Jos Jeesus Kristus tarde tulossa, KIRKKO alle katoaa sukupolvi!

kirkko-kaista katoaminen

 

 

Kuten minä, jokainen voisi nähdä, että tempaus kirkon ei tapahtunut 13. syyskuuta ja että Jeesus Kristus ei ole fyysisesti palasi Maahan 14 tai 15, tai jopa lopussa kuukausi syyskuu 2015.

 

Olin arveltu joissakin artikkelini että paluun voisi tapahtua tuolloin  ja olin väärässä!

 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Mutta kuten tiedätte en ole profeetta!

 

Tämä ei tarkoita, että emme ole lopussa juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Sen sijaan, syyskuun tapahtumia olivat itse asiassa erittäin vahva merkkejä.

 

Olemme nähneet merkittävä heikkeneminen Syyrian sodan kautta aktiivinen osallistuminen Venäjän armeijan ja passiivisesta osallistumisesta ajaksi Kiinan armeija.

 

Huomasimme myös, että Franciscus teki sensaatiomaisen lausuman matkansa aikana Yhdysvaltain aikana hänen saarnansa Pyhän Patrickin katedraalin.

 

Käännös paavin lausunto:

« Cross näyttää meille toinen tapa mitata menestystä. Meillä on istuttaa siemeniä. Jumala näkee hedelmät työmme. Ja jos joskus voimamme ja työt näyttävät epäonnistua ja tuota hedelmää, meidän on muistettava, että olemme Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia, ja hänen elämänsä, inhimillisesti ottaen on päättyi epäonnistumiseen, epäonnistumisen rajat. « 

 

Hän uskalsi julistamaan elämän ja Jeesuksen Kristuksen uhrin ovat päättyneet epäonnistumiseen ristillä « epäonnistuminen rajat. »

 

Paavi on ylin johtaja katolisen kirkon, hänen lausuntonsa ei voi ottaa kevyesti.

Se on yhteensä kieltäminen Jeesuksen Kristuksen jumalallisuudesta ja vastaa virallinen ilmoitus kuolemasta Usko Vatikaanin ja siten edelleen vahvistaa minun artikkeli:  « Jeesus Kristus tullut lisälaite ja osa Vatikaanin museo »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Hänen lausunto on myönnytys, että se on menettänyt uskonsa ja kieltää Jeesuksen Kristuksen.

 

« On selvää, että meidän Pyhä katolinen kirkko on virallisesti kuoli Yhdysvalloissa St. Patrickin katedraalin myrskyisät suosionosoitukset. « 

 

..

 

Tämä selvitys Franciscus on erittäin vahva raamatullinen merkki lopunajan « Luopumus », joka ilmoitti välitöntä Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Hänen sanoistaan ​​Paavi on virallistettu Luopumus Vatikaani ristiinnaulitset meidän Pyhän Catholic Church.

 

Hän jätti sanaton kaikkia kristittyjä maailman niin hänen huomioita « epäonnistuminen Jeesuksen Kristuksen » ovat arvottomia seuraaja Pietarin ja loukkaavia Jumalalle, Jeesus Kristus, kirkko ja usko.

 

Meille kristityille, Franciscus seuraa puheessaan hyvä paimen ja ansaitsee edustaja Kristuksen maan päällä ja jopa tehneet Vatikaani ei myöskään enää paikkaa kirkon Pyhän istuimen katolinen.

Pyhän istuimen katolisen kirkon on nyt vasta paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen sydämessä jokaisen kristityn.

Olemme kaikki tullut, rakkaat veljet ja sisaret, pitäjät uskon ja sana Jeesuksen Kristuksen.

 

Mutta paavi pysyy virallisesti paavi, ja meidän on noudatettava sitä.

 

Se on Jeesuksessa Kristuksessa, palattuaan, että Franciscus on vastuussa; aivan kuten me kaikki, että asiassa. Älä unohda, että me kaikki olemme syntisiä!

 

Cross soveltamisala

Jeesus Kristus, ainoa poika Jumalan hyväksymät rakkaus meitä on nöyryytetty, loukkaantunut, väärin, ruoskittavaksi  ja lopulta ristiinnaulittavaksi lunastaa meidät synneistämme.

Se on kautta uhrin, veren ja rakkauden Jeesuksen Kristuksen, että taivaan portit ovat avoinna meille.  

Jeesuksen ristiinnaulitsemisen Kristus ei ole seurausta siitä, mutta välttämätön uhri, jonka hän on tehnyt itsensä Jumalan poika, toimimaan hänen rakkautensa pois kaikkien synnit, jotka tulevat hänelle ja siten perustella meitä Jumalan edessä Isän.

Aivan kuten Jumala herätti Jeesuksen elämän jälkeen kolme päivää haudassa, Jumalan rakkaus, uhrauksen ja Jeesuksen Kristuksen veri myöntää hänen anteeksi ja rivin eloon viimeisen tuomion kaikki ne, jotka tulevat Jeesus Kristus.

Jotta voimme nauttia iankaikkisen elämän paratiisissa, koska olemme tallennettu ja ikuisesti yhdistyneet Jeesukselle Kristukselle.

Jeesus Kristus on ainoa tapa päästä taivasten valtakuntaan!

 

Meidän täytyy rukoilla uudestaan ​​ja uudestaan ​​meidän pelastuksemme ja saada päivittäin Jumalan avulla, mikä on olennaista meille näinä vaikeina aikoina myöhään.

 

Meidän on myös rukoilla pelastukseksi Franciscus, koko ihmiskunnan, meidän veljet ja sisaret ja palautetaan välittömästi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen

 

Meidän on ymmärrettävä, että kirkkomme, joka oli jo ja valitettavasti edelleen vainotaan maailmassa, on nyt virallisesti kuollut.

 

Joten olemme rakkaat veljet ja sisaret on kaikki surevan ja vain odottaa meidän Herramme ja Kuningas Jeesus Kristus.

 

Se, että paavi on nimenomaisesti kieltänyt Jeesuksen Kristuksen todella luopuu uskollinen kirkko osoittaa vahvasti, että luopumus on todella nyt valmis ja yleisiä.

 

Että hän sitten tapahtuu nyt?

Tietenkin voin vain tuoda osia vasteen rakennustelineiden oletuksiin. 

Nämä ovat oletukset eikä profetioita …!

 

The Church:

Franciscus tuntuu tulla maailman johtava organisaation kaikkien uskontojen. Se varmasti pian luo O rganization on R eligions voidaan kutsua   « TAI »  Hän voi olla kuva Yhdistyneiden Kansakuntien « YK.  »

 

Sanomattakin on selvää, että kristittyjä, jotka liittyvät tai tukevat tällaista humanistinen uskonnollinen järjestö on kaukana seuraavista opetus Jeesuksen Kristuksen.

 

Rangaistusta:

Mikään ei ole muuttunut, ne valitettavasti rytmejä katastrofi jatkaa ja vahvistaa uudelleen ja uudelleen, kunnes Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Sodassa Harmageddonin

Olen edelleen vakuuttunut siitä, että se on Syyriassa, ja se jatkuu hyökkäys Israelia, joka alkaa elää alussa sisällissota, jossa kaikki nämä hyökkäykset juutalaisia ​​yhtäkkiä veitsiä.

 

Maailmantalouden:

Vaikka Venäjä ja Kiina perustaa riippumaton järjestelmä maksujen ja kaupan, olisi typerää uskoa, että USA hyväksyy väistämätön dollarin romahdukseen vielä.

Yhdysvaltain etukäteen tehdä meistä melko valtavan askeleen kohti maailmaa ilman rahaa ja siksi perustuu yksinomaan luotto.

USA haluaa määrätä ja hyvin todennäköistä, että maailmanlaajuisesta luottokriisistä hallinnoi EKR.

Näin maailma on kuin orjuus ja Fed pitää General Luotto planeetta, USA on virallisesti mestareita maailman.

 

Järjestämisestä World Politics:

Tulemme hyvin näkyvästi geopoliittinen jako maailman luomalla Super suurvaltojen:

 « Pohjois-Amerikka – VENÄJÄ – KIINA – Intia – AFRICA – EUROPA – Australia – Etelä-Amerikka – Japani – Korea » 

Kuten näette idässä ei ole tässä luettelossa, koska näyttää siltä, ​​että kaikki on paikallaan yhdistää Itä-Eurooppa; jossa aallot tulevien maahanmuuttajien sattumalta laskeutua ja turvaudu sen sijaan menee ratkaista tai pakenemaan Saudi-Arabia Egyptissä tai muissa muslimimaissa tiheässä.

Älä ajattele se oli sattumalta ne tulevat asettua ja turvaudu Euroopassa vuodesta 1948!

 

Että ilmeisesti kohti mielestäni teemme suuri harppauksia.

Suuri häviäjä näissä oletuksissa tietenkin kristillisyyden hävitä äänestyksessä Euroopassa.

 

« Kehto kristillisen uskon 

Islamilainen tulla! « 

 

Katolinen kirkko näyttää tuomittu häviämään ja mielestäni tämä voisi tapahtua alle sukupolvi!

 

Näemme, että Saatana on poliitikko ja jos Jeesus Kristus ei tule, hän löytää uskossa hänen palata. (Luuk 18: 7,8).

 

Tämä on minun rakas veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa, tulevaisuuden kirkon ja tulevaisuutemme Christian näyttävät vaarantua geopoliittiset ennusteita suuri strategit ja poliitikot planeetan.

 

Mitä voi ja mitä meidän pitäisi tehdä!

Voimme oikeudellisin keinoin vastustaa päätöksiin näitä korkeita maailmanlaajuinen päättäjien auttaa valitsemaan puolueiden tehdä torjunta maahanmuuton Vaaliohjelman.

Mutta me kantaa vastuun seurauksista …! (Väkivalta ja sisällissodat!)

 

Voimme myös osoittaa ja kysyntä, mutta se on varmaa, että me mennä jumalattomat.

 

Niin muistakaamme, että Jeesus Kristus on pyytänyt meitä uskomaan häneen, auttaa, rakastaa naapuri ja käännä toinen poski jos se osuu meihin.

 

Joten ainoa toivo usko meidän Herramme ja Kuningas Jeesus Kristus, ainoa Jumalan poika, joka on luvannut tulla ja pelastaa meidät loppuun aikaa.

 

Jeesus Kristus on luvannut tulla ja pelastaa meidät loppuun aikaa ja sitten olemme varmoja, että hän pitää lupauksensa viipymättä. Se on varmaa.

 

Pidä usko hänen sanaansa, koska hänen sanansa on totuus.

sentinelle3

Jeesus Kristus on kuninkaani

 

Meidän kaikkien täytyy rukoilla palavasti hänen pikainen palauttaminen koska näemme, että lopun ajat ovat jo.

 

Tiedän, että monet veljet ja sisaret ovat pettyneitä, koska sieppaus ei järjestetty kuukauden syyskuu 2015.

 

Mutta Herran tulemus on lähellä ja se voi toistua ehkä tänä vuonna, 2015.

 

Monet merkit voidaan katsoa, ​​sitä, mutta Jumala on yksi päättää päivä ja aika Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Mikä on tärkeää, että jokainen meistä on rukoilla ja pyytää Jumalalta apua ylittää pimeys että hyökkäsi maailmassa ja että hämärtää valo uskon monet veljet ja sisaret.

kynttilä candle-Anim

Olkoon liekki uskomme hyvin valaistu ja turvassa turmelus tämän maailman jottei se sammuu hämärään.

 

Jeesus Kristus on ovella. Mutta vain Jumala päättää, milloin tai siellä iskee. Joten katsella ja pysyn rakkaudesta Jeesukseen Kristukseen ja lakien Jumalan.

 

Iloitkaamme, sillä kaikki merkit ja profetiat ilmoittaa jokapäiväistä voimakkaasti välitöntä Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Pidä usko varmuuteen hänen pikaista paluuta.

 

Ennakoiden Jeesuksen Kristuksen paluuta rukoilla ja auttaa niitä, jotka Jumala lähettää meille.

 

Olkaamme olla varma, että Jumala rakastaa meitä ja että Pyhän Henkensä auttaa meitä päivittäin, kunnes Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Muista, että saat apua Jumalan meidän täytyy kysyä täällä rukouksessa vilpittömästi ja vakaumuksella kun tarvitsemme sitä.

 

Jumala antoi meille vapaan tahdon ja siksi puutu elämässämme jos emme pyydä häntä.

 

Kehotan teitä pyytää Jumalaa ohjaamaan jokapäiväisessä elämässä, jotta pysyä radalla.

 

Tämä ei ole aika horjua, Jeesus Kristus on meidän pian ja palaavat elämämme tulee muuttumaan.

 

Jos haluat tietää mitä tapahtuu Jeesuksen Kristuksen paluuta, kehotan teitä lukemaan artikkeli:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Ole hyvä Rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa kommunikoida blogin osoite ja yhteystiedot.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Olkaamme kaikki olla sotilaita Kristuksen ja pyrkii levittää hyvää sanaa « Jeesus Kristus on tulossa takaisin pian »

 

Valvokaa ja rukoilkaa.

Anna rakkauden ja rauhan Jeesuksen Kristuksen olkoon teille kaikille.

Voittaja

 

 


%d blogueurs aiment cette page :