Revelations és ereje hit az idők végezetéig

jesus1-600x384

Miért Isten azt akarta, hogy felfedje nekünk a próféciák évszázados előre, hogy mit sikerült elérni az idők végezetéig?

Valóban azt látjuk, hogy mivel az Ádám és Éva, az Isten nem nyilvánul meg fizikailag a férfiak.

Ádám és Éva lehetett látni és beszélni Istennel, mert nem a test a hús.

Ez csak akkor, ha nem engedelmeskedett Istennek eszik a tiltott gyümölcsből, hogy Isten büntetni bevonat a bőr egy vadállat (emberi test).

Az a tény, hogy a szervezetben a hús lehetetlenné teszi az ember látni és hallani Istent.

Ennek ellenére Isten, miközben az ő szeretete a teremtés  « Ember », annak ellenére, hogy engedetlenség, kiderült, az ő angyalai és a próféták csúcspontja a történelem az ember, főleg, hogy mi történik az időben a vége mint a befejezési idő óta biztosított az ember számára az Isten.

A történelem a teremtés az ember került rögzítésre az idők során több könyvet.

Néhány ezek a könyvek nem teljesültek alkotnak egy, a neve « biblia »

Biblia

A Biblia próféciái mintegy 700, amely egy negyed kapcsolódik az idők végezetéig, azaz, hogy az idők végezetéig is fontos, hogy Isten.

A mintegy hatezer évvel (5774 év szerint a héber naptár), a történelem, a zsidó nép Isten választott népe nagy árvíz után, az emberek várni a végét idők és a visszatérés az Isten a Földön.

Amikor Isten visszatér a Földre, a férfiak nem látni, hallani, és beszélni vele, ha Isten átalakítani úgy, hogy már nem a teste a hús, de a teste a fény.

Ezért az Első levele Szent Pál a korintusi – 15. fejezet ( hivatkozás itt ) , azt mondja: 

« Egy pillanat, az egy szempillantás alatt, az utolsó trombita. A trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlan, és meg kell változtatni.  « 

Figyelembe véve a teljesítését a bibliai próféciák már, azt találjuk, hogy ezek az utolsó idők és a visszatérő Jézus Krisztus a Földön szinte majdnem kész, kivéve az utolsó három

Ezek vitathatatlan tények, csak nézd meg a hírek, hogy észre, hogy az idő, amit jelenleg él kívül a norma.

Mind a tevékenység a Föld (földrengések), időjárás hozzáállás, nem is beszélve a katasztrofális helyzetet a globális gazdaság, a háborúk és háborúk hírei, lázadások, az erőszak és más tragédiák, mint például a növekvő nyíl az iszlám minden tényt megjövendölte a Bibliában, hogy az idők végezetéig.

A hit, akkor kell, hogy mindenki, hogy támogassa ezeket kitöréseket és túlfeszültség csapás sajnos fokozza, míg a visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén azt hiszem, hogy szeptember 2015, 14 és 15-a fesztivál ideje alatt trombiták.

2044155542_1369068221

A hit egy hatalmas erő miatt a teljes és abszolút bizalommal!

Legions nem tudják, mi az erő a hit!

Csak Isten és az ő egyetlen fia, Jézus Krisztus méltó teljes bizalom és abszolút  « hit »  , és hogy nekünk a hitet, szükséges, hogy szembenézzen a sötétség, amely betört a Föld él, és a szív erejét.

Jézus Krisztus azt mondta, hogy ő uralkodik a föld az idők végezetéig, és mi kétségtelenül a végén az idő, az ő visszatérése küszöbön áll.

Az index kiderült az Apostolok Cselekedeteinek hogy megértsék az ő hamarosan visszatér.

Csel 2: 17.  « Az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, én kiöntöm lelkemet minden testre: és a te fiad és leányaitok prófétálni fognak, és a fiatal férfiak látomásokat látnak, és az öregek álmokat álmodnak: És az én szolgáim és tovább. a szolgálók azokban a napokban az én kitöltöm Lelkemet, és prófétálnak.  csodajeleket fenn az égben, és jeleket a földön alábbi, a vér, és a tűz, és gőz füst; A nap kell alakítani sötétség, és a hold vérré, mielőtt az az Úr napja , a nagy és dicsőséges. napon, így aki kéri a az Úr nevét, üdvözül.  »  Bővebben

Megjegyezzük, hogy egyértelmű, a nap kell alakítani sötétség és a hold vérré, mielőtt az az Úr napja ,

Ha közelebbről szemügyre ezt a jelenséget várható. Ez egy Tetrad  ami kell kezdeni 2014-ben ér véget 2015-ben.

Nap és a Hold

A következő Tetrad nem kerül sor, mielőtt  »  ötszáz évig ,  »

Ez elképzelhetetlen és lehetetlen is, hogy öt évszázad romló katasztrófák megjövendölt az idők végezetéig.

március 20, 2015 mi lesz a teljes napfogyatkozás: A nap kell alakítani sötétség

És 04  április 2015 mi lesz a teljes napfogyatkozás a Hold és a hold vérré,

szeptember 13, 2015 részleges napfogyatkozás

És szeptember 28, 2015 a teljes napfogyatkozás a Hold

Így meg tudjuk érteni, hogy Jézus Krisztus nem fog visszatérni fizikailag az Olajfák hegyén, mielőtt csak ezt a két teljes fogyatkozás a nap 1 °  20. és március 2. a hold április 4., 2015.

Azt is megértem, ha elolvassa versek 29-30 a 24. fejezet Máté evangéliuma, mielőtt a két teljes fogyatkozás a nap március 20, 2015 és a hold április 4., 2015, meg fog történni valami szörnyű a Földön

29. Közvetlenül a szorongás nap , a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égből, és az egek megrendülnek.

Úgy tűnik, hogy ezekben a napokban a szorongás a nap az Isten haragja, hogy meg fogja előzni a napfogyatkozás a Tetrad, amely magában foglalja a katasztrófa nagyon túlméretezett föld és az időjárás, hanem a csúcs a nagy nyomorúság az utolsó háború, vagy legalábbis egy nukleáris konfliktus.

30 Akkor a jele az Emberfia megjelenik a mennyben, az összes törzs a föld gyászol, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel

31. versben, úgy tűnik számomra, hogy ez után a halottak feltámadásaKrisztusban , eltávolítása keresztények a mennyben, aki majd tisztított (ha nyomorúság) eltávolítása után a templom és buzgó amely áthalad a nagy nyomorúságból, és a nap az Isten haragja fog változni, és megy a cégek, amelyek már halottak feltámadnak találkozni Krisztussal a mennyben, hogy kísérje őt, hogy visszatért az Olajfák hegyére .

Angel trombita

 31 És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval hívást, és ők összegyűlnek az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másikig.

A hit is vezet bennünket, hogy megértsük, hogy mielőtt a fizikai visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén, a feltámadás a halott Krisztus és az eltávolítását a keresztények, hogy tisztított során a nagy nyomorúság és a nap a Isten haragja, be kell mutatnia az elrablását buzgó egyházi meghívást kap az esküvői lakomát a Bárány.

Ez megerősíti még 24. fejezet, a Máté evangéliuma találunk a 24. vers

24. Mert hamis Krisztusok és hamis próféták, és támadnak nagy jeleket és csodákat , hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.

Ez a vers 24. Mat. Csatlakozott 24 vers 17. 2. felvonás .  csodajeleket fenn az égben, és jeleket a földön alábbi, a vér, és a tűz, és gőz füst;

Látjuk 24. vers Mat 24 már nem lehet elcsábítani a választottakat , így heves egyház már eltávolították, mielőtt március 20., 2015 akkor fordul elő, amikor a teljes napfogyatkozás a Nap.

Arra kérlek benneteket, hogy olvasta a cikket az időpontokat az Apokalipszis

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Az elragadtatás az egyház lehet e az év végén 2014!

Akik része lesz a Jézus Krisztus egyháza, és el kell távolítani, majd a keresztények, akik úgy döntöttek, hogy rendbe életüket megtisztítja a lelküket.

Isten adott nekünk a Tízparancsolatot vált fontos és sürgős, hogy kövessék, hogy része legyen a hívő Jézus Krisztus egyháza eltávolításra kerül.

Részvétel az egyház Jézus Krisztus, aki meg akarja, hogy megkeresztelkedik, tartsa be a Tízparancsolatot Isten az imádságban kérjük Isten bocsánatát minden bűnt, és kérje Jézus Krisztus a mi Megváltónk .

Legyél katona Krisztus terjesztése a lehető legszélesebb körben a szó : « Jézus Krisztus hamarosan »

Arra kérlek benneteket, hogy lépjen kapcsolatba a blog címét a prédikátor A király visszatér minden a kapcsolatok, mint látod az idő rövid, és sokan vannak, akik távol vannak Istentől és Jézus Krisztus, és hogy meg kell hozni a helyes úton.

Segítségével is a legtöbb érkező Jézus Krisztus menti.

Jézus Krisztus, az Isten fia életét adta a szenvedés, hogy megmentsen minket.

Azt tesszük, amit tudunk a mi szeretett testvéreink Jézus Krisztusban áruk megkapja a « Jézus Krisztus hamarosan », és felkészülni erre a példátlan esemény az emberiség történetében, hiszen Noah.

A Tízparancsolat

A-parancsolatait-of-God

És Isten szólt a szó itt : « Én vagyok az Úr, a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptomból, a szolgálatnak házából.

1. – Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.

2. ne tegyél nem bálvány, nincs kép, hogy mi van ott a mennyben vagy a földön itt alant, vagy a vizekben a föld alatt. Ha nem borul le őket, hogy imádják őket.

Mert én, az Úr, a te Istened vagyok féltékeny Isten között, akik gyűlölnek engem, látogatás a gonoszság az atyák után a fiú, a harmadik és negyedik generációs, de azok, akik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják tartom nekik a hűség az ezredik generáció. 

3 – Nem invoqueras a nevét, az Úr, a te Istenednek hiába, mert az Úr nem hagyja büntetlenül azt, aki meghívja az ő nevét hiába felveszi.

4 Te pedig egy emlékművet szombaton, a szent nap. Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat, de a hetedik nap a szombat tiszteletére az Úrnak, a te Istenednek: Ne tegye munkát se magad, se fiad, se leányod, se te inas, se te cselédlány, sem te marha, sem a bevándorló, aki él a városban. Mert hat napon teremté az Úr az eget és a földet, a tengert és mindent, ami őket, de megpihent a hetedik napon.

Azért megáldá az Úr a szombat napját, és megszentelte azt. 

5 – Tiszteld atyádat és anyádat, ezért lehet, hogy hosszú ideig élj azon a földön, amely megadja az Úr, a ti Istenetek.

6 – Ne kövess el gyilkosságot.

7 – Ne kövess el házasságtörést.

8 – Ne lopj.

9 – Ne tégy hamis tanúságot felebarátod ellen.

10. – Ne kívánd felebarátod házát, te ne kívánd felebarátod feleségét, se szolgáját, sem a cselédlány, sem az ökör, sem a seggét, bármit, ami az övé. « 

Mi valójában látni, amit én csak magyarázni a legkésőbbi időpontot megelőző visszatérő Jézus Krisztus.

De a csúcsfények utóbbi megpróbáltatások állnak előttünk, és fel kell készülnünk.

Földrengések, viharok, áradások, ciklonok, hurrikánok és egyéb katasztrófák túlméretezett megy, még a földre, több erő és több kárt is, mint a korábbi években.

Néhány testvérek továbbra is szenved a legrosszabb infamies, és minden bizonnyal kijelölt felelős a rossz tulajdonság.

Háborúk, zavargások és erőszak általánosítani egy nagy részét a Föld.

Lucifer is súlyosan érintette, és még nagyon erős. Most már tudja, hogy nagyon kevés idő maradt.

Számunkra a kegyelem ideje is hamarosan véget ér, ami azt jelenti, hogy hamarosan túl késő lesz, hogy része legyen a hívő Jézus Krisztus egyháza eltávolításra kerül.

Persze, nem lesz túl késő, hogy jöjjön Jézus Krisztusnak, és része a második eltávolítása kerül sor, hogy a mennybe, hogy megfeleljen Jézus Krisztus az ő visszatérését az Olajfák hegyére.

De ez megy egész nap az Isten haragjának és az arc ezek a csapások, amelyek söpörni az egész Földet.

Ezek az erős csapások után kerül sor az elragadtatás az Egyház és buzgó nem hagyja abba a visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén.

Azt is meg kell érteniük, hogy mielőtt az elragadtatás az Egyház, lesz idő, amikor már túl késő lesz, hogy élvezhessék a kegyelmi állapot, mert sokan vannak. (Keresztények világszerte)

A házasság a Bárány

És kevesen választják (A lelkes gyülekezet eltűnik), hogy vegyenek részt az esküvő a Bárány a mennyben.

könyv az Apokalipszis XXII fejezet az áll, a 11. versben

Ám a bűnös bűneit, és hogy az ember fertelmes ezután is, és hogy a jó ember még mindig életben van a kútban, és a szent továbbra is szent.

Ez a fejezet előtt az elragadtatás az Egyház. Szóval azt hiszem, nem lesz egy időpontot a végén a kegyelmi állapot.

Ezen a napon, hogy többé nem lesz része a Jézus Krisztus egyháza.

Azt el lehet menteni, hogy megtisztítsa a végén a nyomorúság egész nap az Isten haragja.

Ima, a bocsánatkérés és a bűnbánat, hogy Isten, akkor el kell távolítani, és menteni a mennyben, hogy megfeleljen Jézus Krisztus.

Ezúttal azt hiszem, ez lesz április 15, 2014 , amely az az időpont az ünnep a húsvét, hanem az időpontja az első a Blood Moon Tetrad.

Ha ez a helyzet, ezen időpont után a nyomorúság romlani fog komolyan minden területen.

Sajnos, ha várni ezt a tüske a katasztrófák és egyéb csapásokat, hogy jöjjön Jézus Krisztusnak, akkor lehet, hogy túl késő, hogy része legyen az elragadtatás az Egyház lelkes.

Jézus ér el, hogy megmentsen minket!

Isten azt akarja az ember

Fogsz be vagy várjon, és hiányzik az elragadtatás.

Hát persze, hogy nem fogja hallani ezt az üzenetet a pap a tömeg.

De a hit meg kell nyitni a szemünket, és lehetővé teszi, hogy elemezze az események fényében a bibliai és a Jézus Krisztus tanításait.

egyházi csatorna eltűnése

katolikus egyház haldoklik  , és az egyes egyházak még több kagylót .

Arra hívlak benneteket az én áru Szeretett Testvéreim Jézus Krisztusban kell menteni, ha azt szeretné, hogy a visszatérés az alapokhoz, ha elolvassa a Bibliát, és különösen 24. fejezet az Evangélium Máté és a könyv az Apokalipszis.

Isten azt akarja, hogy kell menteni, és ez az, amiért után büntetik Ádám és Éva számára engedetlenség, Isten továbbra is szeret minket, és segít a mindennapi életben.

Igaz az, amit ez a szeretet, hogy Isten elküldte nekünk, hogy kétezer éve Jézus Krisztus az egyetlen fiát, hogy megmentsen minket megvásárlásával az ő áldozata bűneinkért, akiknek eredendő bűn, amely megakadályozza, hogy látás és a hallás Isten.

Ez a szeretet, hogy Isten közölte velünk, az ő angyalai és a próféták csúcspontja az emberiség és az idők végezetéig.

Hamarosan már túl késő lesz, hogy jöjjön a Jézus Krisztusnak a fogadó örök élet eltávolítja a hűséges és lelkes templomot.

Ha úgy gondolja, a földi élet jobb, és minden visszatér a normális beavatkozása nélkül Jézus Krisztus tudja, hogy nincs igaza.

Nyisd ki a szemed! Ébredj fel, mielőtt még túl késő lenne.

Az április 27, 2014 is lehetne a nap, amikor nem lesz túl késő, és nem lesz sír sírás és fogcsikorgatás.

Lucifer, hamarosan szabadítsa fel az összes erejét, a ravaszságával és kísértések, hogy vonzzák a nagy számú Ames.

Ezért imádkozunk, újra és újra, hogy Isten és Jézus Krisztus segít nekünk, és megvéd minket a mindennapi életünkben.

Hamarosan tudni eredményét a történelem az ember.

Néha a Teremtő, ossza meg velünk, mert tudjuk, hogy sem a napot, sem az órát.

De minden jel egyetért abban, hogy ez nagyon-nagyon hamar, és talán még 2014 tekintetében eltávolítását az egyház és 2015 visszaküldésével kapcsolatos Jézus Krisztus fizikailag a hegyén olajfák.

gyertya candle-holder-anim

Vigyázzatok és jól megvilágított a láng a hitünk, és a merész hit  Istenben és Jézus Krisztusban, mint hitünk megment minket.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót


Időpontjai az Tetrad

15. Niszán 5774 (április 15. 2014): teljes holdfogyatkozás, az ünnep a húsvét.

14. Tishri 5775 (október 8, 2014): Teljes holdfogyatkozás, sátoros ünnep.

29. Ádár 5775 (március 20, 2015): a teljes napfogyatkozás, csak kezdete előtt a vallási év.

15. Niszán 5775 (április 4., 2015): a teljes holdfogyatkozás, az ünnep a húsvét.

29. Elul 5775 (szeptember 13, 2015): részleges napfogyatkozás, csak kezdete előtt a naptári évvel.

15. Tishrei 5776 (szeptember 28., 2015): Teljes holdfogyatkozás, sátoros ünnep.

Várakozás a minden, ami jó, és ami várhatóan történni, minden megtalálható imádság  ereje, hogy lépjenek előre a sötétben.

sentinelle3Jézus az én KING

Arra kérlek benneteket, hogy olvassa el a hegyi beszédet

Evangélium Máté szerint az 5. fejezet

5.1
És látta a sokaságot, felment a hegyre, és miután leült, tanítványai odamentek hozzá.
 

05:02
Aztán kinyitotta a száját, és tanította őket, mondván:
 

05:03
Boldogok a lelki szegények, mert a mennyek országa az övék!
 

05:04
Boldogok a szelídek, mert ők vigasztalást!
 

5.5
Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet!
 

5.6
Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert ki kell tölteni!
 

5.7
Boldogok az irgalmasok, mert ők irgalmasságot nyernek!
 

05:08
Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent!
 

05:09
Boldogok a békességben élők, mert ők fogják hívni az Isten fia!
 

05:10
Boldogok, akik háborúságot szenvednek az igazságért, mert a mennyek országa az övék!
 

05:11
Boldogok vagytok, amikor az emberek gyaláznak és üldöznek benneteket és hamisan azt mondják, minden rosszat, mert nekem.
 

05:12
Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti jutalmatok bőséges a mennyekben, mert így üldözték a prófétákat is, akik előttetek voltak.
 

05:13
Ti vagytok a föld sója. De ha a só elveszti az ízét, mivel ez ugye? Arra szolgál, csak hogy kidobják és eltapossák az emberek.
 

05:14
Ti vagytok a világ világossága. A város a hegyen nem lehet elrejtve;
 

05:15
és nem gyújtanak lámpát, és tedd a véka alá, hanem tedd az állványon, és ez ad fényt, hogy mindenki a házban.
 

05:16
Hagyd, hogy a fény úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy lássák a ti jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti Atyátok, aki a mennyben van.
 

05:17
Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy töröljék el a törvényt vagy a prófétákat: Nem azért jöttem, hogy elpusztítsa, hanem teljessé tenni.
 

05:18
Mert mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik, ez nem felel meg a törvény egy jóta vagy egyetlen pontocska, amíg minden be nem teljesedik.
 

05:19
Aki tehát csak egyet is megront e legkisebb parancsolatok közül és úgy tanítja az embereket, kell hívni legkisebb a mennyek országában, de aki nem, és tanítja őket, ez nagy lesz a mennyek országában.
 

05:20
Mert mondom néktek, hogy ha a ti igazságotok felülmúlja az írástudók és farizeusok, nem mentek be a mennyek országába.
 

05:21
Hallottátok, hogy azt mondták: Ne ölj, és aki gyilkosságok fogják büntetni a bírók.
 

05:22
De mondom néktek, hogy mindaz, a ki haragszik ellen testvére legyen a veszély, az ítéletre: a ki pedig azt mondja az ő atyjafiának! megérdemli, hogy büntetni a tanács, és aki azt mondja: « Te bolond! megérdemli, hogy büntetni a tűz a pokol.
 

05:23
Ezért, ha a te ajándékodat az oltárra, és ne feledje, hogy a bátyja valami panasza van ellened,
 

05:24
hagyja ott a te ajándékodat az oltár előtt, és menj először össze kell egyeztetni a te testvéred, és azután eljövén, ajándékot.
 

05:25
Barátkozz gyorsan a vádló, amíg az úton vagy vele, nehogy megszabadítlak téged a bírónak, a bíró megszabadítlak téged, hogy a tiszt, és te is börtönbe vetették.
 

05:26
Én mondom az igazat, te nem onnét, mígnem megfizetsz az utolsó fillérig.
 

05:27
Hallottátok, hogy megmondatott: Ne kövess el házasságtörést.
 

05:28
De én azt mondom nektek, hogy aki úgy néz ki, egy nő lustfully már házasságtörést követett el vele a szívében.
 

05:29
Ha a jobb szemed visz bűnre, vájd ki, és vesd el magadtól: mert nyereséges néked, hogy egy vesszen el a te tagja, és nem az, hogy a te egész tested a gyehennára vettessék .
 

05:30
És ha a te jobb kezed botránkoztat meg téged, vágd le azt és vesd el magadtól: mert nyereséges néked, hogy egy vesszen el a te tagja, mint az egész tested, hogy menjen be a Gehenna.
 

05:31
Azt mondta: « Aki elbocsátja feleségét meg kell adni neki egy igazolást a válás.
 

05:32
Én pedig azt mondom nektek, hogy aki elbocsátja feleségét, kivéve a paráznaság, okoz neki, hogy lesz egy házasságtörő, és aki feleségül veszi az elvált asszony házasságtörést követ el.
 

05:33
Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne esküvel tagad magadat, de végre az Úrnak, amit ugye esküt.
 

05:34
De mondom néktek, ne esküdjetek, sem az égre, mert az Isten trónja;
 

05:35
Se a földre, mert az az ő lábainak zsámolya: se Jeruzsálemre, mert ez a város a nagy király.
 

05:36
És ne esküsznek a fejedet, mert te nem tudsz tenni egy fehér vagy fekete haj.
 

05:37
Hagyd, hogy a beszéd, hogy igen, nem, nem, ez több, mint ezek eljő a gonosz.
 

05:38
Hallottátok, hogy megmondatott: Szemet szemért, fogat fogért.
 

05:39
Én pedig azt mondom, hogy ne ellenállni a gonosz. Ha valaki megüti a jobb felől, fordítsd felé a másik is.
 

05:40
Ha valaki azt akarja, hogy ellen szólnak, és vegye be tunika, engedd oda néki a felsőt is.
 

05:41
Ha valaki arra kényszerít, hogy menjen egy mérföldnyire, menj el vele kettőre.
 

05:42
Adj annak, aki megkérdezi, és ne fordulj el tőle, aki azt akarja, hogy hitelt Önnek.
 

05:43
Hallottátok, hogy megmondatott, monda: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet.
 

05:44
Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, átok meg, jót azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik rosszindulatúan kihasználnak és üldöznek titeket;
 

05:45
úgy, hogy Ön fia Atyátok a mennyben van: mert teszi a napfelkeltét a gonosz és a jó, és esőt ad az igazságos és az igazságtalan.
 

05:46
Ha azokat szeretitek, akik szeretnek, micsoda jutalmát veszitek?Vámszedők, mert nem ugyanaz?
 

05:47
És ha tisztelegni a testvérek csak, mit cselekesztek másoknál többet? A pogányok nem ugyanazt teszik?
 

05:48
Legyetek azért ti tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok tökéletes.

Béke és öröm a szívét, és otthon várja az áldott nap az elragadtatás az Egyház néhány buzgó, és a visszatérés a mi Urunk és a király, Jézus Krisztus az Olajfák hegyén.

Isten szeret minket, és szeretjük mi?

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :