FUNDI I javën e fundit të Daniel ose END 2015 END 2016

33e65322

.

Jezu Krishti-në-lavdi

 

 

Më 13 shtator 2015, kisha nuk u hoq dhe Jezu Krishti nuk u kthye në Tokë ose në 14 ose 15 shtator 2015!

 

Çfarë ndodhi!

 

Për të kuptuar, le të marrin analizën e përfundimit herë shpjeguar në postimet e mia të mëparshme blog.

 

Për ne të krishterët, javën e fundit të Danielit është periudha shtatë-vjeçare që përfundon në fund të kohës, pas së cilës Jezu Krishti do të kthehet në Tokë për të sunduar botën për një mijë vjet deri fundi i botës.

 

Gjatë kësaj periudhe të fundit të shtatë vitesh njerëzimi do të jetojë shtrëngime. Këto mundime do të jetë kohë shumë të vështira për shkak se ata e shohin dënimin dhe ditën e zemërimit të Perëndisë.

 

Këto dënime do të jetë gradual, sepse kthimi i Jezu Krishtit do të jetë si në dhimbjet e lindjes dhe ne e dimë se dhimbjet janë dhe gjithnjë e më shumë do të gjalla deri në lindjen e fëmijës.

 

Ne e kuptojmë se në fund momentet më të vështira të kohës jetës së « njeriut » në tokë do të jenë ditët e fundit që çojnë deri në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Në shkrimet e mia të mëparshme unë shpjegoi se kohët e fund filloi 14 maj 1948 në kohën e krijimit të shtetit të Izraelit, sepse të gjitha dhimbjet filluan në atë datë. Historia është atje për të na kujtuar dhe të provojë atë.

 

Një vështrim në të kaluarën me siguri na lejon që të nxjerrë në pah një përkeqësim të problemeve të njerëzimit nga ajo datë. Këto probleme, kam përmendur edhe në postimet e mia blog individuale.

 

Vini re se fundit javë biblik është profetizuar nga profeti Daniel rreth 600 vjet para ardhjes së parë të Jezu Krishtit dhe siç e kemi parë tashmë atë një mandat real të shtatë vitesh duhet të përfundojnë në fund të kohës.

 

Unë hypothesized që filloi 29 shtator 2008 me rrëzimin e tregut të aksioneve në Wall Street.

 

Është e qartë se që nga ajo datë e 29 shtator 2008 profecitë dhe shenjat biblike paralajmëruese të kthehet në tokë të Zotit tonë Jezu Krisht vijnë e vërtetë me shumë forcë, madhësitë, intensitet dhe me frekuencë të madhe.

 

Ne e shohim nga këto shenja se shkatërrimi globale ka përkeqësuar në mënyrë të vazhdueshme që nga ajo datë e 29 shtator 2008, ku ai ishte krijuar nga rënia e çmimeve New York Stock Exchange me te famshme -777,77 në momentin e saktë të gardhit.   Unë ju ftoj të lexoni librin e Pierre Jovanovic 777.

 

Me një vështrim të thjeshtë në të kaluarën ne e shohim që nga ajo datë e 29 shtator, 2008 fatkeqësitë dhe fatkeqësi e motit është përkeqësuar në mënyrë të jashtëzakonshme në çdo cep të planetit.

 

Në mënyrë të ngjashme, ne nuk mund të injorojmë se gradualisht që nga atëherë bota vuan humbjen e vlerave të krishtera, rritje në ekstremizëm, dhe fillimin e një luftë të vërtetë zhvilluar nga islamikët kundër popujve të krishterë.

 

Sot fund të vitit 2015, natyrisht, është e qartë se që nga 29 shtator 2008, shtatë vjet që nga atëherë, njerëzimi jeton kohë shumë të vështirë.Pasiguria, varfëria, dhuna dhe luftërat janë shumë e përditshme të njerëzve.

 

Njerëzimi jeton kohë shumë të vështira, duke përfshirë SHBA dhe Evropë.

 

Ne gjithashtu mund të me një vështrim në të kaluarën, të gjetur se nga viti 2012 ka një përforcim i vërtetë i të gjitha krizat, fatkeqësitë, fatkeqësi, dhunës dhe konflikteve që e kanë bërë një luftë botërore shumë aspekte.

 

Në të vërtetë, që nga marsi i vitit 2012 bota është në luftë. Ajo është me anë Lindje dhe veçanërisht në Siri që ushtritë e shumë vendeve të botës janë duke luftuar.

 

Duke pasur parasysh të gjitha këto fakte janë shenja dhe përmbushja e profecisë biblike, kisha ngritur mundësinë e një kthim të Jezu Krishtit për 14 pamje Shtator 15, 2015.

 

Natyrisht në javën e fundit të Danielit ka filluar 29 shtator 2008 dhe përfundoi mirë nga 29 shtator 2015 …!

 

Megjithatë, ne kemi parë të gjithë në fund të shtatorit 2015, që në kundërshtim me analizën time, Jezu Krishti nuk është kthyer dhe kisha e tij nuk ishte hequr …!

 

Që zhgënjim në mesin e të gjithë lexuesit blog, unë jam i vetëdijshëm dhe unë e kuptoj edhe më të mirë se unë të ndajnë atë zhgënjim!

 

Sigurisht që ju tashmë e dini se unë nuk jam profet dhe kurrë nuk kanë pretenduar të jetë.

 

Megjithatë, edhe pa qenë një profet, unë mund të them me forcë, vendosmëri dhe bindje se kthimi i Jezu Krishtit është në të vërtetë shumë afër.

 

Kjo deklaratë është për shkak të performancës me forcë, gjerësinë, intensitetin dhe frekuencën e të gjitha profecive biblike dhe të gjitha shenjat e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Ata janë kryer pa asnjë dyshim, me forcë, shkallë dhe frekuencë më të madhe që nga 29 shtator 2008.

 

Pastaj, si secili prej jush, kam pyetur veten se si është e mundur që Jezu Krishti nuk është ende prapa në Tokë, përkundër arritjes së të gjitha shenjat dhe profecitë, duke përfshirë luftën me Lindjen se në të gjitha gjasat është se lufta e Harmagedonit duhet të marrë Jezu Krishtin në kthimin e tij.

 

Ishte me të vërtetë i gabuar? Me sa duket të paktën me sa duket po! Kjo do të jetë normale që vetëm Zoti e di ditën dhe orën e kthimit të Jezu Krishtit!

 

Problemi ne përballemi në qoftë se unë me të vërtetë jam gabim, është se të gjitha fatkeqësitë që ne jetojmë në tokë, në të gjitha fushat, nuk janë asgjë tjetër për ata që na presin si ne e dimë se fatkeqësitë dhe dhimbje do të merrni më keq përsëri dhe përsëri pafund deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht!

 

Dhe pastaj ne e kuptojmë se ne kemi një problem të vërtetë dhe serioz para nesh.

 

Siç kam shpjeguar tashmë në shkrimet e mia të mëparshme, kthimi i Jezu Krishtit mund të ndodhë çdo ditë që nga shenja e parë që u zhvillua May 14, 1948 sepse Perëndia mund të shkurtojë vuajtjet dhe dhimbjet.

 

Afati për fundin e kohës është jetës maksimale e brezit të lindur në vitin 1948 (14 maj, 1948 qenie, siç e kemi parë tashmë, data e shenjës së parë të fundin e kohës).

 

Kjo na sjell në 2068 si jeta maksimal i njeriut është 120 vjet në Bibël.

 

Por duke pasur parasysh intensiteti, fuqinë, madhësinë dhe frekuencën e shenjat që lajmërojnë arritjet dhe profecitë e kthimit të Jezu Krishtit, ne duhet të kuptojmë se ky kthim është i pashmangshëm.

 

Por atëherë, në qoftë se unë nuk jam i gabuar, pse vonesë …!

 

Pas diskutimeve dhe analizave të situatës, unë mund të keni gjetur një shpjegim.

 

Shënim: 

Reflektimet e mia dhe analiza gjithashtu mund të ndihmojë për të siguruar një shpjegim për lajmin e rrëmbimit të 13 shtator 2015, bërë nga vëllai ynë Claude IGNERSKI.

Vëllai ynë Claude ka bërë një punë të shquar në shpjegimin tre vepra shumë fundin e kohës. Ju ftoj të gjithë për të lexuar.

Ai vuajti linçim padrejtë të vërtetë nga vëllezër e motra duke e akuzuar atë për të qenë një profet i rremë.

E megjithatë, unë mendoj se ai ishte ende në pjesë, sepse pavarësisht nga fakti i pamohueshëm se kisha nuk u hoq shtator 13, 2015 pasi ai kishte planifikuar.

 

Le mendimet e mia për të kuptuar,

Kriza ekonomike që filloi 29 shtator 2008 duket të jetë padyshim tribulations e hershme, duke pasur parasysh rrëzimit të tregut të aksioneve të Wall Street dhe përmbushja e shenjave dhe profecive të Fundit të Kohës që pasuan.

 

Ne e dimë se këto mundime janë për një afat prej shtatë vjetësh dhe janë të ndarë në dy pjesë të tre dhe një gjysmë secili.

 

Pyetja e parë që unë pyeta veten:

Pse Bibla thotë dy herë tre e gjysmë?

Duke përmendur sërish se pjesa e dytë do të jetë më e vështirë se i pari.

Ajo ishte më e lehtë të thuhet se dhimbja do të jetë shtatë vjet progresive …!

Si asgjë nuk është shkruar për çdo gjë në Bibël, vitet e dyfishtë kjo saktësi tre e gjysmë kështu që nuk është një arsye për t’u përmendur kështu.

 

Së pari reflektim.

Tre vjet e gjysmë pas 29 shtatorit 2008 na sjell 29 Mars 2012 dhe pjesën e dytë të tre dhe një gjysmë të lumtur duke i dhënë fund 29 shtator 2015.

 

Data e 29 shtator, 2015 mund të jetë vetëm afati i fundit për të qenë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit do të hiqet.

 

Por ata që u zgjodhën për të mbeten në tokë, deri në ditën e rrëmbimit nga engjëjve të Jezu Krishtit.

 

Mos harroni se Bibla thotë në Daniel 12 vargun 11:

« Nga momenti flijimi i përditshëm do të pushojë kur përbaltja e shkretisë do të instalohet, 1290 ditë do të kalojë ».

 

Në 1290 ditë janë tre vjet e gjysmë apo 42 muaj e shtrëngimet dytë pjesërisht « shtrëngimi i madh »

 

Në vargun 12 lexojmë:

« Lum  ai që pret dhe të ketë sukses në 1335 ditë! « 

 

Unë besoj se Jezu Krishti ka lënë vullnetarisht anëtarëve të zgjedhur të kishës së tij për të pritur (si në vargun 12 të kapitullit 12 të Danielit) në Tokë për t’u kthyer në 1335 ditë.

 

Ky fakt, në qoftë se unë nuk jam i gabuar, dy muaj dhe 21 ditë më shumë për të të shtohet në 29 shtator 2015. Kjo na sjell në 20 dhjetor, 2015 për kthimin e Jezu Krishtit ne kemi pritur për në shtator vitin 2015.

 

Kthimi fizik i Zotit tonë Jezu Krisht duhet të paraprihet nga heqjen e disa prej kishës së tij.

 

Mendimi im i dytë:

Siç e thashë pak më parë në tekst, asgjë nuk është shkruar në Bibël për asgjë kështu që nëse shtatë vitet e fundit janë të ndarë në dy herë tre e gjysmë, atëherë ne duhet të kuptojmë se mund të ekzistojnë një kohë të vdekur midis dy periudhave të tre dhe një gjysmë.

 

Rast në të cilin pjesa e parë e viteve të tre e gjysmë si planifikuara duke i dhënë fund 29 Mar 2012 por lojën e dytë fillon pak më vonë.

 

Në të cilin rast datat e shumta mund të zgjidhen për fillimin e shtrëngimit të madh.

 

Në vargun 11 të kapitullit 12 të Danielit

1) Data e dorëheqjes së Papa Benediktit XVI: 28 shkurt 2013

2) Data e emërimit të Papa Françeskut: The 13 mars, 2013

Unë gjithashtu të ndalojë një të tretën herë:

Një ku Papa François kryeson mbi rrugën e Kryqit: Të premten 29 mars,2013.

 

Në të cilin rast kthimi i Jezu Krishtit mund të ndodhë në gjysmën e dytë të vitit 2016 dhe ndoshta me rastin e kremtimit të Rosh Hashanah 03 dhe 4 tetor 2016.

 

Kthimi i Jezu Krishtit duhet të paraprihet nga heqjen e disa prej kishës së tij.

 

Nëse kthimi i Zotit Jezu Krisht ndodh fund të vitit 2015 ose fund të vitit 2016, ne mund të vlerësojmë na shumë të lumtur, sepse madhësia e gjykimeve të Perëndisë do të jetë më pak e vështirë në qoftë se kthimi u vonua më tej në kohë.

 

Sepse, ashtu si në dhimbje, dhembjet e njerëzimit kanë gjasa jo, vazhdoni dhe të merrni më keq dhe përsëri deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Nëse Jezu Krishti nuk është e ardhshëm, atëherë padyshim ne do të vuajnë shumë më shumë!

 

Prandaj është shumë e rëndësishme që të luten dhe luten përsëri dhe përsëri të kërkojë Perëndinë për të shkurtuar vuajtjet tona dhe dhimbjet lejuar një kthim të shpejtë në Tokë të Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishtit, Birit të tij të vetëm.

 

Koha e çlirimit është afër, por para se ditët e errëta përpara.

 

Vetëm lutje, Besimi dhe Dashuria do të na ndihmojë nëpër errësirë ​​fundit.

 

Mbani të ndriçuara mirë flakën e besimit tonë.

 

Rrini zgjuar dhe lutuni për kthimin e shpejtë të Zotit tonë dhe Mbreti Jezu Krisht dhe për Hi e shpirtrave tanë.

 

Paqe, dashuri dhe gëzim në shtëpitë e në pritje të ditës së bekuar të kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

Fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :