PER: Torre de Babel, l’estàtua de Nabucodonosor, el Tour Parlament Europeu.

torre

 

La terra ha estat repoblat després del Diluvi, els homes va crear un imperi i construït a la vall Sennar una torre que aconseguiria el cel.

 

Però Déu va interrompre el seu projecte difuminant la seva llengua, units fins llavors, i els va dispersar a la superfície de la Terra.

 

Milers d’anys després, la terra ha estat repoblada de nou després de la Segona Guerra Mundial, els homes malgrat les seves diferents llengües va construir una nova torre a Estrasburg com a símbol de la reconstrucció de l’imperi dels homes.

 

Podem veure la similitud de les dues torres de incomplet i el nom d’aquest nou imperi que no fa referència a Déu, sinó una falsa divinitat « EUROPA ».

 

És com si els homes haguessin volgut oposar-se a la voluntat de Déu i negar-li al referir-se a déus falsos i prenent diversos milers d’anys més tard reconstruir l’imperi dels homes.

 

La nostra civilització occidental simbolitzat per la construcció europea, que va començar amb l’imperi grec s’ensorrarà amb ella es sortida de Grècia de la zona euro. (Alfa i Omega) 

 

Podem ser algunes respostes a aquests versicles.

 

 

Daniel, capítol 2, de 31 a 35

31   « Vostès han estat, oh rei, una visió. Aquí: una estàtua, una gran estàtua, molt brillant, es va posar dempeus davant teu, terrible veure.

32   Aquesta estàtua, el seu cap era d’or fi; el pit i els braços, de plata; el seu ventre i les cuixes de bronze,

33   les cames de ferro, els seus peus de ferro i en part d’argila.

34   Vostè va veure: de sobte una pedra va ser tallada sense mà havia tocat, i va ferir la imatge, els seus peus de ferro i de fang cuit, i els va trencar.

35   Llavors estaven trencades, tot alhora, ferro i fang, bronze, plata i or, convertit com el tec de l’era a l’estiu; el vent se’ls va emportar sense deixar rastre. I la pedra que va ferir la imatge va ser feta una gran muntanya que va omplir tota la terra.

Font:   Aquí

 

Grècia és que aquesta petita pedra, com l’estàtua de Nabucodonosor, es separi i enderrocar l’imperi Europa es converteixi en el bressol d’una nova civilització sota el regnat de Jesucrist!

 nabuconosor

 

El que Déu va a fer aquesta vegada, sabem per les profecies bíbliques ja que realitzen diàriament i el resultat serà el retorn de Jesucrist a la Terra!

I és molt aviat!

La pregunta que ens hem de fer és si ens vam escapar especialment els terribles desastres i calamitats que assoten el món i la humanitat i si serem part dels afortunats que veurà el retorn físic de nostre Senyor Jesucrist en la Muntanya de les Oliveres .

Complaure als meus estimats germans i germanes en Crist, volen comunicar-se bé amb tots els seus contactes aquest enllaç per accedir directament a tots els meus articles:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :