2 0 1 7. ЛЮБОВЬ, СПРАВЯДЛІВАСЦЬ і ВЕРА. 2 0 1 8

голуб

У 2017 годзе пачала года, я хачу, перш чым вырашаць гэтую важную артыкул у апакаліптычныя часы мы перажываем у цяперашні час для ўсіх вас, мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце і паважаныя чытачы блога, мае пажаданні з надыходзячым Новым 2017 годам.

 

Усё, я спадзяюся, што Бог абараняе ад спакусы і дапамогі, у прыватнасці на скрыжаванні гэтага года, 2017 год.

 

Я малюся, каб Бог даў вам сілы да твару цяжкасці жыцця, якія праз некалькі гадоў усё больш і больш важным.

 

Няхай Бог дасць вам і трымаць вас здаровымі. Гэта дазваляе не прапусціць прадметы першай неабходнасці і дае вам і праявіць сваю падтрымку і любоў пры кожным зручным выпадку.

 

Ці можаце вы застацца ў жыцці кнігі так, каб не наклікаць на сябе гнеў Божы, які спускаецца паступова да міру на працягу многіх гадоў.

 

Амін.

 

Каханне, Закон і вера

 

баланс

Звярніце ўвагу, што гэты артыкул Каханне, Закон і вера дапаўняе артыкул:

2017 ПРЫЯРЫТЭТЫ FIVE

 

Мы абавязкова павінны ведаць, што каханне, закон і вера тры важныя элементы хрысціянскага ладу жыцця і можа ў асобе Бога, каб выратаваць нас ці асудзіць нас да вечнасці.

 

Каб зразумець гэтае пытанне ўяўляецца мэтазгодным зрабіць невялікае напамін пра часы, у якім мы жывем.

 

З 14 мая 1948 г, як я ўжо казаў шмат разоў і даказаў у блогу, мы ўвайшлі ў біблейскі перыяд да канца часу.

 

Гэты біблейскі перыяд да канца часу адбываецца на працягу аднаго пакалення.

 

У нас ёсць пацвярджэнне ў Евангеллі ад Матфея (асабліва 24 Спасылка: Канец дзён ), які таксама згадвае , што Ісус Хрыстос фізічна вернецца на Зямлю да канца гэтага апошняга пакалення , каб валадарыць там на чалавецтва за тысячу гадоў. Тысячагоддзе .

 

Як мы бачым, перыяд канца часоў з’яўляецца прагрэсіўным у пакуце, як боль родаў.

 

1 Фесаланікійцаў 5: 3

 

Таму што вы самі ведаеце , што дзень Гасподні так прыйдзе , як злодзей уначы. 3 Калі яны кажуць, мір і бяспеку; Затым раптоўнае разбурэнне які прыходзіць на іх, як і сутычак пры цяжарнай жанчыны, і не пазьбегнуць. 4 Але вы, браты, ня ў цемры, каб дзень застаў вас ,як злодзей ; …

 

Канец часу боль стала моцнай і бесперапынным, як мы можам бачыць кожны дзень.

 

Навіны , (войны, чуткі пра войны, міграцыі, тэрарызму і джыхаду з’яўляюцца загалоўкі ўсіх сродкаў масавай інфармацыі) боль чалавецтва , (разруха, адсутнасць бяспекі, галечу, стыхійных бедстваў, хвароб, гвалту і страты каштоўнасцяў сталі небяспечныя прыродныя з’явы жыцця) боль жывёльнай жыцця (Dead невытлумачальныя мільёны кожны год ва ўсім свеце з 2008 года для рыб, птушак і іншых дзікіх і хатніх жывёл) застаюцца незаўважанымі, з- за недахопу тлумачэння, паведамляюць СМІ мінімумы і боль Зямлі(цунамі, праліўныя дажджы, дрыжыць зямля, буры, паводкі, пажары і ўраганы становяцца ўсё больш і нетрадыцыйнага) прымаюцца многімі як драматычных катаклізмаў , але цалкам нармальна.

 

Сукупнасць усіх гэтых боляў, нават калі яны могуць знайсці нейкае тлумачэнне паасобку, тым не менш, ўтвараюць адзінае цэлае, якое незвычайны і згадваецца ў Бібліі як адзін з знакаў на хуткае прышэсце Госпада нашага Ісуса Хрыста. І маштабы ўсіх гэтых боляў пацвярджае вельмі добра, што час вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста вельмі блізка.

 

Хоць наша разуменне канца часоў дазваляюць даказаць , што гэта пакаленне не пройдзе , перш чым Ісус Хрыстос вернецца на Зямлю фізічна да яго тысячагадовага валадараньня , які заканчваецца тысячу гадоў праз канчатковага рашэння. ( Канчатковае рашэнне будзе канец смяротнага чалавека. Некаторыя з іх будуць вечна па закону Бога і іншых назаўжды ў адпаведнасці з законам Люцыпара).

 

Нягледзячы на тое што мы знаходзім, што боль стала вельмі моцнай і бесперапыннай.

Ніхто не можа дакладна сказаць, калі будзе вяртанне ў славу Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Мы ведаем , што ў Бібліі час генерацыі засвойваецца на працягу 40 гадоў, але 70 гадоў і нават 80 гадоў , а таксама 120 гадоў максімальны ўзрост жыцця ў Быццё 6: 3

 

Вядома, нягледзячы на цяжкасці жыцця і ступені болю, Бог можа прымусіць нас чакаць да 2068 (1948 + 120 гадоў) вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Ісус Хрыстос сказаў што – то вельмі важнае,  » Я ёсьць Альфа і Амега, першы і апошні, пачатак і канец  » Гэтая фраза , якая кажа , што ўтры разы адно і тое ж па- рознаму выяўляе факт вялікі і асаблівае значэнне.

 

Гэта прапанова з’яўляецца вельмі карысным нават неабходна ў спалучэнні з палажэннямі кіраўніка 24 Евангелля ад Матфея, каб зразумець, які перыяд будзе вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

У разьдзеле 24 ад Матфея Ісус тлумачыць , што адбываецца , калі першае пакаленне , чыё нараджэнне з’яўляецца адпраўной кропкай хрысціянства (ён быў першым) , і што адбудзецца з апошняга пакалення пакуль ён не вернецца. (Гэта будзе таксама апошнім).Гэта азначае , што на яго вяртанне ад ласкі , з’яўляецца поўнай і ,такім чынам , ніхто не будзе выратаваны сваёй любоўю і , такім чынам, для захавання яна будзе праходзіць праз гэтага закона.

 

У гэтай главы 24 ад Матфея, Ісус прадказаў разбурэнне Іерусалімскага храма. І ў семдзесят гадоў мелі месца гэта разбурэнне гэтага храма прадказанага Езусам Хрыстом.

 

Тады мы можам зразумець, што калі Ісус кажа пра гэтае пакаленне ў вершы 34 главы 24 Евангелля ад Матфея

 

34 Я кажу вам праўду, гэта пакаленне не пройдзе, што ўсё гэта адбылося.

 

Гэта пакаленне 70 і, такім чынам, ведаючы, што першым прыкметай канца часоў з’яўляецца 14 мая 1948 г, вяртанне Ісуса Хрыста не павінна быць не пазней за 13 мая 2018 года.

 

Вядома, спрошчаным спосабам мы маглі б сказаць , што гэта вяртанне ў славу Госпада нашага Ісуса Хрыста на 2018 год , верагодна , для велікоднай партыі па 2 красавіка 2018 года.

 

Гэта не магчыма і нават верагодна, але далёка не ўпэўнены, таму што будучыня належыць толькі Богу.

 

Як усе маглі бачыць з блога я рэгулярна прызначацца некаторыя перыяды часу, якія, здаецца, звязаны з біблейскім прароцтваў прадракаючы вяртанне нашага Госпада.

 

Хоць раз я закранае не былі тыя , пра яго вяртанне да славы, яны тым ня менш былі цяжкія часы для нашай Царквы і веры. У прыватнасці , у 2015 годзе з заявай Папы Франсуа канцы верасня ў саборы Святога Патрыка ў ЗША. Там , дзе ён сцвярджаў , пад гром апладысментаў ,што распяцце Ісуса Хрыста быў чалавекам правал. Спасылка .

 

Мэта гэтага блога не раскрываць дату вяртання нашага Госпада і Валадара Ісуса Хрыста, але каб зразумець, што гэта вяртанне напэўна.Гэта наша пакаленне. І гэта непазбежна з прычыны велічыні прыкмет і ў выкананні біблейскіх прароцтваў, запланаваных на канец часу.

 

Я ўсяго толькі прапаведнік, які аб’яўляе аб вяртанні Госпада ў маім сэрцы і душы.

 

Мая мэта складаецца ў тым, каб не прадаваць паперу , хоць я напісаў дзве кнігі пра Бога і гуманнасці. (Першая: Прапаведнік Вяртанне караля , другая Францыя, Цывілізацыя і Рэспубліка Drift )

 

Мая мэта складаецца ў тым, што кожны можа падрыхтавацца да вяртання Ісуса Хрыста, каб выратавацца і заставацца зарэгістраваным у кнізе жыцьця і хутка дасягне вечнасць з Богам, а не з Люцыпарам.

 

Калі мая здагадка аб вяртанні Ісуса Хрыста на Вялікдзень 2 красавіка 2018 года , аказваецца, дату абраны Богам ад стварэння свету для вяртання Ісуса Хрыста , каб кіраваць над чалавецтвам упрацягу тысячы гадоў , што мы асобны канец свету. Такім чынам , унас ёсць 15 месяцаў , каб чакаць.

 

Гэта азначае, што гэтыя пятнаццаць месяцаў будуць самымі важнымі месяцы жыцця.

 

Пасля таго, як гэтыя пятнаццаць месяцаў мы будзем выратаваны ці асуджаных.

 

 

Тыя, хто будзе выратаваны любоўю

Пасля сыходу Ісуса Хрыста ёсць дзве тысячы гадоў, мы знаходзімся ў стане ласкі.

 

Гэта азначае, што тыя, хто быў ахрышчаны, якія прынялі Ісуса Хрыста як Збавіцеля, хто каецца ў грахах, якія яны здзейснілі, просячы прабачэньня ў Бога праз малітву і maintiennes і духоўную сувязь з Творцам.

 

Калі яны застаюцца сціплым ў жыцці і клопаце, каб дапамагчы тым, хто мае патрэбу ў іх дапамогі.

 

Так што так! Яны з’яўляюцца хрысціянамі, яны з’яўляюцца часткай Царквы Ісуса Хрыста і гарантавана будуць захаваны яго любоўю.Глядзіце мой артыкул канкрэтней: Dare вера ў Бога і Ісуса Хрыста

 

Яны насяляюць на Зямлі падчас Тысячагоддзя.

 

 

Тыя, хто будзе выратаваны законам

Многія лічаць, што легіёны тыя, хто жыве стандартнай жыццём, не імкнецца нанесці шкоду іншым, а проста жыве ў няведанні любові Езуса Хрыста будзе захавана для некаторых (адна тысяча гадоў праз) у адпаведнасці з Законам аб Бог на апошнім судзе і ўсе мёртвыя ўваскрэснуць і будуць судзімыя Богам па справах іх.

 

 

Тыя, хто выратаваны верай

Некаторыя хрысціяне Захаваны Каханне Ісуса Хрыста і народжаныя звыш! Г.зн. хто прасіў Бога, каб весці сваё жыццё, каб трымаць іх далей ад зла і спакусы.

 

Якія вырасьлі ў жыцці ў любові Езуса Хрыста, і ўвогуле і абсалютнага даверу да Бога, з упэўненым, высокай і ганарлівай галавы, каб быць хрысціянамі, у прыватнасці, да канца часу.

 

Усе тыя хрысціяне, якія абараняюць царкву без гвалту, часам рызыкуючы сваім жыццём, каб абвясціць у бліжэйшы час валадараньня Любові на Зямлі з вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

Усе тыя хрысціяне, якія даюць сваё жыццё Ісуса Хрыста, дапамагаючы якія жывуць у нястачы, хворым, якія жывуць у нястачы і тым, хто духоўна зман.

 

Усе тыя хрысціяне, якія выратаваны любоўю Ісуса Хрыста і сведчанне будзе дабраславёны Бога і Ісуса Хрыста.

 

За гэтыя пятнаццаць месяцаў Люцыпар атрымае дзікі і ўдарыў чалавецтва з усіх сіл.

 

Вы разумееце, што спакуса будзе моцным і вялікім, і гэта будзе вельмі цяжка наогул рухацца наперад у жыцці і ў веры ціхамірна.

 

Такім чынам, вы павінны разумець, што Люцыпар кароль ілюзіі і што мы заўсёды павінны аналізаваць падзеі і дзеянні, якія не пакідаюць нас у пастку.

 

Гэта добра, каб зразумець, што супрацьлегласць кахання не заўсёды ненавідзяць, але часам люблю сябе!

 

Супрацьлегласць закона не заўсёды непаслушэнства, але часам сам закон.

 

Супрацьлегласцю веры не заўсёды атэізму, але сама вера.

 

Такім чынам, мы маглі б лёгка пакінуць нас падмануць, калі б мы не былі асцярожныя.

 

Зразумейце , што для Бога няма любові без закона, паколькі няма ніякага закону без кахання .

 

Што тычыцца Люцыпара няма любові ў акце і няма ніякага закону , у Любові .

 

Я запрашаю вас разважаць над гэтымі фундаментальнымі адрозненнямі любові і Закона Божага і Люцыпара.

 

Калі вера што гэта можа служыць вам, калі вы думаеце служыць Богу служыць Люцыпара!

 

У любові Бога ёсць паняцці аб прабачэнні, спагады, пакоры і абмену імі.

 

У Законе Божым ёсць паняцце разумення, сяброўства і рамонту.

 

У каханні Люцыпара без закона ёсць паняцце распусты і юрлівасці.

 

У законе без кахання Люцыпара назад паняццямі дыктатуры і рабства.

 

У веры ёсць нота адданасці, стараннасці, любові і павагі да закону.

 

Калі вера будзе пастаўлены на служэнне Богу , то гэта чыстае шчасце , каб мець магчымасць служыць Богу, дапамагаючы нашым братам і сёстрам і абараняючы нашу царкву і нашу веру.

 

Але калі гэтая вера ставіцца на службу Люцыпара ён ператварае тых , хто трымае яго ў рэальных тыранаў, тэрарыстаў, джыхадзістаў і іншых злых істот.

 

Шлях да Бога вузкі як вушка іголкі, і гэты шлях праходзіць толькі праз Ісуса Хрыста.

 

« Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё: ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз мяне! « 

 

Гэтыя словы Ісуса Хрыста надзвычай сур’ёзныя наступствы для ўсіх рэлігій свету.

 

Ніхто не будзе выратаваны, калі гэта не любоў Ісуса Хрыста, і для гэтага мы павінны ўжо пагадзіцца стаць хрысціянінам хрышчэнне вадой.

 

У нас ёсць пятнаццаць месяцаў, каб дачакацца вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста на Вялікдзень 2 красавіка 2018 года.

 

Але толькі Бог вырашае, таму дата гэтага вяртання будзе, магчыма, пазней і, магчыма, нават да гэтага.

 

Ва ўсякім выпадку гэта вяртанне несумненна і непазбежна, і нам неабходна падрыхтаваць.

 

Для падрыхтоўкі, мы павінны прыкласці намаганні, каб рухацца наперад у жыцці дзякуючы сіле духу, а не слабасцю цела.

 

Папросіце ў малітве да Бога, каб дапамагчы нам у кожны момант нашага жыцця і накіроўваць наша жыццё крок за крокам.

 

Папытаеце Бога ў малітве, даруе нам грахі нашыя і ачысьціць нашу душу.

 

Мы будзем ведаць у 2017 годзе вялікі пакут на Зямлі, гэта ўпэўненасць, так як канчатковы час болю параўноўваюцца ў Бібліі з болем родаў, і таму кожны год заканчэння часу горш, чым у мінулым.

 

Пясочныя гадзіны на канец часу Бога быў вернуты 14 мая 1948 года і апошні мінулы час збожжа будзе бачыць вяртанне Ісуса Хрыста.

 

Маліцеся штодня, што Бог не затрымлівае гэта вяртанне, таму што наш боль і нашы пакуты не перастануць расці, і, на жаль, наадварот, яны будуць працягвацца і нават ўзмацняцца!

 

Трымаеце полымя вашай веры добра асветленым і залівайце алей у вашым сэрцы і ў вашай душы, каб перасекчы цемру 2017 года.

 

Калі, як я цвёрда веру, вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста павінна быць зроблена у 2018 годзе (канец пакалення 70-х гадоў), то 2017 ня будзе толькі горш, чым 2016, але гэта будзе страшна, таму што гэта будзе перыяд дзень гневу Божага.

 

Гэты артыкул з’яўляецца вельмі важным, так як гіпатэтычна аб’яўляе аб вяртанні на Зямлю Гасподзь над гаспадарамі, Цар цароў, Ісус Хрыстос, адзіны сын Бога, я буду перакладаць яго на ўсіх мовах, і я запрашаю мае дарагія браты і сёстры свет яго ўсім сваім кантактам, каб усе маглі мець веды і падрыхтаваць сваю душу.

 

Умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце Езусе вы таксама сведкі Ісуса Хрыста і абаронцаў веры і нашай Царквы.

 

Маліцеся за выратаванне нашай душы, для ўсіх нашых братоў і сясцёр, і да ўсяго, што слова Евангельле не крануў.

 

Няхай Бог дабраславіць вас і накіроўваць вашу жыццё.

 

Віктар