2014! TIME Iman KRISTUS Gusti

Ora t_sablier [1]

Ana rong ewu taun kepungkur karo lair saka Kristen lair pangarep-arep kanggo wong kanggo manggon salawase.

Yesus Kristus janji sing patangen saka ing antarane wong mati lan carane nyulik kang urip pasamuan marang bali.

Yesus Kristus punika putran sing Carpenter lan Charpentier piyambak nganti umur telung puluh taun.

Sawise Learning ing Toret, piyambakipun martakaké katresnaning Allah nganti kang ditangkep lan malah kang crucifixion.

Padhang mencorong salib

Gusti Yesus Kristus, Duwe conquered pati kaluhuran lan Allah dening Rama marang rasul sing piyambakipun pensiun swarga nyiyapake Panggonan ing omahe rama ana kanggo welcome dheweke pasamuwan ing mburi wektu.

Yesus Kristus punika Kristus dikirim dening Gusti Allah lan wong Yahudi samesthine, nanging wong Yahudi durung dikenali minangka Kristus!

Lan amarga Jahshua Kristus ngandika dadi anaké Gusti Allah lan Gusti Allah punika Trinitas (Rama, Sang Putra lan Sang Roh Suci)

Sing rabbis wis ora ngakoni senadyan kabeh bukti lan kaelokan lan kawruh lengkap, lengkap lan sampurna kabeh Toret dening Gusti Yesus Kristus, lan sing kudu lan mujudaken messiah ing Kitab Suci, padha l ‘mirangké minangka messiah lan ana sijine pati liwat Invaders Romawi.

Sak taun telu lan setengah saka piwucal, Jahshua Kristus nglairaké marang pasamuan « Kristen »   minangka rabbis lan wong Yahudi wis rek.

Iki gereja diadegaké déning Yésus Kristus, sing bakal teka mburi wektu ing Yerusalem swarga kanggo ngrameke pernikahané saka Lamb (Ing prajanjian langgeng antarane anggota saka pasamuan lan Gusti Yesus Kristus)

Ing insistence saka rasul arep ngerti tanggal pengangkatan wong pasamuan kanggo rawuh acara iki apik prajanji Yesus Kristus clarified sing mung Allah Sang Rama sumurup dina lan jam kang bali ing mburi wektu.

Sak khutbah, lan sadurunge pensiun, Yesus informed murid Nanging Pèngetan pratandha kang bali supaya saben bisa nyiyapake lan purify tekane lan mirunggan acara.

Cukup sadurunge aman kang pasamuan lan para bali marang Kratoning, Jahshua Kristus bilih bakal ana wektu angel banget kanggo bumi, kanggo djalmo manungso, kanggo manungsa lan kanggo Iman.

Kitab Suci prediksi sing pungkasan pitung taun sadurunge bali saka Kristus bakal angel banget lan sing kangelan bakal lunga tambah ing loro saka babaran.

Gusti Yesus ngandika bilih kang bali li nganggep wong lan bangsa, sing bakal gawé ikatan Iblis sak jumeneng ratu lan bakal mrentah fisik ing bumi sewu taun.

Iki pamarintahan punika pamarintahan Cinta ing Law Allah!

Akurasi:

Gusti Allah: ana katresnan tanpa hukum lan hukum tanpa cinta!

K pop : ana hukum Love lan ora ana katresnan ing undhang!

Jumeneng ratu bakal mungkasi kanthi brontak amarga demit bakal dirilis kanggo ngarih-arih siji ndhisiki wong lan bangsa.

Iki pamarintahan Kristus bakal mungkasi karo paukuman Final, sawise kang bumi bakal numpes.

Sawetara kesah ing bumi anyar karo Gusti Yésus Kristus lan pasamuan lan wong bakal pindhah menyang neraka karo rahmat lan pandherekipun.

Kene ing words sawetara apa ngirim nyana Kristen.

Nanging, wiwit budhale Jahshua Kristus Kristen saben generasi wis ngimpi lan ngarep-arep sing mburi wektu kanggo sing Mangsa.

Ing prabédan karo kita generasi iku kita ndelok wiwit 14 Mei 1948, tanggal titah saka negara Israel, kanggo pingpingan saka kabeh pratandha saka bali saka Gusti Yesus Kristus.

Kanggo Bumi:  gempa bumi, banjir, angin gedhe, cyclones, fires lan Nadyan katemtokaké sarembug liyane kayata unexplained Pati saben yuta ing taun 2008, kewan, manuk lan iwak.

Kabeh wong bisa weruh bukti tragedies sing akeh wong urip madhep iki Nadyan katemtokaké sarembug atos saka tanah lan cuaca.

Iku kudu nyatet sing wiwit awal taun kahanan iki metu standar ing kabeh wilayah kena pengaruh keapesan.

Kanggo djalmo manungso : Kritis penyakit, mlarat, kasangsaran, kiamat lan kahanan kang ora tetep global politik sing scourges sing worsen luwih

Kanggo marang : Ing nilai sing ngowahi, selfishness, selfishness, individualisme, homoseksual, karep lan sesat pikiran liyane dadi nilai normal utawa modern malah ngaku!

Kanggo Iman : We manggon ing donya ing ngendi wektu wis dadi larang minangka emas lan kathah duwe mboko sithik adoh saka gréja, lan iman, asring luwih seneng kanggo nglampahi sethitik free wektu kanggo budaya lan seger awak lan pikiran (Olahraga, Musik, Massage lan kopi) tinimbang shalat lan kamulyan Gusti Allah.

Malah antarane vicars pasamuwan, sawetara wis dadi humanists francs masons, financial, scientific, lan sawetara wis malah ilang Iman lan akeh scandals babagan clergymen, imam, uskup!

Malah paus wis dadi raja, kepala negara Vatikan tinimbang fokus ing pelayanan sing paling dhuwur guide pasamuwan.

Malah nolak kanggo nuruti prawan suci sing wis dijaluk sing rahasia katelu saka Fatima punika dibeberke dening Paus ing taun 1960.

Vatikan wis dadi skandal kabeh jinis lan iku cetha sing iki ora ono sing Panggonan suci, nanging jog saka anti-Kristus!

Wiwit 29 September 2008, tanggal serangn kiamat global, kita ndelok sing mundhak ing kabeh ills saka Bumi, djalmo manungso, Manungsa lan Iman.

Kita saestu kedaden ing taun 2014 ing tataran kono iku alam nyuwun eksistensial pitakonan lan mangsa kamanungsan.

Kita donya ajurmumur, contone utang negara Perancis kira-kira ing loro triliun Euros, sing ateges kabeh Perancis kudu mbayar kira-kira telung puluh telu ewu Euros kanggo mesthekake utang ing!

Disasters seri sing mushrooming nang endi wae ing bumi.

Ing panganiaya, revolts peprangan lan sipil kenek donya karo kekuatan lan nesu.

A nyababaken Spree telak akèh wong.

Gréja sing vandalized, desecrated malah diobong.

Kristen kuya lan dipatèni ing akèh negara, utamané ing Afrika lan Timur Tengah.

Kabeh ngundakake pitakonan bab kaping kita manggon.

Mesthi kula ana sangsi lan kaping blog sing saksi.

Kita ing apocalyptic kaping kudu rampung dening bali cepet Jahshua Kristus

Apa wae kapercayan sampeyan, agamamu, sampeyan budaya, Panjenengan werna, sampeyan kepungkur, Panjenengan karep, napsunira lan leladen, iku wektu kanggo takon kowé bab kaping kita manggon ana ing lan apa bakal kelakon rauh.

Sampeyan bisa salah siji terus ing gesang, Sifat sampeyan, panjenengan kesalahane, dosa-dosamu, Panjenengan pleasures tanpa nguwatirake babagan benjing.

Utawa kelingan yen Kitab Suci marang sing bali saka Gusti Yesus Kristus kita generasi lan kang bali punika caket.

Banjur, ing kasus iki, iku wektu kanggo nglurusake metu gesang panjenengan lan teka Yesus Kristus kanggo disimpen.

Yesus Kristus punika cara lan ora ana siji dadi kanggo Gusti Allah kajaba liwat Dèkné.

Dadi yen sampeyan pengin menyang Gusti Allah lan dadi bagéan saka pasamuan Yesus Kristus bakal dibusak, sampeyan ngerti cara.

Baptisané, tobat, Iman,

Aku ngajak sampeyan nggambarake minangka gesang Langgeng gumantung.

Sutresna Brothers lan Sisters ing Kristus, supaya semangat saka pracayamu uga surem.

lilin lilin-nduwèni-anim

Yen bisa maca siji bab Kitab Suci, aku ngajak sampeyan kanggo maca bab 24 saka Injil miturut Matius.

Link: Ing Akhir Times

Revelations:

Lah digawe wiwit 14 Mei, 1948 Ana supaya akeh sing iku matématis mokal yen kasempatan bisa ngidini iki prestasi kurang saka 70 taun.

Mesthi kabeh kanyatan wis digawe acara ing ngisor iki, saben nyebabake liyane lan kabeh alam lan amargi ganti kahanan.

Nanging ora ana rong ewu taun nimbang iku kabèh utawa padha bisa dumadi ing generasi siji,

Mung Gusti Allah mirsa kabeh babagan « Alpha kanggo Omega » iki sing kabeh iki lah bakal kawujud ing generasi siji.

Pirsani: Matius 24 ayat 34

Aku pitutur marang kowe bebener, iki generasi bakal ora pass, kantos iku kabèh bakal rampung.

Kita waca saben woh-wohan sing pait warta ing kabeh wilayah cuaca ing politik internasional, liwat bejat saka panganiaya, serius penyakit, kasangsaran lan mlarat tanpa guna angka sing negatif kang mrentah lan mimpin donya!

Bali Jahshua Kristus kita generasi ora kamungkinan nanging kepasten!

Aku malah wis ngomong yen iki ora iman sing ndadékaké kula ngomong sing bali saka Gusti Yesus Kristus punika kepasten kita generasi, nanging bukti saka prestasi saka lah.

Apa wae agamamu, kasempatan mung sampeyan kudu disimpen iku teka Yesus Kristus liwat Baptisané, Iman lan tobat!

2014 lan 2015 bakal loro ireng elek taun kanggo manungsa, Bumi lan djalmo manungso, lan padha uga bakal janjian Jahshua Kristus karo kamanungsan lan fervent pasamuan!

Mesthi iki ora nabi nanging analisis logis saka mburi wektu.

Keduwung yen pengin disimpen!

Iku ora kasep!

Alas, rauh ana bakal nangis, kerot untu lan nangis kabeh sing ora teka Yesus Kristus.

Tentrem, Cinta lan joys ing ati lan omah-omahé nunggu pengangkatan wong pasamuan kanggo sawetara lan bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo liyane.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :