живуть « в злиднях » , незважаючи на часто болючою роботи і навантажень більш важким на убогий сімейний бюджет, « в злиднях » , коли вражений рівнембезробіття.

 

Вийшовши на пенсію, вони є кращими в нестабільним і в гіршому випадку в злиднях після довгої трудового життя зазвичай дуже болісно.

 

Французькі люди піддаються остракізму і засуджені до невпевненості і страждань на користь цих іноземних загарбників, з якими вони були змушені урядами жити разом.

 

Цей живий набір має ціну, і це французькі люди, які підтримують його на великі зусилля « Податки, податки, збори та обов’язкові платежі завжди важливіші, в той час як соціальну допомогу зменшиться до такої міри, що французькі люди мають великі труднощі в лікування.

 

Президент Франсуа Олланд навіть, по крайней мере , в книзі своєї колишньої коханки, образив своїх людей, назвавши їх: « беззубим ».

 

Цей вислів ганебним, ганебним, принизливим і образливим, проте є відображенням реальності, тому що це правда, що французи не можуть лікувати належним чином.

 

Вартість стоматологічної допомоги та зубних протезів часто є непосильними для людей, що живуть в бідності й убогості, і вони насправді часто беззубі істоти.

 

За проти цих методів лікування і зубних протезів є безкоштовними для всіх цих іноземних загарбників!

 

Ми, християни, розуміємо, що це відсутність Бога в житті Франції, яка привела нас до цієї апокаліптичної ситуації.

 

І , щоб змусити нас зрозуміти, Бог хотів , щоб ці іноземні « окупанти » є від релігії Люцифера « Іслам » .

 

Як ми бачимо, кожен день ми живемо в кінці часів, і вони завершаться з поверненням нашого Господа і Царя Ісуса Христа.

 

У мене є великі надії, що це повернення протягом місяця вересня або в жовтні місяці 2016 року

 

Але ми повинні визнати, що я вже не так, і я не можу виключати, що на цей раз я до сих пір не так.

 

На жаль, нам, можливо, доведеться почекати ще кілька десятиліть повернення Господа.

 

Але я сподіваюся , не тому , що починається біль (що не викликає сумнівів) , і вони вражають з великими силами з 29 вересня 2008 року.

 

Ми також знаємо, що вони будуть погіршуватися все частіше повертатися на славу Ісуса Христа, так як його повернення має бути, як у мучиться.

 

Так що біль є прогресивним і може тільки погіршити більше!

 

Якщо Ісус Христос повертає цей рік 2016, ми незабаром буде звільнений від усіх цих болів життя. Тому вкрай важливо, щоб перебувати в спілкуванні з Богом через молитву, просячи прощення щодня за наші гріхи, наші помилки, наші помилки, наші злі справи і наші нечисті думки.

 

Ми маємо в нашому житті виділити наші християнські цінності, допомагаючи всім, хто звернутися до нас за допомогою в тому числі цих загарбників.

 

Але ми також повинні захистити нашу культуру, нашу історію, наші цінності і нашу країну Франція.

 

Зверніть увагу, що я кажу, для Франції діє для кожної країни в Європі вторгся, як якщо б наші мови, наші історії і наші країни різні, наша християнська віра є поширеним явищем.

 

Я повинен уточнити, що це слабкість наших урядів спонукає всі народи в Результаті, які приходять не тільки з Сирії, але з усього світу в пошуках кращого життя в Європі і особливо у Франції.

 

В останні дні перед поверненням Ісуса Христа буде з жорстким визначенням людства. Ми повинні сильно молитися, щоб все було зроблено в цьому році, 2016.

 

Це залишає дуже мало часу, щоб принести найбільшу кількість істот до Христа через хрещення.

 

Також можливо, що хрещення бути запропоновані всім мігрантам, що Бог послав їх в Європі. Так що не соромтеся запропонувати хрещення всім, хто просить за вашу допомогу.

 

Подумайте, що якби Бог хотів, ми могли б бути на місці всіх сімей мігрантів.

 

Залишатися скромним і слава Богу за любов, яка веде нас, незважаючи на наші гріхи, наші помилки, наші помилки, наші злі справи і наші нечисті думки.

 

На жаль, якщо Ісус Христос повільно і його повернення пізніше, таким чином ми будемо мати серйозні проблеми в 2017 році.

 

Це буде президентські вибори у Франції, і кожен в своїй совісті підуть голосувати за кандидата на свій вибір.

 

Проте вона повинна бути в курсі, що Республіка є тінню себе і її суверенітет був скасований і його валюта.

 

Вплив і вплив Франції в світі périclitent все частіше, так як генерал де Голль.

 

Якщо нічого не буде зроблено, щоб назавжди зупинити і повернути назад вторгнення, в найближчі роки будуть французькі християни меншин і Республіку, якщо вона як і раніше існує, але вже не світське і коранические ця зміна буде демократичним шляхом на виборах.

 

Влада заборонила говорити правду людям. Так що ніякі цифри офіційно не існує по числу французьких мусульман, але будь-яка людина може бачити в кожному місті, в кожному районі, що ісламські громади набувають все більшого значення у Франції і Європі.

 

У Очевидно, що важливість цих громад приголомшує!

 

Підтримка в опитуваннях громадської думки ці несуворі політики ісламської міграції вона відійде від віри, християнства та Ісуса Христа.

 

Суддя і засуджуємо мігранти будуть також відійти від віри, християнства та Ісуса Христа.

 

Але не варто забувати, що милосердя починається з себе, і той, який ми повинні володіти.

 

Так що все, що рішення, прийняті нашими виборними посадовими особами всіх цих загарбників мігрантів, ми повинні забезпечити, щоб рішення застосовуються з любов’ю і християнської любові.

 

У той час , коли люди відкидають Бога, кажучи : « гуманісти » вони більше переймаються долею інших як свою власну долю і долю своєї душі.

 

Тому ймовірно, що після президентських виборів, які б не виборів заяв і обіцянок, міграційні потоки продовжують підмітати по всій Європі і особливо у Франції.

 

Ті ж причини завжди викликають одні й ті ж ефекти, що ісламісти були на Сході, вони будуть робити це в Європі.

 

Насильство, громадянська війна і релігійна війна буде тому обов’язково пожвавить гірке наслідок після президентських виборів у Франції. Якщо не раніше !!!

 

У світі, де сам папа втратив віру, щоб розпізнавати всі релігії як справжні і як шляхи, що ведуть до Бога, тому цілком зрозуміло, що багато хто з наших братів і сестер, які зберегли істинний сенс віра все більше обмежується.

 

Обмежений також стає все більше і більше наша свобода. Найближчим часом ми, звичайно, не є свобода, щоб засудити всі акти проти нашої християнської віри, проти наших церков і проти насильства на наших братів і сестер у Франції і решти світу.

 

Так що мої улюблені браття і сестри, я написав дві книги на перших дверей в заголовку назву блогу. « Проповідник Повернення короля »і має підзаголовок « З темряви приходить світло » Ця книга в першій частині доводить існування Бога і пояснює , чому багато його творіння , які людина і якою буде доля тих , хто вирішив слідувати Божій волі. Друга частина цієї книги містить деякі з моїх статей я вважав важливим і зберегти можливе закриття блогу проти моєї волі.

 

Друга книга з назвою « Франція, Цивілізація і Республіка Adrift » і чий підзаголовок « Проповідник Повернення короля» пояснив в першій частині , як нас обманули і зрадили фабулу fatidiquement ,щоб знайти себе в кінці часу в рабстві. Це також пояснює , як Франція може вийти з цієї колії, « повернення короля Франції, » якщо повернення Ісуса Христа повинно бути зроблено протягом кількох десятиліть. Друга частина цієї книги містить також деякі з моїх статей я також вважав важливим зберегти можливе закриття блогу проти моєї волі.

 

Що б не трапилося, повернення Господа нашого Ісуса Христа, для нашого покоління, це абсолютна впевненість! І це не терпить тіні сумніву!

 

Але Біблія говорить нам, що коли Ісус Христос повернеться до істинної віри майже зник з Землі.

 

Так що навіть якщо я переконаний в неминучості повернення і оперативністю Господа нашого Ісуса Христа для 2016 року, факт залишається фактом, що я міг би бути неправильно, і що обидві книги, безумовно, допоможе вам тому що тільки Бог знає, що вороги здатні віри.

 

Ми бачимо і спостерігаємо, що з 2008 року християнство зійшов в пекло. Наші брати і сестри гинуть в усьому світі в загальному байдужості наших виборних посадових осіб. Ми вважаємо, що іслам вів війну проти християн.

 

27 вересня, +2015 Франциск навіть заперечував Ісуса Христа в соборі Святого Патрика в США, що еквівалентно офіційної декларації просмерті католицької церкви , зробленому Франциск, який вже відмовився від атрибутів функції папська , коли призначений 13 березня 2013.

 

Ми вважаємо , що чим більше часу проходить, тим більше ми« християни » виділяються і поставити в док – станцію.

 

темні дні вперед, так що я вирішив написати дві книги, які будуть корисні для підготовки дискретних зустрічей або в секреті необхідності, як ранні християни або ви не можете навіть євангелізації та знову до повернення Господа.

 

Сподіваючись, однак, що це не є необхідним, і що на цей раз добре і що Ісус Христос дійсно повернувся в цьому році 2016 протягом місяця вересня або жовтня, я думаю, що з нагоди свята труб між 03 і 4 жовтня.

 

Я пояснив у своєму блозі на минулому тижні біблійного кінця часу, протягом семи років було передбачене пророком Даниїлом близько 600 років до першого пришестя Ісуса Христа.

 

За останні сім років, щоб закрити кінець часу, є карою Божою. Про це йдеться в пророцтві, що цей семирічний період складається з двох разів трьох з половиною років, і що протягом другого трьох з половиною років, біль буде набагато яскравіше.

 

Як я оголосив у своїй статті ПОВЕРНЕННЯ ІСУСА ХРИСТА травня о 14 або 15 вересня 2015! Під час бенкету Труб повернення Ісуса Христа повинен був втрутитися в кінці семи років скорботи, початок I ,розташований по 29 вересня 2008 року після обвалу фондового ринку Уолл – стріт , бо сила відзначити , що з тих пір всі ознаки віщуючи і пророцтва про повернення Ісуса Христа відбуваються з більшою і більшою силою і величиною.

 

Повернення нашого Господа мав втрутитися у вересні або жовтні 2015 року та все ж ми всі знайшли, що це було помилкою. Проте, біль була реальна і зростає з 29 вересня 2008 року.

 

Помилки я думаю, що я зробив, не беручи до уваги, що пророцтво згадується двічі три з половиною роки.

 

Я нарешті зрозумів, що якщо пророцтво вказано двічі три з половиною роки це мертве час між двома періодами трьох з половиною років.

 

Перший період закінчився в березні 2012 року великим знаком на небесах, який, на жаль, ігнорували, як це було непропорційним і несподіваним: іспанську мову відео.

Друга частина трьох з половиною починається на мій погляд , з призначенням Франциск 13 березня 2013 року і ясно , що біль буде продовжувати погіршуватися , і все більше і більше у всіх областях.

 

Три з половиною після того, як 13 березня 2013 підводить нас до 13 вересня 2016 года!

 

Таким чином, ми повинні наважитися визнати. Аналіз всіх ознак і пророцтвах згадується в Біблії, щоб оголосити про повернення Ісуса Христа показує довгий список подій всіх видів, які ми живемо на Землі.

 

Катастрофи, землетруси, пожежі, проливні дощі, бурі, урагани, Вихід, епідемії, голод, насильство, війни і чутки про війни, тероризм, втрата цінностей, численні випадки загибелі риб, птахів і диких тварин і худоби без пояснення причин щодня життя планети і людства. Ці події були пророкував оголосити про повернення Господа і Царя, Ісуса Христа, єдиний син Бога приходить, щоб правити на землі протягом тисячі років, щоб прийти до кінця світу.

 

Так як не дивно це може здатися, що ми, можливо, про те, щоб зустрітися з нашим Творцем.

 

Я хочу бути обережним і сказати, може бути, і визнати, що я ще раз, може бути помилковим.

 

Я не пророк, ви вже знаєте, і тому у мене немає сорому щодо допуску може бути неправильним. Проте, якби Ісус Христос залишив нам знаки, щоб змусити нас дивитися і чекати, даючи нам сили і надію, необхідну для подолання труднощів, пов’язаних з кінцем часу.

 

Це гарна новина про повернення Господа нашого.

 

Але ви можете собі уявити, що якщо є хороші новини, є і погані новини.

 

Перша погана новина полягає в тому, що в найближчі місяці збираються бути дуже важко, як ми ведемо дуже близько до дня повернення Ісуса Христа і про те, що в останні дні буде найважче.Вони будуть час дня гніву Божого.

 

Тому дуже важливо в найближчі місяці, щоб бути дуже старанними в молитві, просячи прощення і покаяння. Після того, як вона цілком може бути вже занадто пізно !!!

 

Друга погана новина полягає в тому, що я не знаю, якщо піднесення церкви буде в останню хвилину або до часу дня гніву Божого.

 

Моліться мої улюблені браття і сестри, так що повернення Господа нашого Ісуса Христа не є корисним, оскільки затримується біль буде більш нестерпним для багатьох з нас.

 

Проте, ми можемо бути, незважаючи на правильність мого аналізу привело почекати ще кілька років повернення нашого Господа і заздалегідь прошу вибачення.

 

Шляхи Господні, і я знайшов, часто непрохідні!

 

Якщо ми повинні чекати кілька десятиліть , це буде дуже важко , і я хотів би звернути вашу увагу на той факт , що брехня послідовників противника Христа набагато більше , ніж вони з’являються, і я запрошую вас подивитися це відео на цій сторінці блогу:  »  тУТ   «  , щоб отримати уявлення про масштаби брехні ми терпимо в протягом століть на вік Землі.

 

Улюблені брати і сестри у Христі Ісусі, я запрошую вас на замовлення мої книги Edilivre два видання.

 

Бог благословить вас і тримати вас в правому і доброчесного шляху любові, миру, справедливості, співчуття і смирення, яке ми простежили Ісуса Христа і веде від нього до Бога.

 

Для кращого розуміння того , що чекає людство, я закликаю вас , щоб прочитати мою статтю пришестя Ісуса Христа за вересень-жовтень 2016 року

 

Єврейське свято труб, який відбудеться 03 та 4 жовтня 2016 року має дивувати нас всіх в обличчя Землі …. !

 

Віктор

 


EDILIVRE

Видання Edilivre – APARIS

175 Boulevard Анатоль Франс

Летюча миша A, 2-й поверх

93200 Saint Denis

Тел: 01 41 62 14 40 / факс: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

На закінчення цієї статті, я помітив на телебаченні, що жах був ще вдарив багато сімей вибухів в Бельгії.

Бельгія

Я свідчу тут глибоку печаль і запросити всіх своїх улюблені браття і сестри у Христі, щоб помолитися за жертв та їхніх родин.

 

Не слухайте ненавидіти, але що ці огидні акти змушують нас зрозуміти, що терористи здійснюють свою різанину в ім’я Бога, вони називають Аллаха!

 

Іслам є релігією Люцифера і з моменту її створення ісламісти говорять про любов зброєю в руках!

 

І кажуть, що тато стверджував, що всі релігії істинні, і вони також є шляхами до Бога!

 

Не забувати ні на хвилину , що Ісус Христос сказав  :

 « Я дорога, і правда, і життя ніхто не приходить до Отця, як тільки через мене! « 

 

Нехай Господь благословить вас Бог.

Віктор


%d blogueurs aiment cette page :