PËR: Babel Kulla, Statuja e Nebukadnetsarit, Tour Parlamentit Evropian.

kullë

 

Toka është ripopulluar pas përmbytjes, njerëzit krijuan një perandori dhe të ndërtuar në luginën Sennar një kullë që do të arrijnë qiellin.

 

Por Perëndia ndërprerë projektin e tyre nga blurring gjuhën e tyre, të bashkuar deri atëherë, dhe i shpërndau armiqtë në sipërfaqen e Tokës.

 

Mijëra vjet më vonë, toka është ripopulluar përsëri pas Luftës së Dytë Botërore, njerëzit pavarësisht nga gjuhët e tyre të ndryshme ndërtoi një kullë të re në Strasburg për të simbolizuar rindërtimin e perandorisë së meshkujve.

 

Ne mund të shohim ngjashmërinë e dy kullave të papërfunduara dhe emrin e kësaj perandorie të re e cila nuk i referohet Perëndisë, por një hyjni të rreme « Evropa ».

 

Është sikur njerëzit kishin kërkuar për të kundërshtuar vullnetin e Perëndisë dhe e mohojnë atë duke iu referuar perëndive të rreme dhe duke marrë disa mijëra vjet më vonë rindërtimin Perandorinë e njerëzve.

 

Qytetërimi ynë perëndimor simbolizuar nga ndërtimi Evropian e cila filloi me perandorisë greke do të shembet me atë të dalë të Greqisë nga zona euro. (Alfa dhe Omega) 

 

Ne mund të ketë disa përgjigje në këto vargje.

 

 

Daniel, Kapitulli 2, për 31-35

31   « Ju keni qenë, o mbret, një vizion. Këtu: një statujë, një statujë e madhe, shumë e ndritshme, ngrihej para teje, e tmerrshme për të parë.

32   Kjo statujë, koka e tij ishte prej ari të kulluar, gjoksi i saj dhe krahët prej argjendi, barku i saj dhe kofshët prej bronzi,

33   këmbët e saj prej hekuri, këmbët e tij pjesërisht prej hekuri dhe pjesërisht prej argjile.

34   Ju e pa: papritmas një gur u shkëput, pa dorë e kishte prekur, dhe goditi figurën, këmbët e saj prej hekuri dhe argjile dhe i theu.

35   Pastaj u thyer, të gjitha në të njëjtën kohë, hekuri dhe argjila, bronzi, argjendi dhe ari, bërë si byku në lëmë gjatë verës; era i mori me vete pa një gjurmë. Por guri që kishte goditur figurën u bë një mal i madh, që mbushi tërë tokën.

Burimi:   Këtu

 

Greqia është ajo ky gur i vogël si statuja të Nebukadnetsarit, do të shkëputet dhe të sjellë poshtë perandorinë e Evropës për të bërë djepi i një qytetërimi të ri nën mbretërimin e Jezu Krishtit!

 nabuconosor

 

Atë që Perëndia do të bëjë këtë kohë, ne e dimë nga profecive të Biblës që ata kryejnë çdo ditë dhe rezultati i të cilit do të jetë kthimi i Jezu Krishtit në Tokë!

Dhe kjo vjen së shpejti!

Pyetja që ne duhet të pyesim veten nëse është ne veçanti shpëtuar fatkeqësive të tmerrshme dhe fatkeqësitë që goditi botën dhe njerëzimin dhe nëse ne do të jetë pjesë e atyre me fat që do të shohin kthimin fizik të Zotit tonë Jezu Krisht në malin e Ullinjve .

Ju lutemi Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin duan të komunikojnë mirë me të gjitha kontaktet tuaja këtë link për qasje të drejtpërdrejtë në të gjitha shkrimet e mia:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :