CAP DE SETMANA DE DANIEL ÚLTIM CAP O 2015 END 2016

33e65322

.

Jesucrist-a-la glòria

 

 

El 13 de setembre 2015, l’església no va ser remogut i Jesucrist no va tornar a la Terra o el 14 o 15 setembre 2015!

 

Què va passar!

 

Per entendre, anem a prendre l’anàlisi dels últims temps expliquen en els meus blocs anteriors.

 

Per a nosaltres els cristians, l’última setmana de Daniel és el període de set anys que acaba en el final dels temps, després de les quals Jesucrist tornarà a la Terra per governar el món durant mil anys fins dia del judici final.

 

Durant aquest últim període de set anys la humanitat viurà tribulacions.Aquestes tribulacions seran moments molt difícils perquè veuen el càstig i el dia de la ira de Déu.

 

Aquests càstigs serà gradual a causa de que la tornada de Jesucrist serà com en els dolors de part i sabem que els dolors són i seran cada vegada més viva, fins al part.

 

Entenem que al final els moments més difícils de la vida del « home » a la terra seran els últims dies previs al retorn de Jesucrist.

 

En els meus articles anteriors he explicat que els últims temps van començar 14 maig 1948 en el moment de la creació de l’estat d’Israel ia tots els dolors van començar en aquesta data. La història hi és per recordar-nos i demostrar-ho.

 

Una mirada al passat amb certesa ens permet ressaltar un empitjorament dels problemes de la humanitat a partir d’aquesta data. Aquests problemes, que també han esmentat en entrades del meu bloc.

 

Tingueu en compte que l’última setmana bíblica va ser profetitzat pel profeta Daniel al voltant de 600 anys abans de la primera vinguda de Jesucrist, i com ja hem vist un terme real de set anys, ha d’acabar la fi dels temps.

 

Em vaig plantejar la hipòtesi que es va iniciar 29 setembre 2008 amb la caiguda de la borsa a Wall Street.

 

És clar que des d’aquesta data de 29 de setembre de 2008, les profecies i senyals d’advertència bíblics del retorn a la terra de nostre Senyor Jesucrist es fan realitat amb molta força, magnitud, intensitat i amb gran freqüència.

 

Veiem en aquests signes que la destrucció global ha empitjorat de manera constant des d’aquesta data de 29 de setembre de 2008, on va ser creada pel col·lapse dels preus de Nova York Stock Exchange amb el famós -777.77 en el precís moment de la tanca.   Els convido a llegir el llibre de Pierre Jovanovic 777.

 

Amb una simple mirada al passat, veiem a partir d’aquesta data de 29 de setembre de 2008 els desastres i calamitats del clima van empitjorar de manera extraordinària en tots els racons del planeta.

 

De la mateixa manera que no podem ignorar que a poc a poc des de llavors, el món pateix la pèrdua dels valors cristians, l’augment en l’extremisme, i el començament d’una veritable guerra lliurada pels islamistes contra els pobles cristians.

 

Avui finals de 2015, òbviament, és clar que des del 29 de setembre de 2008, set anys des de llavors, la humanitat viu moments molt difícils. La inseguretat, la pobresa, la violència i les guerres són el pa de cada dia de la gent.

 

La humanitat viu temps molt difícils com els EUA i Europa.

 

Podem també amb una mirada al passat, trobem que des de 2012 hi ha una amplificació real de totes les crisis, catàstrofes, calamitats, la violència i els conflictes que s’han convertit en una guerra mundial multifacètica.

 

En efecte, des de març de 2012 el món està en guerra. És a través d’Orient i particularment a Síria que els exèrcits de molts països del món estan lluitant.

 

En vista de tots aquests fets són els signes i el compliment de la profecia bíblica, que havia plantejat la possibilitat d’un retorn de Jesucrist per 14 vista 15 setembre 2015.

 

Òbviament, en l’última setmana de Daniel ha començat 29 setembre 2008 i va ser així completada per 29 setembre 2015 …!

 

No obstant això, tots hem vist el final de setembre 2015 que, contràriament al meu anàlisi, Jesucrist no va ser retornat i la seva església no ens havien tret …!

 

Que decepció entre tots els lectors del bloc, estic conscient i entenc millor que jo comparteixo aquesta decepció!

 

Per descomptat, com vostè ja sap que no sóc un profeta i mai he pretès ser.

 

No obstant això, tot i no ser un profeta, el que puc dir amb la força, la determinació i la convicció que el retorn de Jesucrist és en realitat molt a prop.

 

Aquesta declaració es deu a l’actuació amb la força, l’amplitud, la intensitat i la freqüència de totes les profecies bíbliques i tots els signes de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist.

 

Ells es duen a terme sense cap tipus de dubte, amb la força, l’escala i la major freqüència des del 29 de setembre, 2008.

 

Llavors, com cada un de vosaltres, em vaig preguntar com és que Jesucrist no és encara a la Terra, malgrat els èxits de tots els signes i profecies, incloent la guerra amb l’Est que en tots El més probable és que la guerra de Armagedón ha de tenir a Jesucrist en el seu retorn.

 

¿Estava realment malament? Pel que sembla, almenys aparentment, sí!Això també seria normal, ja que només Déu sap el dia i l’hora del retorn de Jesucrist!

 

El problema que tenim si realment estic equivocat, és que totes les calamitats que vivim a la terra en tots els camps, no són res al costat dels que ens esperen com sabem que les calamitats i el dolor empitjoraran una i altra vegada sense parar fins al retorn de nostre Senyor Jesucrist!

 

I llavors entenem que tenim un problema real i greu que tenim davant nostre.

 

Com ja he explicat en els meus articles anteriors, el retorn de Jesucrist pot ocórrer cada dia des de la primera senyal que es va dur a terme 14 maig 1948, perquè Déu pot escurçar els patiments i dolors.

 

La data límit per a la fi dels temps és la vida útil màxima de la generació nascuda el 1948 (14 de maig, 1948 ser, com ja hem vist, la data del primer senyal dels últims temps).

 

Això ens porta a 2068 com la màxima vida de l’home és de 120 anys en la Bíblia.

 

Però tenint en compte la intensitat, la força, la mida i la freqüència dels senyals que anuncien els èxits i les profecies del retorn de Jesucrist, hem d’entendre que aquest retorn és imminent.

 

Però llavors, si no m’equivoco, ¿per què el retard …!

 

Després de discussions i anàlisi de la situació, que pot haver trobat una explicació.

 

Nota: 

Les meves reflexions i anàlisis també poden ajudar a donar una explicació a la notícia del segrest de 13 de setembre 2015, presa pel nostre Germà Claude Ignerski.

El nostre Germà Claude ha fet un treball notable en l’explicació de tres obres tant la fi del temps. Els convido a tots a llegir.

Va patir linxament injustament real Germans i Germanes acusant-lo de ser un fals profeta.

I no obstant això, crec que encara estava en part perquè malgrat el fet innegable que l’església no va ser remogut 13 setembre 2015 com ho havia planejat.

 

Que els meus pensaments per comprendre,

La crisi econòmica que va començar 29 setembre 2008 sembla ser, òbviament, els primers tribulacions, donada la caiguda de la borsa de Wall Street i el compliment dels signes i profecies dels últims temps que van seguir.

 

Sabem que aquestes tribulacions són per un període de set anys i es divideixen en dues parts de tres anys i mig cadascun.

 

Primera pregunta que em vaig fer:

Per què diu la Bíblia dues vegades tres i mig?

Tornar a esmentar que la segona part seria més difícil que la primera.

Era més fàcil dir que el dolor serà de set anys de progressiu …!

Com res està escrit per a qualsevol cosa en la Bíblia, aquesta precisió anys duals tres i mig per la qual cosa hi ha una raó per ser tan esmentat.

 

Primera reflexió.

Tres anys i mig després del 29 de setembre 2008 ens porta 29 març 2012 i la segona part de tres anys i mig final feliç 29 setembre 2015.

 

La data del 29 setembre 2015 pot ser la data límit per a ser part de l’església de Jesucrist serà eliminat.

 

Però aquells que van ser elegits per romandre a la terra fins al dia del segrest pels àngels de Jesucrist.

 

Recordeu que la Bíblia diu en Daniel 12, versicle 11:

« Des del moment en què el sacrifici diari cessarà quan s’instal·larà l’abominació de la desolació, 1.290 dies es passarà ».

 

Els 1290 dies són tres anys i mig o 42 mesos de la segona tribulacions part « la gran tribulació »

 

Al verset 12 llegim:

« Benaurat  el que esperi i tenir èxit en 1335 dies! « 

 

Jo crec que Jesucrist ha abandonat voluntàriament els membres electes de la seva església per esperar (com en el versicle 12 del capítol 12 de Daniel) a la Terra per ser fet que els 1335 dies.

 

Aquest fet, si no m’equivoco, dos mesos i 21 dies més per ser agregat al 29 de setembre de 2015. Això ens porta al 20 desembre 2015 pel retorn de Jesucrist com ho esperàvem pel mes de setembre 2.015.

 

El retorn físic del nostre Senyor Jesucrist, ha d’anar precedida de la retirada d’alguns de la seva església.

 

El meu segon pensament:

Com ja he dit una mica abans en el text, res està escrit en la Bíblia per a res pel que si els últims set anys es divideixen en dos temps 03:30 llavors han d’entendre que poden existir un temps mort entre els dos períodes de tres anys i mig.

 

En aquest cas la primera part dels tres anys i mig, segons el previst acabar 29 març 2012, però el segon joc comença una mica més tard.

 

En aquest cas, diverses dates poden ser seleccionats per a l’inici de la gran tribulació.

 

En el verset 11 del capítol 12 de Daniel

1) La data de la renúncia del Papa Benet XVI: El 28 febrer 2013

2) La data de nomenament de Francisco: El 13 març 2013

També m’aturo per tercera vegada:

Un en el qual el Papa François presideix el Via Crucis: El Divendres de març de 29, de 2013.

 

En aquest cas, el retorn de Jesucrist podria tenir lloc en la segona meitat de 2016 i potser amb motiu de la celebració de Rosh Hashaná el 03 i 4 octubre 2016.

 

El retorn de Jesucrist ha d’anar precedida de la retirada d’alguns de la seva església.

 

Si la tornada del Senyor Jesucrist es produeix a finals 2015 o finals de 2016, es pot estimar amb nosaltres molt contents perquè la magnitud dels judicis de Déu serà menys difícil si el retorn es va retardar encara més en el temps.

 

Perquè com en els dolors, els mals de la humanitat és probable que no, continuar empitjorar i una altra vegada fins al retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

Si Jesucrist no és imminent, llavors, evidentment, patirem molt més!

 

Per això és molt important pregar i pregar una i altra vegada per demanar a Déu per escurçar els nostres sofriments i dolors que permeten un ràpid retorn a la Terra de nostre Senyor i Rei, Jesucrist el seu únic fill.

 

El temps de l’alliberament és a prop, però abans dels foscos dies vinents.

 

Només la pregària, la fe i l’amor ens ajudarà a través de l’última foscor.

 

Mantingui ben il·luminada la flama de la nostra fe.

 

Vetlleu i pregueu per al ràpid retorn de nostre Senyor i Rei Jesucrist i per l’Hola de les nostres ànimes.

 

Pau, amor i alegria a les llars en l’expectativa del beneït dia del retorn del nostre Senyor Jesucrist.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :