Binatang di WAHYU DIKENALPASTI!

apocalypse_jean

PENDAHULUAN

Penggenapan nubuatan-nubuatan alkitabiah dan tanda-tanda amaran kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus menjadi berterusan dan juga setiap hari untuk contoh hujan lebat baru-baru ini menyebabkan banjir di banyak negara-negara di dunia termasuk Perancis.

Hujan lebat, ribut, tsunami, banjir, letusan gunung berapi, gempa bumi, kebakaran, ribut taufan dan siklon melanda dunia setiap bulan dengan skala besar, kuasa, kekuatan dan kemarahan.

Kebuluran, penyakit dan kesengsaraan pesat diburukkan lagi oleh mogok global juga merosakkan dunia.

Kita melihat perbuatan yang songsang dan nafsu di mana-mana di bumi walaupun di dalam gereja!

Jahat telah menjadi perkara biasa dan juga satu cara hidup dalam dunia di mana nilai-nilai diterbalikkan.

Sejak 2008, burung, ikan dan haiwan lain mati setiap bulan oleh berjuta-juta di seluruh dunia tanpa sebab yang diketahui.

Kita tahu bahawa Alkitab mendedahkan bahawa kedatangan Yesus Kristus harus menjadi seperti dalam sakit bersalin.

Walaupun jelas bahawa Alkitab menubuatkan sakit untuk dunia menjadi kuat dan berterusan.

Kita semua tahu bahawa untuk penghantaran apabila kesakitan menjadi teruk dan berterusan, ia adalah masa untuk mengangkut ibu ibu kerana kerja telah mula penghantaran.

Oleh itu menerangkan sesuatu perkara kepada kedatangan kembali Yesus Kristus di atas bumi, tetapi ia masih mempunyai kekuatan dan kesediaan untuk membuka mata mereka dan menerima cabaran semua diperolehi berfikir difikirkan!

Apa yang kita masih perlu menjalani penderitaan sebelum membuka mata anda dan berdoa kepada Allah untuk memendekkan sakit itu dan membenarkan Yesus Kristus datang dan menyelamatkan kita!

.

GEREJA

.

Adakah mungkin kemudian bahawa di antara Vicars gereja yang sepatutnya memandu manusia kepada Allah, ada yang rasuah dan berkhidmat Syaitan dan lebih teruk mencari untuk melatih selama bertahun-tahun Ames maksimum kepada Iblis bukannya membimbing mereka ke arah Allah melalui Yesus Kristus.

Dalam artikel-artikel saya, saya menyentuh perkara ini tanpa kekuatan jiwa untuk pergi ke bahagian bawah sesuatu.

Saya mohon Allah mengampuni saya jika saya salah dalam apa yang saya akan berkembang di dalam artikel ini. Ini adalah satu topik hangat!

Tetapi, saya perlu mencari kekuatan untuk mengikuti keyakinan saya dan analisis saya namun kesan yang sangat serius.

Jika saya tidak melakukannya, sangat banyak jiwa mungkin membayar harga yang tinggi dan mungkin juga kalah kepada Yesus Kristus dan Allah.

Tetapi malangnya, jika saya lakukan dan saya salah, ia jiwa saya yang saya boleh kehilangan sebagaimana orang-orang yang beriman kepada saya ..

Jadi, untuk menyembunyikan apa-apa daripada anda, saya benar-benar bimbang bahawa dalam mencari untuk memberitakan « segera » kembali Yesus Kristus, saya membangkitkan dalam banyak setiap hari pembaca blog, harapan dan perasaan yang boleh berubah jika saya terpaksa salah, walaupun dalam kekecewaan dan penarikan balik Iman dan akibatnya Yesus Kristus.

Saya

KENAPA saya datang untuk berdakwah

.

Saya tidak pernah tersembunyi dan saya juga dipanggil semula banyak kali bahawa saya bukan seorang Nabi, dan saya boleh salah, apa yang berlaku kepada saya!

Jadi, saya berkata bahawa saya tidak wahyu atau Tuhan, atau mana-mana malaikat, atau mana-mana entiti lain.

Saya datang untuk memberitakan kembali Yesus Kristus oleh peluang merest, tanpa itu telah disediakan, malah tanpa perlu berfikir untuk sesaat sebelum tahun 2008.

Untuk menjadi benar-benar jujur, saya mesti mengatakan bahawa saya tidak pernah berjaya untuk membaca sepenuhnya dan sepenuhnya sepanjang Alkitab dari yang pertama ke garisan terakhir.

Sejak 2008 saya berminat lagi dengan beberapa kehadiran manakala telah agak dilupakan sejak Cathé JOC dan yang menjadikan banyak masa dan juga beberapa dekad!

Ini adalah menunjukkan radio pada tahun 2008, bercakap tentang penciptaan mesin di selatan Perancis untuk mewujudkan tenaga tetapi mungkin boleh menimbulkan masalah dalam kes lubang hitam dan menyebabkan akhirnya dunia yang dicetuskan dalam saya keperluan untuk penyelidikan pada hujung dunia. Dan jarum benang, penyelidikan penyelidikan di internet, saya datang ke Alkitab.

Dan kemudian, hidup saya telah berubah!

Saya kemudian melihat sesuatu yang tidak berapa tepat tentang bumi, Cuaca, masyarakat, bencana dan kewangan seolah-olah memulakan hidup transformasi mendalam dan juga metamorfosis sebenar dengan beberapa akibat yang serius seperti kejatuhan pasaran saham di New York.

Jadi saya diperiksa dan diperiksa, disiasat pertama untuk memahami letupan semua malapetaka cuaca, tanah dan keganasan lelaki saya melihat tenggelam perlahan-lahan ke dalam kegilaan yang semakin berbahaya dalam peperangan berkenaan dgn pembunuhan saudara termasuk Timur Tengah.

Dan kemudian ia adalah perkembangan Islam di dunia, memanggil rasa ingin tahu saya.

Walaupun saya mempunyai apa-apa terhadap orang Islam atau terhadap gaya hidup atau budaya mereka terhadap penduduk di Timur Tengah atau di tempat lain.

Walau bagaimanapun, saya telah juga melihat sejauh mana fenomena ini penghijrahan yang membawa orang-orang ini meninggalkan rumah mereka dalam mencari kehidupan yang lebih baik di tempat lain.

Dan ia adalah orang-orang Timur yang ditangkap rasa ingin tahu saya apabila mereka mengambil jalan penghijrahan dalam mencari kehidupan yang lebih baik juga.

Breaking populasi ini di jalan raya banyak interpellèrent jiwa saya dan fikiran saya.

Dengan cara moden penyelidikan dan penyiasatan terutamanya di Internet, saya berjaya melalui analisis dan kompilasi maklumat untuk memahami dan menerima dibayangkan dalam fikiran saya seolah-olah menjadi semangat Kristian berlaku dalam realiti.

Semua yang telah merayu kepada saya semua yang telah melanda fikiran saya dan jiwa saya sedar adalah penjelasan …

.

Ia adalah sangat jelas kelihatan ramalan dan tanda-tanda amaran Alkitab tentang kembali Yesus Kristus di bumi.

 

Seperti yang luar biasa kerana ia mungkin kelihatan, hakikatnya akhir zaman adalah dijalankan.

 

The hourglass masa telah dikembalikan dan hari-hari kita kini dalam bernombor.

.

Sebahagian daripada saya gembira dengan wahyu ini, sebahagian yang lain sedih kerana Apocalypse dalam Alkitab adalah penyebab banyak penderitaan di dunia sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Dan yang terakhir saya enggan percaya walaupun semua nubuatan digenapi dan semua tanda-tanda yang dibuat bahawa Apocalypse mungkin untuk generasi kita!

Jadi saya benar-benar terpaksa mencari bukti dan keterangan tetapi bukti masih banyak lagi!

Walaupun iman saya, saya perlu keterangan sebagai wahyu Apocalypse adalah penting untuk masa depan umat manusia!

.

Man yang kurang percaya bahawa saya!

Sentiasa mencari bukti …!

.

Namun Tuhan tinggal hidup saya sejak zaman kanak-kanak saya dan iman saya kepada Tuhan tidak pernah meninggalkan saya.

Ia adalah kejutan daripada wahyu kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus untuk generasi kita yang menyebabkan bukti rindu bawah sedar saya.

Saya cari di mana-mana setiap hari, terutama dalam buku banyak dan artikel di internet, banyak pendakwah akhir zaman, bukti muktamad dan tidak dapat dinafikan bahawa Yesus Kristus akan kembali secara fizikalmemerintah di bumi dan yang nyata ini adalah juga generasi kita.

Namun ia mesti mengatakan dan mengatakan bahawa selama dua ribu tahun Kristian pasti dan pasti bahawa kembali Yesus Kristus adalah untuk generasi mereka.

.

Namun mereka yang salah!

.

Jadi, walaupun magnitud tanda-tanda dan ramalan dipenuhi, walaupun pada hakikatnya memenuhi tanda-tanda dan ramalan adalah eksponen kepedihan kelahiran.

Walaupun seperti lata tanda-tanda yang pernah berlaku di abad yang lalu.

Walaupun bilangan besar daripada tanda-tanda dan ramalan yang dibuat oleh sebesar ini boleh disebabkan oleh kebetulan, keraguan sedikit, bagaimanapun masih kekal dalam saya!

Seperti hari, petang, dan malam pemikiran dan penyelidikan untuk menghapuskan, tidak syak ini kecil sedikit kecil.

Ini tidak syak sedikit bagaimanapun disebabkan oleh besar dan walaupun sebenarnya amat besar sahaja melanda semua kepercayaan saya, sabitan saya, analisis saya dan bukti nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda yang dibuat.

Fakta ini beracun hidup saya, sehingga saya tidur beberapa jam setiap malam untuk mempunyai masa untuk melihat dan memahami mengapa.

Sedikit seperti Rasul Thomas yang diperlukan bukti untuk percaya kepada kebangkitan Yesus Kristus, saya perlu bukti saya untuk menghapuskan apa-apa yang keraguan kecil dan walaupun kecil yang kembali Yesus Kristus kepada kami generasi.

Saya benar-benar terpaksa mencari

jawapan kepada soalan:

Oleh itu, jika kembali Yesus Kristus

Untuk generasi kita,

yang Paus e tidak bercakap!

.

Jadi jika Paus tidak menyebut ialah saya salah dan sesiapa sahaja yang difikirkan bahawa kembali Yesus Kristus kepada generasi kita juga salah.

Saya harus mengakui bahawa walaupun pada hakikatnya bahawa saya beriman, walaupun pada hakikatnya bahawa Tuhan berdiam di dalam hidup saya sejak zaman kanak-kanak saya, saya masih ragu-ragu walaupun semua bukti yang menarik yang kita hidup setiap hari.

Saya hanya mempunyai misteri ini, iaitu bahawa walaupun analisis saya sendiri, kaji selidik dan penyelidikan yang telah dijalankan saya untuk kepastian dan bukti pulangan pasti akan berlaku Tuhan kita Yesus Kristus, saya boleh masih mempunyai tanda-tanda keraguan.

Bagaimana saya boleh memberitakan kembali Yesus Kristus, jika saya mempunyai keraguan!

Bagaimana saya boleh terus memberitakan kembali Yesus Kristus jika Pope tidak bercakap!

.

Jadi salah satu kita di antara paus dan saya adalah salah!

.

Tanda-tanda mengikut analisis saya masih belum menghasilkan pesat sejak 14 Mei 1948 (tarikh penciptaan Negeri Israel)

Bagaimana boleh saya saya semata-mata manusia meragui niat baik paus terbaru kami!

Keraguan dan menafikan visi Pope gereja bukan sekadar pencabulan a!

Ia juga mengucilkan dirinya dari Gereja!

Dan bahawa ia tidak!

Peter adalah panduan pertama gereja melalui kehendak Tuhan kita Yesus Kristus.

Ia adalah Yesus Kristus sendiri memberi Peter tugas utama gereja dan hanya Yesus Kristus boleh mengeluarkan pengganti Peter pemimpin rohani beban gereja.

Selama dua ribu tahun, Gereja Katolik telah dihantar iman dari generasi ke generasi.

Dalam pengganti Petrus dan semua Vicars gereja telah membuat misi kerajaan berturut-turut mereka.

Walau bagaimanapun sepanjang dua ribu tahun sejarah, gereja itu telah melakukan perbuatan-perbuatan tertentu yang tidak boleh dibanggakan dan kami akan bertanggungjawab kepada Yesus Kristus pada kedatangannya. Walaupun keampunan kita telah disediakan oleh pertobatan kita!

Saya seorang Kristian dan Katolik walaupun saya pergi ke gereja hanya untuk majlis-majlis khas.

Namun begitu, saya membuat diri saya kadang-kadang hanya peluang untuk mengambil sedikit masa untuk meditasi, untuk cas semula bateri saya dan mengisi minyak tenaga dan rendah diri.

Jadi saya tidak boleh lari dari Tuhan atau iman, tetapi saya tidak boleh menjaga mulut saya ditutup dan berkata apa-apa!

.

Ia lebih kuat daripada saya!

.

Saya perlu bergerak, berdakwah dan mendedahkan analisis saya supaya semua orang boleh berfikir dan memilih jalan sendiri.

II

YANG binatang DARIPADA APOCALYPSE

.

Pada mulanya saya perlu membuat pembetulan, saya telah sebelum ini berkata, termasuk artikel saya dalam  THE NYATA JESUS ​​KRISTUS MEI INI 14 ATAU 15 September 2015! SEPANJANG Perayaan Sangkakala-sangkakala « bahawa Islam adalah binatang itu dari jurang.

.

Tetapi saya yakin untuk silap.

.

Sebaliknya ISLAM adalah agama Lucifer.

.

Muslim menyembah Lucifer dalam niat baik yang memujuk untuk menyembah Allah!

.

Lucifer mahu menjadi penyanyi Allah juga kaumnya « Islam » yang hampir sama banyak seperti bintang-bintang di langit!

Walaupun umat Tuhan « orang Yahudi » dikurangkan kepada Peau de perasaan kecewa dan mereka semakin menafikan anaknya Yesus Kristus!

Nasib umat Islam berada dalam tangan mereka, mereka boleh datang kepada Yesus Kristus untuk pergi kepada Tuhan atau terus menyembah Lucifer.

Kita tidak boleh membunuh, orang Kristian kerana mereka mendustakan Islam dan mendakwa akan melayani Tuhan!

Teratur sentiasa bermula dengan sendirinya dan sebelum menonton jerami di mata amal Islam jiran, dalam artikel ini saya akan melihat pancaran yang ada di lombong dan orang-orang yang semua orang-orang Kristian!

Itulah Pembetulan saya

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Paus Kings adalah paus sejak Perjanjian Lateran pada tahun 1929 yang menjadikan Vatican negara.

 

11 Februari 1929 adalah Paus  Pius XI,  yang menjadi Paus Raja pertama Vatican Negeri.

 

1 Pius XI  dalam 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 John XXIII  daripada 1958-1963

4 Paul VI  1963-1978

5 John Paul I  dari 1978-1978

6 John Paul II  1978-2005 (yang wujud dalam wawasan John apoc. 17)

7 Benedict XVI  2005-2013 (orang yang terpaksa tinggal masa yang singkat)

 François  2013  sehingga kedatangan Yesus Kristus menurut nubuatan Maleakhi Bishop

 

Lihat artikel saya:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Allah memaafkan saya jika saya salah!

 

Kitab Wahyu ditulis oleh Jean mendedahkan banyak perkara dan saya akan mengesyorkan membaca.

Buku ini adalah ilham ilahi, bab dan ayat-ayatnya memohon kepada situasi yang berbeza di mana sejarah manusia, tetapi ia juga merupakan kitab Wahyu kepada akhir zaman dan ia adalah kajian ini yang Saya membangunkan sini sebahagiannya.

Khususnya, saya ingin menarik perhatian anda kepada tiga bab yang saya tidak sukarela diklasifikasikan agar pemahaman yang lebih baik daripada analisis saya.

Ini adalah bab-bab 17, 13 dan 16 yang tertera di bahagian bawah halaman.

.

A

Wawasan jeans dalam bab 17 Apocalypse

Analisis saya

.

Selepas membaca bab ini berdasarkan kepada apa yang kita tahu Gereja Katolik Vatican, kita melihat bahawa jelas ia melibatkan Gereja Katolik ke akhir masa!

Membaca bab ini tidak dapat difahami sehingga penghujung masa apabila wahyu anda dengan Tuhan.

Wanita – The Great pelacur

Penerangan ini sepadan dengan Vatican Katolik Gereja « ROME » Oleh itu « Vatican »

Binatang yang merah ungu, pelacur itu   mempunyai tujuh kepala dan sepuluh tanduk

Kita akan melihat dalam kesimpulan artikel itu adalah binatang yang merah ungu, ini yang membawa pelacur itu … 

Tujuh kepala kedua-duanya tujuh bukit Rom, tetapi juga tujuh raja-raja Vatican

Tujuh raja-raja    oleh itu paus sejak perjanjian Lateran yang telah membuat Vatican kerajaan yang

Sepuluh raja      adalah pemimpin agama agama lain dengan yang penyelenggaraan Paus atau pautan pakatan. pautan atau agama:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Binatang yang pernah adalah   ialah yang naik dari jurang, seperti ayat tersebut kemudiannya 17.8 tidak, muncul semula

Binatang yang, dan naik dari jurang  pastinya Vatican atau dia menarik tali.

Ayat-ayat seolah-olah menggambarkan bekas Pope Benedict XVI,terutama dalam ayat 17.8, yang menunjukkan cahaya peletakan jawatannya bahawa binatang ini dari jurang maut adalah Paus Benedict XVI

benoc3aet-xvi-mohamed-ahmed al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e al-azhar cairo-du-

Pope Benedict XVI adalah binatang yang telah, dan yang semakin meningkat dari laut dan jurang. 

Ia adalah jelas bahawa ia adalah amat sukar bagi saya untuk hamil sebagai seorang Kristian Katolik yang analisis ini boleh kehendaki oleh Tuhan Bab 17 akhir zaman, tetapi fakta-fakta seolah-olah bercakap untuk diri mereka sendiri dan saya wahyu analisis saya dapat melihat kemuncak sebenar.

 

 

B 

Bab 13 dari kitab Wahyu.

Analisis saya

Binatang yang naik dari bumi

.

Di dalam kitab Wahyu bab 13 ayat 13.11 kita lihat binatang lain tetapi tidak meningkat dari laut tetapi dari bumi dan ia melaksanakan semua kuasa binatang yang pertama dalam kehadirannya.

Sentiasa dalam arah yang sama analisis, kita memahami di sini bahawa ini  binatang dari bumi adalah   Paus Francis wujud dalam kehadiran bekas Pope Benedict XVI.

Paus Francis, menolak sifat-sifat tertentu Pape (tanjung dan kasut) dan juga nama paus. Ia hanya berkata Bishop Rom dan menurut beberapa laporan ia tidak memenuhi semua keperluan untuk dilantik ke kepausan.

Paus Francis adalah binatang yang naik dari bumi

 

Binatang pertama yang naik dari laut

 

Dalam ayat 13:12, malaikat masih bercakap tentang binatang pertama, yang maut luka telah sembuh tentu bahawa dalam analisis saya adalah tidak lain daripada Pope John Paul II , yang menerima luka tembakan yang boleh membawa maut.

Tetapi dia ajaib melarikan diri kematian yang terkenal 13 Mei 1981!

Walaupun pembunuh beliau berkata beliau tidak memahami bagaimana Paus tidak akan dibunuh …. !

 

Jadi binatang itu dari laut adalah binatang yang pertama yang naik dari bumi adalah makhluk yang kedua.

.

Secara ringkasnya, tujuh raja-raja paus semua yang berkaitan dengan binatang itu dari laut, dan Paus Francis adalah makhluk yang kedua, yang naik dari bumi.

.

Paus baru-baru ini adalah binatang-binatang di Apocalypse!

.

Tetapi mereka tidak adalah satu-satunya haiwan kerana ingat terdapat sepuluh raja-raja itu hendaklah menggabungkan kedua-dua binatang (Benedict dan Francis) dan sepuluh raja adalah sepuluh pemimpin agama agama lain yang telah kita lihat kesetiaan ini di bawah John Paul II, Benedict XVI dan kini dengan Francis.

Pemimpin-pemimpin agama-agama palsu yang bersekutu dengan binatang-binatang di Vatican juga pakatan binatang-binatang di Apocalypse yang bertujuan untuk memerangi gereja Katolik yang sebenar ialah gereja Yesus Kristus.

.

C 

Bab 16 buku Wahyu.

Analisis saya

 .

Bab ini juga sangat penting kerana ia jelas menerangkan penderitaan Allah akan menghantar bumi.

16.13 Ayat ini menerangkan perikatan antara trilogi  « The Dragon, Binatang dan Nabi Palsu » yang mesti bertindak bersama-sama untuk menyebabkan ketua-ketua negara di dunia dalam perang dunia yang lalu ..

Bab ini juga sangat penting kerana ia jelas menerangkan penderitaan dan pertimbangan bahawa Allah akan menghantar kepada bumi.

.

Ia adalah hukuman yang!

.

Kita melihat bahawa binatang-binatang telah, kita perlu mencari siapa yang adalah Naga, yang merupakan nabi palsu.

Naga     melambangkan kekuatan, dia masih tinggal tersembunyi jauh dan hanya muncul untuk menerkam mangsanya dan membunuh dalam serangan pukulan atau api.

.

Siapakah Dragon?

.

Kuasa perdagangan, bahan-bahan mentah, kewangan, dan media, dipegang oleh amanah yang diarahkan ke tempat yang teduh oleh  » Freemasonry «  yang memberi khidmat kepada « Illuminati » masyarakat rahsia yang memerintah yang Freemasonry dan peraturan dunia.

Naga oleh kuasanya yang menjejaskan semua makhluk di dunia, Kesengsaraan, Kebuluran, penyakit, keganasan, pemberontakan dan peperangan dicetuskan.

Islam menuduh orang Kristian dan Yahudi musibah yang menimpa dan Yahudi dan Kristian menuduh umat Islam kembali masalah yang sama.

Tujuan di sebalik batu untuk kedua-dua binatang, nabi palsu dan naga adalah untuk menjaga « lelaki » dan tidur terbabit dalam masalah untuk mengalihkan perhatian mereka dari Yesus Kristus yang datang untuk menyelamatkan kita.

Matlamat separuh mengaku oleh dua binatang, nabi palsu dan naga, adalah untuk mewujudkan suatu perintah dunia baru di atas runtuhan Kristian di bumi ini untuk mewujudkan satu pemerintahan keamanan dan keselamatan.

.

Pada hakikatnya mereka mahu menghambakan manusia!

.

Naga adalah urat perang ia adalah kekuatan dan kuasa orang-orang jahat yang mendedahkan untuk memerangi Lamb!

 

Nabi palsu  Dia tidak boleh hidup pada akhir pemimpin masa kerana, seperti yang kita telah melihat adalah « binatang paus » dan 10 raja « pemimpin agama agama palsu » yang menyediakan peranan ini.

Ini bukan satu nabi akhir zaman kerana Alkitab bercakap tentang nabi-nabi palsu, yang pada masa ini dan tidak nabi palsu.

Kemudian pertimbangan sebanyak dua ribu tahun sejarah di sana telah hanya satu nabi palsu begitu penting dan begitu kuat bahawa ia masih ada dan hidup dalam semua minda.  Ini adalah Muhammad   adalah di kepala yang pelbagai terhadap semua kemungkinan memastikan bahawa ia adalah nabi yang benar dan muktamad.

Lihat artikel footer

Kita tahu bahawa 600 tahun sebelum Nabi Isa, Daniel mengumumkan kedatangan Mesias.

Sejarah dunia yang membuktikan dengan jelas bahawa Mesias ini adalah « Yesus Kristus »  nubuatan ini mengumumkan bahawa ia akan terputus dan dia akan ada pengganti.

.

Jadi, tidak syak lagi Muhammad adalah nabi palsu.

.

Dan diberi pelbagai manusia « Islam » yang memuliakan, kita boleh mengatakan kuat dan jelas bahawa Muhammad adalah nabi palsu Alkitab

.

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa umat Islam adalah mangsa pertama nabi palsu.

Islam menjadi mangsa sindrom Stockholm dan oleh itu mereka menyembah nabi palsu dan pengikutnya, Islam!

.

Saya menjemput semua umat Islam untuk datang kepada Kristus untuk diselamatkan.

.

Islam adalah sayap bersenjata Nabi Palsu, mereka menyeksa dan mencacatkan ramai seharian umat Islam.

Mereka turut mencetuskan Perang Suci terhadap agama Kristian.

Pembunuhan beramai-ramai dihancurkan banyak kampung orang Kristian di Afrika dan Timur.

Gereja-gereja telah dirosakkan, dirompak dan dibakar, Islam tidak menghormati apa-apa.

Lelaki, wanita dan kanak-kanak telah dibunuh di nama Allah oleh hamba-hamba syaitan.

 

BUKTI OLEH SEMBILAN

.

Semua ini berlaku dan sesuai bersama-sama dengan baik, tetapi saya masih mempunyai beberapa bukti seperti yang saya takut akibat analisis saya di dunia.

Jadi di luar kepercayaan saya, kumpulan, persamaan terdapat fakta yang boleh membantu anda kerana anda membuat sesuatu pendapat.

Berikut adalah sembilan soalan, bukti oleh « baru » Saya mungkin tidak salah!

KENAPA: The Kings adalah paus telah meninggalkan bilangan imam telah dikurangkan kepada meleleh, terutamanya di Perancis atau imam menjaga beberapa gereja sahaja (! pengiklanan yang baik akan meningkat kepada banyak kerjaya) Paus telah secara sukarela bertindak terhadap gereja dengan menjadikan ia mati perlahan-lahan. « Ia adalah satu fakta »

KENAPA: Paus pada tahun 1960 enggan mendedahkan rahsia ketiga Fatimah, puteri mengingkari kehendak Perawan Diberkati, manakala Vatican telah diiktiraf sebagai rupa sebenar Dara. Paus sengaja mengingkari Tuhan. Sejak 1960 Paus Kings enggan taat kepada Allah secara sedar « Ia adalah satu fakta »

KENAPA: Raja-raja paus telah menyokong, mempertahankan dan juga kemanusiaan digalakkan dan bukannya menggalakkan orang ramai untuk datang kepada Yesus Kristus cinta dan melakukan tindakan amal.Kemanusiaan tempat lelaki di tengah-tengah semua keutamaan manakala Tuhan Kristian diletakkan di tengah-tengah segala-galanya! Humanis memuliakan lelaki kemudian Kristian memuliakan Allah! « Ia adalah satu fakta »

KENAPA: The Kings Paus meninggalkan, mendera dan membunuh ramai orang Kristian kerana mereka enggan Islam. Bukan sahaja mereka meninggalkan tanpa berkata apa-apa tetapi mengiktiraf Islam dan agama-agama lain sebagai laluan palsu yang boleh membawa kepada Tuhan. Dan mereka mengutuk ramai pada laluan yang memperdayakan sahaja. « Ia adalah suatu fakta. »

KENAPA: L ast Paus Francis hanya berkata Bishop Rom dan enggan ia nama Paus dan memakai sifat-sifat tertentu. « Ia adalah suatu fakta. »

KENAPA: The Kings Paus enggan bercakap mengenai pulangan berlaku Yesus Kristus, dan paus terakhir kami terus berdiam diri pada fakta ini.Matlamat pertama jawatannya masih memandu Gereja Katolik adalah untuk menyediakan manusia bagi pemulangan Tuhan Yesus Kristus! « Ia adalah suatu fakta. » 

KENAPA: The Kings Paus membuat keputusan untuk mempunyai takhta paus dengan salib terbalik di belakang. Yang biasanya bermakna mereka telah bertukar jaket mereka dan tidak lagi berkhidmat Yesus Kristus tetapi syaitan. « Ia adalah suatu fakta. »

KENAPA:  Walaupun perbuatan rahmat paus telah dibuat dengan jari telunjuk dan kakitangan diregangkan, telah dia telah digantikan oleh jari telunjuk dan jari diulurkan, yang dikenali sebagai tanda Iblis! « Ia adalah suatu fakta. »

KENAPA: The Kings Paus bersetuju royalti yang kompromi dengan syaitan.Nabi Isa telah menolak semua hadiah Syaitan ketika dia tunduk kepada godaan di padang pasir. « Ia adalah suatu fakta. »

.

KESIMPULAN

 

Semua fakta-fakta adalah berdasarkan fakta, nyata dan ketara, bagaimana kita sebagai orang Kristian boleh terus menerima mempunyai matanya ditutup!

Ia adalah masa untuk bangun sebelum ia terlambat.

Ingat bahawa Yesus Kristus telah juga dikhianati oleh majlis « badan Yahudi agama Tinggi »

Jadi Brothers tercinta saya dan Sisters dalam Kristus, saya sedar bahawa saya risiko jiwa saya jika saya salah, tetapi saya di hadapan Allah berhak untuk tidak berkongsi analisis saya.

Saya perlu berpura-pura untuk berdakwah sekali pandang atau adakah saya sampai ke bahagian bawah perkara, akan kuat dalam iman, cuba untuk bangun yang ramai dan dengan itu boleh menyumbang untuk menyelamatkan sejumlah besar jiwa, walaupun pada risiko saya.

Di sini saya rasa saya telah membuktikan bahawa Paus Kings adalah « sengaja » paus palsu dan binatang-binatang Wahyu.

 

Kita melihat bahawa wanita itu « The pelacur besar »  adalah « Gereja Katolik Vatican. »

Kita telah melihat bahawa  tujuh kepala kedua-duanya « tujuh bukit Rom dan tujuh paus raja »

Kita telah melihat bahawa  »  Seven Kings  « adalah « tujuh paus » sejak Perjanjian Lateran daripada Pius XI untuk Benedict XVI

Kita telah melihat bahawa binatang yang pertama meningkat dari lautadalah « Paus John Paul II »

Kami melihat  »  binatang yang, dan naik dari jurang «  adalah  « Paus Benedict XVI »

Kami melihat  »  binatang yang semakin meningkat dari Bumi «  adalah« Paus Francis »

Kita telah melihat bahawa « Sepuluh raja » adalah « 10 tuduhan agama palsu » yang membuat janji dan kesetiaan kepada binatang itu « Paus »

Kita telah melihat bahawa  »  Nabi palsu «    adalah « Muhammad »termaktub hari ini oleh Islam dan gerakan Islam.

Kita telah melihat bahawa yang « Dragon » adalah « Freemasonry »    yang memberi khidmat kepada « Illuminati »

.

Jadi yang binatang kirmizi daripada pelacur

.

Binatang yang merah ungu, yang membawa pelacur itu adalah masyarakat rahsia yang dipanggil   Illuminati   kerana ia adalah struktur yang memberikan kehidupan dan kekuatan kepada kedua-dua binatang dan pelacur itu.

.

Dan yang ini Illuminati  ?

.

Ia adalah sebuah masyarakat rahsia Iblis yang asas terdiri daripada masyarakat elit global daripada kewangan, politik, media dan masyarakat sivil. Beliau adalah ketua Freemason dan mengarahkan dunia di belakang tabir oleh kuasanya Kewangan, teknikal, teknologi, politik dan media.

Pemikiran, kita dapat memahami bahawa masyarakat rahsia ini diketuai:

The Grand Master of Freemasonry,

Kedua-dua binatang « Bekas Paus Benedict XVI dan Paus Francis »

Kepala sepuluh raja-raja ’10 agama yang mempunyai kesetiaan kepada kedua-dua binatang  »

Yang menjadikan 13 orang iaitu Chef   « Dajjal » dan Twelve Apostles!

13 ke- nabi palsu Rasul dan seperti Yudas, dia memberontak dan menentang tuan   « Dajjal »  dan sistem. Pengikut-pengikut-Nya « Islam » Jadi akan perang beriman di Armageddon.

Sekali lagi Syaitan Monyet Tuhan kerana Yesus Kristus mempunyai juga dua belas rasul yang setia, dan ketiga belas yang telah mengkhianati

 

Jadi yang munafik, Dajjal, 

The Scarlet binatang

  

Orang-orang yang dunia akan mengiktiraf pihak berkuasa hanya boleh menjadi terkenal dan dihormati oleh semua dan setiap orang yang telah atau akan setia!

Beriman

Satu terperinci penting dalam gambar,  Benedict membuat tanda syaitan secara terbuka di khalayak ramai

Orang ini   « Dajjal, binatang yang merah ungu, »  yang akan mendedahkan dirinya sebagai Armageddon   Bekas Paus Benedict XVI

Oleh kerana John memberitahu kita dalam ayat 17.8 Kitab Wahyu:

17:08

Binatang yang telah kaulihat itu, dan tidak ada lagi. Dan boleh naik daripada jurang yang dalam dan pergi ke kebinasaan. Dan penduduk bumi yang nama belum bertulis daripada dunia dijadikan di dalam kitab kehidupan, apabila mereka melihat binatang itu yang, dan tidak lagi , dan lagi adalah. –

Perang Harmagedon akan pertempuran Illuminati terhadap nabi palsu « ISLAM » yang diketuai oleh Golongan Islam yang enggan taat setia kepada binatang itu!

Tahun 2014 akan melihat dilaksanakan semua syarat bagi konflik ini tidak dapat dielakkan dan dirancang untuk hari-hari terakhir akhir zaman  yang saya fikir akan berlaku pada 2015.

Illuminati mesti cipta ketegangan, rusuhan, kebencian, meningkatkan kemiskinan dan ketidaksamaan supaya tempers suar.

Kemudian binatang itu yang, muncul semula untuk meredakan ketegangan dan membantu mewujudkan order dunia baru yang akan menolak Nabi Palsu « Islam »

.

Sudah tentu ini tidak ramalan namun kesimpulan logik diambil daripada analisis saya.

Saya mungkin salah, tetapi mungkin tidak!

.

Anda juga membuat pendapat anda, sudah tiba masanya untuk mengikuti jantung anda dan memahami bahawa semua mereka yang mengatakan mereka ingin juga anda boleh memberitahu anda menunggang dan membimbing anda kepada Iblis.

Hati, iman dan doa-doa kepada Allah akan memimpin anda melalui kegelapan.

Ia harus diperhatikan bahawa sepuluh raja, yang sekutu Illuminati berusaha untuk menyebabkan sejumlah besar jiwa kepada Iblis.

Saya ls juga binatang-binatang di Apocalypse oleh pakatan.

Binatang, sepuluh raja, yang paling aktif terhadap Kristian adalah ISLAM Golongan Islam secara khusus yang dicipta  oleh nabi palsu.

Tujuan penting utama dan muktamad, dua haiwan, haiwan per 10 pakatan, Naga dan nabi palsu adalah jauh dari Yesus Kristus dan iman, Gereja Yesus Kristus

Terdapat pasti telah menjadi rundingan dengan Iblis pada tahap yang tertentu.

Satu jiwa dan syaitan Illuminati kuasa di Bumi, tetapi Syaitan itu adalah penipu dan akhirnya semua hamba di neraka!

Sebab itu adalah penting untuk kita tercinta Brothers dan Sisters barang-barang saya di dalam Yesus Kristus pergi kepada Kaisar apa yang dimiliki Caesar dan kepada Allah apa yang dimiliki kepada Allah.

Jangan membenci orang Islam, atau Islam, tetapi berdoa untuk mereka kerana mereka terasing daripada Allah dengan menolak Yesus Kristus.

Berdoa agar Allah akan memberi rahmat dan membenarkan sebagai « pekerja jam sebelas  « untuk datang kepada-Nya melalui Yesus Kristus kerana ia adalah satu-satunya cara.

Membantu mereka yang meminta pertolongan, suka mereka yang membenci kita, mengampuni mereka yang menceroboh terhadap kami dan berdoa agar nama kita tidak dipadam dari kitab kehidupan.

Pastikan Iman, adik kesayangan saya dan adik-beradik di dalam Yesus Kristus, dan berdoa setiap hari pada masa ini adalah berhampiran dan Nabi Isa akan kembali.

Sementara menunggu kedatangan Tuhan kita sudah tahu bahawa 2014 akan menjadi sukar di dunia sejak kedatangan sakit adalah eksponen dan oleh itu lebih terang dan lebih dekat dengan penghantaran.

Kita mesti meminta Tuhan untuk membimbing kehidupan kita melalui Roh Kudus sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Jika, kerana saya percaya yang kembali Yesus Kristus adalah berada dalam September 2015 sempena perayaan sangkakala, maka kita mempunyai sedikit kurang daripada dua tahun untuk menyimpan di dalam kegelapan untuk melihat pulangan ke atas Bukit zaitun Tuhan kita Yesus Kristus.

Ada di dalam fikiran bahawa sebelum kembali Yesus Kristus harus menjadi keghairahan gereja dan Hari kemurkaan Allah.

Adalah mungkin bahawa keghairahan gereja berlaku pada masa ini, dalam beberapa jam atau beberapa minggu atau beberapa bulan atau hanya sebelum kedatangan Yesus Kristus.

Keberanian, berdiri teguh dan menyediakan saudara tercinta saya dan adik-beradik di dalam Yesus Kristus, hari penyelamatan sudah dekat kerana dalam semua kes, ia adalah untuk generasi kita!

Yesus Kristus mengasihi kita semua dan itu adalah untuk menyelamatkan kita ia akan datang segera.

Tuhan memberkati anda tercinta saya.

Yesus Kristus akan datang segera itu yang pasti dan kita mempunyai sedikit masa untuk memberitahu, memujuk dan membawa kumpulan itu, bilangan terbesar biri-biri hilang.

.

Beberapa peristiwa penting

AKHIR MASA

.

Melalui penyelidikan, tinjauan, analisis dan refleksi, saya terletak:

Tanda pertama kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus 14 Mei 1948

Permulaan daripada tujuh tahun yang lalu, « Minggu ketujuh Daniel » pada September 29, 2008 hari kejatuhan pasaran saham di New York.

Pulangan Penyelamat kita, Master dan Raja Yesus Kristus Anak Allah pada bulan September 2015 di antara 14 dan 15 pada perayaan sangkakala.

Baca artikel saya: THE RETURN OF JESUS ​​KRISTUS MUNGKIN INI 14 ATAU 15 September 2015! SEPANJANG Perayaan Sangkakala-sangkakala   »

Saya tidak menjual apa-apa, saya meminta anda, adik-beradik tercinta saya dan rakan-rakan pembaca sila hantar artikel ini dan alamat blog kepada semua kenalan dan rakan-rakan anda di seluruh dunia supaya anda juga adalah tentera Kristus dan yang paling ramai jiwa mempunyai peluang untuk diselamatkan.

Keamanan, kasih sayang dan kegembiraan dalam hati dan rumah menunggu pengangkatan jemaat untuk beberapa pulangan fizikal dan mulia Tuhan kita Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun

.

BUKU WAHYU BAB 17

.

17:01

Salah satu daripada tujuh malaikat dengan tujuh mangkuk datang dan bercakap dengan saya, berkata, Marilah sana, Aku akan menunjukkan kepadamu penghakiman pelacur besar yang duduk di atas banyak air.

17:02

Dengan siapa raja-raja di bumi telah berbuat zina, dan dengan wain zina beliau penduduk bumi yang telah dibuat dalam keadaan mabuk.

17:03

Aku dibawanya dalam Roh ke padang gurun. Dan aku melihat seorang perempuan duduk di atas seekor binatang yang merah ungu berwarna, penuh dengan nama-nama kufur, yang mempunyai tujuh kepala dan sepuluh tanduk.

17:04

Perempuan itu memakai kain ungu dan kain kirmizi yang dihiasi dengan emas dan batu berharga dan mutiara. Beliau memegang di tangannya ada suatu cawan emas penuh dengan segala kekejian dan kekotoran zina beliau.

17:05

Di dahinya adalah nama bertulis, MYSTERY, BABYLON THE GREAT, Ummu daripada perempuan-perempuan sundal dan kekejian bumi.

17:06

Dan aku melihat seorang perempuan yang mabuk dengan darah orang-orang kudus dan darah para syuhada Yesus. Dan, melihat beliau, saya telah disita dengan kekaguman yang besar.

17:07

Dan malaikat itu berkata kepada saya, Sebab itu engkau hairan? Saya akan katakan kepadamu misteri perempuan itu dan binatang itu yang carrieth beliau, yang Maha tujuh kepala dan sepuluh tanduk.

17:08

Binatang yang telah kaulihat itu, dan tidak ada lagi. Dan boleh naik daripada jurang yang dalam dan pergi ke kebinasaan. Dan penduduk bumi yang nama belum bertulis daripada dunia dijadikan di dalam kitab kehidupan, apabila mereka melihat binatang itu yang, dan tidak lagi , dan lagi adalah. –

17:09

Dan di sini adalah minda yang Maha Bijaksana. Tujuh kepala adalah tujuh gunung ganang di mana seorang wanita yang didudukinya.

17:10

Dan terdapat tujuh raja: lima yang jatuh, satu, yang lain masih belum datang, dan jika ia datang, dia mesti terus masa yang singkat.

17:11

Dan binatang yang telah, dan tidak, itu sendiri kelapan, dan adalah satu daripada tujuh, dan telah sia-sia ke dalam kerugian dan kebinasaan.

05:12

Sepuluh tanduk yang kamu nampak adalah sepuluh raja, yang belum menerima kerajaannya, tetapi mereka menerima kuasa sebagai raja-raja satu jam dengan binatang itu.

17:13

Ini mempunyai satu fikiran, dan hendaklah memberi kuasa dan kuasa mereka kepada binatang itu.

05:14

Ini hendaklah membuat perang terhadap Anak Domba, dan Anak Domba akan dapat menewaskan mereka: kerana dia adalah Tuhan tuan-tuan dan Raja raja-raja, dan dipanggil, dan dipilih, dan setia yang ada di sisiNya adalah.

17:15

Dan dia berkata kepada saya, Air yang kamu nampak, di mana pelacur itu duduk, adalah bangsa, dan ramai, dan negara-negara, dan bahasa.

05:16

Sepuluh tanduk yang kamu nampak pada binatang itu, ini akan membenci pelacur itu, yang sunyi dan telanjang, makan daging dia, dan membakar dia dengan api.

05:17

Untuk Tuhan telah dimasukkan ke dalam hati mereka untuk memenuhi tujuan-Nya, untuk menjadi satu fikiran, dan memberikan kerajaan mereka kepada binatang itu, sehingga kata-kata Tuhan akan dipenuhi.

17:18

Dan wanita itu yang kaulihat adalah kota yang besar yang memerintah atas raja-raja di bumi.

Sumber:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

BUKU WAHYU BAB 13

 

13:01

Dan saya berdiri atas pasir di laut, dan menyaksikan peningkatan daripada binatang laut yang mempunyai tujuh kepala dan sepuluh tanduk, dan apabila tanduk sepuluh mahkota, dan apabila nama kekufuran kepala beliau.

13:02

Binatang yang saya lihat ialah seperti kepada harimau, dan kakinya seperti orang-beruang, dan mulut beliau sebagai mulut singa. Naga memberinya kuasa dan takhta beliau dan beliau kuasa yang besar.

13:03

Dan saya melihat salah satu kepala beliau kerana ia cedera mati, dan luka maut beliau sembuh. Dan semua dunia terfikir selepas binatang itu.

13:04

Dan mereka menyembah naga yang memberikan kuasa kepada binatang itu: dan mereka menyembah binatang itu, berkata, Siapa yang seperti binatang itu, dan yang boleh berjuang menentangnya?

13:05

Dan ada kepadanya diberi mulut bercakap perkataan sombong dan perbuatan kufur, dan kepadanya diberikan kuasa untuk bertindak untuk melakukannya empat puluh dua bulan.

13:06

Dan dia membuka mulutnya dalam kekufuran terhadap Allah, menghujat namanya, dan Bait Suci, dan mereka yang tinggal di syurga.

13:07

Dan ada diberikan kepadanya untuk berperang dengan orang-orang kudus dan untuk mengatasinya. Dan kepadanya diberikan kuasa atas setiap suku, orang, bahasa dan negara.

13:08

Dan semua yang tinggal di bumi menyembah dia, yang nama belum bertulis daripada dunia dijadikan di dalam kitab kehidupan Anak Domba yang telah dibunuh.

13:09

Jika sesiapa yang mempunyai telinga, biarlah dia mendengar!

13:10

Yang dengan memberi petunjuk ditawan akan menjadi tawanan: orang yang membunuh dengan pedang harus dibunuh dengan pedang. Berikut adalah kesabaran dan iman orang-orang kudus.

01:11

Lalu aku melihat bumi sehingga binatang yang lain, yang mempunyai dua tanduk seperti kambing, dan dia berbicara sebagai naga.

13:12

Ia mempunyai semua kuasa binatang yang pertama di hadapannya, dan memberikan wahyu bumi dan penghuninya menyembah binatang pertama, yang luka maut telah sembuh.

01:13

Dia melakukan tanda-tanda besar, walaupun membuat api turun dari syurga di bumi di sisi lelaki.

13:14

Dan dia menipu orang-orang yang kekal di bumi dengan tanda-tanda orang-orang yang dia telah diberikan untuk melakukan di hadapan binatang itu, memberitahu penduduk bumi untuk membuat imej kepada binatang itu yang cedera oleh pedang dan tinggal .

13:15

Dan kepadanya diberikan nyawa kepada patung binatang itu, supaya patung binatang itu perlu kedua-dua bercakap dan menyebabkan seramai tidak menyembah patung binatang itu harus dibunuh

13:16

Dan dia memberikan wahyu semua, kedua-dua kecil dan yang besar, kaya dan miskin, bebas dan hamba, untuk menerima tanda di tangan kanan mereka atau pada dahi mereka,

01:17

dan tiada sesiapa mungkin membeli atau menjual, menyelamatkan dia yang mempunyai tanda, nama binatang itu atau bilangan namanya.

01:18

Berikut adalah kebijaksanaan. Biarlah dia yang telah memahami mengira bilangan binatang itu. Kerana ia adalah bilangan manusia, dan bilangannya ialah enam ratus enam puluh enam.

Sumber

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

BUKU WAHYU BAB 16

 

16.1

Dan aku mendengar suara yang nyaring dari dalam Bait Suci berkata kepada ketujuh malaikat itu, Pergi dan curahkan di bumi ketujuh cawan murka Allah.

16:02

Yang pertama pergi, dan menumpahkan cawannya ke atas bumi. Dan ulser malignan dan menyakitkan pada semua orang yang memakai tanda dari binatang itu dan menyembah patungnya.

16:03

Malaikat yang kedua menumpahkan cawannya ke atas laut, dan ia menjadi darah daripada orang mati dan segala sesuatu yang hidup mati, segala-galanya dalam laut

16:04

Malaikat yang ketiga menumpahkan cawannya atas sungai-sungai dan mata-mata air. Dan semuanya menjadi darah.

16:05

Dan aku mendengar malaikat perairan berkata, Engkau benar, ya TUHAN, dan engkau telah menjadikan dirimu wahai Mahakudus, kerana engkau dihakimi itu.

16:06

Kerana mereka telah menumpahkan darah orang-orang kudus dan nabi-nabi, dan Engkau telah memberikan mereka darah minum: mereka yang layak.

16:07

Dan aku mendengar mezbah itu berkata, Walaupun begitu, Tuhan Allah Maha Kuasa, pertimbangan anda adalah benar dan adil.

16:08

Malaikat keempat menumpahkan cawannya ke atas matahari. Dan ada kepadanya diberi untuk menghanguskan manusia dengan api;

16:09

Dan manusia tidak hangus dengan haba yang besar, dan menghujat nama Allah, yang Maha Kuasa atas malapetaka itu: dan mereka bertaubat untuk tidak memuliakan Dia.

16:10

Malaikat kelima menumpahkan cawannya ke atas takhta binatang itu. Dan kerajaannya penuh dengan kegelapan, dan mereka gnawed lidah mereka untuk kesakitan,

16:11

dan mereka menghujat Allah semesta langit kerana sakit dan luka mereka, dan tidak bertaubat dari perbuatan mereka.

04:12

Dan malaikat yang keenam menumpahkan cawannya ke atas sungai Efrat yang besar. Dan air telah kering, bahawa cara raja-raja dari timur mungkin disediakan.

16:13

Dan aku melihat dari mulut naga dan dari mulut binatang dan dari mulut nabi palsu itu keluar tiga roh najis, seperti katak.

16:14

Bagi mereka adalah roh-roh syaitan, keajaiban bekerja, yang keluar kepada raja-raja di seluruh dunia, untuk mengumpulkan mereka untuk pertempuran hari besar Allah yang Maha.

04:15

Sesungguhnya Aku datang sebagai seorang pencuri. Berbahagialah dia watcheth itu, dan menjaga dirinya jangan terdedah pakaiannya, supaya jangan ia berjalan telanjang, dan mereka melihat malu beliau! –

16:16

Mereka berkumpul mereka bersama-sama ke tempat yang dipanggil dalam bahasa Ibrani Armageddon.

16:17

Malaikat ketujuh menumpahkan cawannya ke udara. Dan dia pergi dari dalam Bait Suci, dari takhta itu, suara yang kuat berkata, Ia dilakukan!

04:18

Dan ada kilat, dan suara-suara, dan guruh, dan gempa bumi yang besar, seperti tidak pernah ada sejak lelaki lahir ke bumi, gempa bumi yang begitu besar

16:19

Dan bandar besar telah dibahagikan kepada tiga bahagian, dan bandar-bandar di negara-negara jatuh, dan Tuhan diingati Babylon yang besar, untuk memberi kepada beliau cawan wain kemarahan sengit Nya.

04:20

Dan setiap pulau melarikan diri lagi, dan gunung-gunung tidak dijumpai.

04:21

Dan hujan batu yang besar, setiap batu kira-kira berat bakat, turun dari langit kepada manusia dan lelaki menghujat Tuhan kerana tulah hujan batu, kerana wabak itu adalah besar.

Sumber

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Tuhan memberkati anda

.

Para pekerja jam sebelas

.

Perumpamaan jam sebelas:
. Matthew (20:1-16)

Yesus memberitahu perumpamaan ini:


Kerajaan syurga adalah seperti sarjana yang keluar pada waktu subuh untuk mengupah buruh untuk kebun anggur itu.


Beliau mula bersetuju dengan mereka pada gaji duit syiling untuk hari itu, ia menyuruh mereka ke kebun anggur itu (…)


Tidak lama sebelum akhir hari, beliau keluar lagi dan mendapati pekerja lain.


Katanya kepada mereka: « Mengapa kamu tinggal di sana sepanjang hari melakukan apa-apa? »


Mereka menjawab, « Kerana tidak ada yang telah mengupah kami.

« Beliau memberitahu mereka: » Pergilah kamu juga ke kebun anggur saya « .

Apabila hari sudah petang, masing-masing menerima gajinya. 

 

Mereka yang tiba lewat pada hari itu menerima wang perak …


Mereka yang bermula pada awal pagi yang diterima yang sama … dan mereka récriminèrent terhadap tuan domain:


« Mereka tidak datang selama satu jam kerja dan memberikan mereka sama dengan kita yang telah ditanggung beban hari dan panas! » Tetapi tuan itu menjawab salah seorang daripada mereka, ‘Kawan, saya engkau tidak salah. 

 

Adakah anda bersetuju dengan saya untuk dinar? 

 

Jangan saya mempunyai hak untuk melakukan apa yang saya ingin dengan saya sendiri? Anda akan melihat dengan mata yang berwarna kuning kerana saya yang baik? « 

Atau barang

BINATANG INI ADALAH Vatican SELEPAS BERMULANYA Benedict XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Brothers Kekasih dan Sisters dalam Kristus Yesus

.

Mari kita lihat ke Vatican dan terutamanya menonton apa yang akan menjadi bekas Pope Benedict XVI kami.

Dan mengingatkan kita bahawa hanya Yesus Kristus boleh mengeluarkan beban panduan gereja paus dan hanya Yesus Kristus boleh mengatasi dan mengalahkan binatang itu, naga, nabi palsu dan sepuluh raja-raja.

Dan kita juga mengatasi gereja dengan Tuhan kita Yesus Kristus.

Tidak lama kemudian ia adalah bab 14 kitab Apocalypse akan melakukan dan pada pandangan saya ia adalah Perayaan Sangkakala-sangkakala 2015, saya memberitahu anda membaca dan berfikir tentang kehidupan anda tetapi ingat sebelum memilih cara anda untuk membaca artikel saya Link  Dare IMAN kepada Allah dan Yesus Kristus!

14:01

Saya melihat, dan sungguh, Lamb yang berdiri di atas gunung Sion, dan dengan dia seratus empat puluh empat ribu, mempunyai nama dan nama Bapanya ditulis pada dahinya.

14:02

Dan aku mendengar suara dari langit seperti bunyi air bergegas dan seperti bunyi guruh yang besar: dan suara yang saya dengar adalah seperti yang harpists bermain kecapi mereka.

14:03

Maka mereka menyanyikan sebuah lagu baru di hadapan takhta itu dan sebelum keempat makhluk dan tua-tua. Dan tidak ada orang yang boleh belajar lagu yang kecuali ratus empat puluh dan empat ribu, yang telah ditebus dari bumi.

14:04

Mereka adalah orang-orang yang tidak najis dengan wanita, kerana mereka adalah anak dara, mereka mengikuti Anak Domba ke mana sahaja dia pergi. Ini telah ditebus dari kalangan lelaki, yang merupakan hulu hasil bagi Tuhan dan Anak Domba;

14:05

Dan di dalam mulut mereka di sana telah mendapati tiada tipu daya sesungguhnya mereka adalah tanpa kesalahan.

14:06

Saya melihat satu lagi malaikat terbang melalui tengah-tengah syurga, mempunyai Injil yang kekal untuk berdakwah kepada orang-orang yang tinggal di bumi, kepada setiap bangsa, dan kaum kerabat, dan lidah, dan rakyat.

14:7

Beliau berkata dengan suara yang kuat, bertakwalah kepada Allah dan memuliakan Dia, kerana jam pertimbangannya adalah datang: dan menyembah Dia yang menjadikan langit, bumi, dan laut, dan mata-mata air .

14:08

Dan satu lagi, malaikat kedua, diikuti dengan berkata, Babylon jatuh, adalah jatuh, Babylon yang Agung, yang menjadikan segala bangsa minum dari anggur murka zina dia!

14:09

Dan satu lagi, malaikat yang ketiga mengikuti mereka, dengan berkata dengan suara yang kuat, Jika mana-mana lelaki menyembah binatang itu dan patungnya dan menerima tanda pada dahinya atau pada tangannya,

14:10

dia sendiri hendaklah juga minum dari anggur murka Allah dicurahkan tanpa campuran ke dalam cawan kemarahannya, dan dia hendaklah diseksa dengan api dan belerang di hadapan malaikat suci dan sebelum Domba.

14:11

Dan asap penyeksaan mereka naik untuk selama-lamanya dan mereka tidak mempunyai hari rehat mahupun malam, yang menyembah binatang dan patungnya itu, dan barangsiapa yang beroleh tanda namanya.

02:12

Berikut adalah kesabaran orang-orang kudus yang memelihara perintah-perintah Allah dan iman Yesus.

02:13

Dan aku mendengar suara dari langit berkata, Menulis, Berbahagialah orang mati yang mati dalam Tuhan! Yea, berfirman Roh, mereka berehat daripada pekerjaan mereka, untuk perbuatan-perbuatan mereka mengikuti mereka.

14:14

Aku melihat, sungguh, awan putih, dan apabila awan satu duduk seperti kepada seorang anak lelaki, mempunyai di atas kepalanya mahkota emas, dan di tangannya sebilah sabit tajam.

02:15

Dan seorang malaikat lain keluar dari Bait Suci, menangis dengan suara nyaring kepada Dia yang duduk di atas awan itu, menyuarakan sabit anda dan meraih, untuk jam untuk meraih telah datang, kerana tuaian di bumi sudah masak.

02:16

Dan dia yang duduk di atas teras awan di sabit ke atas bumi. Dan bumi telah diraih.

02:17

Dan seorang malaikat lain keluar dari Bait Suci yang di syurga, dan dia juga mempunyai sabit yang tajam.

14:18

Dan malaikat yang lain, yang mempunyai kuasa atas api, datang dari mezbah, dan berseru dengan suara nyaring kepada orang yang mempunyai suara sabit yang tajam, berkata, Teras di sabit yang tajam-Mu, dan mengumpulkan kelompok anggur bumi, untuk anggur dia masak sepenuhnya.

02:19

Dan teras malaikat di sabit ke atas bumi. Dan berkumpul anggur bumi, dan membuang ke dalam anggur anggur besar murka Allah.

02:20

Dan tempat pemerasan anggur itu sudah menjadi biasa tanpa bandar, dan darah keluar dari tempat pemerasan anggur, walaupun kepada orang bridles kuda, untuk jarak 1600 stadia.

Semoga Allah mengawasi setiap daripada kita dan memberi kita restu

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.