A TÁMOGATÁS MÓDOSÍTÁSA ÉS ÉJSZAKA lehet, 2020. SZERTEMBER 19–20., SZERDA – vasárnap.

Keresés eredményei a (z) "BASILIQUE SAINT PAUL"

Szent Pál-bazilika Rómában

 

A blog létrehozása óta (2009-ben) tíz évig értesítem az olvasókat, hogy Jézus Krisztus hamarosan visszatér a Földre 1000 éves uralma idején, ahogy az apostolok előtt megígérte negyven nappal a feltámadása után felkelni az égbe.

Tájékoztattam az olvasót is arról, hogy az idők vége 1948. május 14-én kezdődött, Izrael Állam létrehozása után, amely a korszak prófétai órája, és ettől a naptól kezdve az egy nemzedék után, azok, akik élnek, meglátják Urunk, Jézus Krisztus visszatérését a Földön.

A Biblia egy generációja három időtartam.

Az első 40 éves, de az időt már túllépték,

Tehát még mindig volt a 70 éves generáció, aki 2018-ra hozott minket, és azt is megállapítottuk, hogy Jézus Krisztus nem tér vissza 2018-ban.

Tehát most van a 80 éves generáció, akit néhányszor idéztünk a Bibliában. És itt jönünk 2028-ra.

Csak bibliai próféciákat használtam, hogy megközelítőleg dátumot keressünk Urunk, Jézus Krisztus földre való visszatérésére. Sajnos a kutatásom csak két dolgot engedélyezte nekem.

Az első az, hogy megkeressük a bibliai idők kezdete: 1948. május 14. A jelen dátum csak a büntetés kezdetének megismerésére szolgál.

A második az elsőhöz kapcsolódik, hogy a megküldés megkezdése után nem állnak meg, amíg visszatér a Urunk dicsőségéhez. Sőt, tovább növekednek a szülés fájdalmának ritmusában.

Ez arra készteti, hogy minden évben kiderítsem neked, hogy az elkövetkező év rosszabb lesz, mint az azt megelőző.

A 2020-as év rosszabb lesz, mint 2019, és amikor azt mondom, hogy rosszabb, szörnyen rosszabbnak kell mondanom. Mert 2020 különleges év. A fájdalmaknak minden tekintetben szörnyűnek kell lenniük. Nem vagyok boszorkány vagy látnok, tehát csak azt mondom, hogy a sötétben folytatjuk.

1948 óta éljük Isten büntetéseit. Ez nem egy kétség árnyéka. Ezek Urunk, Jézus Krisztus visszatéréséig tartanak.

Bár nem vagyok sem vándor, sem látó, úgy érzem, hogy testvéreink szenvedései sátánnal kapcsolatosak. Minden oldalról erővel és haraggal csapja le a kereszténységet és az egész világot.

A szenvedés és bizonytalanság az iszlámmal kapcsolatos félelem és félelem légkörében sok testvérpár napilapja, akiknek az időjárási nehézségekkel és a kataklizmákkal is egyre gyakrabban, erőteljesebben és pusztítóbb módon kell szembenézniük.

Igen, fekete napokon élünk, és újra élni fogunk.

Miért engedi Isten az ilyen atrocitásoknak, hogy néhány ember lemond a hitről és az egyházról, amelyet negatívan kritizálnak.

Azt akarom, hogy ez a cikk egy kis örömöt és reményt keltsen neked, mert Urunk visszatérésének napja valóban nagyon közel van.

Azok számára, akik követik a blogomat, és szerte a világon sokan vannak, akkor is, ha az utóbbi időben észrevettem a látogatottsági arány valódi csökkenését, el fogom ajánlani egy kutatásomat, amely akkor adható meg, ha még nem adtam magamnak valódi remény mindazok számára, akik Urunk, Jézus Krisztus visszatérésének boldog eseményét várják.

Mivel nem tudtam elegendő pontosságot találni a bibliai próféciákban a záró idő utolsó pillanataival kapcsolatban, elkezdtem őket keresni a bibliai próféciákban, de elég hitelesek voltam ahhoz, hogy figyelembe vegyem őket.

Ezért egy olyan próféciaként mondtam neked, hogy a Boldogságos Szűz Mária Franciaország déli részén, egy kis hegyi faluban készül, Olaszország közelében, « la Salette » -ben, két kisgyermeknek.

Ebben a próféciában, a kijelentésekben egyetlen alkalommal, a Boldogságos Szűz Mária elmondja a gyerekeknek minden 1864-es büntetést, amikor Jézus Krisztus visszatért a Földre. Elképesztő, de minden ott van. Végül szinte mindenről hiányzott egy elem « a mi Urunk Jézus Krisztus visszatérésének éve »,  és egy másik próféciában titokzatosan megjelent a « Pápa próféciája », amelyben megtaláltam azokat a lényeges elemeket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megértsük Urunk, Jézus Krisztus visszatérése előtti befejezési idők utolsó pillanatai.

Ezt a két próféciát, amelyek a cikk videóiban jelennek meg, felkérem Önt, hogy figyelje újra és újra, hogy valóban belekerülhessen, mert minden ott van.

Tudd, hogy néhány fontos eseménynek meg kell történnie Urunk, Jézus Krisztus visszatérése előtt.

Először, a Boldogságos Szűz arra hívja fel a pápát, akit akkoriban megtámadtak « tehát II. János Pál », és hogy ő és utódja nem látja az Isten egyházának diadalát « Jézus Krisztus uralma földön.  » Tehát Ferenc pápa uralma alatt lesz Jézus Krisztus visszatérése, de ez azt is jelenti, hogy mindaddig, amíg XVI Benedikt pápa életben van, Jézus Krisztus nem tér vissza .

De a Boldogságos Szűz azt is mondja, hogy Jézus Krisztus visszatérése előtt az egyházat árnyékolják, és a pillanat részletei, amelyeket ő ad, megfelelnek a mi életünknek. Tényleg felkérem téged, hogy nézzék meg azt a videót, amellyel a szamárban leszek, amelyet biztosítom neked, tehát a Boldogságos Szűz Mária magyarázatai az igazságokat kiabálják, hogy élünk.

A videó nézése során mindenekelőtt emlékezzen arra, hogy valamennyien bűnösök vagyunk és mindannyian Jézus Krisztus megbocsátására vágyunk, de Jézus Krisztus azt is akarja, hogy bánjuk meg a hibáinkat és egyenesítsük életünket.

Jézus Krisztus visszatéréséig a Föld sötétségben lesz, a háborúk, a szenvedés, az erőszak, a katasztrófák továbbra is hihetetlen erővel és erőszakkal sztrájkolnak a Föld összes népére, de különösen a kereszténységre.

Fontos, hogy segítsünk egymásnak és imádkozzunk, mert a napok és éjszakák nagyon nehézek lesznek. De ezekben az elkerülhetetlen bajokban reményvilág van minden testvérünk és testvérünk, és mindazok számára, akik Jézus Krisztushoz jönnek.

A pápa próféciája szerint Ferenc pápa az utolsó pápa, és mindenesetre a pápaság vége, amelyet 2027-ig prófétálnak.

A Boldogságos Szűz Mária alapján tudjuk, hogy Ferenc az utolsó pápa, és látni fogja Isten egyházának diadalát.

A legszentebb Szűz Mária-tól ebben a próféciában, amely 1846-ból származik, tudjuk, hogy a gyülekezetet jóval Jézus Krisztus visszatérése előtt elsötétítjük, és amikor a templom megszűnik, Henoch és Illés próféták fogják prédikálni. Isten szeretete és Jézus Krisztus visszatérése 1000 éves uralmához. De e két próféta előtt minden jelző, az utolsó idők apostolai, prédikálják Isten Igéjét és Jézus Krisztus visszatérését.

Ez egy kicsit az én szintjén, amit tíz éve csinálok. Ez a tíz év alatt meg voltam győződve arról, hogy az egyház elrablására éppen az Úr, Jézus Krisztus visszatérése előtt kerül sor. De ha tévedek, akkor talán 2020-ban, hét évvel (tehát a hetedik hét elején, Dániel próféta prófétálta), Urunk, Jézus Krisztus visszatérése előtt kerül sor, amelyre a Church.

Nem tudom, melyik évszakban fogják elrabolni, bár egy kicsit támaszkodom a trombitafesztiválra szombat és vasárnap este, 2020. szeptember 19. és 20. között . Lófesztivál abban az évben, a zsidó nép és a keresztény nép Urának két napján.

 

Isten áldjon téged és vezesse be ezen a sötétségben, amíg meg nem engedi.

Ne felejtsd el többször megnézni ezeket a videókat, hogy megértsék őket.

győztes

 

 

A Szűz Mária valódi üzenete a palettához (1846. szeptember 19.)

 

 

A pápák próféciája | Dokumentumfilm 2016

 

 

Szent Pál története a falakon kívül

Meg kell jegyezni, hogy Ferenc pápa foglalja el az utolsó rendelkezésre álló helyet!

 

265 pápa listája, Pétertől XVI. Benediktig

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

győztes


%d blogueurs aiment cette page :