27 april 2014 – Begynnelsen av Guds vrede?

due

Kjærlighet er det siste oppholdsstedet for den frie verden eller er dette programmet og betale!

Denne setningen er ikke min, men en uheldig som endte sitt liv forlater skrevet på en vegg i leiligheten sin det ordet i forklaringen av sine handlinger.

Dere, mine kjære brødre og søstre i Kristus som er ofre for Satans feller, du som er i elendighet, dere som bor i smerte, sorg og fortvilelse, dere som lider i kroppen og i livet ditt grusomheter krig, katastrofer og forfølgelse som dette livet er bitter.

 

lyn

Ikke miste håpet, holde deg godt opplyst flammen av din tro, har vissheten om at veldig snart en uendelighet av bedre dager, av glede og lykke vil bli gitt av kjærlighet og Jesu Kristi blod.

Din lønn er stor kan du være sikker på, fordi det er gjennom kjærlighet og frelse oss at Jesus Kristus kommer snart tilbake.

Ja, snart og veldig godt tidligere, vil Jesus Kristus tilbake til jorden for å herske og da vil vi alle bli befridd fra det onde og fristelse og til slutt så vi kan kjenne og oppleve endeløs glede og lykke i kjærlighet og respekt for Guds lov.

Men før de forferdelige dager

må fortsatt skje.

Det er en sikkerhet!

.Disaster-plus

De vil bli enda verre enn de vi lever siden 2008!

Ikke glem at retur av Jesus Kristus må være som i smerter av fødsel. Og så de dagene vil være vanskeligere å retur av Jesus Kristus på Oljeberget.

Vi ser daglig økende vanskeligheter i livet, jorden, samfunn og været.

Tvil ikke lenger har noen plass. Avkastningen av vår Herre Jesus Kristus er vår generasjon.

Det er en visshet som vanskelig å tro som det kan være, fakta er der!Alle profetiene er nesten alle i oppfyllelse!

Så hva du skal gjøre før dette blatant manglende evne til å bekjempe disse onder avventer den strålende retur av Jesus Kristus!

Vel, hvis du forstår at satan er Fort og bare vi er ikke store nok til å beseire ham, da også forstå at Gud elsker oss og kan hjelpe oss i vårt daglige kampen mot de onde kreftene og Satans fristelser .

Be Gud om å veilede og lede ditt liv.

Ber og ber igjen og igjen hver dag og utrettelig

Godta det livet som Gud har gitt deg og takke Gud for alle de vanskelighetene han gjør du leve for med innsats og kamp at Gud smiene oss og gjør oss sterke.

Daglig når du føler eller ser du at ting kan gå galt, er fristelsen sterk, at dine ønsker brenner og du er i ferd med å bukke under, så ikke nøl med å spørre, med all den styrke din tro på Gud for å hjelpe deg. Og det vil!

Da må du ikke glemme å takke Gud for å hjelpe deg å kjempe mot deg selv, dine ønsker og svakheter.

Gud ga oss fri vilje, og derfor vil det gripe inn i våre liv hvis vi ber ham om å ta oss til en beslutning som noen ganger går mot det vi lengter urent.

Men for å dra nytte av hjelp fra Gud, kjærlighet til Jesus Kristus og all den hjelp som Gud kan gi oss, må vi begynne med begynnelsen.

– Be Gud om å tilgi alle våre synder, våre feil, våre feil og synder.

– Godta for å komme til Gud gjennom Jesus Kristus ved å søke dåp med vann inntil Gud sender oss den Hellige Ånd til å veilede våre liv.

– Be Jesus Kristus å være vår personlige Frelser og aksepterer oss i kirken sin.

– Rett våre liv med Guds hjelp fordi alene vi ikke kan gjøre det!

– Hjelp dem som søker vår hjelp.

– Ta hensyn til de ti bud av Gud.

– Å elske dem som hater oss, og be for dem.

– Tilgi dem som synder mot oss.

Vi lever den siste strekningen på slutten av tiden på nettet og verden er bare forvirring.

Det er veldig vanskelig å finne den rette veien og sannheten. (Kun ditt hjerte og bønn vil hjelpe deg!)

Humanisme har blitt den universelle verdien av selv menn av paven.

Gud er neglisjert av mange menn som har blitt egoistisk og spottere, tenker selv i stand til å bruke sin kjærlighet

Snart vil det være innhøstingen av sjeler ved englene i Jesus Kristus, og på et øyeblikk alle vil bli oppnådd.

Det vil være for sent for sent, og det vil være rop gråt og tenners gnissel.

Husk lignelsen om ugresset og hveten!

I lignelsen om innhøstingen når ugresset blir kastet på ilden. Det vil være det samme for de som har forkastet Gud og Jesus Kristus!

Men også huske dette sitatet fra Pierre Corneille Le Cid   »  Å vinne uten risiko er å triumfere uten ære «   mens du kjemper for å holde seg på den rette veien til Gud gjennom Jesus Kristus.

Gjør dette arbeidet behage Gud!

Tiden har kommet for å vekke oss til å kjempe for å redde våre sjeler!

Jesus Kristus vil snart ta sin kirke for å delta på Lammets bryllup, og vi kan fortsatt være en del av!

Mange av oss, prester, pastorer, forkynnere eschatologists og se etter tegn for oss å nærme nærmere dato for bortrykkelsen av menigheten og retur av Jesus Kristus.

Funnet av denne siste perioden på slutten av tiden vil tillate alle å forberede seg til disse vakre, majestetiske og unike hendelser i historien til mannen.

Min forskning og analyse har ført meg til å målrette avkastningen av vår Herre og Konge Jesus Kristus på Mount av oliven fra 14 til 15 september 2015, kidnappingen av hans kirke rundt 11 november 2014.

Men vi må erkjenne at jeg allerede jukset, og det er mulig at jeg tar feil igjen disse omtrentlige datoer.

Men andre har funnet andre omtrentlige datoer, for dem som datoene er senere enn jeg fant, det vil alltid til slutt tid til å snakke på den tiden.

Men det er også en eschatologue Louis ALENCOURT at ved seriøs forskning og analyse gjør det mulig å vurdere den sterke muligheten for fjerning av kirken eller retur av Jesus Kristus i år mellom april og september 2014 .

Så jeg kan bare oppfordre dere alle til å lese hans blogg, og særlig hans siste artikkel . og også ta en video der han diskuterer retur av Jesus Kristus.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Vi må også forstå at jorden snart vil krysse i himmelen rusk igjen i kjølvannet av kometen lineær.

Dette kan føre til at meteoritter på jorda.

Det er også en profeti som ikke er bibelsk, men det er interessant å forstå som forklarer høydepunktene som vi blir inkludert opptrapping i den politiske konflikten med Russland om Ukraina og dens provins « Krim »

Nær fremtid avslører at denne profetien bør utfordre oss.

Prophecy Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

I min forrige artikkel Mea Culpa-   jeg målrette dato den 27. april 2014, datoen for festen for påske og også datoen for den første rød måne tetrad. (Se mine tidligere artikler)

Denne datoen virkelig ser ut til å være svært viktig og jeg inviterer dere alle mine kjære brødre og søstre i Kristus for å se på og vente på den snart tilbake i Glory av Vår Herre Jesus Kristus, den eneste sønn av Gud.

Den 27 april 2014 synes for meg å være den dato da vil det begynne å bli skrikende, jammer og tenners gnissel, som prøvelser er viktig.

Den 27 april 2014 kan være begynnelsen på den tiden av dagen i Guds vrede!

Veillions og beskytte flammen av vår tro. Jesus Kristus er på døren!

Peace, Love and Joys i hjerter og hjem venter på bortrykkelsen av menigheten for noen og retur av Jesus Kristus på Oljeberget for andre.

Pray

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :