UNTUK: menara Babel, Patung Nebukadnezar, Parlimen Jelajah Eropah.

menara

 

Tanah tersebut telah memenuhinya selepas Banjir, lelaki dicipta empayar dan dibina dalam lembah Sennar menara yang akan mencapai syurga.

 

Tetapi Allah terganggu projek mereka dengan kabur bahasa mereka, bersatu sehingga itu, dan berselerak mereka ke permukaan Bumi.

 

Beribu-ribu tahun kemudian, tanah itu telah memenuhinya semula selepas Perang Dunia Kedua, orang-orang di sebalik bahasa yang berbeza membina menara baru di Strasbourg untuk melambangkan pembinaan semula empayar manusia.

 

Kita dapat melihat persamaan kedua-dua menara yang belum siap dan nama empayar baru ini yang tidak membuat sebarang rujukan kepada Tuhan tetapi ketuhanan palsu « EUROPE ».

 

Seolah-olah lelaki itu mahu menentang kehendak Allah dan mengingkarinya dengan merujuk kepada tuhan-tuhan palsu dan mengambil beberapa ribu tahun kemudian membina semula Empayar manusia.

 

Tamadun Barat yang dilambangkan oleh pembinaan Eropah yang bermula dengan empayar Yunani akan runtuh dengan itu anda keluar dari Greece dari zon Euro. (Alfa dan Omega) 

 

Kami mungkin ada jawapan dalam ayat-ayat ini.

 

 

Daniel, Bab 2, 31-35

31   « Anda telah, ya raja, penglihatan. Di sini: patung, sebuah patung yang amat besar, sangat cerah, berdiri di hadapan anda, dahsyat untuk melihat.

32   patung ini, kepalanya dari emas tua, dada dan lengan perak, perut dan paha daripada gangsa itu,

33   kakinya besi, kakinya besi sebahagian dan sebahagian tanah liat.

34   Anda dapat melihatnya dan tiba-tiba sebuah batu keluar tanpa tangan telah disentuh, dan menimpa patung itu, kakinya yang dari besi dan tanah liat, dan memecahkan semuanya.

35   Kemudian patah, semua sekali gus, besi dan tanah liat, dari tembaga, perak dan emas, menjadi seperti sekam di tempat pengirikan pada musim panas; angin yang dibawa mereka pulang tanpa dapat dikesan. Dan batu yang menimpa patung itu menjadi gunung besar yang memenuhi seluruh bumi.

Sumber:   Di sini

 

Greece adalah dia batu kecil seperti patung Nebukadnezar, akan menanggalkan dan menjatuhkan empayar EROPAH untuk menjadi tempat bermulanya tamadun baru di bawah pemerintahan Yesus Kristus!

 nabuconosor

 

Apa yang Tuhan akan lakukan kali ini, kita tahu dari nubuatan Alkitab kerana mereka melakukan setiap hari dan yang hasilnya akan kedatangan Yesus Kristus di Bumi!

Dan ia akan datang tidak lama lagi!

Persoalan kita mesti bertanya diri kita sendiri ialah sama ada kita terutamanya melarikan diri dari bencana yang mengerikan dan bencana yang melanda dunia dan umat manusia dan sama ada kita akan menjadi sebahagian daripada orang-orang yang bertuah yang akan mendapat keuntungan fizikal Tuhan kita Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun .

Sila Brothers tercinta saya dan Sisters in Kristus ingin berkomunikasi dengan baik dengan semua kenalan anda pautan ini untuk akses terus ke semua artikel saya:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :