2014! KOHA E besimit në Jezu Krishtin

A t_sablier [1]

Ka dy mijë vjet më parë me lindjen e Krishterimit ka lindur shpresë për njeri për të jetuar përgjithmonë.

Jezu Krishti premtoi një ringjallje të të vdekurve dhe rrëmbimin e kishës së tij të jetesës pas kthimit të tij.

Jezu Krishti ishte djali i një marangoz dhe vetë Charpentier deri në moshën tridhjetë vjet.

Pas mësimit Tevratin, ai predikoi dashurinë e Perëndisë deri në arrestimin e tij dhe madje edhe kryqëzimit të tij.

Ndër të ndritshme ngjyra të ndezura

Jezu Krishti, duke mundur vdekjen me mirësi dhe Perëndia Ati u tha apostujve të tij se ai ishte në pension në qiell për të përgatitur një vend në shtëpinë e babait të tij ka për të mirëpritur atë Kisha në fund të kohës.

Jezu Krishti ishte Mesia i dërguar nga Perëndia dhe popullit hebre të pritshme, por që populli hebre nuk u njihet si Mesia!

Dhe për shkak se Jezu Krishti u tha të jetë Biri i Perëndisë dhe që Perëndia është Trini (Ati, Biri dhe Fryma e Shenjtë)

Se rabinët nuk e kanë pranuar pavarësisht të gjitha provat dhe mrekullitë dhe një njohuri të plotë, të plotë dhe të përsosur të tërë Tora nga Jezu Krishtit, dhe se duhet të ketë dhe të kuptojë Mesia në shkrimet e shenjta, ato l ‘mohuar si Mesia dhe nuk dënohet me vdekje me pushtuesit romake.

Gjatë viteve të tij tre e gjysmë të predikimit, Jezu Krishti lindi kishës së tij « Krishtërimi »   të rabinëve dhe populli hebre i kishte mohuar.

Kjo është kisha e themeluar nga Jezu Krishti, i cili do të vijë në fund të kohës në Jerusalemin qiellor për të festuar martesën e Qengjit (besëlidhjen e përjetshme midis anëtarëve të kishës dhe të Jezu Krishtit)

Në insistimin e apostujve të duan të dinë datën e rrëmbimit në qiell e kishës për të marrë pjesë në këtë ngjarje të mrekullueshme premtuar Jezu Krishti sqaroi se vetëm Perëndia Ati e dinte ditën dhe orën e kthimit të tij në fund të kohë.

Gjatë predikimit të tij, dhe para se të dalë në pension, Jezusi informuar dishepujt e tij megjithatë shenja të kthimit të tij duke paralajmëruar kështu të gjithë mund të përgatisë dhe të pastrojë ardhjen dhe ngjarje të jashtëzakonshme.

Vetëm para heqjen e kishës së tij dhe kthimit të tij në mbretërinë e tij, Jezu Krishti tha se do të jetë një kohë shumë e vështirë për tokën, për njerëzimin, për njerëzit dhe për Besimin.

Bibla parashikon se shtatë vitet e fundit para kthimit të Mesias do të jetë shumë e vështirë dhe se vështirësitë do të shkojë në rritje si në dhimbjet e lindjes së fëmijës.

Jezusi tha se li i tij kthimi mendojnë njerëzit dhe kombet, të cilat do të lidhin Satanin gjatë mbretërimit të tij dhe ai do të mbretërojë fizikisht në tokë një mijë vjet.

Kjo mbretërimit është mbretëria e dashurisë sipas Ligjit të Perëndisë!

Saktësi:

Perëndia: Nuk ka dashuri pa ligj dhe ligj pa dashuri!

Luciferi : Nuk ka ligje në dashuri dhe nuk ka dashuri në Aktin!

Sundimi i tij do të përfundojë me një revoltë, sepse Satani do të të josh një burra kohë të fundit dhe kombe.

Kjo mbretërimit të Krishtit do të përfundojë me aktgjykim të formës së prerë, pas së cilës Toka do të shkatërrohet.

Disa shkojnë në një tokë të re me Jezu Krishtin dhe të kishës së tij dhe të tjerët do të shkojnë në ferr me Luciferi dhe ndjekësit e tij.

Këtu në pak fjalë se çfarë duhet të presin të krishterët.

Megjithatë, që nga largimi i Jezu Krishtit të krishterë të çdo brezi kanë ëndërruar dhe shpresuar se ishte në fund të kohës për epokat e tyre.

Dallimi me brezin tonë është se ne jemi dëshmitarë që nga 14 maj 1948, data e krijimit të shtetit të Izraelit, për të shumëzimit të gjitha shenjat e kthimit të Jezu Krishtit.

Për Tokës:  tërmetet, vërshimet, stuhitë, ciklonet, zjarret dhe fatkeqësi të tjera të tilla si vdekje të pashpjegueshme për milion në vitin 2008, kafshët, zogjtë dhe peshqit.

Gjithkush mund të shihni prova të tragjedive që shumë njerëz jetojnë të cilat përballen këto fatkeqësi të ashpra të tokës dhe të motit.

Duhet të theksohet se që nga fillimi i vitit situata është jashtë standardeve në të gjitha zonat e prekura nga fatkeqësitë.

Për Njerëzimin : Sëmundje kritike, varfëria, mjerimi, shkatërrimi dhe paqëndrueshmëria politike globale janë një kamzhik që përkeqësojnë më shumë

Për Të : Të Vlerat janë të kundërt, egoizmi, egoizmi, individualizmi, homoseksualiteti, epshi dhe mendja tjera devijante u bë vlerat normale apo moderne dhe të kërkohet edhe!

Për Besimit : Ne jetojmë në një botë ku koha është bërë i çmuar si ari dhe kështu shumë prej tyre kanë gradualisht larg nga kisha dhe besimi, shpesh duke preferuar të kalojnë pak kohë të lirë për të kulturës dhe mirëqenien trupi dhe mendja (Sport, Muzikë, Masazh dhe Dyqane) se sa lutje dhe lavdi të Perëndisë.

Edhe në mesin e famullitarët e kishës, disa kanë bërë humanistët franga muratorë, financiare, shkencore, dhe disa kanë humbur edhe Besimin dhe shumë skandale në lidhje me klerikët, priftërinjtë, peshkopët!

Edhe papë janë bërë mbretër, krerët e shtetit të Vatikanit në vend që të përqëndrohet në të ministrisë udhëzues e tyre të lartë të kishës.

Edhe mos iu bindur së Bekuar që kishte kërkuar që sekreti i tretë i Fatimes është shpalosur nga Papa në vitin 1960.

Vatikani është bërë një skandal të të gjitha llojeve dhe është e qartë se kjo nuk është më një vend i shenjtë, por selia e anti-Krishtit!

Që nga 29 shtator 2008, data e fillimit të shkatërrimit globale, ne jemi dëshmitarë të një rritje në të gjitha sëmundjeve të Tokës, NJERËZIMIN, Njeriu dhe Besimi.

Ne me të vërtetë ka ndodhur në vitin 2014 në një fazë ku është e natyrshme që të bëjnë pyetje ekzistenciale dhe të ardhmen e njerëzimit.

Bota jonë është shkatërruar, për shembull borxhi francez i shtetit është vlerësuar në 2000000000000 €, që do të thotë se çdo francez duhet të paguajë rreth 33.000 € për të shlyer borxhin!

Katastrofat seri janë mushrooming kudo në Tokë.

Dhuna, kryengritjet dhe luftërat civile goditi botën me forcë dhe bujë.

Një vrasës godet shumë njerëz.

Kishat janë shkatërruar, përdhosur dhe madje edhe djegur.

Të krishterët janë persekutuar dhe vrarë në shumë vende, veçanërisht në Afrikë dhe Lindjen e Mesme.

Të gjitha ngre pyetje për herë jetojmë.

Sigurisht për mua nuk ka dyshim dhe mesazhe të shumta blog janë dëshmitarë.

Ne jemi në kohë apokaliptike që duhet të përfundojë deri në kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit

Çfarëdo besimet tuaja, feja juaj, kultura juaj, rrënjët e tua, e kaluara juaj, pasionet tuaja, dëshirat tuaja dhe rezerva tuaj, është koha për të ju pyes për herë jetojmë në dhe atë që do të ndodhë së shpejti.

Ju ose mund të vazhdojë në jetën tuaj, shprehitë tuaja, gabimet tuaja, mëkatet tuaja, kënaqësive të tua pa u brengosur për nesër.

Ose e kuptojnë që Bibla tregon se kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë dhe se kthimi i tij është i pashmangshëm.

Dhe pastaj, në këtë rast, është koha për të sqaroj jetën tuaj dhe të vijnë të Jezu Krishtit që të shpëtohet.

Jezu Krishti është rruga dhe askush nuk shkon për Perëndinë përveçse me anë të tij.

Pra, nëse ju doni të shkoni në Perëndinë dhe të jenë pjesë e kishës së Jezu Krishtit do të hiqet, ju e dini rrugën.

Pagëzimi, Pendimi, Besimi,

Unë ju ftoj për të reflektuar sa varet jeta jote e përjetshme.

Të dashur Vëllezër e motra në Krishtin, të mbajtur flakën e besimit tuaj lit mirë.

qiri qiri-mbajtës-anim

Nëse ju mund të lexoni një kapitull të Biblës, unë ju ftoj të lexoni kapitullin e 24 të Ungjillit sipas Mateut.

Link: End Times

Zbulimet:

Profecitë e bëra që nga 14 maj 1948 Ka kaq shumë që ajo është matematikisht e pamundur që shans mund të lejojë këto arritje në më pak se 70 vjet.

Natyrisht të gjitha këto fakte kanë bërë ngjarjet e mëposhtme, duke shkaktuar njëri-tjetrin dhe të gjithë janë të natyrshme dhe për shkak të situatave në ndryshim.

Por ai nuk ishte atje dy mijë vjet të marrin në konsideratë të gjitha këto gjëra, ose ata mund të ndodhë në një brez të vetëm,

Vetëm Zoti e di të gjitha për « Alfa Omega për të », është se të gjitha këto profeci do të përmbushet në një brez të vetëm.

Shih: Mateu 24 vargu 34

Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë, derisa e gjithë kjo të ketë ndodhur.

Ne e shohim çdo ditë frytet janë lajm i hidhur në të gjitha fushat e motit në politikën ndërkombëtare, me thyerjen e dhunës, sëmundje serioze, mjerimi dhe varfëria pa harruar vlerat negative të cilat rregullojnë dhe çojnë bota!

Kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë nuk është një mundësi, por një siguri!

Unë edhe duhet të them se kjo nuk është besim që të çon mua të them se kthimi i Jezu Krishtit është një siguri për brezin tonë, por është dëshmi e arritjeve të profecive.

Çfarëdo fenë tuaj, e vetmja mundësi që ju keni për të shpëtuar është për të ardhur në Jezu Krishtin nëpërmjet Pagëzimit, Besimi dhe Pendimit!

2014 dhe 2015 do të jetë dy vjet e zezë dhe e tmerrshme për njerëzit, Tokës dhe Njerëzimit, dhe ato mund të jetë një takim i Jezu Krishtit me njerëzimin dhe kishën e saj të zjarrtë!

Sigurisht kjo nuk është një profeci, por një analizë logjike e në fund të kohës.

Pendohuni në qoftë se ju doni të jetë i shpëtuar!

Nuk është shumë vonë!

Mjerisht, së shpejti do të ketë klithmat, kërcëllim dhëmbësh dhe lotët e të gjithë atyre që nuk do të vijë në Jezu Krishtin.

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë e pritjes për rrëmbimit në qiell e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për të tjerët.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :