LET ME DATANG KEPADA KANAK-KANAK KECIL!

Banyak saudara-saudara kita mempersoalkan bahawa kita perlu menunggu pulangan segera Tuhan kita Yesus Kristus, Raja Raja-raja, satu-satunya anak Tuhan, yang tidak lama lagi kembali kepada pemerintahan seribu tahun beliau di dunia ini, hingga hari kiamat.

Ia seolah-olah penting untuk menyambung semula dan mendalami dalam kertas ini jawapan saya membuat komen kepada artikel: THE RETURN YESUS KRISTUS PADA 14 MEI ATAU September 15, 2015!SEPANJANG Perayaan Sangkakala-sangkakala

dewa-the-bapa-anak jesus-dan-merpati-catatan-1

Terdapat dua perkara-perkara tertentu yang saya faham dengan menganalisis tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan akhir zaman.

Pertama:

Kami sebenarnya sangat dekat dengan kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus, sudah tentu mengambil kira bahawa Yesus berkata bahawa hanya Allah Bapa yang mengetahui hari dan jam pulangan.

Kedua:

Kami tidak memahami tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan akhir zaman yang dengan melihat masa lalu.

 

Jika, seperti yang saya berfikir dan menulis dalam blog yang akhir masa bermula 14 Mei 1948 dengan penubuhan negara Israel, ia adalah kerana ia adalah dari tempoh ini bahawa tanda-tanda dan nubuatan Alkitab kedatangan kembali Yesus Kristus mula berlaku dengan kekerapan yang semakin meningkat dan kuasa.

 

Begitu juga ia adalah sejak 29 September 2008, dengan kejatuhan pasaran saham di Wall Street, yang telah dilihat membangunkan kehancuran global, bencana outsized, konflik dan perang di seluruh dunia, pembunuhan beramai-ramai orang-orang Kristian, pemusnahan gereja-gereja dan perang terakhir akhir zaman bermula di Syria pada Mac 2012, dengan kedatangan bala bantuan dari pelampau Islam di luar menyertai barisan pelastik.

 

Ini adalah peperangan yang akan berlangsung 42 bulan dan bahawa Yesus Kristus akan berhenti sekembalinya (perlu ditegaskan bahawa sebelum itu Mac 2012 peristiwa di Syria adalah konflik dalaman)

 

Sejak tahun 2008 kita telah melihat peningkatan yang sangat ketara dalam kuasa dan kekerapan semua kesakitan alkitabiah dinubuatkan. Ini adalah fakta.

 

Jadi Tuhan dengan perkataan Yesus Kristus tidak memberitahu kita terlebih dahulu hari atau jamnya, tetapi membolehkan kita untuk mendekati memahami pencapaian memberi isyarat dan nubuatan.

 

Oleh itu, kita dapat memahami dan melihat bahawa tujuh tahun antara September 2008 September 2015 (dua kali tiga setengah).

 

Yang pertama tiga setengah memang sangat sukar, tetapi separuh kedua adalah lebih sukar. Ini adalah fakta konkrit yang dinubuatkan dalam Alkitab.

 

Dan tahun ini tidak berakhir!

 

Kami mendapati bahawa konflik global bermula di Syria, ia semakin kuat setiap hari itu media yang tidak banyak bercakap pada masa Perang Teluk.

 

Semua tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan Alkitab mengenai kedatangan Yesus Kristus sedang dibuat. Hilang hanya peristiwa-peristiwa yang secara langsung berkaitan dengan kedatangannya.

 

1. Pembuangan gereja.

2. Hari kemurkaan Allah.

 

 

Walaupun penyingkiran gereja boleh dicapai pada bila-bila masa, saya yakin bahawa Tuhan akan menunggu saat-saat akhir supaya majoriti dapat diselamatkan.

 

Sebagai hari murka Allah, saya yakin bahawa akan berlaku sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Perhatikan bahawa beberapa nubuatan bukan alkitabiah bercakap tiga hari kegelapan.

 

Ia akan menjadi tiga hari sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Bagi penculikan itu, ia sepatutnya berlaku pada hari murka Allah.

 

Jika saya betul, dan kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus berlaku antara 14 dan 15 September 2015 dan ikhlas saya berharap dari bahagian bawah jiwaku, maka zaman September 2015 hendaklah dilakukan sebelum menjadi yang paling tertentu sejarah manusia.

 

Saya berkata Brother kami Claude IGNERSKI  »  SINI  « tulis dalam buku beliau pada akhir zaman, yang saya cadangkan membaca bahawa pengangkatan gereja boleh berlaku pada bulan September 2015 dan kedatangan Yesus Kristus pada 2021 .

 

Dia mungkin betul dan saya salah!

 

Tetapi kita bersetuju pada fakta bahawa 2015 harus menjadi tahun yang sangat istimewa dan sukar untuk akhir zaman.

 

Walau bagaimanapun, saya ingin membawa kepada pantulan setiap fakta bahawa Alkitab mengatakan bahawa pulangan kesakitan Yesus Kristus adalah seperti kesakitan melahirkan anak dan dengan itu lebih banyak masa berlalu dan kesakitan adalah tajam untuk mencapai tidak tertanggung!

Semua ibu-ibu akan membuktikan!

 

Kami sedang menyaksikan pembunuhan beramai-ramai penimbang Kristian utama.

 

Darah orang-orang kudus telah mengalir dengan bebas !!!

 

Lihatlah tujuh tahun yang lalu sejak tahun 2008 dalam penderitaan kita telah mencapai tahap yang amat tinggi, bayangkan tujuh tahun lagi dengan kenaikan sakit kuasa tetap dan kemudian anda akan memahami bahawa kita mesti berdoa gigih untuk kedatangan Tuhan kita, dilakukan dengan cepat.

 

Saya menjemput anda untuk membaca artikel saya terkini termasuk: 2015 kedatangan Yesus KRISTUS RAJA DUNIA.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Tuhan dalam rahmat tak terhingga beliau membantu dan melindungi semua orang yang datang kepadanya dengan Cinta, rendah diri dan Keikhlasan.

 

Walau bagaimanapun, ramai yang menderita dan hidup akhir zaman dalam bencana kesusahan, kesakitan hidup, keganasan, peperangan, kemiskinan, dan yang merasa ditinggalkan oleh Allah.

 

Kita perlu faham bahawa kita semua hidup ujian individu iman dan permulaan murka Allah.

 

Mengucapkan terima kasih kepada Tuhan untuk semua fakta hartanya dan semua rahmat dia memberikan kita dengan menyelamatkan kita dari murka-Nya.

 

Berdoa dan meminta pengampunan Tuhan untuk semua dosa-dosa kita, kesilapan kita, kesilapan kita dan perbuatan buruk kami.

 

Berdoalah juga untuk semua orang-orang yang jauh dari Allah dan terutamanya bagi orang Islam yang baik, murah hati yang malangnya telah ditipu oleh palsu Nabi Muhammad!

palsu nabi-illuminati

 

Kami semua melihat bahawa Islam adalah sesuatu yang menyimpang yang mengaku cinta dengan senjata di tangan.

 

Malangnya, mereka yang kita panggil « orang Islam yang baik » yang menggelar diri mereka dari gerakan Islam radikal mengutuk masih di dalam neraka, untuk berkhidmat pemikiran dan berdoa, mereka berdoa dan tidak sedar berkhidmat Lucifer.

Marilah kita ingat untuk memahami,

 

Alkitab mengajar kita bahawa Tuhan menciptakan manusia dan kemudian dia menciptakan manusia dan wanita di sebahagian generasi pertama ini manusia yang baru muncul kecil berpaling menentang penciptanya. (Kain membunuh adiknya Habel).

 

 

Kemudian Allah memilih di antara manusia yang keluarga, memperanakkan Henokh « Metusalah » yang keturunannya memperanakkan Nuh. Ia adalah bahawa Allah selamatkan Nuh Deluge Kemanusiaan. Perhatikan bahawa manusia ini yang terselamat banjir telah dikurangkan kepada lapan « keluarga mudah Nuh! »

 

 

Ini keluarga Nuh, memenuhinya dunia, kemudian datang « Abraham » keturunannya dua wanita yang memperanakkan Ishak dan Ismael.

 

Kedua-dua saudara separuh menjadi musuh yang kekal.

 

Satu, Ishak memperanakkan orang Ibrani menjadi dari masa ke masa bangsa Yahudi Israel « umat Allah »  yang lain-lain, Ismael, ia memperanakkan seorang umat Tuhan mahu banyak dan menyebar segala negeri di Timur Tengah sekitar Mediterranean.

 

Ia adalah orang-orang yang memperanakkan « Muhammad » yang berkata beliau telah dikunjungi oleh Malaikat Jibril yang ditetapkan al-Quran.

 

Mohammed, yang merupakan ketua pahlawan dikenakan oleh licik dan memaksa agama baru ISLAM.

 

 

Islam adalah  »  itu semua dalam satu «  Agama, budaya, masyarakat, undang-undang, keadilan dan kerajaan.

 

Umat ​​Islam miskin telah ditipu oleh penyamar ini Mahomet yang mendakwa bahawa malaikat Gabriel ditentukan Al-Quran.

 

Bagi pihak al-Quran dan Allah radikal Islam membakar gereja, membunuh orang Kristian dan memusnahkan muzium, manakala Islam mengatakan gooders menyerang dunia yang mengenakan undang-undang dan adat resam mereka.

 

Al-Quran adalah anti buku yang memesongkan dan mengatur gen tanpa Alkitab duduk berkuasa Muhammad ke atas orang-orang beliau ditawan oleh apa yang dipanggil dengan perkataan « Allah », licik dan dengan kekerasan.

 

Pilihan adalah mudah mereka yang mahu hidup mengamalkan Al-Quran sebagai kitab suci, untuk orang lain ia adalah kematian.

 

Sudah tentu orang-orang yang memilih untuk mati telah mengatasi mereka yang bersetuju untuk berkhidmat kepada Al-Quran dan Muhammad.

 

Ini keturunan orang Ismael menjadi seperti Allah telah berfirman, yang banyaknya seperti bintang di langit.

Tetapi memikirkan dia ditinggalkan oleh Tuhan Abraham , dia pergi dan dicipta terima kasih  kepada Muhammad satu agama baru sendiri . Oleh itu, dia mengekalkan cemburu nenek moyang sentiasa mencari pertengkaran dengan keturunan Ishak.

 

Muhammad mendapati terdapat cara untuk menyatukan rakyat dengan agama baru « ISLAM. »

 

Tetapi Islam adalah penyelewengan dan Muhammad adalah seorang nabi palsu walaupun satu bilion manusia di Bumi sinis.

 

Kebenaran adalah di dalam Alkitab .

 

Dalam yang pertama kita akan mengetahui bahawa Allah sendiri kenyataan oleh semak duri berfirman kepada Musa di orang bertanya kepada umat-Nya keluar dari tanah Mesir.

 

Orang-orang Yahudi adalah umat Allah.  

Adalah tidak dapat dinafikan!

 

Juga tidak dapat dinafikan ialah hakikat bahawa Yesus Kristus adalah Mesias daripada orang Yahudi yang diumumkan dalam kitab-kitab, tetapi orang-orang Yahudi dinafikan!

 

 Mereka menyalibkan Anak Allah!

 

Anak Allah, Yesus Kristus melalui cinta namun memberi peluang untuk semua orang-orang (Yahudi dan lain-lain) untuk masuk ke dalam Kerajaan Sorga. Bukan dengan merit tetapi oleh kasih-Nya!

 

Ia adalah Yesus Kristus yang dicipta Gereja yang perlu mengambilkira semua mereka yang ingin diselamatkan dan mencapai hidup yang kekal di dalam Kerajaan Sorga.

 

Sebelum kembali dekat dengan Allah Bapa, Yesus Kristus berkata (John 15: 26)  « Saya akan menghantar satu lagi Penghibur, Roh Kudus » 

 

Roh Kudus Allah itu sekalian makhluk yang oleh pembaptisan dipilih untuk menjadi sebahagian daripada Gereja Yesus Kristus.

   

Tiada nabi Tuhan telah disebut dalam Alkitab untuk mewujudkan satu agama.

 

Peranan seorang nabi Tuhan tidak adalah untuk mencapai tetapi mengumumkan, dan Muhammad telah tidak diumumkan tetapi dicapai!    

 

MOHAMMED MUNGKIN TIDAK NABI A !!!

 

Hanya dua agama Tuhan ialah Yahudi dan Kristian agama.

Kedua-dua agama telah dijadikan Allah untuk anak yang pertama dan hanya Yesus Kristus untuk kedua!

 

Palsu Nabi Muhammad menarik yang berminat dalam Alkitab dan menukar apa yang tidak mudah untuk contoh Yesus Kristus yang ia mengiktiraf sebagai nabi dan bukan anak Tuhan!

 

Ingat juga bahawa dalam Daniel 9 ayat 26 ia dinyatakan:  Dan selepas enam puluh dan dua minggu akan Mesias akan dilenyapkan, dan tidak akan ada pengganti. Orang-orang putera yang akan datang akan memusnahkan kota dan tempat kudus; dan akhir akan datang seperti air bah; dia ditangkap bahawa kemusnahan yang akan berlangsung sehingga akhir perang. 

 

Isa sebagai Al-Masih yang dijangkakan, walaupun ia dinafikan oleh umat Allah « orang Yahudi »!

  

 Dan dia tidak mempunyai pengganti!

 

Jadi Muhammad tidak boleh mendakwa sebagai misi ilahi untuk mewujudkan agama baru.

 

Terdapat dua kemungkinan kepada Al-Quran, atau ia telah ditulis dari awal oleh Muhammad dengan atau tanpa pakatan sulit atau Al-Quran sebenarnya ditentukan, tetapi dalam kes ini ia tidak oleh Malaikat Jibril tetapi Lucifer tidak ada.

 

Perbezaan antara pengajaran Yesus Kristus dan Lucifer adalah besar walaupun arahan itu mengandungi bahan-bahan yang sama.

Bagi Yesus Kristus, 

Tidak ada undang-undang tanpa cinta atau cinta tanpa undang-undang

Lucifer,

Beliau tidak mempunyai cinta dalam Akta atau Akta in Love

Seperti yang anda lihat ini bukan perkara yang sama!

 

Umat ​​Islam yang menjadi mangsa malang nabi palsu Mohammed kerana mereka juga menjadi mangsa Sindrom Stockholm.

 

Baca artikel blog:

ISLAM ADALAH MANGSA STOCKHOLM SINDROM

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Mereka akan mereka amat sukar untuk meninggalkan Islam untuk datang kepada Yesus Kristus. Hanya melihat apa keseronokan mendapatkan orang-orang Islam, terutama yang fundamentalis apabila mengkritik Al-Quran atau Muhammad.

 

Saya berpesan kepada semua umat Islam ayat 14 bab 19 Injil Matius:

 

Dan Yesus berkata, Biarkanlah anak-anak, dan melarang mereka, datang kepada-Ku; bagi yang empunya Kerajaan Sorga yang seperti itulah yang 

 

Oleh itu, apabila kita melihat anak-anak Islam, wanita dan lelaki digunakan sebagai bom manusia kita hanya boleh menyesal yang fanatik, Islam dahagakan darah dipaksa indoktrinasi oleh mereka yang tidak berpuas hati penjenayah bunuh diri membawa mereka terus ke neraka!

 

Kepada semua umat Islam saya hanya boleh mengatakan, banyak datang kepada Yesus Kristus jika anda mahu disimpan. Kewujudan ini akan berakhir dan Yesus Kristus sampai kepada anda.

 

Tangkaplah ULTIMATE BERJAYA!

 

Tidak lama kemudian, Yesus Kristus akan kembali, jadi pada mulanya ia akan menjimatkan oleh menculik gereja yang setia, maka hanya selepas penculikan dan sebelum kepulangannya, murka Allah akan jatuh dengan kekerasan dan kuasa ke atas bumi dan pada semua manusia.

 

Sehingga hari itu kembali dalam kemuliaan Tuhan kita Yesus Kristus, seperti yang diharapkan oleh semua orang Kristian selama dua ribu tahun, kita benar-benar perlu terus hidup dengan rendah hati, maruah dan berbangga kerana dapat menjadi Kristian.

 

Kita mesti terus memenuhi tanggungjawab kita dan dengan itu memberi penghormatan kepada pembayaran balik bulanan semua hutang kami dan kehidupan seharian kita dalam keadaan aman dan kasih sayang dengan membantu orang yang mencari kami.

 

Kita mesti berdoa setiap hari bagi Allah untuk membantu kita, melindungi kita dan melindungi kita dari godaan.

 

Kita sudah tahu bahawa tahun ini akan terus menjadi sukar tetapi itu adalah berita yang sangat baik sebaik sahaja mengubah kehidupan kita.

 

Marilah kita menjaga nyala iman kita, mempunyai keyakinan penuh adalah mutlak dalam Yesus Kristus. Beliau berjanji untuk datang dan menyelamatkan kita kepada akhir zaman dan dia akan menyimpan janji-Nya.

 

Meluruskan yang wujud, pembaptisan, taubat, pengampunan, solat, memilih Yesus Kristus sebagai penyelamat, adalah apa yang akan membolehkan kita untuk diselamatkan dan menjadi sebahagian daripada Gereja Tuhan kita Yesus Kristus yang akan mengeluarkan tidak lama lagi .

 

Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi dan ia adalah mungkin bagi bulan September atau Oktober 2015.

 

Semua item saya

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Tuhan memberkati anda saudara tercinta dan adik-adik saya dan membantu anda pada menjangkakan pulangan ke Bumi Tuhan kita Yesus Kristus, untuk meneruskan jalan yang benar dalam hidup anda dan jangan putus asa.

Saya menjemput anda untuk menonton video ini yg membawa ketenangan pada generasi kita.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah-rumah dengan jangkaan hari yang diberkati daripada pengangkatan Gereja dan pulangan ke atas Bukit Zaitun, Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan, pemerintahan seribu tahun beliau hingga hari kiamat.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :