KTHIMI I JEZU KRISHTIT APO MAJ 14 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

Për të kuptuar Apokalipsi, ne duhet të jetë i përulur dhe në të njëjtën kohë të jetë i zgjuar!

Forca është i pari për të njohur se koha jonë është çrregullim më shumë në historinë e njeriut.

Megjithatë, të kuptuarit e tij të një rëndësie të madhe për të gjithë njerëzimin.

Shumë prej nesh kërkojnë dritë në intricacies e profecive biblike dhe të tjerët, ne shpesh bëjnë gabime dhe se në rastin tim unë kam për të njohin atë!

Si mund të mos bëjmë gabime, sepse Bibla është edhe i paqartë dhe shumë të sakta!

Megjithatë, ne jemi shumë të shumta, eschatologists, priftërinj, pastorë, predikuesit dhe të krishterë të devotshëm në fe të kenë kuptuar se kthimi i Jezu Krishtit ishte për brezin tonë dhe për këtë arsye të afërt!

Shumë shenja biblikë që ju mund të zbuloni në blog të përfshijë në artikull ! zgjasë tre SHENJAT kthimin e Jezu Krishtit mbi tokë ,ne tregojmë se ne jemi të hyrë për disa kohë në fundin e kohës që para se kthimi fizik i Zotit dhe Mbreti ynë, Jezu Krishti në Tokë.

Natyrisht, mungesa e detajeve në profecitë biblike Përzgjedhura dhe shenjave, po analizon dhe lumenj zbritjeve në dispozicion për ne, megjithatë, me siguri, për të njoftuar kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit në Tokë shumë shpejt.

Por shumë shpejt në shkallë të Perëndisë, ajo mund të çojë në shumë vite të pritur kthimin e Jezu Krishtit.

Duhet të theksohet se disa herë në Bibël ajo quhet inteligjenca e njeriut për të kuptuar.

Duke ndjekur shembullin e Danielit 9 në Besëlidhjes së parë dhe shembull kapitullin 17 në librin e Apokalipsit, në vullnetin e dytë.

Ajo që ishte e nevojshme ishte një shenjë e rëndësishme që do të ngjarë të njoftojë fillimin e përfundimit të kohës.

Kjo është një analizë e së kaluarës, ne mund të gjeni shenjën dhe për të kuptuar se ne jemi në fundin e kohës!

Ju mund të gjeni artikullin blog duke përfshirë: Apokalipsi, e ardhmja e botës

Ajo është në krijimin e shtetit të Izraelit, që ne sot fillimin e përfundimit të kohës 14 maj 1948!

Ne gjithashtu duhet të dini kohën maksimale midis 14 maj 1948 kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit në Tokë.

Ajo është në ungjijtë që ne të gjeni atë shenjë e rëndësishme (Mateu kapitulli 24 në vargjet 33 dhe 34 Link:. Fundi i Kohëve .

Ne zbulojmë se për këtë arsye është koha për një brezi në mes të fillimit të përfundimit të kohës së kthimit të Jezu Krishtit.

Pastaj kemi edhe konfirmimin se kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë!

Për më mirë qasen datën e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht, por nuk ishin në gjendje të dinë saktësisht ditën as orën, si Jezu Krishti vetë tha se vetëm Ati « Perëndia » e dinin ata ( Mateu 24:36).

Ne mund dhe duhet pra të kërkojë të vitit dhe muaj!

Jezu Krishti dëshiron numrin më të madh të shpëtohen dhe për këtë ne duhet të kërkojë, të gjejnë dhe të them botës vitit dhe muaj dhe madje edhe javë nëse është e mundur, të kthehet në lavdinë e Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishtit .

Për këtë, ne gjithashtu kishte për të gjetur datën e fillimit të fatkeqësive biblike (shtatë vitet e fundit të jetës së njeriut para kthimit të Jezu Krishtit mbi tokë).

Kjo është ende një analizë të së kaluarës që ne mund të gjeni një shenjë e rëndësishme që mund të jetë data e fillimit të shtatë vitet e fundit të përfundimit të kohës « javën e kaluar (shtatë vjet) profetizuar për fundin e kohës nga profeti Daniel 539 vjet para Krishtit. (Detajet e plota në blog posts)

Shenjë e rëndësishme është 29 shtator 2008 ndodhi! Një shenjë e madhe u mbajt. Ajo ishte e tregut të aksioneve në Wall Street me – 777 (Ju gjithashtu do të gjeni detajet e kësaj shenje blog në veçanti Nenin) Apokalipsi është nisur, kthimin e Jezusit KRISHTI ËSHTË SO pashmangshëm!

, Madhësia frekuenca dhe sasia e shenjave të kthimit të Jezu Krishtit në Tokë kanë shpërthyer plotësisht që nga ajo datë të 29 Shtatorit 2008!

Thesalonikasve 5 :3-13

« Kur njerëzit do të thonë: Paqe dhe siguri! Atëherë një shkatërrim i papritur-Një surprizë « 

Kjo është 29 shtator 2008 se shkatërrimi globale filloi me -777,7 famshme në New York Stock Exchange.

Siç të gjithë mund të shohin që atëherë situata globale ekonomike ka bërë standard dhe jashtë « apokaliptike » kontrolli!

Ajo duhet gjithashtu të theksohet se shtatori 29 është ditë feste e engjëjve!

Ne kemi këtë datën e 29/09/2008, datat më të mundshme nga mundimi hershme biblike, javën e fundit të Danielit (shtatë vitet e fundit para kthimit të Jezu Krishtit në Tokë)

Data e kthimit të Jezu Krishtit mbi tokë duhet të jetë rreth kësaj date, shtatë vjet më vonë në vitin 2015, atëherë!

Data e kthimit të Jezu Krishtit normalisht duhet të jetë 29 shtator 2015 dhe ende nuk mund të bëhet, sepse vetëm Zoti e di ditën dhe orën e kthimit të Jezu Krishtit!

Pra, unë jam i gabuar!

Jo aq i sigurt!

Nuk është një festë hebreje që askush nuk mund të dijë paraprakisht ditën as orën e fillimit të saj.

Kjo festë është Rosh Hashanah i njohur gjithashtu si Festës së borive.

Gjatë këtij festivali është bërë përdorimi në ritual çifut « shofar » një lloj i borisë bërë me bririn e dashit.

Në vitin 2015, ky festival është në mes 14 dhe 15 shtator. (Të dy ditë janë të festoi).

Është e mundur që kthimi i Jezu Krishtit në tokë është zëri i borisë fundit « shofar » ndërmjet 14 dhe 15 shtatorit 2015.

Natyrisht unë përsëris për herë të parë, « Unë nuk jam profet, » dhe unë mund të jetë i gabuar « Ajo nuk do të jetë hera e parë!  »

Por në qoftë se unë kam të drejtë, ne jemi të majtë me shumë pak kohë për të informuar botën e kthimit fizik të Jezu Krishtit në Tokë dhe pasojat që do të çojë në mënyrë të pashmangshme në botë.

Është shumë e rëndësishme të dini datën e përafërt të kthimit të Jezu Krishtit, natyrisht, është për të gjithë për të përgatitur shpirtin e tij në mënyrë që emri i tij të mos fshihet nga libri i jetës.

Por është gjithashtu shumë e rëndësishme për shkak se dy gjëra duhet të ndodhin para kthimit të Jezu Krishtit.

1) Rrëmbimi i Kishës së Jezu Krishtit.

Të lindur përsëri krishterë, dmth të krishterët të cilët e kanë kuptuar këtë shpinën dhe të përgatiten duke pastruar veten e tyre, duke u lutur, dhe ndarjen lajmin e mirë të kthimit të shpejtë të Jezu Krishtit të brezit tonë.

Shumë pak vargje në Bibël tregojnë ngazëllim e kishës.

Ne kemi gjetur disa përmend në mënyrë të veçantë në Mateu Kapitulli 24 dhe pas katër vargje në 1 Thesalonikasve 4 ajetet 39: 15 ff.

Rrëmbimi i Kishës është edhe më e rëndësishme që ajo të pasohet nga një periudhë e vështirë për njerëzimin « ditën e zemërimit të Perëndisë »

2) Në ditën e zemërimit të Perëndisë,

Sipas Biblës fatkeqësive të tmerrshme na presin dhe i tretë i botës mund të zhduket!

Duke ditur këtë dhe duke parë jetët tona, ne mund të kuptojmë më mirë rëndësinë e asaj që pret njerëzimin!

Unë mund të jetë i gabuar dhe kthimi i Jezu Krishtit që të ndodhin më vonë në 2017 apo në vitin 2018 ose edhe më vonë, por ky kthim është e sigurtë dhe kjo është për brezin tonë!

Ky kthim është i pashmangshëm dhe kjo nuk është hije e një dyshim.

Shenjat janë të gjitha shumë të shpeshta, të fuqishme, të vazhdueshme dhe eksponenciale të vazhdojë gjatë në këtë normë

Bota ka njohur shumë dhimbje në histori, disa prej të cilave ishin shumë të fortë.

Por jo të gjitha shenjat biblike ndodhur në të njëjtën kohë ose me frekuencave, madhësia pushtet, dhe madje edhe më pak mënyrë eksponenciale si në kohën tonë.

Në pikëpamje të ngjarjeve botërore gjithkush mund të kuptojë problemet e rëndësishme që ne jetojmë në tokë.

Off ne e dimë dhe të shohim se të gjitha shenjat janë të fortë, dhe shumë eksponenciale dhe për këtë arsye ata do të merrni më keq në mënyrë të pashmangshme deri në kthimin e Jezu Krishtit.

Vetëm duke menduar për këtë më bën të dridhem!

Megjithatë, fundi i kohës është drejtimin dhe asgjë nuk do të ndalet.

Është vullneti i Perëndisë duhet të përmbushen.

Nga të gjitha shenjat paralajmëruese të kthimit biblike e Jezu Krishtit vetëm tre shenja mbeten të jetë e para të kthimit të lavdishme e Zotit tonë Jezu Krisht dhe Mbreti!

01) Zbulimi i Anti-Krishtit

02) Rindërtimi i tretë i Tempullit të Jeruzalemit

03) Një Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishti në kthimin e tij

Lidhur me Antikrishtin :

Në pikëpamje të lajmeve dhe pas menduar shumë, këtu është një shpjegim për kryerjen e tri shenjat e fundit

Në qoftë se askush nuk mund të deri më tani, me siguri, të vënë një njeri në emër Antikrishti, ne ende mund të kuptojnë se ajo është duke analizuar faktet.

Ne gjejmë të njëjtat të gjitha prapësitë e tij çdo ditë!

Në librin e  Apocalypse kapitulli 13, vargu 7, ne mësojmë se gjatë mundimi, bisha do të bëjë luftë kundër të shenjtorëve dhe t’i mundë;!

Off, e cila e bën luftë kundër të shenjtorëve mbi tokë sot që nga viti 2008! « ISLAM »

Fanatikë islamikë dhe ekstremistët, abuzimi marrjes së pengjeve, përdhunim, gjymtuar dhe të vrasin turmat e të krishterëve në mbarë botën!

Që nga viti 2008, ndërsa Islami fanatik persekuton krishterët, Islami-i hyri drejtët prej May 14, 1948 pushtuar botën, e jo me armë, por nga emigracioni dhe demografisë!

Worldwide Islami kërkon të zbatojë doganat e saj dhe ligjet barbare të tilla si Sharia!

Dhe ende ne duhet të njohim, muslimanët kanë fjalët e dashurisë dhe tolerancës. Ata janë edhe më besnikë dhe të zjarrtë në besim, sepse ata besojnë se duke i shërbyer Perëndisë!

Por si mund t’i shërbeni Perëndisë dhe të pranojë se qeniet turpshëm « islamistët të cilët aplikojnë QURAN letër » të kryer këto krime në emër të Perëndisë.

Beast i Apokalipsit duket të jetë « Islami dhe financiare fuqia »Paratë kontrollon botën dhe mediat. Ai redukton njeriun më të skllavërisë.

2 Thesalonikasve 2

2.4

Kundërshtari që ngrihet mbi çdo gjë që quhet perëndi ose objekt adhurimi, në mënyrë që ai ulet në tempullin e Perëndisë, duke shpallur veten të jetë Perëndi .

Al-Aksa në Jerusalem u ndërtua në vendin e tempullit të Solomonit!

« Islami » është ulur në fronin e Perëndisë dhe nga 679 Islamistët sillen sikur ata mbajtën të vërtetën dhe ishin duke bërë vullnetin e Perëndisë!

Ne e dimë se Bibla thotë se Islami do të pushtonin Izraelin, në kohët e fund

Danieli 9:27

Ai do të lidhë gjithashtu një besëlidhje me shumë njerëz për një javë, por në mes të javës do t’i japë fund flijimit dhe blatimit, dhe pastaj me anë të krahëve të neveritshme që shkaktojnë shkretim, madje deri në një konsum specifik [shkretimi] vijë mbi shkretë .

Për rindërtimin e tretë të Tempullit të Jeruzalemit

Nuk ju do të keni vënë re se vargu i mësipërm i Danielit, 9, vlen gjatë Mundimit veçanërisht në gjysmën e dytë të vuajtjeve. Nuk ka asnjë përmendje të rindërtimin e tempullit por ndërprerjen e flijime dhe blatime ushqimore.

Lidhur me rindërtimin e tempullit të Solomonit në Jeruzalem, kam frikë se ne duhet të presin kthimin e Jezu Krishtit, tempulli i ri është sipas mendimit tim sigurisht tempulli i tij qiellor i zbritur nga qielli.

Unë nuk shoh Perëndia pranojë një rikonstruksion i pjesshëm i tempullit pranë xhamisë el-Aksa është shtëpia e djallit!

Muslimanët janë të keqtrajtuar që nga fillimi i Islamit, edhe pse besnik dhe të zjarrtë në besim, ata nuk i shërbejnë Zotit por Satan!

Ju mund të lexoni disa nga nenet blog mbi muslimanët, duke përfshirë:

.

Islami është bisha që ngrihet nga gremine! Bota myslimane, shumë të vijnë tek Krishti për të shpëtuar!

.

Megjithatë, është e mundshme që populli hebre kërkuar për të gjetur lidhje të drejtpërdrejtë ai kishte me Perëndinë fillon për të rindërtuar tempullin pavarësisht pranisë së xhamisë Al-Aksa në Malin e Tempullit.

Sa i përket Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishtin në kthimin e tij

Kjo është lufta e famshme e Armagedonit të cilat dukshëm do të domethënie konfliktet aktuale të Lindjes së Mesme që me siguri do të shkallëzohet dhe përhapen mbi Izraelin!

Aleancat do të formojnë dhe njerëzit e shohin një mundësi për të dal nga kjo krizë ekonomike globale si zakonisht nga një luftë botërore.

Megjithatë, Islami do të nga ana e saj mundësi për të hequr Izraelin dhe të vrisnin sa më shumë të krishterëve.

E gjithë kjo duhet të ndodhë sipas Biblës, në mundime të motit, toka dhe qiejt, veçanërisht në kapitullin 24 të Ungjillit të Mateut.

Është e qartë se konflikti në Lindjen e Mesme (Irak, Libi, Siri) dhe të përfshijë të përfshira, direkt apo indirekt, shumë kompetenca të tilla si Rusia, Kina, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Evropës.

Lindja e Mesme është një fuçi baruti, dhe ne e dimë se do të shpërthejnë shumë shpejt përhapen mbi të Izraelit!

Përdorimi i armëve kimike në Siri tani është një pikë kthese radikale në luftën civile që shkatërroi popullatën e saj.

Përdorimi i armëve nukleare në lindjen e mesme nuk eshte larg!

Evropë (Romë) tashmë është duke u përgatitur për Luftën Armageddon ….!

Track dhe analizuar lajmin në Tokë neto meshkujt dhe motit për të kuptuar evolucionin e apokalipsit!

Ajo që ne mund të jenë të sigurt është se viti 2013 nuk do të shkojnë duke rregulluar se 2014 do të jetë më keq në vitin 2013 dhe më tej dhe shenja shumë të forta biblike.

2015 me siguri do të jetë vit për të kuptuar njerëzimin e krijimit të Zotit « Man ».

Bota ndoshta do të jetë i vetëdijshëm për kthimin e menjëhershme e Jezu Krishtit, kur lufta do të vijë në Izrael dhe tërmetet e mëdha goditur Franca, Italia dhe Izraeli

Rrëmbimi i kishës mendoj ndoshta duhet të zhvillohet gjatë pushtimit të Izraelit.

Ajo do të zhvillohet në momentin e fundit i mëshirshëm, sepse Perëndia do ta japë kohën maksimale në botë kështu që shumë mund të ruhen duke ardhur në Jezu Krishtin.

Unë ju ftoj ju të dashur lexues për të lexuar gjëra me shumë kujdes dhe të meditoni në këtë artikull më poshtë për të kuptuar se çfarë po ndodh në botë dhe pse ajo është shumë e rëndësishme që të ketë besim në Jezu Krisht, dhe për të siguruar të shikojnë të gjitha shenjat e kthimit të tij, sepse Jezu Krishti po kthehet së shpejti për të shpëtuar krijimin e Perëndisë. « Njeriu »

jesuscristo

Link => Pse Jezu Krishti do të largojë kishën dhe ta kthejë të mbretërojë në tokë për një mijë vjet që vijnë!

.

qiri-mbajtës anim

Le të shkojë, edhe flaka e besimit

Jenë të sigurt se Jezu Krishti i do të gjithë njerëzit pa dallim, por kjo nuk do të shpëtojë ata që vinin tek ai, sepse kemi vullnet të lirë dhe ne mund të zgjedhim rrugën tonë!

Por ju duhet të dini se të gjitha rrugët të çojnë në shkatërrimin e njeriut.

Por ai që çon te Perëndia dhe që është me anë të Jezu Krishtit, nuk ka asnjë tjetër!

Tani ju e dini rrugën që të çon në Perëndinë dhe në këtë mënyrë është nëpërmjet Jezu Krishtit.

Ju mund ta ruani shpirtin tuaj! Ka ende kohë kur unë shkruaj këtë!

Tani që të gjithë e dinë në lidhje me vitin, muajin dhe ditën në lidhje me kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve (14/15 shtator 2015), ne mund të përgatisë, të pastrojë shpirtin tonë, luten dhe t’i numërojë ditët deri Mbreti dhe Shpëtimtari ynë Jezus Krishti!

Dashur vëllezër dhe motra në Krishtin, të mbajtur mirë ndezi pishtarin e besimit tuaj dhe të bëhen shërbëtorë të Jezu Krishtit, e Ngritur ushtarët Krishtit dhe të shpallë kthimin e tij në botë në mënyrë që sa më shumë nga vëllezërit tanë dhe Motrat të ruhen

Dërgo adresa blog për të gjitha kontaktet tuaja, unë kam asgjë për të shitur, ky blog është i lirë dhe kjo është për juhttps://victorpicarra.wordpress.com/

Paqja dhe gëzimi në zemrat dhe shtëpitë, ndërsa duke pritur për ngazëllim e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për të tjerët!

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :