Bog varuje kristjani AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-of-milica-kristjani-the-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Letos 2015 kot sem povedal v mojem članku januarja 1 (povezava  tukaj )  , v katerem živimo in bomo živeli še zelo močne trenutke konca časa, saj večja vrnitev Jezusa Kristusa, je blizu in dogodki so močni , močan, jasen in eksploziven. 

 

En pogled na preteklih letih in katastrofalnem izredne dokaze o globalnih razmer na vseh področjih, se zdi, da nam na tak način, da jasno, da mora biti eden slep, da ne vidi ali slaba vera kot svetloba se zdi temna.

 

V prvem četrtletju leta 2015, bo Bog ozaveščanje človeštvu (povezava tukaj ) doživljamo bolečino prerokoval v Svetem pismu naznanja vrnitev na Zemljo svojega edinega sina, in ljubljeni, Jezusa Kristusa, našega Odrešenika in našega kralja ki bo prišel nazaj z nami, da vladajo svetu v tisočih letih, ki nas ločujejo od pravnomočnosti sodbe.

 

Razumeti moramo, da živimo v zadnjih letih, moji ljubljeni krščanske brate in sestre na svetu, čas preganjanja in vere.

 

Preganjanje kristjanov, je danes po vsem svetu in v velikem obsegu, ki ga državljanskih vojn, terorističnih dejanj in fizično, moralno in verbalno.

 

ISLAM desno razmišljanje pot East, obsoja bes in Jeza s krvavimi dogodki, karikature preroka Mohameda svojega, gredo tako daleč, da gorijo zastavo našega ljubljenega Franciji in razgradijo naše ambasade.

 

Kako potem lahko imamo spoštovanje horde fanatikov, ki so brutalno kričati « mrtev », da kristjani in francoščini.

 

Kako lahko imamo spoštovanje vojsko krvoločnih fanatiki in norci v imenu Boga, ki ga imenujejo Alah ubil svoje brate in sestre, strpni in odprti muslimani in naši bratje in sestre vzhodne kristjane .

 

Kako lahko zahtevamo spoštovanje nizkotnih bitij, ki kršijo pohabljajo in ubiti tiste, ki nočejo, da predloži barbarske zakone, katerih cilj je, da bi « človek » suženj fanatikov, ki so za namene Ponižen človek sprejeti življenje suženjstva.

 

Treba je priznati, da so ti zaničljiv bitja, fanatiki, islamisti in teroristi skušajo doseči s silo, vojne in terorja, novo civilizacijo na Zemlji« ISLAMU » .

 

Torej je treba ugotoviti, in pojasniti te divje horde fanatičnih islamističnih teroristov, če se odločijo, da se vrnete sponzor ali izvajajo napade v državi, človekovih pravic in državljani « FRANCIJA », ali vsako bitje je prost živi svojo vero, svojo vero in kulturo v zvezi s posameznimi svoboščin in zakoni Republike , odidemo v nobenem primeru ne nekaznovani zločinov, storjenih v Franciji in drugod po svetu proti ljudstvu Francije, njenih vrednot in njenega Republika .

 

PEACE TIME   

Odziv iz Francije bo vedno  njegov zakon in pravosodje ter njene trdnosti vedno bo njegov zakon in pravičnost.

 

Medvojnega

Bog usmili sovražnikov in nam dal !!!

 

 

Zakoni republike so posvetni in muslimani v Franciji, francoskem, rojeni v živo, kot vsak francoščine v skladu z zakoni Republike, njenih tradicij in njenih običajev, njenega čaščenja, kulturnih in republiških.

 

Za muslimane postal francoski francoskega državljanstva so bile sprejete vrednote, zakone in običaje nas in Francijo in njegovo republiko in mora izpolnjevati.

 

Neregistriranim francoskih muslimanov, ki živijo v Franciji , ki sprejemajo več vrednot in zakonov Francoske republike, da imajo problem , da njihova odgovornost za reševanje.

 

Francoski Pacific in pacifiste.

Mirno ker živijo v miru

Pacifisti, ker pomaga drugim, da živijo v miru

 

Mi, francoski, so moški in mir Ženske živijo v miru in v imenu miru in ljubezni pozdravljamo žrtve tiranijo in pomoč v okviru « ZN » in vseh pomoči potrebnim ljudem v žrtve tiranov in krvoločnih norci.

Za napad na Francijo in njeni ljudje, je zločin proti miru in ljubezni do Boga in ga nikoli ne bo ostal nekaznovan!

 

Islamisti,

 

Ne dotikaj se mojih francoskih bratov in sester, Judje, muslimani, ateisti, kristjani ali katerokoli vero whatsoever!

 

Islamski skrajneži in teroristi, vi, ki se zavzemajo za džihad proti našo civilizacijo in našo družbo, vaša kazen je v bližini in bo prišel iz nebes.

 

To bo velik in se bo izpolnjen

po volji Boga!

 

Islamisti, potem hrepenijo Boga, da vam pomaga in bo ostal gluh za vaše molitve in vaše solze.

 

Pokesati ali gledati nebo!

 

Vseh nesrečnih žrtev v teh krvavih nor, hočem ti povedati, da Bog vidi vaše trpljenje in da je dan osvoboditve blizu, nato pa se bo vaše plačilo bo veliko.

 

Pozor, pogum, potrpežljivost in molitev.

 

Dragi bratje in sestre v Kristusu, Bog nas ljubi in nam bo pomagalo, saj pomaga pri naših bratov in sester Al-KOCH, ki je oaza miru in ljubezni v peklu Iraka!

Povezava na članek z kristjane Al-Koch   TUKAJ 

 

 

Bog blagoslovi vse ljudi dobre volje.

Ljubezen, mir in veselje v srcih in lobijev v pričakovanju vrnitve v slavi na zemlji našega Gospoda Jezusa Kristusa.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :